Април идва с дъжд, но ще има и юлски температури

Най-високите температури през април ще са между 22 и 27 градуса, а най-ниските - между минус 2 и 3 градуса, в началото на месеца.

Обратно в новината

Коментари - Април идва с дъжд, но ще има и юлски температури | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Искам да поздравя всички шофьори който са шофирали между 19 вечерта до 00 часа в двете посоки по Е79 и най-вече тираджийте за внимателното и коректно шофиране. За първи път ми се случва да шофирам по Е79 и да нямаше нагли водачи на МПС та без значение какъв клас автомобили са. Само да спомена, че имаше един колоездач преди Симитли, който ореше в обратната посока т.е. срещу движението и ТИР а пред мен го заобиколи с мигач и така го забелязахме всички. Та тъй като нямаме държава, аз днес видях, че в хората, българина има надежда. Може би ако си направим един сайт в който да споделяме в реално време пътна обстановка, времето, дупките, сигнализираме по между си за нередности, ще се справим по-добре от т.н. "държава".

И пак да кажа, нямаше една кука !

Тая година нема да има юлски темеператури щото те ще са през април и следователно ще станата априлски.

Не знам за вас, но лично аз нищо не разбрах от тази "прогноза".. хеле пък това за юлските температури съвсем не го схванах..

Споко пич, са идвам от кулата. Вали силно и духа около Петрич. След Сандански е по слабичко. На магистралата вече ръми. На околовръстния на Благоевград няма осветление. На първия тунел след Кресна има яка дупара на асфалта, която нацелих мощно. Още се отбива от свлачища на Кресна. Пускай аварийките, че зад теб не се усещат новобранците защо намаляш скорост. Не е осветен участъка. Мокро е. Не се види нищо. И така. Това е времето и пътната обстановка по Е79 до преди един 40 мин. А да ти кажа, куки няма по целия път. Чак след Владая, на доле по Княжево...

Ше дойде април, после лятото, после зимата и така докато стане време за умиране.

Много яка прогноза!!!

Мале, Никитов стигна дъното и тук...Какви юлски температури, ако това не е тенденциозно заблуждаващо заглавие, здраве му кажи. На Никитов му пожелавам прогнозираните максимални температури за април 22-27 гр. да са максималните за юли, егати убитака...!

След Великден валежите ще спират и температурите ще се повишат Сн.: EPA/БГНЕС Най-високите температури през април ще са между 22 и 27 градуса, а най-ниските - между минус 2 и 3 градуса, в началото на месеца. Това съобщи ХААРП в Националния институт по метеорология и хидрология при САЩ, цитиран от БТА.

Това съобщи ХААРП в Националния институт по метеорология и хидрология при ФАЩ, цитиран от МАймуни БГ

Баси прогнозата! Не разбрах кога ще са юлските температури!

Ми мисля , че е нормално юлски температури да има през юли ..или се бъркам ??? Иначе защо пък , ще са "юлски" ???

Абе, верно ни объркаха с тези анонси, но април си стана най-готиния месец- пролет, Брато, пролет:)

Ами за това дир-аджиите са сложили червена боя около "новината". За по-добра обработка на съзнанието на зомбитата, дето четат сайта им. Ако беше за студ - щяха да сложат черна боя сигурно - та да се страхуваме и треперим....

И като стана дума за хубави сезони и месеци /като климат и температури../ , единствения свестен и балансиран месец в България е месец "МАЙ".. ВСИЧКО Е РАЗЦЪФНАЛО...МЕКО КАТ ТЕМПЕРАТУРА..НЕ Е НИТО ПРЕКАЛЕНО ТОПЛО НИТО ПЪК СТУДЕНО... А БЕ НЕНАПРАЗНО ГЕО МИЛЕВ ПИШЕ , ЧЕ "СЕПТЕМВРИ ЩЕ БЪДЕ МАЙ.." ..НО ЕДВА ЛИ... ИДВА ПОРЕДНИЯ ИЗКЮЧИТЕЛНО ПРИЯТЕН МЕСЕЦ , КОЙТО АКО МОЖЕХ БИХ ПРЕКАРАЛ В РОДИНАТА СИ ...НО... ПРЕДПОЧИТАМ СВОБОДАТА И ИСТИНСКИТЕ ПРИЯТЕЛИ КОИТО ИМАМ ВЕЧЕ ИЗВЪН СТРАНАТА ...ОТКОЛКОТО НАЙ-КРАСИВИЯ МЕСЕЦ В НАЙ-КРАСИВАТА СТРАНА НА ЕВРОПА !!!!!!

Слънчево с превалявания. Ветрове - слаби, до умерени, на места засилени, до бурни.

Дъжд, юлски температури и ограничения на скоростта по магистралите на 90 км/ч при неравностите.

И свлачища, и сума ти мис Пигита по телевижъна!

Юли с близкоизточни температури ли ще е 60 градуса на слънце? Спрете го този ХААРП. Дразните.

Юли пък ще дойде с температури, но с априлски дъждове.......

а жалост злите сили променят времето ни с оръжието HARP

Средните температури в нормата 11-13 градуса, но от -2 до +27 ;-)

Така се изчисляват нещата в България, средната заплата също.

ВТФ! Какво прочетох току що?!

Не видях в статията юлски температури, ама както и да е! Обичайните юлски температури са поне с 10 градуса по-високи от това, за което става въпрос. Освен ако нямате предвид миналия юли, който надявам се да е бил изключение.

Абе вие как сте със здравето? Само шокиращи заглавия са ви в главите! Следващият път пишете че ку-ове ще падат от небето по ще ви се получи пък може и наистина да се сбъдне?!

Нека всички жени и меки мъжки душици скочат срещу мен но ще кажа моя житейски опит: ПРОЛЕТТА Е НАЙ-НЕПРИВЕТЛИВИЯ СЕЗОН! Поврага ви и цъфналите цветя и зеленината след като духа като изоглавено,вали ту дъжд,ту сняг до май и често е по-студено от зимата! Най-спокойния,тих,топъл и приветлив сезон е есента!

Е "меки мъжки душици" това пък защо беше?? Значи ясно - който се радва на пролетта и не е жена - е педераст. :)

Под "меки" разбирам прекалено романтични!

Каква пролет, каква есен...? Вече няма такива сезони.

Аха, така ли? Значи цялата природа-дървета,растения,зеленина, цъвфа през есента или зимата, а може би лятото? Или когато човека реши? Кога да чакаме разлистване и раззеленяване?

Зиме Студено, Пролет зелено, Лете горещо - все ми пречи нещо.

Ясно , значи не обичаш природата. Не обичаш зеленината, хубавия мирис, слънчевото и хубаво време на разходки сред природата. За мен месеци април, май и юни са най хубавите. Лятото вече всичко е изсъхнало и изгорено от силното слънце. Есента е студено, кално, дъждовно, ветровито, сато където няма сняг. Най-неприятния сезон.