Москов се съгласи с един мотив за вота на недоверие

Здравният министър Петър Москов обори мотивите на опозицията за вота на недоверие към кабинета в сферата на здравеопазването, но се съгласи с един от тях.

Обратно в новината

Коментари - Москов се съгласи с един мотив за вота на недоверие | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този истерийно-неврастериен келеш задръстен с антикомунистическа злоба заедно с кърмата от майка си повторя в здравеопазването своеволията на началника си -тъпака с пожарникарския маркуч. Още когато за първи път говедото седна на високия стол и се изцепи че да управляваш държавата било по-лесно от кметството, казах че тоя може да управлява една петилетка, но последствията ще са за още четири. Сега виждам колко съм бил прав. Скоро след това управление и трева няма да остане в страната.

А тоя не усеща ли на задника си какво мислим за него!!!

в къщата, то иска да се качи на кревата

Плюс тъпотия,няма спиране. Осран отвсякъде далавераджия безочливо се пени пред хората

С кой мотив по точно ? Че деца трудно се гледат, нали? Но трябва да се помага и на внучетата. По цял свят го правят.

ли е, че касата няма да покрива онкооперации? Ако е така, този холокост ли ще прави?

като оня...образователния...Танев. Даже е по-нахален...

Вече има друг министър на образованието.

НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО НА МИНИСТЪР ПЕТЪР МОСКОВ. -получените от Република Турция ваксини Пентаксим са на стойност 1 045 000 евро, а дарените от Република България БЦЖ ваксини са на стойност 40 000 000 евро. Малка разлика в милиони, които предварително са разпределени като комисионни между БОРИСОВ,МОСКОВ И МЕСТАН - посредникът при сделката е синът на Лютви Местан. -СКАНДАЛНИТЕ ВАКСИНИ ЕУВАКС СЪДЪРЖА ПЕТ ПЪТИ НАД НОРМАТА ЖИВАК???????

Този си е директро за четвърти километър.Освен глупости до момента не е измислил нещо разумно.То не бяха отпечатъци,промянао на системата за инвалидизиране , ограничаване кръга на лекарствата по здравната каса.далаверите с ваксините.Пепи готиното си плаче за прокурор , но и те са изпаднали в летагрия като цялата шайка управляващи.Докато е така ще трябва да си купуваме вазелина за да влиза по-лесно.Вижте гърците и сърбите нации с достойнство за разликата от стадото в което живеем.

Доверие ли, няма такава дума вече.

Къде сте хейтърииии! Нямате и 300 хейта! Така ли смятате да я карате! Запомнете едно, хейта е богатство!

на турски инвеститор миналата седмица...съобщава Афера.

Войнов, Найденов, Москов. Открийте приликите.

Пътя към ада винаги е обсипан с добри намерения. Вече 25 години се борим с вятърни мелници. Но редиците на малоумниците не редеят.

Ти да не си очаквал, че са емигрирали малоумниците! Те пак са тук, а се изнесе цвета на нацията! 25 години преход, след който за най-голям политик се приема Ахмед Доган, за най-успешен бизнесмен - Делян Пеевски, за най-голям дипломат - Ирина Бокова, а пък съвестта на нацията е Димитър Иванов! Ами кой да остане тук!

Защо този психопат не е в следствения арест ? Това е въпроса, всичко останало после.

ЗАМ-ГЛАВНИЯТ ПРОКУРОР АСЯ ПЕТРОВА ОБРАЗУВА ПРОВЕРКА ЗА ГРАНДИОЗНИТЕ АФЕРИ НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО НА МИНИСТЪР ПЕТЪР МОСКОВ. ВИЖТЕ ЦЯЛАТА СХЕМА В САЙТА АФЕРА! - може би защото получените от Република Турция ваксини Пентаксим са на стойност 1 045 000 евро, а дарените от Република България БЦЖ ваксини са на стойност 40 000 000 евро. Малка разлика в милиони, които предварително са разпределени като комисионни между БОРИСОВ,МОСКОВ И МЕСТАН - може би защото посредникът при сделката е синът на Лютви Местан. -СКАНДАЛНИТЕ ВАКСИНИ ЕУВАКС СЪДЪРЖА ПЕТ ПЪТИ НАД НОРМАТА ЖИВАК????????????????????

