Посланиците лобират за икономически кръгове, обяви Сидеров

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров изпрати отворено писмо до външния министър във връзка с изявленията на посланици на страни от ЕС, в което казва, че те са лобисти на икономически кръгове.

Обратно в новината

Коментари - Посланиците лобират за икономически кръгове, обяви Сидеров | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само Волен и Атака работят! Видяхме го Бойко, който само си седи в къщи, но взима заплата нали? Искам и аз да не ходя на работа, но да ми превеждат парички! Сега да не се занимаваме с предишната власт! Що за наглост те ни ограбиха! Единствено пак Волен си изпълнява обещанията и подгони олигарсите, който завличат и крадат ужасно от държавата ни! Добре, че той ги подхвана иначе пак ще се измъкнат! Друг е въпросът дали най-накрая прокуратурата ще си свърши работата знаем, че Бате Бойко си плаща добре навсякъде, така че не се знае дали ще си свърши работата!

Да не го коментираме Сидеров , той и това не заслужава!!!Да потъне в забвение и никой да не споменава името му.Да го изтрием с гума като една грешка !

ИДИОТ

Воленке, курвичке все губиш ма , ми те и най-тъпите към които се обръщаш и те се усетиха коя си, от теб квото зависи си все вътре, тъкмо фана малко гювеч от чужди протести и пак аут , айде да го пипкаш и лижеш на доганчо , станиш и таваришите. Толкоз тъпа си че за тях работиш пък твоя процент падна наполовина.

До като такива простаци и циници като теб дават мнение по политически въпроси нищо хубаво няма да се случи в България.Този речник го запази за домашна употреба пред семейството си и не замърсявай повече нета с присъствието си.

Истината е една и съща независимо кой я поднася.

Не му се сърдете на нашето момче, иначе не е лошо, ама се хвана на кофти работа и му е много нервно напоследък. Чакайте да видите като се махне, какъв умен и културен събеседник, това Протоколите от Цион, това .. абе много книги е изчело момчето, ще видите, още малко му остана на таз пуста работа с културистите и край, почивка при това заслужена, ще си харчи рубличките както си иска и където си иска! Щял за някакъв курорт Копамвкопаня да замине със съмишленици от Юруш, Деско и Павката и да го ударят на живот .. даже жени им не требвали, викаше една жена сутринта в рейс 74-и, ама аз не им вервам, това за Серьожка съм го чувал повече! :О

Тъпакът Сидеров иска да ни скара с целия свят ...

Млъкни бе, американо-западняшки юдеомасонски лакей!

воленке , кво пак смърдиш ма, не си ни интерсна, депесарска курвичке.

Айде,айде,ти не лай много ,а сваляй гащи и обръщай задника на Запад!:)

Посланика изразява позицията на страната ,която представлява

Асен

Не му обяснявай на bluebirdina. Такива като него думи не им помагат. Трябват им феодали като тия които са на власт. Безличници като него могат само на фюрери и вождове слуги да бъдат. Творчество и мисъл от тях не очаквай!

Не объщайте внипание на психо болен.

А на тебе ли да обръщаме внимание бе-гербераст неграмотен.Ти май и "Винету"не си чел:)

Бат Сали, ти ли си? Как те срещна днес другаря Сайдеров, обдушихте ли си добре червените гъзета, махайки пухкави опашки?

Това ли са ти вълненията??? ТХората правят точно това, което е нужно, а към теб има питане: ТИ, ПАТРИОТА, МНОГО ЛИ СИ ДОВОЛЕН ОТ КАДРИТЕ НА ДПС, КОИТО ОВЛАДЯХА ПОЧТИ ЦЯЛОТО УПРАВЛЕНИЕ НА БЪЛГАРИЯ??? НЕ СЕ ЧУВА ДА СИ ПРИТЕСНЕН ОТ ТОЗИ ФАКТ!!!

БРАТЛЕ, ПАК НЕ СИ СИ ПИЛ ХАПЧЕНЦАТА!!!

на всеки посланик работата му е да лобира,ако нашите не го правят,лошо за нас! но 3% има няма идиоти ли му дават куража да дрънка глупости??? определено е време за санитари,риза и хапчета!!

