Сидеров в среднощен сблъсък с протестиращи и журналисти

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров обиди късно снощи протестиращи и журналисти с вулгарни думи и ги нарече поръчкови.

Обратно в новината

Коментари - Сидеров в среднощен сблъсък с протестиращи и журналисти | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

На този шушон, някой май ще му пукне тиквата. Това, че е подлец, всички го знаем. Това, че обижда -и това го знаем. Но че на някой ще му притъмнее, това и той май не го знае. И е лъжец от класа! Гьобелс ряпа да яде.

Приятели,искам да ви помоля да не ходим пред централата на ненормалника! Това само го кара да се чувства още по силен и специален,а на него това му е мания! Нека го игнорираме,нека потъне в забвение. И без това вече самите му симпатизанти видяха истинското лице на предателя! Нека да покажем,че наистина не сме платени хулигани,както Сидеров ни нарече.

хахаха купона е 100%

Вчера всички видяхме пред централата на АТАКА как Цветанов и Добрев раздаваха пари на протестиращите наркомани!Докарваха ги с син бус с пловдивска регистрация!!!

Време е да му свалят имунитета и да го пратят в манастир, където да му изгонят демоните, които са се вселили в него!

За да има мир- Сидеров - в Сибир, откъдето го хрантутят!

Kогато такива ударени от садбата хора влизат в отговорни институзии минават ли на тест като хора с умствена и психическа изостаналос.Tова не е ли задалжително условие.

Господа психиатри! Не изтече ли вече ваканцията в която пуснахте този Фес? Не се ли налудува достатъчно? Време е вече да си го приберете обратно. Колкото повече продължавате с този експеримент да пускате временно един психически неуравносен елемент на улицата, толкова повече ще се срамуваме от отговора на въпроса: Що за племе сме за да стигнем дотам, че да гласуваме за това недоразумение наричащо себе си човешко създание?

ОБЯВА:ТЪРСИ СЕ СИДЕР ГЕЙ,ЗЛОДЕЙ,ИЛИ КАКЪВТО СЕ НАРИЧА САМ ТОЯ ПЕДАЛ !!!!0 ДО 12,03 ДА БЪДЕ ЗАЛОВЕН ,ЗАШИТ В УСМИРИТЕЛНА РИЗА, ИЛИ ДРОГИРАН ДОБРЕ!!! СЛЕД ТАЗИ ЧАСОВА МЯРКА МОЖЕ ДА СЕ ЗАСТРЕЛЯ ,САМ ИЛИ С ПОМОЩ!!! НАГРАДАТА ЩЕ ПОЛУЧИ ВСЕКИ КОИТО ДОНЕСЕ ДОКАЗАТЕЛСТВО :ИЗЦЪКЛЕН ПОГЛЕД. ДОБРЕ ОЛАЙНЯВЕНИ УСТА ИЛИ ЧЛЕНСКАТА МУ КАРТА НА ПРЕДАТЕЛ.

Мри боклук мръсен!!

Тука не четат ли лекари от 4 км,Курило?!?Да отидат и да си го приберат Болен ,за да не полудеят и други хора покрай него,пак може и да пострадат недай Боже!

Сидеров! Ела на митинга. Не ми пука, от "имунитета" ти...

Тоя не е нормален....

Запомнете че национализмът в нашия вариант е вреден за националните интереси. У нас той си е гол популизъм и крайни лозунги, допадащи на доведения до предел избирател и трасират пътя към властта на селски бездарници , които не стават за нищо и когато се докопат до власт са готови на всякакви коалиции дори с ДПС само да не заемат полагащото им се място на аутсайдери. Вгледайте се в във ВМРО и АТАКА и ще видите 100 процента потвърждение на това.

Протестиращи, чувате ли този ненормалник какво говори за нас? На тази параноична пресконференция и вчера в телевизията на господаря си Делян Пеевски, Болен ни казва, че сме част от престъпни групировки, че на улицата са ни изкарали ГЕРБ, че са ни докарали с автобуси, че сме глупави... Нека не забравяме подобен род изказвания. Достатъчно е да направите сравнение на лицата които виждате на протестиращите около вас и тези от от обкръжението на Болен. Едните са на интелигентни хора а другите са на мутренско лумпенски Франкенщайн.

Този го изтрийте от всякъде- знам че Д. Пеевски му е брой много , а ма много много пари- той е жигуло, луппен, продажник , бездарник и едно нищо.

