Кметът на Раднево: Протестът е окървавен от футболни фенове

Протестът в Раднево е окървавен от футболни фенове, които не живеят в миньорския град. Това заяви на пресконференция днес кметът д-р Тенчо Тенев.

Обратно в новината

Коментари - Кметът на Раднево: Протестът е окървавен от футболни фенове | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Откровена лъжа. Това кметче просто трябва да бъде съдено за лъжа. Първо, футболен фен е твърде широко понятие, което може да се отнася за всеки. Нямало е футболен мач, че да има предимно футболни на мястото. Второ, вижда се, че полицаите млатят здравата хората, а не някакви си футболни фенове. Прав би бил кметът, ако под футболни фенове визира полицаите, които маризят хорицата.

Тази сутрин вътрешната министърка се изказа че: проблема не е в битовия конфликт, а в намесата на външни хора. Смях в залата. Те това ако не е политическо нахалство, здраве му кажи. Значи хората от Раднево нямат право на никаква подкрепа и от никъде, нека се оправят сами демек. А циганите, организирани много повече и от българите и от полицията са прави, ха сега де, каква желязна логика. А иначе кмета си е вода ненапита. Той признава завалията пред ТВ, че това не било първия път а трети или четвърти...хммммм. И къде е бил през това време? Ахаааа, ясно ми стана, ами чакал е да се случи нещо по така, та да стане известен. Та сега сериозно, той умишлено си е затварял очите за тези и други беззакония по отношение на циганите, да така е. И още е на работа, хмммм.... Интересно ми е дали управляващите четат мненията на хората във форумите. Изглежда не, защото в противен случай досега щяха да се вземат мерки, но уви, няма светлина в тунела, поне засега.

Г-н Кмете, ако ти остане време от многото лични и служебни ангажименти прочети и ти следното. Властите да престанат да се правят на слепи и да решат проблемите в циганските гета. Всеки път едно и също. Цигани ограбват и пребиват българи, последните искат реванш, а властта изпраща жандармерия за да спре българите в желанието им за отмъщение. Дали е Катуница, Кв. Орландовци в София, Раднево, Розино или друго населено място, пропищяло от циганската престъпност, отношението на властите е едно и също - пълно безхаберие. Тогава възниква въпросът - защо незаконните гета се увеличават, а общинарите се правят на кьорави! Защото сме ги оставили на спокойствие да си бъдат едни недосегаеми чиновници, които само ни лапат паричките. Защото не търсим отговорност от тях. Затова циганизацията на България е в пълен ход. Защото жандармерията пази циганите от нас, вместо да пази нас от циганите.

Това, дали ще мислим за циганите като за "роми" или като за тъпи и крадливи мангали, зависи само от тях. Вината затова, че циганите не знаят български, е изцяло тяхна. Това, че интелектуалната недостатъчност е характерна циганска черта, е твърдение, което може да бъде оборено единствено от циганите. Вината затова, че циганите бягат от училище и резултатите им в училище не са никак впечатляващи, са си е само тяхна, защото решението да бягат от училище си е лично тяхно. Няма какво да се лъжем, че това племе може да бъде приобщено към нашето българско общество. Аз лично не искам, обществото към което принадлежа, изкуствено да му пришиват циганското племе, с което трябва да съжителстваме, разбирай да им плащаме сметките, а те да не приемат, зачитат и уважават правилата на това общество, което ги храни. Всеки, който иска обществото ни да продължава безсмислената битка за "приобщаване" на тези хора към един по-цивилизационен избор, моля да отиде да живее сред тях - в самите гета. Да ги научи да си чистят боклуците, които изхвърлят пред незаконните си къщи, да ги научи да зачитат правилата, да ги образова и възпита. Нито един от техните защитници, не прави това и затова аз наричам тези хора лицемери и сребролюбци, защото го правят заради парите. От циганите зависи дали ще им казваме "мръсни мангали" или "роми". ПЪТЯТ КЪМ ПРИОБЩАВАНЕТО Е, ВЛАСТТА ДА НАКАРА ТЕЗИ ХОРА ДА СПАЗВАТ ЗАКОНА И ДА СЕ НАУЧАТ ДА ЖИВЕЯТ БЕЗ НАШИТЕ ФИНАНСОВИ ИНЖЕКЦИИ. Тогава, ако оцелеят като етнос, може и да заслужат да им казваме "роми". А дотогава са си едни мръсни, прости и крадливи мангали, които трябва да издържаме с нашите пари. ВРЕМЕ Е ЦИГАНИТЕ ДА ФОРМИРАТ СОБСТВЕН БЮДЖЕТ И ДА НЕ РАЗЧИТАТ ПОВЕЧЕ НА НАШИЯ БЮДЖЕТ. Каквото вкарат в техния бюджет като средства, с това да разполагат. ХА ПОМИСЛЕТЕ СИ, дали ще продължат така да се размножават, както го правят сега!

