Сидеров обвини бития полицай в клевета, Йовчев го защити

Волен Сидеров изпрати писмо до вътрешния министър, в което заявява, че полицаят от Варна го клевети, че го е ударил. Цветлин Йовчев обаче защити служителя си.

Обратно в новината

Коментари - Сидеров обвини бития полицай в клевета, Йовчев го защити | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На летището е пълно с камери, защо не се покаже записа?

Извини се бе Ани, извини се бе. Ама ти кръщелното ли на дипломатката си гледала. Извини се на посланика на Франция, който обвини в лъжа. Като гледам биячите на Сидеров и депутатите му, ти май си от Филиповци или от Околовръстното.

как не ги е срам, цил мандат с искането за оставка ли счте управляват,сус заеми ли счте издурят дурявата, кога счте започнат да мислят и говорят за производство и премахване на безработицата??., кога сче вкарат в затвора престуниците осудени от суда??., кога счте започнат да судят по бурзата процедура??.,до кога счте се споразумяват с осудените, и счте ги пускат на свобода до обялването на делото, и да могат да напунат булгаря и да не могат да ги намерят по света???, оставка на цилото правителство *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Как пък никой не коментира защо се е наложило депутатите от "Атака" да летят за Варна? Какво е направил областният управител на Варна? Защо служителката на френското посолство се е правила на незнаеща български, след като си е нашенка, родена във Варна? Защо прокуратурата реагира така мълниеносно? И докога ще търпим задкулисните игри, които дестабилизират страната ни?

Нали си плащаме, докога ще си сама - и защо не си купиш гумена играчка ?!

Тоя Сидеров като се качи на самолет и съвсем се оплесква,някакъв синдром го гони човечеца,не му се карайте

Щом Йовчев не може(или не иска) да защити твърдо колегите си - явно всички са от едно котило - бандитско/ченгесарско!

Ами и Сидеров е като Ердоган,бате! До гуша в непоносимо смърдяща биологична маса, но с рев до небесата, че го клеветят и е жертва на заговор! Сидеров изтегли много къса клечка, даже не предполага още колко е къса! Ам, чи ний сми били много блички с комшиити и дажи ни знаем колку многу сме близки?

Защо хулиганите не са арестувани на място? Защо не им е взета проба за алкохол? Защо посегналия на полицай не е с белезници в районното? Защото имаме вместо министър (Й)овчев. А вместо премиер Орешарски. Оставка! На всички!

Сидеров обвини бития полицай в клевета, Йовчев го защити Да те бият и да те обвинят в клевета, е на това нямам никакъв коментар. Направо пълна лудница.

ДАЙТЕ ВИДЕО ОТ СЛУЧАЙ И ДА ВИДИ НАРОДА КОЙ Е ПРАВ КОЙ Е КРИВ

Ако оставим Народа да съди, то тогава ще се изтрепем един друг, и народ даже няма да остане.

Ок, тогава ще оставим най-големите престъпници в държавата в костюми и вратовръзки да отсъдят. Както знаем те много ги умеят тези работи.

доколкото си спомням -тоj набеди и стюардесите на луфтханза че са го обидили или нагрубили...за биене - не знам.казват, че бил пиян и затова не му давали да пие още -това го "обидило" ако неговата паретия иска да има сериозен формат, ще е наложително тя да се откаже от него.

на продажника Сидеров всички са му виновни всички лъжат той най-искрен, той не лъже, той не плюска по скъпи ресторанти или по скъпи хотели...той държавни пари не харчи ....докога ше го гледам този психично болен продажник, тоя си мени цвета по-често от един комунист. По неговите протести се плаща да му ходят хора. Аман от такива боклуци!