Лудия и лумпените му ако бяха излезли по-рано не знам дали щеше да оцелее. Българските националисти и ДПС са като скачени съдове. Правят циркови популизми с провокации един към друг, дигат си взаимно селските рейтинги и нямат против да управляват заедно.Освен за Атака се сещам как други националисти -ВМРО се молеха на ДПС и БСП да ги вземат в тройната коалиция и управляха в 50 общини. Досега ДСБ не е е съгласно на коалиция с ДПС.

То и децата разбраха,че са хората на мутрата!Много ви е мъчно за гологлавия пръч от Банкя!Вие сте най-големите задръстеняци на Земята!Няма такова чудо!Затова Сбогум Тъпаци !

СбогУм умнико. не се връщай никога моля те. Твоето сбогУм заедно със Збогом на Данаилов ще се получи красивата дума ЗбогУм. Явно коминистите тази дума не я владеете.

Боклуците, си личите по миризмите - воните!Като този, на снимката.

Спрете с малоумните заглавия и провокации ! Волен снощи като истински мъж се опита да разговаря с протестиращите ! Но те бяха люто настроени и агресивни от платените провокатори на Боко Тиквата ! Протеста нямаше нищо общо с културен и спокоен ! Атаката тепърва започва !

Ти на тоя ли лилипут му викаш мъж бе. Излезе, когато хората се бяха разотишли, ограден с 20 павиани. Що не излезе в 20 часа да го видим тогава. Да почувства народната любов, щото засега чувства само любовта на доган.

Волен вчера като истински истерик, бягаше и викаше като лумпен по улицата. Ръсеше обиди на ляво и дясно. Нападаше журналисти и протестиращи пенсионери и деца. Чак пяна щеше да му излезе на устата. Опитваше се всякак си да провокира някакъв инцидент, обаче никой не му се върза. Хората знаят че на умряло куче нож не се вади. Той му е ясно ,че правителството което подкрепи си заминава , с него си заминават и мечтите му за 4 сладки годинки в парламента. Вече никой не му се вързва на глупостите. Всички го видяха ,че подкрепи ДПС за да не разпуснат парламента. Той показа ,че само парите го водят.

Разбира се, че борбата е за милиардите и кой -кого : СС+ДПС с патерица-Атака или ББ, а пък простоватите и наивниците са хаотично на площада, употребени и омерзени.

Ти си най-простоватия :)

Явно, умственият ти багаж не достига, за да разбереш - какво се случва на улицата, бизнесмунчо.

Сидерко, ела тази вечер в 19:00 пред МС, така ще разбереш колко много те обичаме :-*

ама да не им чупите файтончето щото може да е държавно само тиквичките им поочукайте та да се виждат зародиши на гънки!!! я съм оня отстрани с бухалката та ако има добри питчъри ще стане хубав мач!!!

ВЕЧЕ СЪМ ПОЧТИ УБЕДЕН,ЧЕ ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ БЪЛГАРИТЕ СА МАЗОХИСТИ,И НАИВНИЦИ!!! НЕ Е НЕОБХОДИМО ДА ИМАШ ВИСОК КОЕФИЦИЕНТ НА ИНТЕЛИГЕНТНОСТ,ЗА ДА РАЗБЕРЕШ,ЧЕ МУТРИТЕ ОТ ГЕРБ В КОМБИНА С ПРЕЗИДЕНТА ОПЪВАТ ПОЛИТИЧЕСКИ ЧАДЪР НАД ББ И ЦВ.ЦВЕТАНОВ!!! Борисов дирижира протестите и очевидно се стреми да дестабилизира държавата! Гледах по Скат едни протестиращи, които дори не си прикриваха пристрастията и казаха: "Тук сме, за да подкрепим Бойко". Така че призовавам да не се участва в тези протести, защото с участието си просто ще бъдем употребени от мафията!

Спрете да си копирате партийните лозунги,бе турски подлоги без срам и достойнство.Плюя да такива подли мижитурки като вас!

Бареков, не си сменяй ника, разкрих те - все едни и същи бълвочи бълваш и тук и там и по ТВ7!

kgb777kgb

Ей нещастник тъп , Що не дойдеш да го кажеш след малко на хората ??? Майките с децата първи ще те пребият, няма да можем да те пипнем както трябва тия дето сме "купените" !!! Такива продажни и мръсни манипулаторчета като теб трябва не съд , а само да ги пускат между хората на протеста !!! Господарите ти така лъгаха и манипулираха хората повече от 20 години , много има да ви връща този народ !!!