Браво ! Истенски българин - патриот !

ти гъз насран мълчи че ти си един от наи виновнте !!!!!!!!!

Ало телефониста,ти ли каза нещо,или кофа дрънна?За какво е виновен Волен бе,юдеомасонче продажно?Кажи бе,лакейче западно?

Долен Сайдеров е виновен за цялата каша сега. Без неговите действия нямаше половин България да падне под властта на ДПС, нямаше да се компрометира националната сигурност като се разкрият всички секретни документи на лицето Пеевски, нямаше БСП и ДПС да започнат пак със заемите и кражбите, нямаше да има протести и политическа криза, нямаше да си влошим отношенията с Европа, нямаше да останат ненаказани действията на Бареков, Цацаров, купуването на гласова, измамите в Турция... И т.н. и т.н.... За чии интереси работи лицето Долен Сайдеров? Защото от действията му печели първо ДПС, второ БСП и трето - мафията и олигархичния капитал, т.е. всички срещу които той прокламира, че се бори. А пък единствените потърпевши са България и обикновените граждани, за които той уж се бори. Явно, че без борбата му щетите за България ще са много по-малки, така че най-добре е да изчезне нанякъде и да си харчи парите далеч от очите ни.

Германия, Франция, Холандия и Белгия не са Европа! Питайте трудолюбивите народи на Гърция и Кипър как тези ги докараха до просешка тояга. Сега искат и нас, за да им плащаме тяхната капиталистическа криза. Знаете ли с нашата вноска в ЕС колко парцела на Черно море можеше да застроим и да печелим от туризъм (за нас от Партията става въпрос, не за вас :)))? Другарят Сидеров, обаче, ги разобличи. Утре това ще го потвърдят и посланиците на истинската Европа от Молдова, Украйна и Беларус.

Ха сега повярвайте, че Гея и Манафа са за Европа?!? Този откровен руски агент се зъби на посланниците на най-големите и проспериращи страни от ЕВРОПА и те малчат като п....!

Що като?

Те, поне лобират за нещо нашенско,за да живнем малко финансово, докато ти, нещастнико, си храненик на имперска Русия. Какво оставяш зад себе си - куп лайна! Нито жена, нито деца, - нищо! Около теб само скъпо платена охрана, която ще те изостави при първи по сериозен случай в спор с протестиращите! И си тръгнал да се грижиш за народа! Пфу! Кой вече ще ти повярва, бе вмирисана турска калевра?!

Смяната на Тодор Живков е поставена на дневен ред от група членове на Политбюро, всичките партизани от бригадата--------------Чавдар------ Димитър Станишев--------------, Йордан Йотов и- Добри Джуров

Крайно ляво настроени дейци на Военната организация на БКП подготвят и извършват атентата в църквата Св. Неделя в София, при който загиват видни личности и много невинни граждани.

Ей, веднъж и журналята да не сбъркат! Написали са "ТО", понеже пола на министъра не е сигурен!

Създадена е Военна организация на БКП, която има за цел да подготвя партията за въоръжено противопоставяне............

ПРЕДЛАГАМ СТАНИШЕФ И СИДЕРОВ ДА СЕ ПРЕГЪРНАТ И ДА ОБЕДИНЯТ ПАРТИИТЕ СИ, ПОД НОВО ИМЕ - БКП. ЩЕ ПРИЛЯГА НАЙ-МНОГО И НА ДВАМАТА ЗАРАДИ ЛЮБОВТА ИМ КЪМ БЕЛЕНЕ И ОМРАЗАТА КЪМ КОЛОНИЗАТОРИТЕ ОТ ЗАПАДА.

Хайде стига се опитваш да ни манипулираш. Дали е луд или се опитват да го изкарат луд е друга тема. Странно, как за последните 20 години, щом някой се опита да защити истинските български интереси и да ги постави на първо място, ведна го изкарват луд. Веднага върху такъв човек се изливат тонове помия. За да не си и помислят останалите българи да се защитават и да защитават интересите си. Това което е казал е истината. Кой лобираше за шистовия газ. За ТЕЦ Марица 3 и двойната изкупна цена на тока от там. В какво лъже Сидеров. Вашето е стандартната еврейска пропаганда. Кой поред ти е този коментар с поредния измислен ник. И луд да е, щом защитава българските национални интереси, значи е добър. Щом някой продава нашите интереси, значи е лош, какъвто и да е.