Това е един мръсник меко казано българите ще пострадат от тая гадина.Бягайте от такива хораПроклет да е Радан Кънев дето го евзел в редиците си.

Добре , че Бойко не му разреши да приватизира държавните болници...

Къв Бойка бе, и той е същия като него ,няма никаква разлика - диагнозата е една и съща.

Наглото безочие на това наркоманизирано нещо надмина дори и тая на Борисов! За съжаление, след неговата т.н. реформа няма да остане и спомен от здравната система на България. Тоя най-сетне успя да я съсипе напълно! Всъщност, той е най-яркото протестърско падение в последната година. Хубавото в неговото просташко високомерие е това, че ще помогне за по-бързото освестяване на народа и ще роди по-скоро метежа, който ще накаже самозабравилата се политикантско-мафиотска класа.

Ти тоз метеж събува ли го? Я разкажи!

Така ли не се намери един да каже хубава дума за тоя изцъклен клоун,имам чувството че в момента м който взема да се цъкли,някой го подпира отзад

Министър Москов и той леко е започвал да се закръгля. Като станат министри някои хора се отпускат, а не трябва...:-).

Не ме интересува Москов, защото пак нищо няма да направи за мен! Той и като всички останали бивши си гледат интересите и как да може да си плащаме за всичко, без качествено и разбирасе ефикасно здравеопазване. Искам той само да отиде един път до GP-то си за един проблем (например за високо кръвно) и да види какво е ходене по мъки. Само дай дай дай и нищо... пак съм си зле, без никакво реално лечение. Г-н министър, как ще ми помогнете?????? Плащала съм си винаги здравните вноски и искам адекватно и СИГУРНО лечение, а не защото съм на 50+, да ме ОТПИШЕТЕ!

Mосков е една шушмига ,некачествен продукт на лаборанта Kостов,скрил се днес под шапката на Buda Borisov.Tои окончателно с псевдо реформите си сасипва и остатаците от балгарското здравеопазване.

Само заклинания!

Колкото до арогантността и други хора я показаха, но нали са "висшестоящи" никой не може нищо да им каже. Жалко за тях обаче.

Москов, само ти си за пръстови отпечатъци и след това направо към централния затвор!

Г-не, а ти знаеш ли, ние, българските граждани и особено болните хора, които ти третираш като бъдещо попълнение на гробищата, КАКВО МИСЛИМ ЗА ТЕБ. Твоята арогантност няма да ти помогне, няма.

на българските граждани ли се изживяваш!

а направо го живее тоя ад,и хиляди като него.

