Жалба срещу шума от сватбата на Волен Сидеров

Подготвят жалба срещу сватбеното тържество на Волен Сидеров и Деница Гаджева. Недоволството е от страна на жители на квартала, където се проведе празненството.

Обратно в новината

Коментари - Жалба срещу шума от сватбата на Волен Сидеров | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

СЕ ТЪПЧАТ С УСПОКОИТЕЛНИ И СИ ЛЕЯТ КУРШУМИ ПРОТИВ УПЛАХ !!! ГОВЕДА С ГОВЕДА!!! А УШЕВ БИЛ ЛИ Е ВОЙНИК ?! КАК МИ СЕ ИСКА ДА ГРЪМНА ОТБЛИЗО НА ТОВА КОПЕЛЕ!!!

тоя селяк пак ли вдига врява?

Абе, най голямата порнография е, че тоя "селяк" е част от управлението на страната. Щом тоя скандалжия и пияница е един от управляващите, представете си какво представлява правителството на република България!

ИСКАМ ДА ПОЖЕЛАЯ ЕДИН"УШЕВ"ЗА СЪСЕД! ДОСТАТЪЧНО ТИ Е!!!

Тази жалба от тази Ушева си е едно напълно активно мероприятие! Даже и лекар са включили! Аз съм свидетел в квартала в който живея как 5-6 пъти в месеца се чуват такива зари, а никой не е подал жалба, още по-вече тя да се разисква в медиите! Не съм защитник или съдник на Волен Сидеров, но това с тая Ушева ми напомня на действията на малоумниците-соросоиди на Иван Костов!

Лопатарите през брачният период тракат с рога , Боленчо гърми пиратки , ква е разликата? Вероятно още не са му пораснали рогата.

волен президент!

Волен - капитан на националния отбор по баскетбол.

"Подготвят жалба срещу сватбеното тържество на Волен Сидеров и Деница Гаджева."... Точно казано - ПОДГОТВЯТ жалба, т.е. сега я мислят... Дано до Коледа да я ИЗмислят! ;-)

Най-големите боклуци са го уважили!

А бай Валери кабела, дойде ли? Явно не, след като е било толкова шумно.

психодясна г-жа Ушева, която трепери от злоба, за да бъде използвана да се хвърли петно по някой, даже в най-хубавия му ден от живота. Жалки, ненормални и продажни душички. Сигурно това не е била първата сватба, на която е имало фойерверки, но на г-жа Ушева и пречат фойерверките точно на тази сватба. Още нещо прави впечатление - това става в 22:10, преди 22:30, след който час са забранени шумовете. Аз живея в София в Слатина, и през лятото и есента се чуват такива фойерверки почти всяка седмица от едно заведение, от училищния двор, или от някое празно пространство между кооперациите. А пък не виждам някой да е взел някакви мерки или да е вдигал дандания като г-жа Ушева. Напоследък стана традиция по сватби да има и фойерверки, и те се правят обикновено около полунощ, а не в 22:10. Набива се извода, че на г-жа Ушева и е пречила само и точно тази сватба, по каква причина може да обясни само тя.

в която съдени и осъдени за хулиганство дават тон на модата и папкат от бюджета.

ЗАРАДИ ВАС СМЕ НА ТОЗИ ХАЛ КАТО ОБЩЕСТВО!ДА ОТРОВИТЕ НА ХОРАТА РАДОСТТА Е НАЙ-ГОЛЯМАТА ВИ РАДОСТ! ДОКЪДЕ МОЖЕ ДА ПАДНЕ ЧОВЕШКОТО СЪЩЕСТВО СЕ ПИТАМ?!ТЕЗИ"ПОСТРАДАЛИ"ДА НЕ СЕ ОКАЖАТ НЕЩО ПОЗНАТИ НА ДРУГАРКАТА КАПКА?! ОСТАВЕТЕ ВОЛЕН И ДЕНИЦА НА МИРА,ЖАЛКИ ТВАРИ!!!

Жалко че Сидеров , марешки и В Симеонов са в парламента, а много достойни личности като Радан, Хр Иванов и други не са там. Така реши българския народ.7

в парламента че е жалко - жалко е. Но за тия другите, хич не е жалко щото като индивиди може и достойни да са, но като политици не са.

за хумор, бих казал, ако не прозираше дълбоката ви душевна същност.

Пак вой до небесата от възмутени граждани, но всичко, е защото се жени политик. При нас всеки ден си е така и никой нищо не предприема. Стане ли 22 ч. се започва зарята, та има случаи и в 00.00 ч. да гърмят, но не е от политици, а от мутри. Сами може да си отговорите дали някой реагира на това нещо.

за поведение,не рома от махалата.