Правилния въпрос е не "В какво лъже Сидеров?", а "Кога лъже Сидеров?"... А пък правилния отговор е: - Като си размърда устните... Тъжното е не, че той е луд, а че има толкова здрави и тъпи за да му вярват... Четете малко повече бе хора - 21 век сме все пак - "Века на комуникациите и информацията". Срамота е...

Ауууу - че ти кога изпълзя изпод масата бе пезевенк малък??? Взимай си бързо хапчета и бегай пак отдолу на сянка, че при тая народна обич дето те заобикаля от всякъде, сигурно ще те заболи и нещо друго освен това на което обикновенно седиш.

"Тук говорим за европейски ценности..." Тук е разминаването, че не говорим за български ценности. Нека да си уточним : първо българин и след това европеец или в обратен ред.

еи заради този лудия сме на този хал.

Въпрос Мъчи ме един въпрос той е къс и много прост. Тоз палат на Черноморец, изграден за царедворец много близо до вълните на морето, на скалите, има ли законно право тук да се вкопава здраво? Чехльо там да се плацика, насред морската тръстика и народ да поучава как да си гради държава.

Напиши едно стихотворение за Гергов, Николай Банев или марина Диневи или цялото черноморие осеяно от палатати. Червена гнус. Кажи нещо за тях като си такъв ербап.

Виж сега кво! Имащш грешка! Музата му кълве само на пара-не е дребнава,на всякаква пара.,колкото повече,толкова е по-вдъхновена Музата му не възпява нищо, което е срещу парите и техните собственици.....Можеш да му видиш цялата лирика -излята на горките посетители на ДИР.Все едно и също!

къщата е купена от агенця за недвижими имоти, преди президента да влезе в политиката. двмата с брат си са си купили къщи, а в самия черноморец има още по големи и хубави къщи, но за тях не се знае от къде са парите, а на плевнелиев се знае.

Волене, кажи нещо за ДПС и назначенията ! Защо мълчиш и дразниш още повече хората ?

Сакън! Те са ни баш аркадашите,те са ни верните ортаци! ДПС-берекет версин, дадоха някоя и друга пара и още ще дадат. Добри са им назначенията,какво друго да кажа!

Вагината пак се е изплъзнал ловко.

Колко ли са платили "левите" на ефенди Сидеров? А относно протестите, то е ясно какво умеят "левите", ще "организират" "мутрите" си, ще платят на малцинствата и после ще разправят на Европа(която спокойно спи) как протестиращите са лумпени и т.н.

Гнусните провокации срещу АТАКА няма да обезверят патриотите, напротив ставаме по-силни и сплотени от всякога!

Силвио,връщай се на Околовръсното,миндил такъв.В работно време ще се упражняваш компютър да използваш!

"Големи" патриоти са тия от Атака - раздадоха им малко ваз.лин и айде юруш към Анадола :)

Евала, Слива Шикерова! Кой смее да обезсърчава турските патриоти от Юруша?

Силвия, много Ви е продажен главният патриот

Вие не сте патриоти. Вие сте българопредатели.

Кога най-сетне ще се разбере ясно от всички, че България е суверенна държава, а не колония и никой няма право да се меси във вътрешната ни политика?!

само руските евреи имат право да строят, каквото си искат, защото шарят в джоба на чичо ми волен.

Де ги видя тези руски евреи, дето строяли? А европейците какво построиха? А руският посланник да не би да се е месил във вътрешните работи на България?

Силве, стига само с цитати на вожда и учителя. Ти знаеш ли какво е колониална държава? Ами вземи прочети първо.

Холандия, Франция и Германия изпълняват политическите поръчки на партия ГЕРБ.

Сидеров, а на теб кой ти изпълнява политическите поръчки или ти изпълняваш?

Сидеров изпълнява политическите поръчки на България.

