Цвета Караянчева: Марешки не идва на работа, подкрепя БСП

Нормално е Веселин Марешки да говори така. Вот на недоверие се прави с аргументи, а той не посочва такива.

Обратно в новината

Коментари - Цвета Караянчева: Марешки не идва на работа, подкрепя БСП | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пекинската патица!!!

Тази е черна по душа , черна по външност , черна по характер , черна по делата си и черна по длъжност ! В Герб няма нормален , честен и уважаван от народа човек , събрание на истински боклуци ! Бойте се от Народното Проклятие , другото е шега !

Караянчева ,от небитието зампредседател на НС.Това може само в България.

ЩОТО МАНДАТЪТ ЩЕ ИЗТЕЧЕ, А БИЗНЕСЪТ МУ - СЪЩО !

Марешки от двете Бкп-та е избрал това което плаща повече азер-ски долари ..

Борисов ве изхвърли - ако се съберели 300 човека на протест, той щял да подаде оставка. После даде заден и твърди, че не бил казвал такова нещо. Същото бе и на президентските избори. Разликата е, че мандатите му свършиха и няма да има четвърти недовършен

4тия ще е президентски .. Иначе дано не го е казал за 300 човека да се съберяли на протест, защото това би означавало да сме станали полицейска-милиционерска держава която не допуска събирането на над 250човека на едно място ..

Не съм адвокат на Марешки и изобщо не му симпатизирам. Той си е достатъчно прозззз. Ама тая Караянчева е по-тъпа и от него. Със социологически проучвания ли ще показваш растежа в България, бе овцо недопасала! Нямало кадри - ами дайте заплати. Тоя бизнес що хем иска 2-3 езика, образование, стаж и т.н., а насреща дава едни 600-1000лв. чисто. Ти за такава заплата ли работиш ма овца недопасла? Хайде върви се гръмни с вашия "растеж" на икономиката. Излязохте по-големи крадци и от БСП/ДПС!!!

Нали Делян Пеевски идва всеки ден ????? И тая Цветка-Петка , още млада е изкукуригала.

Поредната катастрофа за България /може би най тежката ... само времето ще покаже/, този път "докарана" от обслужващият персонал на БКП ... събрал се в "партия" наричаща себе си ГЕРБ ...

Тази дето ходи на конгреса на партията на Ердоган покрита по ислямски и като се върна заяви, че ще строим бежански лагер в Харманли, ето кой постави началото на приемането на имигранти в България, искаше да маха и Вазов от учебниците.

та по-крадлив от бат ти Весо няма. агент на ДС и КГБ, освен това комунист работи ли, той само краде

".....Безработицата започна да спада. Много се говори за липса на кадри за бизнеса. Това значи, че има икономически ръст, който води до повишаване на доходите..." МОЛЯ????!!!!!!!!

Безработицата спада защото младежта е на терминал 1 и 2

Давай Бат' Веско, мачкай крадливите герберубгели!

Абе герберасти,аз не съм забравил как Марешкия искаше да прави Цецка президент.Много ви е къса паметта нещо.И кой го избра за зам.председател на НС?!?Напишете,че ми е интересно!

Започва се! Отново Русе възстана, както през 1988 г. 1989 г. Тато го разкарваха като панаирджийска мечка, сега някой директно отиват на " Столетов " , т.е Софийския затвор.Даже и на най кретенясалите кратуни ще им стане ясно , че са грешили години наред. Но......, това е българина- тъп , но упорит. Кога например ще се научи да управлява автомобил разумно- никога. Кога ще се научи да не гласува за герб и бсп- пак тогава. Е, ето Ви сега- управление на комплексар, установил едноличен авторитарен режим, всяващ страх. Лов на вещици,злоупотреба с власт, ЧУДОВИЩНА корупция- това е властта на герб

Ква е тая гейберастка?

Отговор до нерегистриран в 11.35ч. "чурук"= кух,прояден, изгнил! употребява се в смисъл на пропадане,попадане в опасна ситуация в смисъл бай бабо да не те срещне мечка!!!

Благодаря. Аз го свързах нещо с мокра , хлъзгава дъска.

Я тая патка , понеже я гледам сега на парламентарния контрол председателства , да преброи колко депутата-гербераста са в залата на работа.