Единствените мутри които видях бяха с Болен.

Видя се вчера,че този малоумник е бесен и знае че му идва края и е в истерия!!Да я направим днес по голяма,колкото повече полудява гледката е по хубава!!

ВЕЧЕ СЪМ ПОЧТИ УБЕДЕН,ЧЕ ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ БЪЛГАРИТЕ СА МАЗОХИСТИ,И НАИВНИЦИ!!! НЕ Е НЕОБХОДИМО ДА ИМАШ ВИСОК КОЕФИЦИЕНТ НА ИНТЕЛИГЕНТНОСТ,ЗА ДА РАЗБЕРЕШ,ЧЕ МУТРИТЕ ОТ ГЕРБ В КОМБИНА С ПРЕЗИДЕНТА ОПЪВАТ ПОЛИТИЧЕСКИ ЧАДЪР НАД ББ И ЦВ.ЦВЕТАНОВ!!! ЗА КАКВО ХОДИ ЦВЕТАНОВ В БРЮКСЕЛ??? МИСЛЕТЕ С ГЛИНЕНИТЕ СИ КРАТУНИ!!! САМО,ЗА ДА ОПЛЮЕ БЪЛГАРИЯ,И ДА СПРЕ ЧАСТ ОТ ЕВРО ФОНДОВЕТЕ ЛИ??? НО АТАКАТА ТЕПЪРВА ЗАПОЧВА !

Верно е,като връща БСП-ДПС мафията унищожили държавата за трети път на власт,партии корумпирани жадни за кражби и не дай боже пак инфлации и фалити на банки!!

Атаката започнаааа ...... ДА ИЗЧЕЗВА!

Абе нещастнико слабоумен "икономическият План" на комунягите ,винаги е бил един и същ:Държавата тегли 3-4 млрд. кредит,защото от ЕУ им спират фондовете,още щом им видят крадливите мутри на първата снимка(няма нужда някой да им съдейства)-500 млн.от тях ,/по 20 лв /се раздават на подивелите червени бабички за да викат ,,Осанна" през следващите 4 години,а остатъка от милиардите потъва в офшорки,чрез построяването на огромни 5 звездни хотелски хамбари,къщи за гости,голфигрища насред бъзето и царевичака ,в които се гонят прилепи и кукумявки!Отчита се огромен спад на безработицата заради депесарският дюлгерски електорат и всичко е цветя и рози !!След 3 години я докарват до кривата круша и трябва да дойдат пак гадните Бойко или Костов ,за да метат осраното..!Компроматната машина се задейства веднага ,благодарение на прогресивните журналисти като Бареков,Патрашкова,Томова,Учиндолеца,Диков и Дачков и само след 2 години народа е убеден,че кръвопийците Бойко или Костов имат милиарди долари ,частни градове, манастири, пристанища ,дори гробища.Четирите милиарда си отиват по разпределение в хайверената левица/политици,бизнесмени,съдии,журналисти ,социолози/ а народа яко опъва каиша да го плаща ...и филма започва да се повтаря отново ..и така до края на света!Ние сме на всеки километър ,другари!

Поклон до земята на Серго и Орешарски!!С един ход за един ден унищожиха себе си,партиите и Болен също!!Зло,което народа не можеше да изчисти дълги години!!

Това беше целта на Герб дестабилизация иначе ги чакаше съд! Но народната любов няма да ги подмине всичко се връща. Към гражданска е тръгнало те само така ще заличат какво са правили и това им е целта...!!!

kgb777kgb

Лично гледах въпросния нещастен комплексар , който малоумно търчеше по площада , естествено СЛЕД като хората се разотидоха !!!Страхливци като този , са гласовити само когато са заобиколени от тъпи мутрафончета , с ясно изразен селски произход !!! Защо бе смешнико не застанеш 1 към 1 с някой истински мъж , не ПУТ.... като теб ????? Не ми отговаряй , аз знам отговора - ще си се напикал и насрал едновременно !!!

Днешните протестиращи каквото и да говорят, кавито и причини да си изтъкват, постигат една единственна цел спасяват Борисов от затвор и го готвят отново за премиер. Това е резултатът, който ще доведете. Каквото и да искате сега, единственното, което ще получите е султан Бойко.

