От БСП: Вот по време на кампания е любов по време на холера

Вот по време на кампания е буквално любов по време на холера, защото това няма да бъде дебат, а скандал, неуважение към избирателите, заяви Мая Манолова.

Обратно в новината

Коментари - От БСП: Вот по време на кампания е любов по време на холера | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Прокопиев праща мейл до редакции. Той е собственик на вестници. Тези вестници публикуват теми. Прокопиев праща мейл кои теми да не пропускат вестниците. Темата, която визира, е наистина важна. Една от най-значимите днес в общетвото ни. ... БСП централата праща на народните си представители опорни точки, вв които ТЪКУВА текущите събития. Едната то тях е например, че студент от снимката не е студент вече, а е бил слаб студент. Оказва се, че момчето е студент и е сред отличниците според университета, в който учи. ... Днес БСП имат претенции, че Прокопиев насърчава вестниците си да пиашат по актуална тема, пророкувайки, че тя е толкова парлива, така направене от БСП, че може да разклати икономиката. Апропо всички медии пишат и предават за това всяка вечер! Не е само Прокопиев. Защо БСП има претенция, че някои праща опорни точки, след като опорните лъжи под формата на опорни точки са патент на БСП? До кога тези лоши хора ще обвиняват всички наоколо в греховете, които са патент на Позитано? ... Главата на българина в гъза ли му е завряна? Защо БСП е на власт? Домъчнало ни е пак за икономическия срив, който до сега във всяко свое управление са постигали? Има ли друга партия, която да е постигала икономически спад - няма. Какво прави БСП във властта. Изобщо какво прави в политиката на България. Лъже народа и подлъгва шепа просто хирица? А останалите българи си чоплят носа? И им треперят гащите да не ги извикат на справка в полицията, че са протестирали срещу тази говняна маса комунисти?

Мая нещо много нахилена ми се вижда. Както и друг е казал по-долу, предлагам да я пратим на границата да мори бежанци. Като пристигнат, да ги вкарват в една зала и тя да им изнася речи като в парламента. Сами ще побягнат обратно за Сирия.

Другарко Манолова, за пореден път мотате хората! Чеп за зеле не става от вас, а взимате по 80000 лева на месец всеки от вас. Барем пуснете нови сливи в ЕП да забогатяват повече граждани и гражданки, че едни и същи получават и образование и възпитание в ЕП.

А вие платихте ли вече на ВОЛЕН,ЗА ДА СТЕ СИГУРНИ?

Най-новият модел магистрална труженичка, особено подходяща за членове и симпатизанти на ДПС ББЦ на ПРИМОЦИЯ 2.59лв.

Явно Манолова не е чела Маркес!

Направо ми е жал за Мая Фидосова... В партията и останаха по-тъпите, парите ги взе Пеевски, властта остана за турците, Болен го удари на живот.... Станишев и Станишева ги погнаха от Европа... И няма вече Костинброд... Как да спечели изборите?

Холерата е БЕСЕПЕ-то

Виагра, Любов и Холера... Добре дошли в България. Тая що не си я сложим на герба, един бежанец няма да припари границата.

мая и следващия парламент -- оксиморон

Мая си е много печена! И пак ще си я изберем! А ти си пиши глупости ама не важиш!

Бай Ставри

Мая-турбокостинбродска е турбо-менте

Някой може ли да си представи какви мисли се въртя в главата на другарката Манолова, човек като има холера нали се обезводнява от горе и от долу, не знам как да го напиша по-меко, та какви мисли има Манолова в главата, та да направи подобно изказване, просто се изумявам на тъпотите на тая ОВЦА. П.П. Може с другаря министър така да се забавляват, ама да не ни занимават с техните си работи.

8901

Миризмата на чироз е непоносима. Майче, стига бяга подир камионите с бюлетини и си хвърли два таса.

тая говори за пир по време на чума, да бъде по-ясна

Чудя се тоя цирк дето го разигравате с бюлетините охранявани от патрулкити и т.н. за кого ги играете и на най-големите неграмотници в държавата им стана ясно що за стока сте, да идете да целунете ръка на Цветелин Кънчев, че без него сте наникъде.

СПИН, Виагра, Холера те това сте в БСП, а най-голямата Чума си ти Лайна. От мене с любов.

От достъпните източници се разбира, че до 13 май Коалиция за България (БСП) е сключила договори за реклама на обща стойност 613 368 лв., а формацията на Бареков - за 603 626 лв. Реформаторският блок е трети със 197 767 лева, четвърти са от Атака със 163 017 лева, а петицата се допълва с ДПС 147 759 лева. ГЕРБ е похарчила само 43 120 лева, което я поставя на последно място сред парламентарно представените партии.