да приказваш. Причината си ти. Защо не си съборил незаконните пострийки, започвайки от магазина на биача. Ти си съучастник на биачите, един неработещ кмет, един несъществуващ кмет, който просто коментира събития сякаш е на футболен мач. Срам.

Значи така ,а ? Футболните фенове били виновни , " окървавили " ? А мангалите какво направиха преди това , черпиха българите с торта ? Тези винкели и ножове ние ли ги извадихме ? Ние ли удряхме и мушкахме ? Де дърво де ...

Г-да полицаи, трябва да разберете, че пазите бъдещите си убийци! Ще дойде време за пенсия, тя ще е голяма и ще сте цел номер 1 на тези, които пазите. Г-жата министърка не й пука за вас и за нас! Проумейте го сега, защото после ще е късно!

Срамно е полицията да бие и малтретира тези които се трудят и плащат данъци в тази държава , това е просто отвратително. До къде стигнахме просто не е истина ....

Питаха една циганка останала в Раднево, защо не си е отишла, и тя казва - а, аз съм от Казанлък, там ного на бият нас циганити. Тука е по-хубаво.

Окървавен или не, все тая бе гусин Кмете. Нали циганите ги няма. Или нещо на притеснен ми изглеждаш?

vasil

Егати и тъпнята. Ако изнеслите се цигани са проблемни, просто проблемът се прехвърля на други селища в България по този начин.

Просто циганите се връщат там откъдето са дошли, тия ги докараха за изборите преди няколко години.

Кмета сега квичи на умряло, щото в Раднево останаха 40-50 цигани. Другите няма да се върнат да гласуват пак за него. Кмете, мандата изтече.

Тоя същия, кметът д-р Тенчо Тенев е част от проблема! С кои гласове си го избрахте в Раднево?

Платиха на циганите и спечели той пред жената. Разликата им беше точно по сметката.

Кметът на Раднево: Протестът е окървавен от футболни фенове... .., които са осуетили поднасянето на топли пити с шарена сол в махалата от благодарни радневчани.

И все пак тя се върти, радане!

Просто не разбирам докога ще ни правят на маймуни и ще ни промиват мозъците гадните герберасти и тяхните съюзници! Ако бяха къщурките на няколко нещастни българи, досега да са ги ликвидирали. За циганите в Раднево и навсякъде в България всичко е разрешено - кражби, побои, малтретиране, постройки, ток безплатен, вода и въобще! Нали сме си циганска държава, а те са електорат, мамка им! Циганите и мигрантите на сапун! Ислямизацията на държавата върви на шест! Костите на нещастните ни предци от Копривщица, Перущица, Бачково, Клисура, Батак и връх Шипка сигурно се въртят в гробовете! Прав е бил дядо ти Славейков : " не сме народ, а мърша", щом продължаваме да търпим всичко това!

Кой защитава малтретираните българи и респектира сънародниците. Ако отговорът е "футболните фенове и рокерите", те не заслужават ли командировъчни, пътни и други компенсации.

Насилието ражда насилие. Преди това е била пролята българска кръв. Какъв трябва да бъде отговора на това предизвикателство? АЯ тия млади патриоти, като не са от Раднево, какво значение има? Футболните фенове и рокерите все по често и по твърдо защитават хора, пострадали от циганският произвол. А полицията, която защитава престъпниците, гордее ли се с това? Нямам в предвид обикновените полицаи, които изпълняват заповеди. Вчаро арестуват и съдят по бързата процедура човек, защитил българската граница от неизвестни нарушители. Ама той бил хулиган. Това ли е най важното в случая? Днеска пък са виновните футболните фенове. Дайте да се разберем. В тая страна не всички са предатели. Има хора, които реагират спонтанно срещу геноцида, на който са подложени българите. Моля, поне не ни пречете да се самозащитаваме.

Това са същите малоумници, които през 2013 трошаха в центъра на София по време на преврата срещу бат Бойко. Полицията трябва да ги излови, за да си кажат, кой им плаща, за да провокират напрежение и безредици. То не, че не е ясно кой е, но все пак.

Я ДА ВИ ПИТАМ!!! НАЛИ УЖ ПОЛИЦИЯТА НЕ ПУСКА НА ПРОТЕСТА ВЪНШНИ ХОРА,КОИТО НЕ СА ОТ ГРАДА ?! ТОГАВА ОТКЪДЕ СЕ ВЗЕХА "ФУТБОЛНИТЕ ФЕНОВЕ" ?! ИЛИ ЩЕ МИ КАЖЕТЕ,ЧЕ В ТОЗИ ГРАДЕЦ, ИМА ГОЛЯМА И АГРЕСИВНА ФУТБОЛНА АГИТКА ?!