На комундета,атакисти и депесари ,гербаджиите са им виновни и им се иска това да е поръчка на Герб,да ама не ,народа не ви иска боклуци осъзнайте го с болните си мозъци!!Аз не съм гербаджия ама не мога да ви понасям,така е и с повечето хора,защото знаят че сте крадливо олигархическо племе и си мислите за личните облаги!!МАРШ ДА ВИ НЯМА!!

Ако гражданите се подведат и играят по свирката на ГЕРБ ще се стигне до пълна дестабилизация и анархия, затова колкото и да е трудно за някои, време е да се разбере, че няма как да я караме на автопилот. Връщането на престъпната герберска шайка не е решение, затова АТАКА беше принудена от обстоятелствата и създалата се сложна политическа обстановка да подкрепи по-малкото зло. Престанете с изливането на кофите с помия и грозните епитети, а се опитайте да помислите!

Ние много добре ги виждаме нещата,турска подлого,ами се чудя на такива като теб с какво сърце се опитват да дърпат надолу в тинята цял един народ?!?

Айде бе какви са тия нападки към Атака от журналистите в статията! Не трябва ли да сте безпристрастни и точно да опишете събитията, че полицията не си вършеше работата, а репортерчето от канал 3 задаваше изключително провокативни въпроси и беше настроен против Атака! Напълно нормално е да им се потърси сметка ще попитам и защо се подминава централата на ГЕРБ от протестиращите ясно се вижда кой поръчва протестите! Доста от протестиращите казаха, че им се предлагат по 40-50лв за да се включат в протеста!

Ако не беше толкова неприятен и тъп щяхме да те съжаляваме..

Дълго мислих и стигнах до извода, че герберската клика е в дъното на всички инсинуации в политиката ни и дърпат държавата към пропастта ! От днес Атака имат нов симпатизант в мое лице ! Никога повече герберски комунизъм и реваншизъм !

Недей да мислиш. Не ти се отдава.

и ти даде дупарата волеееене

Тия протести си изпълняват политически поръчки главно на ГЕРБ и на партии, които не успяха да влязат в парламента ясно се видяха сред протестиращите Лиляна Павлова, Дилян Добрев, Соломон Паси сами си правете извода кого обслужва този протест и дали си заслужава да служим на тези личности. Волен ясно и адекватно потърси сметка от полицията тъй като не си върши работата и създава двойни стандарти както и от канал 3 абсолютно провокативна и необективна телевизия!

Жалко за хората гласували за Атака и БСП....! Явно и те не се чустват представлявани в този парламент. Истината, е че за да има справедливост в Изборния кодекс следва да залегне текст, че гласуването е задължително и ако някой пропусне, да отнесе солена глоба, т.е. не е задължително да се променя Конституцията...Тогава нещата горе-долу ще си дойдат на мястото

Трябва сериозен изборен ценз. Нкой няма полза от неграмотници на изборите.

Прав си! Всеки, който не си е плащал данъците, осигуровките, издръжките, тока и водата да няма право да припарва до урните

Дълго мислих и стигнах до извода, че герберската клика е в дъното на всички инсинуации в политиката ни и дърпат държавата към пропастта ! От днес Атака имат нов симпатизант в мое лице ! Никога повече герберски комунизъм и реваншизъм !

Ако това не е хумор,значи си за съжаление... Предполагам ти е много трудно да живееш с толкова малко мозък..

Всъщност празноглавите са най щастливи. Те знаят, че бащицата ще се погрижи за тях и ще им дава по 1000 лева за да го гледат в очите.

Браво, смелия! Ще ти идвам на свиждане в психиятрията, нема да се плашиш!

Дребния, луд злодей, заедно с олигарски и сергейски са политически трупове и вече смърдят на мърша. Партия Юруш отива на гъ*за на историята. Ибрика на доган да взима и да пести субсидията, че това му е за последно. Повече парламент отвътре няма да види. Пукнете от яд атакисти. Целия народ ви се смее.

Новото име на партия Атака е вече партия ЙОРУШ за да има разбирателство с коалиционните партнйори

Това НЕДОРАЗУМЕНИЕ затова ли беше изчезнало за няколко дена от хоризонта. Да получи инструкциите си лично от Москва. За да знае как да угоди на руските мафиоти ли??? Да предизвика безредици и размирици и ако трябва дори и гражаднска война, но властта да остане в ръцете на ОЛИГАРСИТЕ??? Нека продължава все така и накрая ще намери каквото търси!

