17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако тези със служебните,да не кажа грозни усмивки прекрачат четирите процента за НС,значи ние си оставаме с мисълта си на аборигени в политическата ни ситуация.С появата си,те мислят,че българите продължават да вярват на демагози,лъжци,на индивиди с четиригодишна ефективна присъда от български съд.Имам предвид,асперинът,който баламосва бабите с хапчета за сън.

По какво се различава Пената от мангалите? По размера на хонорара.

Две корумпирани свине и техните придворни клоуни. Дайте да им направим заедно бойкот на бизнесите. Тези боклуци трябва да бъдат в затвора вместо в публичното пространство.

здравейте другари предатели този път сте аут ! ! !

Патерици на Герб всякакви

И проститутки

Тия кой ги взема на сериозно? При тях интересът клати фесът. Най-обикновен брак по сметка, само дето не е ясно кой е булката!

Куко Марешки и Пипи Симеонов облещени ,като дълбоко замразен паламуд ,около тях като притурка дребни рибки Цаца.

Едва ли имат много големи листи след като заедно имат едва 2,6% !? Пък и както единият има дело на което е осъден на първа инстанция с затвор едва ли трябва да се очаква много за в бъдеще " Държавата не бива да задушава малкия инициативен българин. Борба срещу монополите!", заяви Симеонов" Нали другарят му Марешки влезна в политиката да се бори против това? И накрая какво!? Почна да рекламира собствените си аптеки и бензиностанции. И това му беше принуса за евнито гориво и лекарства, нищо че се отнася само за неговите верити. Докато монополистите си продължават все така.

Куцо, кьораво и/или сакато, но задължително ЕнтИлЕгентно и мераклия. Може да се определи като събиране на нереализиращи се ама много мераклии.

НЕ СЕ ЯДОСВАЙТЕ НА ГЕНЕРАЛ ШИВИКОВ, ЗАЩО ??? ПРИМЕРИ: ГЕНЕРАЛ СИМЕОНОВ - ЛЕТЕЦ, ДПС, ПОЛКОВНИК В. РАДЕВ - ГЕРБ, ДАЖЕ И МВР-МИНИСТЪР БЕШЕ ..., ГЕНЕРАЛ ПОПОВ - ЛЕТЕЦ, ГЕРБ, КОНТРААДМИРАЛ .... - ГЕРБ, И ОЩЕ ВОЕННИ ПАТРИОТИ, КЛЕЛИ СЕ В МАЙКА БЪЛГАРИЯ !!! А СТАВАТ ПАР - ТИ - ЗА - НИ !!! ВМЕСТО БЪЛГАРИ ... СЛЕД 1944 година, военните не са военни, армейци, а ПАР-ТИ -ЗА НИ !!! ПАРТИЙЦИ !!! ОФИЦЕРСТВОТО НИ Е ПРОДАЖНО, НЯМА НИЩО ОБЩО С ТУРСКИТЕ ГЕНЕРАЛИ И ПОЛКОВНИЦИ ОТ ТРИТЕ ПРЕВРАТА, ТРЯБВАТ ИМ ПА- РИ ..., МНОГО ПАРИ ЗА 4 ГОДИНИ МАНДАТ !!!

Кои са по-големи боклуци: 1. Управляващите; 2. Техните подлоги; 3. Управляващите в сянка; 4. Беззъбата опозиция. Няма време.

И ако тия идиоти влязат пак в парламента, аз си взимам багажа, и пеша ще емигрирам!!!

Тази коалиция не може да ме спечели и двамата вожда са съучастници в управлението на Борисов.

Браво за новата коалиция, на предишните избори се разкъсвах между воля и обединени патриоти, но сега марешки и винкелов много ме улесниха. Само не ми е ясно кое им беше обединеното на обединените патриоти. Малко остана, с нетърпение очакваме навечерието на изборите, за да видим как мегарешки ще остане извън парламента и как съдебната система и прокуратурата ще започнат да увъртат и да шикалкавят в опити да не го вкарат в затвора.

"Воля" и НФСБ представиха листите си, Марешки и Симеонов водят във Варна и Бургас. А Димитър Пенев и Петър Жеков сигурно ще водят нападението на ЦСКА.

Родната полиция ни пази, не е, ни гази не е, приижда като политиците на талази - ей това ще да е :) Чичо Миткоооо. Борис 3 - амин!