Сидеров националиста: платеното другарче на ДПС, от известно време се заиграва с евророма, в топли отношения и сношения с БСП.....ахххх какъв мръсен долен парцал се извъди.....

А всички подлизачи на ЕК и на чужди посланници внезапно се извъдиха националисти. А до преди часове се молехте да ни спрът фондовете, предварително платени от българските вноски в ЕС, че да рухне икономиката и да се накриви капата на Орешарски.

Абеее Кътър Грозен и тъп, защо има мангали в парламента бе

Болното прибрало ли се е вече от калните бани край Бургас? И сега седнало и пише, пише... То е за Наречен да знаете!

Търсим си селският идиот.От известно веме се подвизава в София. Има буйна лудост,боядисва си коста в бяло и е пигмей.Последно е забелязан да се лута между Врабча1 и Партийното Събрание.

Не ви ли се струва,че този тип на снимката смуче кожички останали от сюнети?

Ми да-Цветан Цветанов им говори в слушалките на всички дипломати.То е ясно.Политическата дикататура и полицейщина на ГЕРБ излязоха извън рамките на България.Западна европа е зависима от ГЕРБ.Западните европейци се страхуват за живота си.

Поздравявам Ви за чувството за хумор!

Германия,Франция и Холандия вече казаха какво мислят за комунистическото управление на България. Сега БСП пуска машата си WC да се кара на "червенобузестите чичковци" за да не изглежда СерГей много наакан.

А машите на ЕС, протестиращите лумпени, ще се нахлузят на тия посланници от кеф.

Учудвам се на умението ти да пишеш в усмирителна риза!

Господин Сидеров ако не знае, точно това е задължението на всички посланици по света! Лошото е, че нашите не си изпълняват задълженията и карат службата като на курорт на държавна издръжка! Крайно време е да вземат урок от колегите си и да служат на държавата и народа, а не да се крият из посолствата по света! Всеки, на който се е налагало знае, че е най-трудно да се свържеш с българско посолство в чужбина!

Бат Сидере,обясни му на този посланици да приема повичи ромляни в Гирмания и Вранция а да ни съ опитвъ да ти давът ъкъл на теб и бат Сали от Самоков.Ти и бат Сали сте наша опора.Да живей вечната дружба на Юруша и ДПС-то. Машалла

сидеров да връчи на ръшкия посланик писанията си като главен редактор на в."Демокрация", където сипеше хули и закани към мужиците и възхваляваше Западната Демокрация.

Както винаги, Сидеров е безпогрешен в преценките си. Искам българският посланник да почне да врънка на оланд за тежкият живот в парижките предградия и да иска "олигархията" на Франция да напусне властта.

сидеров да подгони мужишкия посланик за системните азиатски изнудвания, нагли обиди и шантажи.

Никой азиатски посланник не изнудва и не прави шантажи. Правят ги само от ЕС. "Ако не оставите ЧЕЗ да ви дои, ще ви спрем фондовете" /дето са пари които първо сме им дали, а те ни ги дават обратно/.

Добре би било Волен Чалмалията да направи тези забележки преди няколко години на руския посланник. Който ни в клин ни в ръкав се опитваше да дава акъл на българските политици. Добре би било Волен Феса да запита защо 1 км от газопровода Южен поток, строен от монополиоста Газпром стружа 3 пъти по-скъпо от същия газопровод в ГЕРМАНИЯ. Да не би пък защото ще хгго плащаме ние. С мизерните такси за пренос ( за сравнение нашите такси са два пъти по-ниски от тези на Украйна). Защо др. Лидеров не се заеме с руските монополисти, от които България страда най-много. А дали пък не му плащат рублички. Или доларчета. От Москва. Посланниците на ЕС иматн някакво право да изказват мнение за държава от ЕС. Но Русия не.

Руският посланник никога не е опитвал да се меси във вътрешните работи на България. Само от ЕС и САЩ виждам безогледна диктатура и шантаж.