Тук журналисти-небългари манипулират непрекъснато и предизвикват българския народ !

И какво като са футболни фенове? Протестът постигна ли своето-категорично да.Като не става со кротце,со благо,цели 25г.....като един етнос е свикнал да живее само и единствено с привилегии и права.... Къде са днес циганите от Раднево? Изпокрили са се в миша дупка. Иначе,са много сплотени и ербап.

Защо изопачавате информацията? Кажете за пребитото от полицаите момиче? Без да ги провокира по никакъв начин. Кажете за пребитото от полицаите момче, което е пребито от полицаите, защото се е опитало да защити момичето. Хайде, господа журналисти, стига сте лъгали. Достатъчно снимки и клипове има във фейсбук, кой ще ви вярва на глупостите. Полицаите открито защитиха ромите, въоръжени с ножове, вили и сопи, които заплашваха, че ще колят българи. Как не ви е срам така да лъжете!

Добре че са феновевт,та да центроват малко ромите.Че ако чакаме кметът да го направи...

Кметът подава Оставка, заради антиконституционни действия в парализираната от еврейските НПО "демокрация" и община!. Това, дали някой келеш е от управляващата коалиция няма значение, защото всичко е временно! Кметът упражнявал ли е насилствено цензура за мнение сред населението на поверения му от ЕК меркелски вилает?

Пусси, слагай съчката си скромна, демократична в кладата на Хуса! Блöажени са вярващите в мамона! Колко ти платиха, цензураторке? :-)))

Кметът да заяви пред медиите имат ли тези цигани адресна регистрация? Медиите да ни информират за подобни случаи в други страни от Европейския съюз и за реакциите на управляващите там.

Кметът да каже какво е сторил за да няма незаконни постройки в Раднево? Какво е сторил за благото на циганите? Защо си е затварял очите досега? Защо прехвърля вината на фенове? Кога ще разруши незаконните постройки? Да не смята, че след седмица всичко ще се забрави. Жители на Раднево не се оставяйте да Ви баламосват!

То до бой от хубаво не се стига. Ама на радневския кмет едва ли му е достатъчен капацитета да го разбере. Това първо... Второ - дали щеше да се стигне до толкова тежки обвинения към циганите, участвали в случката провокирала всичко, ако не беше протеста? Не че прокурорите няма да се погрижат обвинението да не издържи в съда, все пак това е "дежурния електорат"... Трето - защо "невинните" цигани бягат от Раднево?.. В инцидента са участвали четирима, айде техните семейства - иди, дойди... А останалите? За мен е живо олицетворение на хубавата българска поговорка "Гузен, негонен бяга."

И пак ще повторя! Докато властта защитава убийците на стари и невъоръжени хора, и става техен укривател народът ще има правото да реши кои са неговите врагове и да се брани от тях с цената на живота им! Народът има право на самоотбрана! Ако властта не застави циганите да се държат като нормални хора ще има отговор един ден и за него властта ще плаща! Хич не си мислете, че сме забравили кои сме щом ни е газил комунизмът!

Просто няма как да не Ви подкрепя! "Комунизъма" започва да ми прилича на детска песничка, в сравнение с това, което правят с нас гой-"аристокрацията", която е расла в кенеф и която в сремежа си да заприличат на "ние евреите" посипаха света с пепелта на мъртвите си отци. Инак, тази простолюдна пасмина от роби нямаше да е така надменна. Само Истински Благородници не са надменни, като днешната паплач самонарекла се "елит", но кенефен елит. После се обиждат, защото дори не могат да се формулират какво са. :-)))

Някой знае ли защо т. нар. "протестиращи" в по-голямата си част бяха с маски?! От кого се криеха, нали са "Българи - юнаци"?! Някой виждал ли е БЪЛГАРСКИ ЮНАК през тези 1300 г. с маска???

ПО БТВ ЛИ?! НЯМА ДА СЕ УЧУДЯ,АКО СА ГИ СЛОЖИЛИ ТЕ ,А ПОСЛЕ СА ГИ СНИМАЛИ,ЗА ДА ОПОРОЧАТ ПОРЕДНИЯТ ПРОТЕСТ !!! ТИ НЕ СИ ЛИ НАЯСНО С ЧЕНГЕДЖИЙСКИТЕ МЕТОДИ,КОИТО СЕ ПОЛЗВАТ ОТ УПРАВЛЯВАЩИТЕ ?!

а пък ние се чудим кой избира такива прости и агресивни властници? Вижда се вече с просто око кои са избирателите - пазени, обгрижвани, самите те неграмотни, прости и зли. Преди 26 години подобни неща имаше само в американските романи - на Стайнбек, Синклер, Шоу, Кен Киси, Джоузеф Хелър....... Е, сега биячите и простаците изкласиха и у нас - отгоре додолу и обратно.

