Отново протест ”Бъдеще за община Гърмен”

Една година след масовия бой между роми и други жители на Община Гърмен институциите не са решили проблема с незаконното строителство.

Обратно в новината

Коментари - Отново протест ”Бъдеще за община Гърмен” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ДИРА ЗАЩИТАВА ЦИГАНИТЕ,КОИТО ТЕРОРИЗИРАТ БЪЛГАРСКОТО НАСЕЛЕНИЕ!!!

ТЪРПЕНИЕТО НА БЪЛГАРИТЕ КЪМ ЦИГАНСКИЯ ТЕРОР,Е ИЗЧЕРПАНО!!!НАРОДА ЩЕ СВЪРШИ ТОВА,КОЕТО ПРОДАЖНИТЕ ПОЛИТИЦИ НЕ ВЪРШАТ!!!ЦИГАНИТЕ ЩЕ БЪДАТ ЗАСТАВЕНИ ДА ЖИВЕЯТ ПО БЪЛГАРСКИТЕ ПРАВИЛА!!!НЕМА ЛАБАВО!!!

Няма ли в тая държава един свестен адвокат, който да застане зад тези хора от Гърмен и да им помогне на тях и цяла БЪЛГАРИЯ????

Я хората от Гърмен да намерят един стабилен адвокат и да сезират Международния Съд в Хага , да спретнат едно дело срещу циганите за тези беззакония и срещу държавата , която не си спазва законите и продължава да мери с двойния аршин. Нека да се разсмърди целата тая история и да се види кой каво.... Ако и тогава не се вземат в ръце то май остава само последният начин....

е директива...

Хаха, Дир-а, защо не ми публикувахте коментара? Защото съдържаше думата "цгани" ли? Нямаше нито вулгарно, нито цинично съдържание, а просто шепа истини за тъмносините братя като основен стълб на електората!

Нали управляващите ни герберасти разчитат на тъмносиния електорат, как така ще разрешат да им се бутат къщите, пък били те и незаконни... Съчувствам на хората от селото, но за съжаление България загива, циганите ни превземат, законите за тях не важат, а управляващите ги използват веднъж на четири години... Трагедия! Въпреки това пожелавам успех на Гърменчани, може пък и да успеят да постигнат нещо! Със сигурност, ако не предприемат нищо, нищо няма да се промени!

Решението за циганите е просто: 1. Да се прилагат еднакво законите към всички. 2. Да се спре с финансирането на демографския бум на циганите. 3. Да спре расовата дискриминация към българите от средната класа и толерирането на безобразията на циганите и на елита...

Докато ни управляват чрез парите МВФ и СБ, ТАКА ЩЕ Е!!!

Решението е едно-калашник или М16!!!

казваш, че има едно решение, а изписваш две. само АК е. другото засича твърде черсто и при дъжд може да гремнеш и себе си.

Няма друга държава, в която хората да протестират с искане да се спазват законите. България и в това отношение е уникална държава.

и няма друга държава , в която има само закони, забраняващи нещо. и съответните наказания за това, ако не спазващ забраняващите закони. някой чел ли е разрешаващ нещо закон ??

ГОСПОД БАВИ, НО НЕ ЗАБРАВЯ! Времето за "обръщане на палачинката" намалява, до някакви си 18 - 19 месеца.

Нека да ти предскажа и на тебе бъдещето, бюрото по труда те очаква.

Няма бъдеще за нас, и не само за община Гръмен но и за България. Циганите не могат да бъдат побългарени. Единствената възможност е да се разделим някак с тях, но това значи да излезем от ЕС и да разделим България на българска и циганска част. Но практически това е невъзможно. Т.е. бъдеще за нас няма.... виж за циганите и африканците се очертава да има.

Надежда има, защото Господ е българин. Как ще се справи с ЧОВЕЦИТЕ-РОМИТЕ, ли? Галактиката е толкова голяма, че ще има за всяка една планета по един РОМ-запазена марка Мade in Bulgaria.

Ако циганите не крадат и работят няма да са цигани.Лошото е че ще станат българи,а по-лошо от циганин е само българин,защото ако ги нямаше българите които отдавна са надминали циганите във всяка цигания то циганите нямаше да водят този начин на живот.Едните без другите не могат така както управляващите не могат без електорат то и циганите не могат да съществуват без българите!

защитавали така никой друг, както защитават циганите в Гърмен! Фидосова го отнесе, Миро Мършата и той, какви ли не други мошеници изгоряха, обаче любовта към циганина гърменски гори все така силно!

и циганите от Гърмен са едно. Вече спокойно може да наричате герберастите и гърменски цигани...все тая, една партия са си.

а водните оръдия на линия ли са ? ако за същите пари купите противоградови ракети и ги отнесете на площадките за изстрелване, какво ще се случи ? пари за ракети против град няма, обаче за водни оръдия , персонал, коли и прочие екстри имате ?? хората вече не спят.

Това, което щи разкажа не е виц. Моята къща на село беше обирана в продължение на години. Един циганин ме следи от разстояние и по телефона предупреждава другият, който краде у нас в момента. кога се връщам. И след като абсолютно всички беше обрано, последното, което откраднаха беше огледалото от стената. Това лъжица, вилица, нож, прибор-всичко изчезна. Сега се обзавеждам нотово като младоженец. И така в мен се появи една мечта. Да дойде фюрера и аз да му стана доброволец. Нищо на света не идва току така от самосебе си.