ЩЕ приемеш РОМ-престъпник да взема решенията за БЪЛГАРИЯ------------------------------така ли? г-н СИДЕРОВ-----до КОГА?//////////

За истински лудите и зомбираните мизерници без чувство за национално достойнство и с клиширана реч от идиотски щампи НОРМАЛНИЯТ човек с осъзнато национално чувство им изглежда луд!?Някой от тях "искал да живее в Европа",защото явно не знае,че България е в Европа повече от 1000 год.Друг се жали за "европейски ценности" като тези например за двойните стандарти и презрителното и господарско отношение на обожествените германски,френски и т.н. посланици към всеки опит на България да защите собствения си интерес,който щом управниците с "европейски ценности" не смеят да го направят, го прави "ЛУД" такъв като Сидеров.Разбира се за други Сидеров е "фашизоиден тип" и даже "предател",защото освен,че не е харесван от обожествените цивилизовани посланици,им пречел да си получат "европейските парички", макар в действителност тези "европейски парички" да се отпускат с редица далеч не винаги благоприятни за България условия и като РЕАЛНА сума да са обикновено по-малко отколкото България има като внос в ЕС и плаща "неоспорими"глоби. Но явно на всички наистина ЛУДИ зомбита любимата мантра им е омразата към Русия и руските проекти, защото в лудия им мозък е кодирано,че всичко руско е само лошо и омразно.Така де нас "НЕ"Русия ни освободи от турско робство, "НЕ"с руска помощ България имаше впечатляваща индустрия и АЕЦ "Козлодуй"и "НЕ"Русия купуваше без капризи голяма част от българското селскостопанско производство ...Но "браво" на манипулаторите и зомбиращите,които с това темпо на въздействие върху българския "човешки ресурс" в недалечно време ще го видят да се радва доколкото е оживял на африкански стандарт и с мазохизъм на ента степен.

ти пак ли на русия на гърба ли искш да се метнеш, бе . ами русия търси на кого да се метне на гърба, да си пълнят джобовете олигарсите и. не знаеш ли, че следв 1917 ленин е назначил един миллион евреи да управляват русия и сега те са олигарси и си тъпчат парите по джобовете и в джобовете на любовниците си, чрез газпром, а народа им мизерства.

Станишев, ти ли си, товарищ? Или Орешарски......познах ли?

Не можеш да отгатнеш кой съм и не се насилвай,защото в промитата ти със зомбиране глава не може да се роди собствена разумна мисъл като такава, че съм и действително съм най-най-обикновен българин-родолюбец,чието сърце страда за България и за нейното бъдеще с хора-зомбита,които и на самоубийство може би ще отиват с карнавални шествия,песни,танци и опиянение от СЛУГИНАЖНО "величие".

Много структуриран и описателен коментар. За съжаление много малко хора ще го разберат, останалите просто ще нацъкат минуси, защото пише нещо положително за Русия или нещо отрицателно за западните господари. Много малко имат доводи или могат да водят някаква градивна дискусия. Прави ми впечатление, че в момента в който стане дума за БЪЛГАРСКА икономика или за БЪЛГАРСКИ интереси, то веднага всичко се оцвъква с минуси и веднага темата се заклеймява като комунистическа, червена, руска или темподобни безпочвени твърдения. Ами няма какво да се чудите, драги лумпени, България затова е най-бедната страна в Европа, защото не си гледа собствения интерес.

и ти нищо не можеш да кажеш по въпроса като гледам, освен коментари, че волен е прав, след като е седнал.русия я няма. замина си преди 100 години, още ли не разбрахте?

Волене Воленееее, таКОВаш се неправилно, от грешната страна продажнико! Ти си СРАМ и ПОЗОР за Българската нация!!!

НЕ СРАМА Е ОТ ТВОЯТА ИНФАНТИЛОСТ И ПОДЛИЗЕРСТВО КАТО ПОБЕДИТЕ ТИ УТРЕПКО КЪДЕ ЩЕ БЪДЕШ-ВИКАЙ И СЛОГУВАЙ ЗА МАФИЯТА И ОЛИГАРСИТЕ

леле, какво си написал, брато!?!

пич може да си прост, но за сметка на това си неграмотен - истински фен на Сидеров. Машалла......

а на теб освен пари нищо други не ти е в главата. няма да лобират за вмз сопот,я.