Държа на Мнението си във вида, в който бе издадено. Нека тези, които са обидени да подадат заявка в съда, че ги обиждам на евроатлантически ценности и тогава ще се разберем. До тогава мнението ми остава, Въпреки меркелизъма!: Г-н Кмете, съберете се с другаря си Бойко Борисов, като мъже на гей-парад и си поговорете за оставките си, че излагате турския главнокомандващ на българския парад. Той говори едно, а вие вършите друго. Инак Цветлин Йовчев=Румяна Бъчварова. Това е.

Нали всички днес празнувате деня на храбростта, защо тогава се криете за цензура?

ние не ручаме жабетата!!!.........когато в един Неизбежен Момент Всички излязат на протест сигурно ще впишете България в Гинес за "най-голямата футболна агитка"

ФЕНОВЕТЕ ЛИ НАКАРАХА ЦИГАНИТЕ ДА СМАЖАТ ОТ БОЙ БЪЛГАРИТЕ,СОРОС И ВАС Е КУПИЛ,ВИЖДА СЕ БЕЗ ОЧИЛА

someone

които иска здраве и дълголетие - да се научи да живее в мир с хората. от заяждания, кавги, побоища, простащини - никои не е прокопсал, чакат го болести и ранна смърт.

По тази логика до сега не трябваше да има жив евреин на тази Земя. :-)))

someone

евреите са били жертва на хитлер, не агресори. прочети учебник по история.

Г-н Кмете, съберете се с другаря си Бойко Борисов, и си поговорете за оставките си, че излагате другаря Плевенлиев. Той говори едно, а вие вършите друго. Инак Цветлин Йовчев=Румяна Бъчварова. Това е.

Само не разбрах какво накърнява доброто име коментарът ми. 1. да си гей днес е гордост, за това парадите им се наричат прайди, а с Турция сме в толкова близки отношения, че дали турския посланик приема парадите или Плевенлиев - каква е разликата. Ако искате съдете ме за думите ми. АЗ Стоя зад тях!

Защо правно-неуки се опитват да затвърдят мнението ни за "демокрацията". Че това е една напълно сбъркана комунистическа система на правно неуките и сбърканите в главите. Ти как мислиш?

Добре, разбрахме, че на смяна е застъпилата минусоподавачката. Но защо и давате тази власт да трие мнения, които са напълно в правилата, конституцията и законите? Това не е ли репресия? Нека си пише минусчетата, щом това я задоволява полово, но това, което правите е чиста диктатура на турските цензуратори в български форум. Това е.

someone

и които са отнели предимството са криви, и които са ги били - и те са криви. и двете страни са криви. на всичко отгоре живеят в един град - отсега нататък как ще живеят заедно? нови проблеми.

В България единствените, които извършват тежки убийства са циганите. Те не са нашия народ и няма да бъдат. Те са платен електорат на ГЕРБ, БСП и ДПС и имат самочувствието на безнаказани. Е, как си го мисли властта, че това ще продължава безнаказано?

Само евреите сте прави, споко, продължавай да триеш в името на "демокрацията", която превърна света от Рай в изсъхнала ябълкова огризка. Толкова е малък света, евреи, че вие го опоскахте за нула време с алчните си погледи :-))) А сега найкде? С триене май няма да стане,а ? нека да е световна, европейска война. :-))) Елементарни сте, чада на дявола.

кажи си защо ме три отвсекъде?м? Те ще те разберат, а бъстунчо? Ида да събирам от делата ви, а не от думите ви шарлатански! :-)))

европата съзнателно насочва общественото мнение, полиция, съд прокуратура срещу феновете и по-активната част от населението за да бъде тя унищожена! и да остана само овцете за стригане, доене...

феновете са евро-продукт! така, ч ако има проблеми с тях, то европата да плати щетите!

Явно наистина е в действие планът за съсипване не само на Европа с проникването на около 1 млрд. чуждоземци, но и България чрез мигранти и размножаването на братята роми.

;Протестът в Раднево е окървавен от футболни фенове; Не футболните фенове окървасиха протеста? ПЪРВИ ГО ОКЪРВАВИХА МАНГАЛИТЕ,И ПОЛИЦИЯТА,КОЯТО ГИ ПАЗИ!!!

Г-н Кмете не ставаш за нищо! Едва ли не, казвате на циганите - трепете българите дето ги видите. Аз съм зад вас!

Дали наркозависими тръгнаха да се бият срещу цигани-дилъри или пък полицията успя да втълпи това е въпрос отворен. Медиите яснота не внесоха, а удобно обслужваха налагани версии.