Къде останаха РБ, Кунева - Пръмова, Иван Костов, лъаливия цар дето щеше да ни оправи за 800 дни. Всички отидоха на политическото бунище. След година две никой няма да си спомня и за ГЕРБ. Атака както и предричаха тези псевдодечократи продължава да бъде политически и парламентарно представена представена партия. Защо ли е така

аре не толкова зловещо - като останете само станишевчета, кой ще ви храни, като сте стари, ниско образовани, роми и тем подобни:)))))

Сигурен съм че нямаш и ден трудов стаж, че нямаш даже работа а заработваш от драсканиците си в нета.

Йовчев,все още не е късно,да покажеш,че си мъж!

Как да го покаже? Кой мъж ще слугува първо на бб, след това на РП, сега на АД и СС???!!! Мъже в българския Парламент и правителство няма. Или поне според нормалната представа за мъж, иначе извратени варианти колкото щеш.

БСП + ДПС бръкнаха с 7 милиарда до момента от джоба на данъкоплатците, сключвайки безумни договори, равнозначни на национално предателство. Същите ще дадат без абсолютно никакво основание статут на нелегални емигранти, между които има и религиозни екстремисти, които ще се използват в бъдеще за взривяване на социалния мир в България. Нещо да чухте по въпроса в медиите? Няма и да чуете. Защото медиите в България не струват и петаче. От тях се изливат лъжи, манипулации, хълтура и прозападна пропаганда, проповядваща новите ценности на бъдещите роби. те служат основно за опростачване на нацията и за отричане на християнските ценности. Мислете и не се поддавайте на медийните внушения. Те са силен инструмент за внушаване на идеи. Особенно ако зад кадър работят професионални психолози, чиито специалитет са психология на масите и изкуството на внушението.

следващият път полицията ше се обърне с лице към парламента,ако бесните депутати продължават да бият единствената институция,която ги защитава!!!

не е така, като са замесени чужденци и особено по-важни такива хората стават доста внимателни в другите държави. щото винаги може да се предприемат реципрочни действия. Даже и в Русия освободиха хората от Грийнпийс.

Какво си защитил би плужек, нали те гледах по ТВ - мънкаше като путьо? Борката можеше да е имал стотици грешки но поне имаше мнение. Такива шамшали като Йовчев и серГЕЯ, с лопата да ги ринеш. За това ви бият полицаите, защото не са защитени нито от закон, нито от началници!

За съжаление Воленсидеровците са нужни на такива като Бойко Борисов, Ахмед Доган и Сергей Станишев и те сами си ги създават. Воленсидеровщината в политиката върви много преди Волен Сидеров да стане известен - той е продукт на партиите и платените медии на статуквото, които повече от 10 години промиват мозъка на хората за да се стигне до тук. Властта има нужда от Волен Сидеров, така както лисиците имат нужда от лайна за да замаскирват собствената си воня, затова даже и да се лишат от него, новия политик Бареков вече се готви да го замести достойно. Симбиоз, както казва известния историк Сергей Станишев.

Пиша ти + защото анализът който си направил е точен)))) за жалост както в друг път съм казвал Българинът затова бива яхан защото мрази да мисли )))))

Морално нааканата Крадолиция ще използва случая, за да се "позабърше" предизборно със Сидеров... Не че циклофреника на го заслужава, ама и онези безочливи неблагодарници се омазаха яко! ОСТАВКА!

Много глупост, много пошлост се изписа. Не може някой да шибне 2 шамара на болнавия, защото е с имунитет и и винаги с антураж за свидетели. Що се отнася до министъра. Дипломатично изказване - не защитава полицая, но не казва нищо лошо за него. За съжаление навярно така ще се получи и след искането на имунитета от прокуратурата. И агнето ще е хцяло и върка сит. Този ще го държат / имам предвид, че БСП и ДПС ще си траят за глупостите които върши / докато им е необходим. Само, че този тъпан трябва да знае, а ако не знае, няко да му каже, че който се е допрял до БСП все е изгорял. Така, че Волене гориш, гориш бе, гориш !!!