МОСКОВ, ОТТЕГЛИ СИ ЩУРАВАТА ИДЕЯ ЗА ПРЪСТОВИ ОТПЕЧАТЪЦИ! НЕ РАЗБИРАШ ЛИ, ЧЕ ТОВА Е ОБИДНО ДО ПРЕСТЪПНОСТ, НАКЪРНЯВАШ ПРАВОТО НА ЧОВЕКА ДА НЕ СЕ БЪРКАШ В ЛИЧНИЯ МУ ЖИВОТ. НЕ НИ ЗАМАЗВАЙ ОЧИТЕ, ЧЕ ТАКА ЩЕ СЕ ПРЕКРАТЯТ ЗЛОУПОТРЕБИТЕ . ТЕ НЕ СА ОТ БОЛНИТЕ, ЗЛОУПОТРЕБИТЕ ГИ ПРАВЯТ ТВОИТЕ КОЛЕГИ. НИКОГА НЯМА ДА СЕ СЪГЛАСИМ С ТОВА, НЯКАКЪВ ПРОХОДИМЕЦ ДА НИ ТРЕТИРА КАТО ПРЕСТЪПНИЦИ. ЗАМИСЛИ СЕ НАД БЕЗДЕЛИЕТО НА ТВОИТЕ КОЛЕГИ, ЗА БЕЗРАЗЛИЧИЕТО ИМ КЪМ БОЛНИЯ ЧОВЕК, ЗА ИЗСМУКВАНЕТО НА ПАРИ ОТ ЗДРАВНАТА КАСА С ПРЕДВАРИТЕЛНИ ДОГОВОРИ, А НЕ ЗА ИЗВЪРШЕНА РАБОТА, ЗА КАЧЕСТВОТО ДУМА НЕ ОТВАРЯШ. ЗАТОВА СЕ Е РАЗПУСНАЛА ТВОЯТА ГИЛДИЯ, ЗАЩОТО НИКОЙ НЕ КОНТРОЛИРА КАЧЕСТВОТО НА РАБОТА - Т.Е. ЛЕКУВАТ ЛИ ХОРАТА ИЛИ САМО МАРКИРАТ ЛЕЧЕНИЕ И ВЗЕМАТ ПАРИ. ТОВА ИМА ЗНАЧЕНИЕ, А НЕ ЧЕ ЩЕ ДАДЕШ НА ПРИЯТЕЛИ НЯКОЛКОСТОТИН ХИЛЯДИ ЗА АБСОЛЮТНО НЕНУЖНА, А ОЩЕ ПОВЕЧЕ НАРУШАВАЩА ПРАВАТА НА ЧОВЕКА, СИСТЕМА. ТАКОВА ДЕЯНИЕ ОТ МИНИСТЪР НЯМА НИКЪДЕ В СВЕТА! НИКЪДЕ НЯМА ТАКАВА СИСТЕМА В ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО1 НИКЪДЕ, САМО У НАС - ОТ "РЕФОРМАТОРИТЕ".

това се цели, да се пресече злоупотребата включително и от лекари и от чиновници в системата!

създава им хиляди проблеми,застрашава личната им сигурност... щото неговите колеги крадели???!!! Тоя няма равен в нахалството си.

И пак е събота,и пак Москов е я в някоя телевизия,я в някое радио.

Идно от основните задължения на м-р Москов, е да намалява броят на разни изкукали пенсионери,които са се осигурявали по времето на комунизъма.Така се облекчава бюджета и ще могат да купуват качествена апаратура- ще се ползва слещу заплащане и бюджета пак ще се пълни.

Някой друг Москов във времето... да си оправи бюджета...

Това изказване на Москов за арогантността, в която го обвиняват, показва, че това момче е и невероятно тъпо...Впрочем ,те за това си пасват с Боко!

е толкова важно дали ще мине вота!Вероятно няма да мине!Лошото е, че когато цялата тази тъпотия на Москов се срине и завлече здравето и живота на хиляди пациенти, никой няма да си спомни, че е имало вот!Просто ще бъдат обвинени "предишните", както си му е реда от известно време!

Ред сълзи, ред сополи! Ревът ви, комундета и хатакисти е напълно основателен. Шансът да мине вота е равен на нула! С двеста хейта за къде сте! Вече не бутате густо!

ти това нещо като бейзболен мач го приемаш! Не е важно какво се разглежда, а кой е по-силния отбор, нали? Толкова ти е акъла!

ли си останал с впечатление, че вотът е поискан, защото опозицията смята, че е възникнал проблем! Истината е друга. Търсеше се проблем, за да се поиска вот! Целта е една, да изкрещим, ние пак сме тук!

Хатакисти, ще мине ли вота!

Москов бита карта без бъдеще..в ДСБ и скоро излишен за Герб. Не съм от атакистите. Това е мнение на поканените политолози.

