След края на протеста пред централата на "Атака" на ул. „Г. С. Раковски“ избухна спор между демонстранти и привърженици на партията и бяха хвърлени бутилки.

Ядосан от медийното отразяване, Сидеров се изпокара с журналист от Канал 3, обвинявайки го, че в медията са платени лъжци и от атакистите не е имало провокация и хвърлени бутилки.

На запис в интернет се чува и как Сидеров обяснява, че не може да му викат "турци" (част от скандиранията на протестиращите), защото той повел борбата срещу ДПС.

Около 30 минути преди полунощ той и агитката му се появиха пред парламента. Със Сидеров бяха депутатите Калина Балабанова и Десислав Чуколов, както и няколко мъже, които приличаха на охранители.

Все още ядосани, част от агитката предложи да преобърнат микробус на Канал 3.

Сидеров бе обграден от журналисти, които го засипаха с въпроси, а протестиращи го обиждаха "изрод" и "турско мекере".

"Кажете за "Мултигруп, кажете с чий ход беше избран Делян Пеевски", викаха му протестиращи.

Лидерът на партията обаче викаше и на протестиращи и на репортери, че са подли лъжци, непрекъсното ги засипваше с вулгарни думи и набедяваше, че са поръчкови, вземат хонорари и са съучастници на хулиганите.

"На кого изпълнявате поръчка - на Цветанов и Борисов ли? Кажете за Пашата, който сега ви плаща парички, за да излезете тук. К***ви на Бойко. Бойко, к***во", крещеше Сидеров и думите му се повтаряха от агитката.

Репортерка го попита защо говори така, след като е депутат, на което той отвърна, че така отговаря на простаците.

Той проби и загражденията на полицията пред парламента и поиска обяснения защо не го пазят и не са задържали хулиганите, които нападнали него и атакистите пред централата на партията.