на мен ел инсталацията ми изкопаха, ти вилици и лъжици .. и после дори не ми взеха жалбата, щото съм нямал щети за една минимална работна заплата и щетите били минимални ??? нова ел инсталация била минимална щета ? затова хората вече не гледат животни, не сеят нищо, навсякъде е пустош.

someone

мисля, че в краина сметка българското население там постепенно ще се наложи да се изнесе, понеже начина на живот на двете етнически групи е несъвместим.

ало, редактора ? защо ми спря коментара ?? да санирам собственото си жилище ми трябва специално разрешение, а да си построя незаконна къща - не ?

значи, да си санираш терасата ти трябва разрешение, обаче да си построиш незаконна къща - не ? двоен стандарт ? има един виц - ром и гей се бият. БХ К е в шок- кого да защити ??

в България. Ето как работят институциите и какво е състоянието на държавата. (за втори път ще опитам да публикувам този коментар. цензура..?)

в България. Ето сега се вижда как работят институциите и в какво състояние е държавата държавата

Държавата се прави от хората. С такъв материал - толкова.

Явно все още има глупави и наивни хора вярващи,че някоя българска институция работи.Вместо да им подпалите къщите сами да ги съборите вие правите обиколки.Може би догодина или две или три..Вие имате време да си обикаляте

циганите започнат да спазват законите и да работят, те вече няма да са цигани...

Лошото е че ще станат българи,а по-лошо от циганин е само българин,защото ако ги нямаше българите които отдавна са надминали циганите във всяка цигания то циганите нямаше да водят този начин на живот.Едните без другите не могат така както управляващите не могат без електорат то и циганите не могат да съществуват без българите!

Делегирайте ми право за съдействие и ще интегрирам цялата многоуважавана и почитана ромска общност само за две седмици.Работя с гаранция, кротко, благо и със съвсем мъничкооооо кютек, но от сърце.

последня останал балгарин от герб ,да угаси лампата

последниш останал балгарин от герб ,да угаси лампата

си е много добре. само троловете реват.

България си е много добре.

Заведете дело срещу общината в Хага. Нека се разсмърди на европейско ниво.

Хей вие от Гърмен,изберете си кмет като Ценко Чоков и проблема ще се реши

Освен да им честитим 24 Май, Ден на славянската писменост и култура, като няма къде другаде тук?!

Внимавайте Гърмен да не...изгърми! Защо, вместо инспекции и обновени рибарс ки пристанища, някой не се заеме с този съскащ вече фитил?

Киллл Ем Алллл ... за брикетите !!!

Ха ха , къф портес ще е това ?

Българите в Гърмен веднага да бъдат набити от полицията. Как смеят да закачат ромите! Избори идат.

Ало, редУктора, не ти ли свърши смяната, че да пиша под тази статия коментар, че суматИ коментари ми изряза, хайде не ти ли се спи вече, хайде лека нощ ???!!!

НЕ МОЖЕ БЪЛГАРИТЕ ДА ЗАКАЧАТ ЕЛЕКТОРАТА НА ТИКВА АГА БАНКЯНЛИЯТА ... КЪДЕ Е РУМЯНА КРЪЧМАРКАТА ДА ПРАТИ ЗАПТИЕТА СРЕЩУ ТИЯ ХАЙАРСЪЗИ ?

Както винаги, ръководен от своята зле разбрана толерантност, Дира е изпуснал най важното в случая. А то звучи така: НЕ ИСКАМЕ ВЕНДЕТА, НО ЩЕ СЕ СТИГНЕ И ДО ТАМ. Това е изказване на един от ръководителите на протеста.

"Бъдеще за община Гърмен" Абе, гърмен ли си веднъж, за к'во бъдеще иде реч...

Страната може и да се оправи някой слънчев ден, когато бъдат забранени соросоидните фондации, и мекеретата им работещи срещу българското.Не може както в случая хорана масово да протестират, събориха се няколко постройки, мекеретата наддадоха вой до небето да защитават циганите, и всичко спря.Не може едни да паразитират на гърба на всички, да безчинстват по дела и паланки като башибозук, да грабят и изнасилват старци по селата а държавната да гледа !!! На това трябва да се сложи край, докато не е късно, а държавата продържава ли да нехае хората може и да вземат нещата в свои ръце, и тогава може и да стане по сложно.Не може тия фондации , и мекеретата им да защитават само един етност, и същия да прави каквото си иска, и да се чувства безнаказан,.Или да ги гонят тия фондации както направи Русия, и да се оправят нещата.

Колко още хора трябва да бъдат пребити , че да се сложи край на тези цигански изстъпления?????? Закони има, ноне се спазват.... Държава - няма.. подлитиците са под секаква критика... Господ да пази Народа Български...

Колко още хора трябва да бъдат пребити или недай си боже убити, че да се сложи край на това циганско своеволие????????? Закони ИМА, но държава и власт ,която да ги прилага и спазва НЯМА - е там ни е Проблема... Свободата на малцинствата се превърна в "слободията" на малцинствата.. Нека подлитиците идат в северозападна България и да поживеят там 1 месец да видим каква песничка ще запеят...