Не съм привърженик на ГЕРБ, но отбелязвам, че марешки си личеше още в предизборната му кампания, че ще е подлога на комунистите.

Точно , но не си уточнил на кои комунисти и понеже всичките са комунисти , най-вече ГЕРБ, не можеш да сгрешиш и се оказваш прав.

Какво е свършило това правителство и този парламент освен да замазват скандали ?!

Преди да започнат да ги "замазват", ги фабрикуват.

Бойко бе!!!що не вденеш,че Цветка,Цецка,Десито,Мендито и другите "матросовки" те слагат на чурук дъска???

Извинявай , какво е това ''чурук дъска''? Не съм го чувал по нашия край.

Дуловското , Драгановското и Боляровското- амазонките на Простото.С голи гърди ,вече попровиснали , го бранят.

събудиха се престъпните елементи от герб !!така е който преяжда със суджуци ,спи до късно !! отивате си ,мислете към кого ще се прехвърлите лапачи гладни !!!

Елементарна гербераска логика - те са много малка група и нчмат необходимите гласове за вот на недоверие????И това го казва тая дето е зам председател на нс?????явно незнаейки правилника дето си го приеха или си работи по гербераски принцип - правилници и закони не важат за нас..

От три възможни комбинации - грозни но умни , красиви но глупави и грозни и тъпи , Боце прави най-лошия избор.

иска Марешки.Он с ума сошоль.Ами нали ако има предсрочни парламентарни избори неговата партия"ВОЛЯ" няма да има и 2%,камо ли да влезе в Парламента.Това показва,че Марешки е слугинаж,кукла на конци и го действат задкулисно.

ма много бъркаш, че МАГАРЕШКИЯ е патерица на БСП-то.. Прелъстените и изоставени ЯНКИ МАГИСТРАЛКИ са много отмъстителни.. Я си спомни - втория етаж на незаконната му хасиенда срещу какво му я остави БАЦЕ ПЪРВИ? Фана го за ръчичка и на ЛАУТА го заведе - СПОНСОР НА ЛОКО ПЛОВДИВ го цани.. Пък между БОКО ПЪРВИ и ВТОРИ - са отказа.. Пък после каза, че не бил спонсор, а ЛИХВАРИН на футбалерините. ЗАЕМ им бил дал и държавата требела да му ги върне милиончетата, дет УЖ бил дал.. ВЪРНАХТЕ ЛИ МЕ МИЛИОНЧЕТАТА С ПОСТ В КАБИНЕТО - НЕ... Изчакало му се е чакалото..

Няма нищо по-естествено от това опозицията да иска оставката на правителството. Затова е опозиция. Но простите герберски свине са комунисти до мозъка на костите си. Те не могат да управляват, могат само да крадат.

Боляровското клепало се разтропа.Трай оти току виж си ми направила Магарешки симпатичен.Ти го можеш.

Много, много лошо! Щом тази селянка, а освен това и глупава, е говорител на ГЕРБ

Марешки и "ВОЛЯ" имат един файтон депутати в парламента,а форума е натъпкан с техни мекерета като празничен бърз влак от София до Бургас.

ТАЗИ ЖЕНА КОЙ Я ИЗЛЪГАЛ ЧЕ Е ГОЛЯМ ПОЛИТИК ДОСТА НЕЩА И ЛИПСВАТ ЗА ТАКАВА - КАТО НЕЩО НЕ ИМ ХАРЕСА НА ГЕРБ ВСЕ БСП ИМ Е ВИНОВНО ПРАВ Е МАРЕШКИ ТОВА КОЕТО КАЗА ПО НОВА ТВ А ВИКТОР БЕШЕ ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ПОЧУДИ СЕ КАК ДА СЛУША ТЕЗИ КОИТО МУ ДИКТУВАХА В СЛУШАЛКАТА - БРАВО МАРЕШКИ ЗАПОЧНА ДА СТАВАШ ВСЕ ПО СМЕЛ

Резервна ще да е, като не щете да го допуснете до обществените поръчки за нови гуми, масло, мостове, магистрали и други планети!!!