В 10Ч.ВЕЧЕРТА,НА СВАТБАТА СИ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ?!ПОБЪРКАНИ ПСИХАРИ И ЗАВИСТНИЦИ!!!

След годежа на волен с Местан булката (волен) честна ли е била, че да го вземат пак.. ? И получил ли е официален развод от главния мюфтия ?

А, Премиерът, Премиерът, там ли беше?

имаше снимки. Те вече са приятели със Сидеров.... клек шопа е забравен,нахлуването в НАТФИЗ също...както и побоя на улицата.

руския наместник, Ангелкова и сие...сите руски фенове бяха.

Абе ей, електорална измет. Я навеждайте главите и отивайте да бачкате ! Какво сте се разпискали по форумите ! Марш да работите, че да има повече за крадене !

да не мислите, че сте на екскурзия в Египет.

сътворено от медиите, едва ли без съгласието на младоженците. Нито вдигнаха имиджа на Сидеров, нито на управляващата коалиция. Да допуснеш един сайт да предава на живо най-личното ти събитие...това е лош вкус. Какъв е ефекта от това? Ами ....хората да коментират какво си позволява политическата върхушка която са избрали,докато за избирателите си нищо не са направили.

Примитиви, под средното интелектуално ниво, видели се с пари, надули се, без ценности, във властта, с пари-типични българи

Преди да посегнеш да вадиш сламката от окото на ближният, изкарай гредата от своето за да виждаш по-добре. Не съди за да не бъдеш съден. Защото съд няма да има докато не се отворят книгите на живота и докато всичко скрито не стане явно. Едва тогава ще се даде право на светиите да съдят заедно с Господа.

НИВО НА ВОЛЕН,НЕ МОЖЕШ И ДА МЕЧТАЕШ! И СИ ГО ЗНАЕШ,АМА НАЛИ ТРЯБВА ДА СПИСВАШ ЗА НЕКОЙ ЛЕВ!!!ОСТАВЕТЕ ХОРАТА ДА СЕ ПОРАДВАТ,ЖАЛКИ ХОРИЦА!!!НИЩО НЕ Е ДЕМОНСТРИРАЛ,ОСВЕН ЖЕЛАНИЕ ДА ОБЕДИНИ ХОРАТА!!!ДА ПОКАЖЕ,ЧЕ ИМА ДОБРА ВОЛЯ ДА ПРОСТИ ВСИЧКО,КОЕТО ИМ ПРИЧИНИХА,НО ЗА ТОВА СЕ ИСКА БЛАГОРОДСТВО,КОЕТО ВИЕ НЕ РАЗБИРАТЕ!!!КУЧЕТА БЕСНИ!!!

след като има хора да подават ,,жалби,, срещу ,,кукуригането,, на петли ,тук нищо не може да ме ,,учуди,,...!!! само ,,циганските,, сватби минават без ,,проблем,, защото ,,шумът,, при тях бил ,,част,, от ,,етническият,, им фплклор!!!

Това събитие е хубав повод за празнуване,но този подчовек не заслужава нищо добро.Крадец живее на гърба на българите ,без да е свършил нещо полезно.Ветропоказател.

Който нож вади от нож умира!!!

Айде пак някоя ненаобичана предната вечер майка.. До 23:00 е позволено, както тя самата е споменала малко след 22:00 е имало фойерверки. Първо да се ограмоти правно и тогава да говори 'детето се събуди с писък' - с какво да се събуди малко дете, с песни на Орхан Мурад ли ?!

Да те ограмотим и ние, до 22 ч. е разрешено. И второ, тия селски навици да пуцат, сякаш е национален празник, е голяма простотия и не съм го виждал никъде другаде освен тук, дето не подлежим на културна еволюция и дето неспазването на каквито и да е правила не е голяма работа. Важното е да покажем, че сме голяма работа, нали комплексар

абе цървул, събота-неделя времето, в което НЕ трябва да се вдига шум се мести с час напред т.е. от 23:00 до 07:00, а през останалите дни е от 22:00 до 06:00 !

Нищо, разводът ще е по-тих. Процесът по поставянето на рогата също, Поредният глупак, който си въобразява, че ще е първия, успял да се направи на тарикат успешно

Ами циганска сватба, какво има странно?

Чак пък толкова! Хората са си спазили вечерния час, какво се втелясва тази майка. Сигурно във въпросното заведение почти ежедневно се правят сватби с фойерверки, ама точно на Волен са я стреснали.