КАКЪВ БИТ ПОЛИЦАЙ БРЕ . ПОЛИЦАЯ ИМАЛ 3 мм. КРЪВОНАСЯДАНЕ - ПЪПКА. КАЗАЛ ЧЕ НЕ ЗНАЕ КОЙ МУ СТИСКАЛ ПЪПКАТА> ПЪЛНА ПРОДАЖНА НА ВЪНШНИ БЪЛГАРОУБИЙЦИ ПРОКУРАТУРА:)))))))))))))))))))))))))))СМЯХ:))))))))))))))))))))))))

Какви безполезни полицаи имаме! Не могат да защитят населението от битовата или от организираната престъпност, не могат да охраняват границите (въпреки че това би трябвало да го прави армията), а сега излиза, че не могат да защитят и себе си при сбиване, а се оплакват като малки деца на родителите си (или в случая на началниците си)! Направо е смешно и жалко!

а стани полицай като си толкова ербаб и се изправи срещу индивид като тоя!!! "от лудия и пияният бяга" ...таз чувал ли си я?

В този случай лудия е бил и пиян.А и с депутатска карта.Е кой не би избягал от него?!

реферндум за депутатският имунитет!!! 1.за какво им е на депутатите имунитет? 2.от какво се страхуват,щом толкова осърдно и съвестно си вършат работата? трябва да се прави разлика между имунитет и имунизация,а именно,че парламентът трябва да се имунизира против бяс,като въпросният прсихопат!!!

Полицайте толкова ли са глупави,та вардят политиците,които пък им налитат на бой,от народната любов??? Ами ако свалят щитовете и се обърнат в подкрепа на народа,както и би трябвало да стане,кой, кого ще бие тогава,толкова ли смели ще са нашите насрани политици??? Идва момента,когато полицията ще се обърне на страната на народа,защото и тя е част от него и търпи същата мизерия и бруталност от нашите политици!!! Много близо е момента на избухване и тогава ще хвърчат и Сидеровци,и Доганци и Местанци,и Станишевци и всякаква друга твар в населила се в бардака - парламент!!!!!

не е хубаво да се бият хора, дори ако са виновни за нещо. дори и депутати. просто да им се потърси отговорност за действието и/или бездействието им.

И аз не мисля че йОвчев е защитил полицая - просто шикалкави...

Кой нареди на медиите да се фокусират върху Сидеров ? Кой нареди на медиите да НЕ се акцентира върху наболелите въпроси на България, а ни занимават с пълни простотои за няколко шамара и някаква франкофонска кифла ? Това ли е проблема на България в момента ?

Еее,когато шамарите ги раздава твоя кумир,в качеството на депутат,не са простотии. А проблемите станаха твърде много около въпросното лице и крайно време е да си получи заслуженото...

Тия май опипват почвата с това изявление. От статията не се вижда Йовчев да защитава полицая. По-скоро си е стандартно, лишено от позиция изявление. Шикалкави както обикновено. Няма да се учудя ако вземат, че осъдят полицая. Но тогава пък рискуват и полицаите да се обърнат срещу тях. Патова ситуация, най-вероятно ще я разтегнат във времето. Хем ще имат силен коз срещу Волен и ще го държат да не вряка много, много.

Никак не ми е приятен Б.Лидеров заради това че се прехранва (себе си и глутницата покрай него) с това да експлоатира чувството за патриотизъм и естественото желание на хората за ко годе някаква справедливост...но ако трябва да бъдем обективни това което коментираме си е чиста постановка...лошото е че я изпълняват некадърници и с това провалят замисъла вложен в самата постановка....

ОК въпросът е принципен, нападнал полицай. По същия принципен начин всички лумпени, които налитаха на полицаи по време на т.н. "протести" инспирирани от мафията и олигархията, налитаха, блъскаха и драха полицаи, теглеха полицейски заграждения да бъдат подведени под отговорност. Ако не се процедира аналогично, ще считаме, че има преднамереност и несъпоставимист в действията.

