Сидеров внесе предложение за 700 евро минимална заплата

Волен Сидеров внесе в социалното министерство предложение минималната заплата да бъде индексирана със средноевропейската, която е 700 евро.

Обратно в новината

Коментари - Сидеров внесе предложение за 700 евро минимална заплата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

сас сигурност трябва да се ваведе минимални работно заплащане на час както е на всякаде по света..ако се направи например на 7 лева на час мисля че ще е ок

С тази политика няма да е трудно това да стане! Скоро всички млади българи ще отидат да живеят в чужбина, старците ще доизмрат и тука ще останат само депутатите. А тяхната средна заплата е доста над 500 евро, така че Волен си е поставил постижима цел!

Да! А основно заминават заради политиката на ниски доходи!

Алооо, Волене!!! Откъде ще ги извадиш тия 700 Евро при приложение, че нямаме никакво производство!

За да е НАРОДЪТ доволен, гласувай за ВОЛЕН ! За да е ВЛАСТА доволна, гласувай за Партия ПОДМОЛНА!

малоумник,кой ще гласува за теб и кой ти вярва вече???чудиш се какви глупости да говориш за да излъжеш хората и пак да си на власт.разберете,че народа вече не е глупав.

Имам две висши образования и заплатата ми е чисто 210 евро.Санитари с повечко стаж вземат 10-20 евро по малко.Вече съм лумпенизиран,ще гласувам за Сидероуглу!

Аз Ще гласувам за Сидеров!

Ако ме изберете мен , аз ще предложа 1000 евро минимална заплата!

"Миналия месец той отправи ултиматум на управляващите, че ако не изпълнят 10 искания на "Атака", може да размисли дали да остане в парламента." Е то вече 8 месеца минаха! Ще изкарате до края, че то май повече не се очертава да сте в парламента! ВИС - Взаимно Изгодно Сътрудничество

Добра е тази сума 700 лв. Но нека да бъде тя като заплата и за начинаещите депутати. За първите 1-2 години. След това да им се индексира.

няма ли вече да го приберат там където му е мястото. Имат право даже и на избор или в затвора или в медицинско заведение. Какво стана с разследването другари от прокуратурата или пак няма доказателства, наглеци.

Аз предлагам 701 евро!

А, да е намерил случайно кой да ги плаща? :)))

Защо свали мизата бе, на миналите избори обещаваше не заплата, а минимална пенсия в същия размер. А сега се надцаквате с Дудука. Мен страшно много ме кифите. Но май не се заяждате двамата, а всички срещу ББ. И все пак, въпреки Атаката Бойко все излиза на първо място.

Общинските съветници си гласуваха съвсем скоро по-високи заплати. Депутатите и те съвсем скоро си гласуваха увеличения на заплатите. Сега увеличават и заплатите в МВР с 10%, както и в армията, и в правосъдието. Всяка година си индексират заплатите въпросните, както и автопарковете. Цени на стоки и услуги постоянно нарастват. Е, да попитам аз, само обикновения човек ли е най-големия балък в тази държава, та да плаща разходите на гореизброените и да мизерства, и да слуша постоянно, че все не могло, все нямало пари? Хайде, стига глупости, време е за НОРМАЛНИ ДОХОДИ!

СидероФ пак скромничи. Ние трябва "изпреварващо" да поискаме 1,700 евро заплата, защото докато мине този законопроект в парламента може да се окажем пак в позицията на ДОГОНВАЩИ! Ха ха хо ху й за "белия папагал" на АТАКА!

Сидеров с осраната си мутра може да внесе и предложение за 1000 евро минимална заплата; но първо да обясни защо е турска подлога и маша на руснаците

ЗАЩОТО РУСНАЦИТЕ ГО СЪЗДАДАХА, ДА ЗАЩИТАВА РУСКИТЕ ИНТЕРЕСИ, А НЕ БЪЛГАРИЯ, А И ТЕ ГО ФИНАНСИРАТ. ДА СТЕ ЧУЛИ НЯКОГА ДА СЕ ИЗКАЗВА ПРОТИВ РУСИЯ? НЕ, НАЛИ ТАКА.........ТОВА САМО ЗАБЛУДЕНИТЕ И НИСКО ГРАМОТНИ ХОРА НЕ ГО ВИЖДАТ.