Май сме в комунистическа пропаганда? Някой да се заблуждава, че не сме? Аз отдавна не се съмнявам, че има опит за поредно срутване на България в див и уролив комунизъм присъщата му бедност и страдания. И този път няма да има захранки от нефта на СССР, а ще има невероятен глад и бедствия.

Това ли е най-новата мода на магистралките, руси зъбли с гаден фалцет, има ли прИмоция?

Тази нагла комунистическа вещица себе си ли визира, споменавайки думата ХОЛЕРА?!?!?!

Майче, не е виновна опозицията, че кампанията ви е като холера за избирателите... Вместо да се опитвам да обяснявам за управлението ви, по-добре да погледнем уики. Там всичко е казано от ясно по-ясно: Понякога болният може да отдели до 30 литра течни фекалии и до 7 литра повърнато съдържание, като само в изпражненията холерните вибриони представляват 77,8% от цялата маса (т.е. около 23 kg). По този начин се наблюдава масивна контаминация с огромно количество холерни вибриони. Това много улеснява предаването на заразата на здравите лица.... :D

Сергейчо и Доган ще останат завинаги заедно, защото са свързани с Трактора, Брендо и Маргините ... Любов ли бе , да го опишеш ?

"Пир по време на чума"Унищожихте нашата Родина,заедно с ДС проектите ДПС,Атака,а сега,не ни мислете за стадо, ББЦ -новия инженерен проект,ограбихте каквото можахте и не ви остава нищо друго освен да пирувате.Толкова алчност,толкова злоба,такава некадърност надали има в друга страна на Европа. Ако наглостта е болест,ти би трябвало вече да си изгнила отдавна,но си на земята за да си заплатиш за всичко.

Колко точно го е казала Устата. Да, холерата сте вие, комунистическата сган, а вота е любовта към България.

Адашке, твоя няма ли да го пуснеш за продажба в базарбг, да го купя? Явно добре се справя......

Майко мила намери се кой да говори за неуважение към избирателите, ало Лайна в момента МВР харчи купища пари за безсмислена охрана на бюлетините, за да ти замаже простотиите от последните избори. Тази кога ще я подведат под отговорност за нарушение на конституцията в дена на размисъл?

Мая, Мая, управлението на бсп е епидемия от холера?А Любовта е прекрасно нещо? Но "вие" разпалвате само, омраза.

За общата да не стане Вот по време на Вартоломеева нощ, че ще я болят задните части и джуките!!

ЗАСЕГНАТА психически и физически от такава любов.Какво като сте в кампания?Бюлетини ли ще попълвате или ,вече,броите попълнените?Какви измами готвите,та не искате да стоите на работните си места.Долно,много долно,присъщо на вашата партия!

Лидерът на БСП Сергей Станишев коментира вчера, че се разработва "сценарий да се дискредитира политиката на правителството". Това силно намирисва на част от обясненията за изборните резултати. Както винаги, някой друг ще им е срал в гащите.

ИМА ВАЖНИ, ПО-ВАЖНИ И НАЙ-ВАЖНИ ИСТИНИ Днес, най-важното (ДРГОТО СА ПАРТИЙНО-ПОЛИТИЧЕСКИ АЛАБАЛИЗМИ), което трябва да запомним е, че наш синовен дълг към България, като потомци на Левски и Ботев е, да мислим, да говорим и да действаме срещу олигархо-мафиотските МЕКЕРЕТА - продали интересите на Народ и Родина за шепа стотинки подхвърлени им от Иво Прокопиев, Огнян Донев & ko (КРИБ, КАПИТАЛ, присъдружните им банки и соросоидните фондации под контрола на ЦРУ)... Каквито са: - Елитите на т.нар. Политическа партия "ГЕРБ" - личната гвардия на БУДАлясалият мутро-маймуняк от Банкя Бойко Методиев Борисов; - Елита на корпоративната организация с НЕ идеална цел, т.нар "Реформаторски блок" - личната гвардия на "Шеврон"; - Свободините и отворени и т.н. болни от безгранична ЛАКОМИЯ бърборковци БЕЗРОДНИЦИ, журналисти и пишман eNтелектуалци; - БУДалясали юзъри * ВСИЧКИТЕ тези, 1 000 промила БЪЛГАРОМРАЗЦИ, са манталитетни и поведенчески ПОТОМЦИ на турските мекерета (ала, х.Иванчо х. Пенчович - подписал смъртната присъда на Васил Иванов Кунчев - ЛЕВСКИ)!...