на лумпените не е позволено и те си понасят наказанията,а въпросният псайхо се крие зад имунитета си за пореден път!!! аз предлагам неговото наказание да е отнемане на имунитетът завинаги,та да видим дали ще му стиска да върши пак пакости!

Протестиращ осъди полицай за незаконен арест на 4-ти септември

В тази компания писачите на новините за Сидеров, дежурните воутъри и блогъри действат в синхрон. Ако успеят, ще има следколедни надбавки и бонуси. И в офиса на телевизия СКАТ ще се лее шампанско и ще гърмят конфети.

Йовчев заел позиция за защита на служителя си?! Това е всичко друго освен заемане на позиция и защита на полицая. Най-прилича на овъртане, шикалкавене и скимтене, неистов страх за службицата и ослушване. Сега цацата трябва да вади кестените от огъня.

колко сме принципни, но чак когато си напазарувахме люспи от ГЕРБ и Дудука е готов да поеме щафетата(патерицата) от болен Волен??!!!

Що за полицаи e този който е бит от едно 57 годишно джудже.

поведението на болнавия ми напомня за онзи лаф,дето " язи и сам да сме у рейсу,пак ще се бутаме", че и тоя гламок и сам да е ,пак ще намери с кого да се сбие!!!

Когато пострадалия е полицаят никой не може да му забрани да си се изказва пред медиите и да си търси правата. Когато полицая е просто длъжностно лице тогава няма право. Сидеров мисли преди да биеш полицаите. Проблема е удари ли полицая или не. Като има 100 човека свидетели кой ще убедиш, че някой те топи?!

е те затова са им трошили телефоните (поне 1).

Аве ти еволюираш ли или си се напушил )))))

Трябвало е да защити Волен и Деница, защото тя си е обелила боята на обувките ,ритайки полицая, които са купени от столицата на Париж ,на колониална Франция.

Голям майтап. Тази скалъпена историйка минава само пред първолаци. Направо съм учуден, че не измислиха някой по-изпипана правокация. Ако тази не успее , сигурно ще видим и следващи. Сидеров набил въоръжен полицай. Добре, явно владее бойни изкуства. А полицая е назначен като статист по роднинска линия. Както обикновено. И сега трябва да вярваме на лъжливото овчарче Йовчев. Спомнете си интервютата за емигрантите и неговите полумерки за подсигуряване на границата, които ще бъдат наливане от пусто в празно само за да се каже че правят нещо от кумува срама и успокояване на духовете в обществото.

Въоръжен или не полицая е пионка. Свидетели има ако лъже ще лежи 5 години за лъжесвидетелстване ако не Сидера ще вземе една условна 3 месечна за хулиганство срещу длъжностно лице и готово.

Човече ти се намираш в страната, където справедливото правораздаване е табу по презумпция. Когато цялата система изпълнява политическа поръчка за отстраняване на неудобните, как ще се защитиш? Не казвам , че Сидеров няма кусури. Но тази война срещу него смърди от километри. Спомняш ли си някой виден престъпник или корумпиран политик да е осъден ефективно в последните 24 години. Аз не. Не бъде наивен.

Когато става дума за изплащането на огромен заем, ДА , пенсионерите и циганите СА ПОД ОБЩ ЗНАМЕНАТЕЛ - те няма да го плащат. За всичко останало не смятам, че са под общ знаменател

Няма ли да е намери в тая държава мъж ,който да шибне два шамара на тоя наглец Сидеров

няма я Елисавета Миленова - БСП - 39 НС. Коя е тя - в нета

Не ми завучи като да го е защитил. Звучи като неопределено шикалкавене и страх на Минисъра на Вътр. Работи на България да заеме твърда и категорична позиция. Да застане зад свой служител, който представлява закона.

"Дай на глупака власт и гледай сеири" - НЕ на глупака, а на ПРОСТАКА... Сидеров хич не е глупав - виж простак - да....