ти наистина си луд бре.....не на 4 ти километър ти е мястото ...а в зоопарка...заедно с твоите дружки комунягите и гадните крадливи депесари....там хората да ви гледат маймунджолъците....крадлива сгн такава....ОСТАВКААААА

За мен е особено интересно предложението за премахване субсидийте на партиите. Щом ще се борим за такава мин. заплата трябва да започнем от някъде!!

Аз пък ви обещавам 1000 евро минимална заплата,ако изберете 150 депутати в Парламента от моята партия.Ще възродя всички работещи предприятия от преди 1989г,всички ще имат работа.Продукцията ще я продаваме в арбския свят и необятната Русия. Забравих да спомена името на партията си... Идиоти,ОСТАВКА!

Воленчо..Воленчо..свърши ти времето. И 1000 евро да поискаш, няма вече кой да те слуша. Ще караш старини на Варадеро при комарите. Мене там ме изядоха най скрашните женски комари, които съм виждал през живота си.

Чао Сидеров ! Много закъсня, мандалото хлопна и вече си бита карта......................, няма да се спасиш ! Тези игрички си ги играй с хората на Атака, говори, говори............................Кой ли те чува ? Кой ли те иска ?

Вижте надценките. Пари за заплати има! Прясно мляко от производителите се изкупува на 35 стотинки/литър, а всички имате представа на какви цени се продават млечните продукти в магазините. Доматите се изкупуват от производителите на 15 стотинки, а знаете на какви цени се продават. Черешите се изкупуват на 45 стотинки, а знаете на какви цени се продават. Надценките при ядките в големи вериги са от порядъка на 600%. С месото и колбасите е същата работа. Във всяка една сфера в България се работи по един и същи начин - колосална надценка! Има и изключения, но те не са правило. Факта е, че има много фирми, които могат да си позволят такива заплати без проблем. Но има и такива, които няма да могат. Та, трябва да се измисли балансирано решение, което да е в общ интерес.

Какъв икономист си ти бе галфон?! Ами ако утре решиш да отвориш квартална бакалийка - ще можеш ли да плащаш та продавачката 700 евро? Защото минималната работна заплата трябва да се плаща от всички - не само от големите вериги!!!

В почти всички квартални бакалии се работи семейно от край време, на запад също е така. И само в България ли има квартални бакалии или навсякъде плащат по 2лв на час? Ти първо се замисли как кварталната бакалия ще конкурира магазините от големите вериги, които са почти навсякъде.

Продавачката ли е виновна, че кварталната бакалия е безперспективна и обречена на провал от веригите още в зародиш? Преди 15-16 години имаше много квартални бакалии и всички бяха пълни. Имаха клиенти, имаха и обороти. В момента това обаче е едно отдавна забравено минало. Веригите в момента дават и по-високи заплати, така че дори и с този показател не можеш да се конкурираш.

В т.н. надценки са включени разходите по производство на опаковки, транспорт до складове със съответните си разходи, търговци на едро и отново транспорт до търговците на дребно. А те пък плащат за заплати,консумативи и различни такси.

А най-вече яхтата, самолета, любовницата, парите за корупция и имението на шефа. Ако всеки има надценка от порядъка на 10-20%, тогава би звучало нормално. А най-интересно е как цените постоянно се увеличават, но заплатите веднъж на 5 години.

малко са бе волене , във франция минималната заплата е 1600 евро

Господин Сидеров стига вече с твойте лъжи.На предишните избори пак искаше същото,защо не го искаше до сега от правителството което безрезервно подкрепяш ами сега пак запя старата песен.Няма кой да ви вярва.Хората се наслушаха на лъжи и обещания вече 25 години и не ви вярват.Говорите така само да си осигурите места в парламента но този път няма как да стане.Ще ви кажа защо.Защото народа едвам оцелява и вие си живеете живота по луксозните хотели и пръскате народните пари е так.А ще ми ревеш за 700заплата.Господ ще ви накаже.Амин

С това се поставя край на безработицата поради недостатъчен доход-достатъчно е да станеш продавач на семки,царевица или снежинки и ето гарантирана по закон заплата 700 евро. Как досега никой не се сети!

