Войната на наденичките между Макрон и Джонсън на срещата на Г-7

За атмосферата между Лондон и Брюксел след Брекзит можем да съдим по това, че според източник британците са отказали да поставят европейското знаме в залите на събитието

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Идиотията на всички там не им пречи да грабят лъжат и манипулират тези дето им трупат пачките по сметките и им плащат всякакви разходи дето покойно могат да се раздвижат между себеподобни идиоти..

не говореха за отделни държави, а направо изфаврикуваха новите им граници посредством Натовско оръжие. Това доколко весело е???

Всъщност Северна Ирландия е някогашното ирландско графство Ълстър. Англичаните са завзели графството, а Елизабет I е осъществила геноцид върху ирландците католици, заселвайки насила английски протестанти и лишавайки от домовете и земите им ирландците. И тези нагли англичани, които си мислят че все още са империя и се кланят на аристократична прослойка и монархическа шайка, състоящи се от паразити, да не премълчават и да не се правят на ударени, когато става дума за ирландските роби,натоварвани на робските кораби и изпращани в колониите. Та тези юнионисти са потомците на заселниците на Елизабет I. Прави са североирладците да искат да се присъединят към Ирландия, където им е мястото. Но щом са английска територия ще си понасят последиците от Брекзит.

Войната на наденичките между Макрон и Джонсън на срещата на Г-7 Тези явно са спорили , кой по-голяма "наденичка" вади,а жените им на кой е по-вкусна.

До русия турчин, който явно е с харизани панталонки: Като не Ви бяха ясни последствията от Brexit-а, защо толкова много се натискахте да го извършите?

Била Шотландия английска, ама шотландците не знаят! Тях, ако ги питаш Англия е шотландска!

Той и Балканският п-в целия е османски.

Че така изглеждат като луди, избягали от психиатриите

Е как бе, отдавна са започнали!

Ха-ха ... Къде е Путин да ви плесне по два шамара и да ви навре по една наденица, боклуци! ... Чакаме първото Съединение на свободна Ирландия, след вековното Англо-Османско робство!

Мосю Макрон ЗАЩО ОНЗИ ГРАЖДАНИИН ВИ О ШАМАРИ? За един приятел питам.

Ошамари ме защото имаше излишни 45 хил. еврака срещу които ще получи правото на престой в затвора за три годинки точно !

Макароне да не ти излязат скъпичко тези евра :)))

След този шамар май мнго олекна Макарончо, а? :))))) Свърш ис голямата политика май:))))