Гадният полицай да нападне 11 невинни депутати да ги блъска и после невинен ,айде бе

Ха ха ха :))))) защото Болен Лидеров ги държи за топките бе мислители ))))) достатъчно е да иницийра отново възобновяване на разследването за френските командоси във Плевенското село)))) ма явно някой от Фр. посолство се усети какво се случва та веднага смениха съдържанието на писмото публикувано на сайта на посолството))))) а Болен Лидеров се радва на безплатна реклама която нашите "умни "в кавички журналисти му правят)))) на него му стигат и 4% )))))

Еййй затова ви яха кой както си иска защото сте първосигнални и мразите да мислите както е казъл шопът)))))

Сидеров е Никой! Спрете да се занимавате с него, тогава ще се види, че е леке и че мястото му е на бунището! Той е живото олицетворение на проказката - "Дай на простия власт и му гледай сеира!"

Чудя се ако определени финансови кръгове със силно влияние във властта, дърпащи конците на много от политиците днес, нарочат някой свой политически противник, засягащ пряко техните антибългарски интереси тук, този нарочен човек може ли да разчита на толкова лековерните българи в своя подкрепа? На които внушаването на определени лъжи и идеи от медиите и някой "представителни фигури" не е особено трудно предвид жалкото ежедневие на повечето от тях. Какво да кажа за този кукла на конци Йовчев. Че той доказа че е мекотело , обслужващо чуждите интереси. Когато гледах как мънкаше на въпросите за нелегалните емигранти и езика на тялото му го издаваше. Това е нечист човек. Лицето му говори само по себе си. Той има вид на уплашена мижитурка. На традиционния партиен кадър правил кариера под крилото на партията и изпълнявал безпрекословно политически поръчки. Гледайте и анализирайте. Прекалено е крещящо за да е истина. Както винаги не знаят кога да спрат. Става прекалено очевидно че изпълняват политическа поръчка отвън за ликвидиране на националистите и заменянето им с сурогатната партия НФСБ, от където произлизат много от адютантите, впрегнали болното си въображение в услуга на компроматната война. Недейте да затвърждавате мнението на чужденците, че българите сами се предават един друг.

Волене, кажи истината - ББ е виновен и Костов те е натопил!

- Алиосман Имамов ДПС - Заместник Председател на Народното събрание - Джейхан Ибрямов ДПС заместник-министър на инвестиционното проектиране - Хасан Адемов ДПС- министър на Трудa и социалната политика - Али Неджми Ниязи ДПС- заместник министър на отбраната - Сабрие Сапунджиева - заместник-министър на правосъдието. Тя вече бе на този пост по времето на Тройната коалиция, излъчена от квотата на ДПС. - Юнал Тасим ДПС - е петият заместник-министър на икономиката в правителството на Пламен Орешарски.. Замесен в конфликт на интереси по времето на кабинета "Станишев", - Бюрхан Илиязов Абазов ДПС заместник-министър на земеделието и храните - Четин Казак ДПС - председател в постоянната делегация на НС в Парламентарната асамблея на НАТО - Рамадан Аталай ДПС (председател на комисията по енергетика) - Нигяр Джафер (председател на комисията по здравеопазване) - Велислава Кръстева ДПС заместник-министър на културата ръководител звено Връзки с обществеността и пресцентър на ПП ДПС - Иван Данов- ДПС - Министерството на инвестиционното проектиране - Искра Михайловa ДПС- министър на Околната среда и водитe - Марияна Георгиева ДПС- министър на Младежта и спорта - Светлана Дянкова ДПС като зам.-министър в социалното ведомство - Мукаддес Налбант ДПС- заместник-министър на образованиeто - Тамер Бейсимов ДПС - Директор РИОСВ Пловдив - Дауд Ибрям ДПС - Директор РИОСВ Русе - Ерджан Ебатин ДПС Директор РИОСВ Варна - Делян Пеевски от ДПС за шеф на ДАНС!