Колко трябва да е тъп един екземпляр на два крака(не ползвам думата човек преднамерено) щом не му е ясно под шапката че меди доганов ,станишев , борисов ,костов имат един и същ началник. А сега и това нещо 'бареков'.Бах маа му.Или този екземпляр е голям тарикат и се прави на мотика като говори глупости?

Не че има значение,но вече изразих негативното си отношение към външноста на тази жена.Но по-интересно в случая е нейния начин на говорене и държане,които са адекватни на нейния екстериор(както е прието да се казва сега-адекватно т.е. отговарящо на).В тази връзка знае ли някой от коя от комунистическите фамилии произхожда другарката.Знаете че ако това не е верно тя просто нямаше да е там,където е сега.Е,това са азбучни истини ще каже някой.Да азбучни са ама май много БГ не знаят азбуката или са още в самото и начало.ха-ха.

Хмм, в Герб даже си имат организация Жени ЖГЕРБ, но по мое скромно мнение Майчето оставя далеч назад перли като Искра Фидосова и Цецка Цачева.

Само да вметна за тези от провинцията(щото те все не знаят тези неща,все не са чули все не са разбрали) собствениците в БГ не са илийчо павлов или емо кюлев или не знам кой там.Собствениците в БГ са комунистическите фамилии.И се чудя,как един човек който не знае, може да отиде да гласува.Значи незнаещия ми е равен.Примерно един ром,или един не знаещ български турчин или баба пенаот не знам къде си ми е равна?Странно.Поне на мен ми звучи странно.

Pesh0

Какво направи в новия избирателен кодекс , за премахване на мъртвите души ????????

Бойко отклонява вниманието от цигарения трафик.

Тези така са се омотали и са окупирали властта на семейни начала, че дори когато дават примери за държавни работи и управление , всъщост описват битието си и разказват собствени битовизми.

Абе права си е Майчето. Ще бъде джафкане, цирк и резил с една единствена цел - печелене на гласоподаватели за евровота. Я как изпълзяха след зимен сън от дупките си Ранобудните и Протестна мрежа за да дадат по едно рамо на плащащите им РБ.

ПРОСТО ПО-ПРОСТО НАЙ-ПРОСТО МАЯ МАНОЛОВА

а управлението на гея, бея и злодея ,а отскоро и дудука е холера по време на чума

На снимката изглежда като селска Убавица

Едно не ми е ясно. Каква Убавица може да е това същество с неустановен пол?

...УБАВИЦА е,колкото и Министърът на Отбраната (е отбрана ), с тази АРМИЯ (е ...армия ).... А,бе Пурко,ти си знаеш най -добре в какъв свят си ...живял,когато бе ..."Господин за един ден", Трагичното е ,че дори след век,пас сме си ....СЪЩИТЕ !!!!

А махнете снимката на това чучело.

Тая се отъждествява с България и народа! А не знае ли, че това уродливо правителство, и тези партии подкрепящите го няма и няма да имат знак на равенство с нас!!!

Нас не ни събарят нито протести нито вотове. Да живеят кебапчетата и простотията.

Мая свири на дудук и приказката свършва тук.

Този път най-после ГЕРБ улучиха комунягите в слабинките. Май ще ги заболи.

Поне Мая си призна, че тяхното управление е довело страната до Холера!

ДА ЖИВЕЕ ПАРТИЯТА НА НАРОДА ГЕРБ, ГЕРБ, ГЕРБ....ВСИЧКИ ДРУГИ СА ПРЕРАЗКАЗ ПО КАРТИНКА..ХАХАХАХ

Тя Мая добре знае за страничните ефекти на любовта с толкова навъртяни километри!

А дали не ни гласят следното? - умишлено губят делото от руснаците за 2 милиарда за АЕЦ Белене; - по странно стечение на обстоятелствата, задълженията на НЕК са около 2 милиарда; - поради липса на пари, държавата прехвърля безплатно собствеността върху НЕК на Росатом като компенсация за загубеното дело; Така цялата ни енергетика пада в руски ръце.

че си прав

Не ми се мисли за последствията.

Има логика

Е, Пацо експерта ще ни лепне още 2 милиарда на гърба, че да ни стане по-кръгло числото! Между другото - днес в "Сега" има доста читава статия за предизборната пушилка, която вдигнаха с т.нар. "отнемане на лицензите".

Аз се отказах да чета вестници отдавна. Началото на това ми решение положи вестник "ТруП", когато мадам В. подхвана кампанията срещу Костов. Сега си купуваме само петъчния Стандарт, заради програмата на телевизията и някои много готини очерци за природни чудесии в България и по света.

Чисто географски - леко приведени към Русия и почти толкова леко надупени към Турция. Това е положението !!