Москов никога не е бил в ГЕРБ! Бъдещето му в ДСБ е след приключване на кариерата му като министър. И аз не съм атакист! На политолозите, много здраве!

подписвайте анкетата и да започва подписка срещу този менгеле, защото после не можем нищо да направим освен да мрем.Анкетата върви в групата - "Незабавна оставка на Москов"

Целия ЕС, Сърбия, Македония, Албания и др. можеш да посетиш с лична карта, при Прашеца - с пръстов отпечатък.

Защо трябва да взема отпечатъци за да не крадат (източват) Здравната каса. Щом знае такива случаи си има полиция, прокуратура- добре мотивирани, за какво са му тези отпечатъци

нахалството на крадците, а този наял се плъх, дето се прави на морски вълк е от родата на изключително наглите престъпници, съсипващи българите.

Sm3hurk0

Да не Ви се налага да влизате в болница, за да се убедите в творенията на Москов ! Ако имате пари - може да живеете, ако нямате пари - каквото Ви е отреил Господ.

През цялото време ви гледат не като болен, а като пълно портмоне. Когато се изпразни (свършат всички направления, прегледи и пътеки плащани от касата) и не си избрал чинно екип, оздравяваш мигновено с някакво вълшебство, пишат ти епикризата и заминаваш за домашно долекуване или погребение, по собствен избор.

Това е изцяло последица от въведената нова система,при която НЗОК заплаща за отчетена по документи дейност.

Да, прав си!

Докато лудите умуват за здравеопазване, здравите измряха. Москов, през цялото време се говори само за пари, а здравето на хората е обосновка за едни или други пари. Да беше завършил икономика бе докторе! .... .... ....

ДКЦ 10 в София затвори врати!

Москов под въздействие на амфетамин и със съдействието на Генчо Начев създаде и УБ 9. Всички болници от сдружението с изключение на Иван Рилски са на загуба, дори и болници, които до 2014 г. са били на положителен финн.ансов резултат. По-луд и некомпетентен министър това министерство не е имало. Всеки следващ министър на здравеопазването след управлението на ГЕРБ е все по-некомпетентен. То не бе министър харесан на кръстопът, та не бе палавата Деси и накрая стигна до един наркоман. Срам и позор си ти Москов за здравеопазването.

Власта опиянява.Това момче се прави на ГОСПОД.Прилича ми на Станишев.Много лесно се пали.

morskivalk73,ти изглежда живееш в друга държава! Къде видя професионализъм в това правителство? Къде просперира тази държава? Какво строителство? Ти луд ли си! Единственото, което движи това правителство са комисионните от магистралите, метрото и други обекти по ЕП фондове. Не чете и, че метрото до летището е започнало на потъва??? Тако е всичко, което са направили, но пък се нагушаха с пари и има още.

Реформа, която не е уморила все още БСП и ДПС си е за вот на недоверие.

Това момче трябва да намали амфетамина, че се превъзбуда нещо

Москов започна много силно, но силите му се изчерпаха, а основният проблем в здравеопазването не е решен. И ако се чудите кой е той - това са хората. Всеки кадърен лекар трябва или да живее в мизерия със заплата на общ работник по строежите или да влезе в престъпни схеми. Кадърните не желаят нито едното нито друго и емигрират. Нас остават да ни лекуват некадърните с/у много пари под масата. Москов обеща остойностяване на медицинските услуги, което е много по-важно от здравната карта. Това остойностяване остана химера.

Ти познаваш ли лекари, които живеят в мизерия? Вероятно не! Малки са заплатите на лекарите в държавните болници, но имат доста високи ДОХОДИ. Бедни лекари няма! Некадърни много.

Ти си срам и позор за десните, може ли така да се продадеш, да се мазниш и раболепничиш на една бивша мутра!?Срам и позор, долно парвеню!!!

което си мисля за тях",....Д-Р МЕНГЕЛЕ, а представяш ли си аз какво ти мисля, на теб и началника ти-болката е малка, срамът е голям....