разследван,а може и подсъдим/Марешки е руски възпитаник.Учил е три години в Московския технически университет,а завършва висшето си образование в Техническия университет във Варна/да изкласи,бе и вземе диплома/.Още в СССР започва се включва в аптекарския бизнес по късно захранен със солидни руски капитали.Част от капиталите са чрез съпругата му - рускиня.Вероятно поставено лице.Участва във смесени щвейцарско-руски фармацевтични дружества.Абе тъмна Индия.

Марешки при това е надута балонна гума не само на БСП а и на другарите от Путания-Русия - ТО ТОВА Е ИЗНАЧАЛНО ЯСНО...!!!!!! Не че партията мафия БСП е по малка и надута многократно спуквана балонна гума - партията на лъжливата и крадлива КУРнелия и червените еничари-лайномети Кутев, Симов, Зарев, Славчо артелчика, Таш/ско Арменков ДС капитано... ВСЕ ЧЕРВЕН ДЖЕНК ЗА ПРЕТОПЯВАНЕ - за по хуманно, тотално лустриране...!!!!!!

че си УМЕН... Кат таквиз ТЪПИ и ПРОСТИ нещица бълваш във форума--

Ако сега има избори , Марешки няма да влезе в парламента.Хората разбраха що за стока е той.

То пък герберасите една стока???Суджуци във сос борш ,криви кухоглави тъпанари!!!!

Айде, първият сигнал, че мутрафоните ще си ходят, щом и патерицата на ГЕРБ ги остави....

От свише ли,е?

Спукана...

Цуре, колко се изръси за тази прическа "ела с мен в пещерата"? Ако си се минала да платиш по-малко от 100 кинта, ела, ще ти я направя за 200.

напъплен със червени гниди.Направо са като марокански скакалци,на всичко скачат и опоскват до голо.И злобни,злобни,като кака си Курни.

Само се питам това разединение на Марешки с герб, дали не е активно мероприятие, свързано с протеста на 11.09. Надявайки се "кибици" да не идат, чакайки властта да падне от само себе си.

Съветският възпитаник Марешки не идва да работи в парламента, а иска вот че парламента и правителството не работи. Ако парламентът произвежда качественни закони, и провителството ще работи качественно.

Той може да е резервна гума, но вие, герберастите сте предпазни гумички при полов акт !

Тая на оня плювалник Парламента, работа ли му вика - хахахахахх

Марешки прави пари, а вие хрантутниците, какво сте направили ? Тази Пекинката ли беше. ГЕРБ - Боковите кадри.

те му осигуряват закони, та да краде законно тоа марешки

Цвето-о-о-о! Стига с тоя изкуствен растеж, ма! Знаем как се постига: - Прогнозен ръст - примерно 2 (реален, но необявен официално) - Планиран (предвиден) официално в бюджета - примерно 1 (наричате го косервативен бюджет) - Реален ръст - примерно 1.5 (реално за сметка на повишаване на такси и данъци) - Реален икономически растеж - няма, даже е спад, но... БоБо и вие (верните му слуги - Планше-та) се дуете, че сте извършили икономически подвиг и освен това харчите извън парламентарния контрол излишаците от 0.5 - по-точно БоБо щедро ги раздава, както му скимне на верните хора и Планше-тата.

Слушам и се чудя кой от Магарешки и Караянчова е по-тъп! Този Парламент е панаир на тъпотата. Там по куче да хвърлиш мутра или мутреса ще удариш!

Ние дето сме ги пратили там

И защо се заблуждавате че ""НИЕ"" сме ги пратили там????Та ''гласуваха'' около 50% за един куп партии и като се знае бройката на държавните хрантутници които не са в никакъв случай ""НИЕ'' няма какво да се приказва

Не защитавам Марешки, нито другите от опозицията, но Караянчева говори глупости.Държавата се движи, но не напред.Когато ми каже колко роми на социални помощи са си намерили законна работа и са започнали да внасят пари в бюджета, тогава ще повярвам, че безработицата намалява.Това, обаче, няма да се случи, защото безработните роми не са в статистиката.Те са просто огромна маса хора, които ние сме длъжни да издържаме.

Ама,МНОГО,МНОГО...защитаваш!......

Като не ти отърва истината ,се мъчиш да обвиняваш...