Оставете го да халюцинира... сам...

В карлуково има свободни места.

Партийнат и комсомолска номенклатура, подземието, мутрите, криминалните и политиците ще бъдат принудени да направят заплатите 1000 евро. И автоматически на следващият ден тока ще се ндигне с исканите 250 процента, цените ще скочат невиждано като отвързани, диванетата в управлението ще си вземат обратно дадените ни пари.България е проклета, орисана на вечна мизерия. И да се изколим, пак нищо няма да стане. Следващите негодници във властта ще бъдат още по-долни от сегашните. Да му мислят децата ни!

Една средновековна Албания ни задмина по доходи. Предложението за 1000 евро заплата предизвика дружна ненавист у всички политици. Не защото не знаяг как да го направят, а защото ще им се орежат космическите кражби на НАШИТЕ ПАРИ. Тази линия на отказ от нормални заплати за нормалните хора на труда датира от 1878 година до ден днешен. Ето това вече е повод за сблъсък с буржоазията, в чиите ръце са откраднатите и средства за производство. И още - със сергии за гащи и сутиени няма да има капитализъм и западни стандарти. Ще има фесове, шалвари и простотия.

Мастити кочияши неподкупни закрилници на всичките животни от мястото на скъпата карета където задниците им са настанени поклащат върху крайчеца на прът елин червен и лъскав морков Безспирно кочияшите подтикват кентаврите отдавна впрегнати със силни викове Да живее свободата И кентаврите препускат заслепени и опиянени следвайки към бунта път неотклонно без да спрат. Край

Той Сидеров много добре си е направил сметката правят минималната заплата 700лв, обаче преди това вкарват закон за 70% данъци = 210евро реална заплата :)

Това със 700 евро от Куба ще да е научил. Гръмнете го да не се мъчи, бе!... :D

То правителството на Жан Виденов я направи 40 -50 хиляди лева и не се оправихме, та Волен с неговите 700 лева щял да прави популизъм на наш гръб ! :D

ИДИОТ Това си ти Воленчо, обществено опасен и нищо добро не допринесъл за тази нация!!!

Предложението за вдигане драстично на минималната заплата и много добро. Лошото е, че Сидеров до сега не е изпълнил нито едно свое обещание. Но винаги намира какво да подхвърли преди избори за да влезе пак в парламента.

Ако тази политика продължава след 1-2 години те сами ще си отидат защото държавата ще банкрутира а ако това стане с тия заплати още на първото плащане банкрутира пък вие си правете изводи ако изобщо го можете и да му се радвате на тоя смешник с тия искания :D

Дрън дрън, плашиш гаргите.

Дрън-дрън стой и гледай и ти ще се наредиш на автобусите за чужбината след някоя годинка :) пък бъди оптимист

Абе вие изобщо как може да му вярвате на тоя бе що за тъпи хора има :D тя държавата може да фалира след 2-3 години ако не и по-малко тоя предлага минимална заплата 700 евра :D и вие вярвате хахааха все едно да чакаш от работодателя ти със задължения от 500 милиона работещ на загуба да ти дава пари за предприятие което е с 500 милиона печалба вие изобщо знаете ли как се прави бизнес тоя изобщо знае ли от къде ще извадят толкова пари за подобни заплати и то минимални всеки един икономист ще му се изсмее в лицето :D аз не съм икономист и пак се смея :D

ако минималната е 700 евро, то значи следната ще стане към 2000. Тогава депутатските (3 средни) - се бъдат 600 евро. С допълнителните (за комисии, представителни и безотчетни) се закръглят на 10 000 евро (20 000 лева)! ДОБРЕ СИ Е НАПРАВИЛ СМЕТКАТА ХАЙДУТ СИДЕР. ))))

поправка - не 600 , а 6000

Браво Сидеров, най после и ти да се заемеш с нещо полезно.

КОГАААА ?

По-добре по 1000 евра и по 10 хавански пури.

ще има ли 700 евра , за да тичме да си купим луиски или че си осъанем на домашна ракиица?