ЗАЩО МАРЕШКИ НЕ Е В ЗАТВОРА ? КОЙ МУ Е РАЗРЕШИЛ ДА СТРОИ В МОРСКАТА ГРАДИНА НА ВАРНА ? Нищо друго не ми е важно за това образувание странно, хуйвейбинно.

Марешки кога влиза в затвора? А в листите къде му е бившата стриптизьорка, дето щеше да прави конституцията? ;) Симеонов го видяхме какъв патриот е, дето като Бойко оплю Караянчева на ПКП, че противоречи на турската позиция за арменският геноцид и мълча като риба. И уж се бори срещу разни бизнеси дето се оливат и хоп, някой да го обслужи - я за цигари, я за алкохол, я някоя туристическа офшорка да освини природата. Как пък така въведоха по ниско ДДС в ресторанти точно на алкохола? Сигурно са малко убитите при ПТП-та, домашното насилие, измрели от цироза и така нататък. То и онзи им депутат дето уж починал от ковида, се говори че е от цироза, че бил известен алкохолик и това му било нормалното състояние, освен спекулации и за рак и диабет, дето разваля всички органи.

Шивиков от протестиращите се цанил за депутат при Марешки

Марешки влезе във властта да се облагодететлсва лично за далаверите си във Варна - незаконните постройки на плаж Кабакум, строи си къща най-безсрамно НЕЗАКОННО ж Морксат градина и в момента, взе централна сграда за жълти стотинки в центъра на Варна да си направи хотел - бившата централна поща, осъдиха го за рекет.. и най-безобразно и безсрамно пак иска да КРАДЕ.. Другият няма нужда да аго коментираме и изцепките му по телевизиите всички ги знаем.. КАК НЕ ГИ Е СРАМ!!! ПАК ДА ИСКАТ ДА ВЛЗИАТ В ПАРЛАМЕНТА! И НА ДВАМАТА ЩЕ КАЖА - НЕ ВИЖДАМ ВИЕ ПРЕДВИД ВСИЧКО ГОРЕИЗБРОЕНО (КОЙ ЗНАЕ ОЩЕ КАКВИ ДРУГИ ВАШИ ДАЛАВЕРИ НЕ СА ИЗЛЕЗЛИ ИЗ МЕДИИТЕ) КАКВО МЯСТО ИМАТЕ В ПАРЛАМЕНТА?

Ха-ха, иска им се! Да, ама не (по Петко Бочаров), този път ще гледат парламента отдалече....

В България важи правилото, че "Винаги може по-зле", ама тия са върха...

НАЙ-ГОЛЕМИТЕ БОКЛУЦИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Е, дойде ред и на медицински сестри, и фелдшери да оправят тази държава!!!,

винкела е радикален, потомствен комунист, чичо му е бил певец на фашистите, а после дясна ръка на бай Тошо, архитект на "възродителният процес". оня ден винкела беше в ЛИЦЕ В ЛИЦЕ, гледайте го, какво му се върти в главата,... - "сервитьорите, можело да правят магистрали, щото глада бил по-силен от тока"

Че какво лошо има да се работи? Каква е ползата от един сервитьор и каква е от един строител? Разликата е от земята до небето. Като няма нужда от сервитьори ще работят каквото има и каквото трябва. Срамна работа няма. Ако са свикнали да мързелуват, да лъжат чужденците със сметката и бакшиша, сега ще им се наложи да идат да покопаят с кирките да видят какво е истинска работа. За това нещо Порновинкела е прав. В България работа по строежите, в земеделието и плодородна земя колкото искаш ама за там желаещи няма. Всеки иска на хяба мекото - я в офис , я на бюрце. Е няма как да стане. Трябват и бачкатори.

Нещастници

Усмихнати, доволни, "симпатяги".

Правилно ! Наблъскайте в листите всичките си недоучили роднини! Трябва да има някой, който да подписва документи без да ги чете .

Колко трябва да си прост за да гласуваш за коалиция - Бензиностанции, Аптеки и Кенефи? Магарешки след изборите трябва да заминава в затвора да си излежи ефективната присъда.