Интересно, имало ли е гости от Русия и Крим, спомням си, преди година, този плазмодий на снимката, беше на посещение в Крим, то целувки, та прегръдки, вееше руско знаме по митингите си, сега като обърна резбата, стана първи натовец и ще вее краварско знаме ли!?Погледнете този индивид, както и аверите му петриоти и останалата политическа шайка, сменила по 5 и повече партии в името на келепира и не питайте, защо министър председател ни е бивш комунист, бивш мутрафон с килийно образование и защо сме на дъното...

Соропче!!! Палячовци смешни, пищяло.....!

Разбирам хората, че се тревожат за детето, но според мен това са превземки. Една сватба не трае с месеци, фойерверките също, дали щяха да протестират, ако имат под носа заведение, което вдига шум постоянно и до късно? Най-вероятно щяха да си траят.

ракетки,кайш?

мързеливите българчета от всичко ги е страх! Споко бе тренирайте, както мечката играе у съседа така и тук ще доде! През 90 ни подмина, но скоро хаха и софиянци ще им настръхва козинката като минат чуждите самолетки!

за протокола. простите, неграмотни, нагли, мързеливи, тлъсти и криминално проявени цигани от факултето веселят няколко квартала с озвучителни тела, по които на километри се усещат отчетливо и басите, и високите честоти. следователно са мощни и качествени. следователно помощите от социала правят рънътъ и борбътъ. та, питанката е, ушева и останалите оскотели, озлобели, обеднели и изпростели добитъци, дето се пеняват само на пърцуца пред риалитито и са клавиатурни мишоци, същите тези, колко сигнала подадоха. а иначе, правните норми са с универсален характер и се прилагат спрямо всички правни субекти, в т.ч. и бялата златка. приятен ден.

Кога бувкат фоерверките към 12- 1 вечерта си трайкате! Кога ви бият циганите пак си трайкате! Когато боку ви натреси заем пак си трайкате! Я в яхърааааааа и навеждайте глава и чакайте ятагана!

Ама голямо гадже била тая Гаджева бе! И откъде я намери Волен толкоз хубава, от пазара за булки в Стара Загора ли? Че то на ромски "гаджо" си значи почти каквото на български - гадже, чужд на рода човек. Е как няма да вдига шумни сватби Волен, нали няма ромска сватба без думба-лумба?

ромски има в главите на тъпите и продажни българчета! Езика е цигански. Общо има няма 5000 думи в които влизат малко гръцки, български, румънски, сръбски, турски и някоя и друга дума от "циганския" и престъпнически жаргон. А ако незнаеш не само мангалите пущат силна музика и българите също и пускат фоерверки! От кого да гледат циганите бе! Ми убава мадама е.

ДЪРТА ЛЕЛКА,ЩОМ КАЗВАШ,ЧЕ ДЕНИЦА НЕ Е ХУБАВА МАДАМА!!!!И ЗНАЕШ ЛИ КАКВО-ОБИЧАТ СЕ!ЩАСТЛИВИ СА И ИМ ЛИЧИ! А ТИ...СИ ЗНАЕШ КАКВА ОТРЕПКА СИ!

Сори, ама беше 21:50 ч, ако беше след 22 ч щях да ги изгоня всички!

Ма как бе? Искаш да си отрежеш електората? После кой ще гласува за тебе?

Най-добре е сватбени тържества след 19 ч. в София да СЕ ЗАБРАНЯТ!!! Защото както се вижда от материала някои вече са си легнали, а други, като мине трамвай или среднощни рокери по улиците на София се насират от страх! Естествено е, че тази забрана за циганите няма да се отнася!

граничи с шизофрения.Една сватба не могат да изтърпят.Простаци.Това толкова радостно,весело,положително събитие и все ще се намери някой простак .Ега ти идиотите,пък и ще се оплакват,като че ли всеки ден се случват хубави неща.

Тия в София за ПЪРВИ ПЪТ ЛИ ВИЖДАТ фойерверки?! Какво се правят на ощипани или просто трябва да се дрънкат менците защото Волен Сидеров, а не някой друг се е женил! Баси тъпнята!

Ми щом са харесват младити нека да са земат.Дайте инфо за роклята на булката имала ли е голям чейз.Кой са кумата и кума.

Не знам какво правят Ушеви по нова година...не знам...

Що за народ сте вие не сте ли правили свадба та хиляди простотий изписахте гнус ме е вече да съм сред такива хора.Ако вашия живот някой разрови какво ли ще излезе ?

Да не би да е скандирал пак: Бойко е ку.ва! Може би е крещял, че като дойде на власт заплатата ще стане 1000лв., пенсията 500лв и ще премахне санкциите срещу Русия! ОПА.. я чакай - той вече е във властта и затова забрави всичко това! Всичко е било за докопване до държавните пари! Мошеник!! Ако пък някой все още му вярва и го подкрепя...ами жалък човечец е!

Къв е тоя бял мишок дето си развява простотиити