Защо предишните протести,които свалиха Тиквоча бяха заклеймени като хулигански и лумпенизирани,а вчера когато се обръщаха кофи и се трошаха прозорци всичко се отчете като нормално ! Май Сидеров ще се окаже прав за подготвената конспирация от страна на мутрите Паша,Маша и тнт ! От вчера Атака има нови последователи ! Напред в същия дух !

Ей Дудук,ти ли си бре? Няма начин някой да е толкова малоумен за да напише такъв пост!!! Ще те хванем гадиноо

Трябва да не си ходил нито на единия,нито на другия протест за да напишеш такава глупост!

Дано това ти е последното влизане в парламента.ПРЕДАТЕЛ.............

Изгледах видеото със Сидеров и съм просто шокира от низостта на този човек и онази пикла в страни от него. Другите около него стана ясно, че са наети за пои 40 лв на калпак. Такова поведение е скандално за депутати в НС. Ето защо аз също ще се включа в протестите тази вечер. Не гласувах за нито една от партиите в сегашния парламент, но бях на ръба да гласувам за Атака. Неговото поведение обаче ме погнуси и дълбоко отврати.

Беснее щото тоя път не можа да излъже народа!!! Всички разбраха че коалицията е тройна!!!

Планът на българофобите "През този 8-годишен период беше извършен гигантски геноцид на българската нация. По настояване на външни, враждебни на България, фактори от нашия народ се предвижда да останат 3,5-4 млн. жители. Такъв е планът на българофобите и този план се изпълнява пред очите ни. Ако някой пита как, ще му посоча: като се отнеме на българите правото да бъдат господари в собствената си държава, като се оставят да умират в мизерия и липса на лекарства и медицинско обслужване, като биват подлагани на терор от цигански банди, които всекидневно нападат, ограбват, изнасилват и малтретират българската нация, след което съзнателно никой не издирва престъпленията, извършени от тях, защото директивата отвън е такава да не се разследват престъпленията на тези малцинствени групи. Целта е българите да живеят в страх, да бъдат обезверени, смачкани, покорни. --- ТОВА СА ДУМИ НА ПРОДАЖНИКА ВОЛЕН СИДЕРОВ!!! ЮДА!!!

Волене, излез днес в 7 часа пред хората, страх ли те е? А още по-луди са тези, които са гласували за теб, но това ти е за последно!

не пишат пазили ли са го или са си забравили презервативите? МОЛБА ДО ЗДРАВНО МИНИСТЕРСТВО: моля пращайте в центъра линейки оборудвани за обуздаване на ненормални типове да патрулират и през ноща !

Платените журналя са свикнали на толерантно отношение от всички и всеки и за това напоследък се качват на главата на хората с безумните си простотии ! Волен правилно им показва къде им е мястото ! Атаката продължава 1!

Болен е взел пари,това го разбраха всички.Той е една политическа к*а. Ще има нови избори и Атака завинаги ще остане вън от парламента.

Патриоте, мий дуп-то на султана и си мълчи!

Явно Сидеров (преднамерено без г-н) живее в друго измерение на арогантността и самозаблуждението. Кадрите от протестите ясно показаха, че единствената демонстрация на лумпенизация демонстрираха той, придружаващата го група от "чистотата" и неориентираното създание до него. Записите от истеричните проявления на Сидеров могат да послужат като добър нагледен материал за студентите по психология. Считам, че внушенията, които той са опитва да направи, за съжаление облечен по нещастна грешка на съдбата, в качеството си на народен представител, са опасни и са явен изблик на интелектуална, морална и политическа импотентност.

Браво на Волен! Наистина така трябва да се държи човек към поръчковите платени медии, част от които са на самият ПЕЕВСКИ, други на БСП/ГЕРБ/ДС и промиват мозъците на масите.... Смело Волене, а скапаняците при супата на Любослав Пенев... :)

ти сляп ли си? не виждаш ли, че волен е продукт на турците, ибрикчии - подмивай дуп-то на султана и си мълчи

Недоволен Волен-от какво?От това, че вече не може да манипулира хората. Сега иска да ги тероризира. Няма ли лекари да го освидетелстват, той е луд! Аз съм български гражданин и не искам този лумпен да е управляващ. Заради него и останалите идиоти сме на улицата! Как по ясно да им го кажем?

Гея , Бея и Злодея в бункера на Волен и тройка могат да си правят колкото искат на Воляяя!