Изборите ще се проведат в обстановка на икономическа, здравна и политическа криза. В недоверие от страна на избирателите спрямо политиката и политиците.За обвинения в купуване на гласове, контролиран вот и други нередности, свързани с изборите. Международната организация за честни избори винаги ни е критикувала и подчертавала, че купуването на гласове, контролиран вот и фалшиви изборни списъци, са обект на съдебно преследване и наказание. Но досега у нас тази порочна система не е променена и всичко си върви по старому. Затова няма и никой наказан. Въртящите търговия с гласове едва ли се стряскат. От всички нечестни начини за забогатяване, този е най-лесният. А и идва с позволението на партиите, които им дават парите. Затова партиите не си правят труда да представят платформи, програми и цели.Лицемерно и фалшиво играят пиесата Честни парламентарни избори.Те предварително са спечелили изборите. Всичко това се отнася най-вече за ГЕРБ. Намират си престъпници, като тях да им помагат.

ДОБРЕ СА ВЗЕЛИ ПАРАМКАТА !! КОЛЬО СИ Е ИКОНОМИСТ ОТ ДОБЪР КАЛИБЪР !! ЯСНИ СА МУ НЕЩАТА И КОМУНИСТИТЕ ЩЕ СТРАДАТ !! ВАЛЕРКАТА СИ Е ЗА МИНИСТЪР НА ТУРИЗМА !! ДА ГИ ПОРАЗМЯТА МАЛКО !! ТО БЕЗ МОРЕ МАЙ ОСТАНАХМЕ !! АКО ВКАРАТ ПРИЛИЧНА ГРУПА ЩЕ Е ДОБРЕ !! ЧЕ АКО ПОЧНЕ И НЯКЪКЪВ УЧИНДОЛСКИ ЦЪРВУЛ ДА НИ ОПРЕДЕЛЯ БЪДНИНИТЕ ?????СЪВСЕМ ЩЕ ГО ЗАКЪСАМЕ !!

"АПТЕКИ, БЕНЗИНОСТАНЦИИ И ТОАЛЕТНИ" ПЪТУВА УВЕРЕНО КЪМ КРАЯ СИ!

Кьовеши отхвърли 7 от 10-те делегирани прокурори от България

Само колко са щастливи на снимката двамцата. Явно хомобрака им върви добре, а вчера сигурно са били в Симитли и са се отдали на палуване с кмета. Само Бокича липсва и идилията щеше да е пълна и с 200.

Браво, браво...Хубаво ли ви е? А дано ви мине!

"За първи път има медицински сестри" ... пак от родата ? "Докторизация заплашва следващия парламент" кой ще лекува ;))

Управляващите и депутатите вкл.и тези на фотото са като памперса ,затова е неотложно да се сменяват за да не усмърдят България.

УжасТ. Тежкия посредствен провинциализъм, прикрит като национализъм на лов за гласоподаватели убегнали на герб. Боже защо не пазиш България

Йори - съ е барнал като на годен сиганини брата

* сгоден сиганини

какво сте се ухилили ? Ще ви видя мутрите на 04.04. Лайнари мръсни.

Искаш да кажеш, че на 4-ти срещу 5-ти в младото политическо семейство от нов тип ще има скандал между Родител 1 и Родител 2 и взаимни обвинения за провала?;)) Дали пак ще се върнат към първичните си отношения, преди политическата сватба, когато спореха кой е по-по-най-достойна представителка на древната професия?;)

Единствения вариант да си в екипа на тези екземпляри или гласуващ за тях е да нямаш никакви морални ценности и принципи...

келепиреца, принцип ли е или ценност?

"Разбираме се с половин дума, което не е се случвало в други коалиции", вика наш Варели;)) И се сещам как взаимно се обясняваха и обявяваха в НС - двамцата с Йори - за политпроститутки ;) Е, вече съм спокойна - с половин дума са се разбрали, че и двамата са лика прилика, досущ два стръка иглика и най-накрая освен, че са се намерили, са се и взели;)

Патериците на Кюлчев Чекмеждиев - самите те доказани престъпници и крадци. Кой ли нормален българин би дал гласа си за тия.

Току що слушах Шивиков по БНР - точно за тази формация е - същият интелигент,а до сега го мислех за жертва !!! Ужасих се от нивото на този военен !!! Дано другите да не са като него !!!

Пътуващ цирк. Фрийк шоу

Нещастни смешници! Кой ли им Вярва? Парамов и той горкия кандидат с тях? Явно е много сладко да си депутат.

Измамници!

Айде пътувайте в забвение, безвъзвратно...