как един малоумник пързаля цяла нация. Вместо да му бият една инжекция да му помогнат, цял парламент се занимава с него. Това е наистина фарс. И профсъюзите вече му се смеят.

Този най-накрая изплю камъчето , като каза на митинга ,ЧЕ Е ПРОТИВ ЕС ,А Е ЗА РУСИЯ ....!!!!!!! "Националист" марионетка...!!!Лакей ...!

РУСКА ПОДЛОГА! ПРОДАЖНИК ЖАЛЪК....

Парите ще дойдат от: 1. Премахване на плоския данък 2. Премахване парите на партиите! 3. Заплатите на депутатите и всички министри и държавни служители да станат зависими от тази минимална заплата1 4. Премахване на всякакви служебни леки автомобили на народното събрание. В министерствата - само за министрите. Щом са народни депутати да бъдат сред народа. Мизерията ТРЯБВА ДА ИМА ЧОВЕШКИ СТЪПАЛА.

Заплатата на депутатите трябва да бъде по формулата : минимална заплата по три. Минималната заплата е мерило за тяхната работа като парламентаристи.

Първия националист приел исляма!Хвала на таквиз патриоти!

Дръж се, Волене! Добър ход, както и този да не подкрепяш терористите в Украйна. Пак ще влезеш в парламента.

Сидеров не е луд, просто на сценаристите, които му пишат репликиет им се изчерпва фантазията. Остава само надеждата, че поне има някаква безмозъчна избирателна маса, която може да се хване на глупостите им. Аз си задавам въпроса, защо българските медии толкова ревностно му осигуряват форум? Ако аз бях надрънкал 1 % от неговите глупости в някоя друга държава в Европа, или да съм в психиатрията или да съм станал за смях. Но България никога не е била, страх ме е и че никога няма да бъде, в Европа.

Стига бе дъртак ,изкука тотално!!!!Стига с тая простотия, тъпотия и глупост.Писнами да слушам малоумници, навъдили се като гъби след дъжд напоследък. Но виновни са тези който гласуват без да мислят и подкрепят тези тотално изкукали малоумници.

Що не се завреш дето слънце не огрява.

Stefan

здравеите, всичко е много хубаво, но кои ще плаща такива заплати. ако ще вдигаме заплатите заради чиновниците само ще напомпаме инфлацята. искам този да вземе и да разпише от къде и как ще доидат парите. със същя успех и аз мога да излезна и да кажа че мога да осигуря заплати по 1400 лв. нека първо да се огледат и да видят как сме затънали от бирокраця и как за уреждането на нещо елементарно ни трябват няклко месеца да се направи, заради мудните администрации. да се захванат с електронното правителство да премахнат бурокрацята на 90 % и тогава ще имаме и повече фирми и повече работни места. сега за да откря фирма ми трябват з0 дни разходи и такси за незнаини неща около з00 лв. и загуба на лично време още толкова. ако ти го нрапви адвокат или счетоводител още з00 лв. поне. нека да облекчат процедурите и излишните хратиени документи и тогава да булнуват за заплати които те неизкарват. благодаря.

Правилният въпрос е: Искате ли или НЕ ИСКАТЕ, нормалните хора да живеят нормално? Явно НЕ искате. Не става дума изобщо за заплати на определени чиновници. Като не може да се сберат пари за чиновнически заплати (нормални), се режат чиновнически щатове! Защото, колкото и до дъно да ни стриже бюджетът, балонът на щатовете толкова се и надува. Като кърлеж е. Надува се докато се спука. Но това не връща нито труда, нито парите, нито здравето, нито хляба на хората, от които е ограбено и съдрано от гърба. Като няма пари за нормални работни заплати, се режат печалби, договарят се цени, съкращават секретарки и излишни клатиурци. Но друго си е синдикатите да чешат м*ете на олигарсите, вместо да защитават интересите на изнемогващите работещи бедни. И, господинчо конан, едва когато ликвидират безумния щат на калинки, които да ти вадят душата преди да си заработил и лев, едва тогава ще можеш да си отдъхнеш. Защото си малък и сега никой не те защитава. Напротив -ти си този, който се ОПЪЛЧВА на доенето от тях. Неудобен си. А с твоята идея те са силни. Ферщейн?