Националисти обсадиха съда в Пазарджик преди делото за радикален ислям

Над 200 привърженици на ВМРО-БНД, "Атака" и Национален фронт за спасение на България се събраха пред съда в Пазарджик, където продължава делото за радикален ислям, съобщиха БНР и "Фокус".

Обратно в новината

Коментари - Националисти обсадиха съда в Пазарджик преди делото за радикален ислям | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много неграмотно пишеш, срамота!

kgb777kgb

Много хора се изходиха тук и не казаха нещо много важно : В България може да няма официална по конституция религия , но България е православна държава , не просто християнска !!! И нещата стават много прости който иска да носи каквото и да е на главата , на гъза си намира такава държава където това е прието - ТУК НЕ Е !!! Като искат да за забрадени довиждане , като искат да живея според шерият - довиждане !!! Тука има конституция и всеки който я нарушава ТРЯБВА да е в затвора ЕФЕКТИВНО !!!

Каракачанов и Сидеров ще останат като основатели на ново течение в исляма - булгар- чалга- ислям, който изповядват. Интересно що не спрат турнира по тенис , който се спонсорира от салафити от катар и да излезем от юнеско, където най-гтолям спонсор е саудитска арабия.

Сидеров и Каракачанов- потомци на Караибрахим .

Кажи му атакист и повече не го обиждай! За мой срам и аз бях такъв. Радвам се, че много бързо ги разбрах що за стока са - нали бях до рамото на русенския пияница - чукчата!

Защо само Атака, ВМРО и НФСБ реагираха? Да не би ГЕРБ, БСП, СДС, РЗС, НДСВ да са възхитени от мюфтийство, което е знаело за незаконната организация "Ал Уакф ал Ислями"? Да не би управляващите партии да прегръщат идеята да се наложи салафизма в България? Очевидно, внедряването на салафити в държавните структури ще се върши тайно. Но, тайно от българския народ, а не от управляващите в държавата! Да, членството в Шенген е политически въпрос. Изглежда само Холандия отказва да бъде приета шериатска България.

Българските патриоти единни срещу ислямистката опасност. ИСЛЯМСКАТА ОПАСНОСТ ЛИ БЕ ТАЗИ КОЯТО ПРИНУДИ МИЛИОНИ БЪЛГАРИ ДА НАПУСНАТ РОДИНАТА СИ ИЛИ ЖИВОТА КОЙТО НИ БЕ НАЛОЖЕН С ПЛАНА "РАН - ЪТ" ?? Обезлюдиха се не само българските , но и турските села и махали. Сякаш тук вилнее чума. Проблема не е РАДИКАЛНИЯ ислям. Представителите на офшорката от Сейшалските острови наречена "Атака" отлично знаят, че геноцида който се води срещу нас българите не е в резултат от действията на тези ислямисти. Има и една друга човеконенависническа идеология която е пълен антипод и огледален образ на фашизма. Защо на Каракачанов , на Сидеров не прави впечатление, че министър Младенов играе на свадбата си не български хора , а еврейски танци? Защо на тези "националисти" не прави впечатление ритуално завързаните кончета на китките на Борисов, Станишев и Фандъкова причисляващи ги към КАБАЛИЗМА?

Най-добър си в манипулацията. Покрай истината вкарваш и големите лъжи за Атака. Как така пропусна, че два пъти се опитват да съдят Сидеров за антисемитизъм заради книгата му "Бумерангът на злото". Как забравяш, че исляма е само една от заплахите, а за другата се предлага нов икономически модел в плана Сидеров?? И името ти е пошло.

Аз като всеки обикновен човек обичам Родината си. Такива като мен едно време ги наричаха патриоти.Сега вече е по модерно да се наричат националисти.Не искам и да чуя за друга партия освен тая която си е поставила за първа задача защитата на християнството и българщината.Понеже някои във форума смятат че партия Атака не е тая за която се пише моля посочете ми друга за която да дам гласа си.Когато на изборите за президент стотици хиляди хора подкрепиха Сидеров и те ли бяха заблудени от него.Брей че голям манипулатор бил тоя човек.Аз предпочитем такъв манипулатор отколкото другите откровенни крадци които откраднаха последният залък от устата на собственият си народ.

Обичай си болен, после да не плачеш! Може да гласуваш за Валери Симеонов, той поне е доказан патриот. Той не говори много , но цялата негова телевизия подкрепя Българщината от много години!

А Валери Симеонов, защо не е в Пазарджик? Той патриот ли е или е само анти-Сидеров? Все пак, не бива само предрешени цигани като проарабски ислямисти да обикалят сградата на съда по време на заседанията! Ако имах финансова възможност, аз щях да отида. Не, заради Атака, ВМРО или НФСБ! А, заради съдиите, прокурорите и свидетелите по делото! И за да се знае, че въпреки усилията на правителствата, все още има и българи в България! Става въпрос за нахлуване на арабски радикален ислям в държавата и опити за подмяна на християнските ценности и държавното устройство. В случая са маловажни боричканията между Симеонов и Сидеров и това не е парламентарен вот!

Всъщност дали е бил В Симеонов в Пазарджик или не е спорно, но определено не желае да бъде патриот и да застане открито срещу ислямистката агресия, защото всички знаем за неговите хотели обслужващи турските тираджии. Всички знаем кво става в Бургаския общински съвет. Другаря Касабов? И ти знаеш добре нали? Видях те по скат как неистово плюеше по Сидеров от години, и то повече отколкото плюеше по измислените от вас "български турци". Ми няма такова животно "български турци" има "български мохамедани" или помаци, но не и турски българи или български турци. Дори и да е имало турци, те отдавна са измрели или са си отишли. Техните деца, родени в България са Българи. А децата на помаците хептен са си Българи! Затова, Касабов, разкарай се от хубавия форум и иди да плюеш в някой турски кенеф, ако щеш го разцепи от злобата си.

Ха-ха, не можеш да се оплетеш в истината. А тя е , че болен е боклук!

Язък провали се предизборният марш на кандидат софраджийте. Да няма един брадат, с който да си го померят ;)

Пък може и да са се разбрали - един ден брадатите, един ден атакистите!

Изкефи максимално -точно казано!

Съдът в България не е независим. Това цял свят го знае. Присъдата по това дело ще се каже отгоре. Дано лидерите на тези партии да са провели разговорите на високо ниво, за да има справедлива присъда!

Ония брадатите от коя нация са?! Май и български не знаели "искали преводач"!!!!

Адмирации за Атака и ВМРО. Единствените които реагират правилно и винаги на гаври с българското и с християнството. Припомнете си отричането на баташкото клане, циганчета свалят и късат българското знаме, поругаване на християнски гробове, граничар застрелял турски бракониер, цигани се гаврят с Левски, цар Симеон и Борис 1, имало османско владичество и много други. Как реагират управляващите: "Да не разсърдим някой". Само така се реагира като ВМРО и АТАКА. Чрез тях съм горд, че съм българин.

Ей голяма работа са национал-фашистите - три партии - двеста души! Смях в залата. То сигурно родата на който и да е от ходжите са повече :)

Друго си е с Комунис-фашистите или с ислям-фашистите от Герб и БСП, нали?

kgb777kgb

Хубаво е да се обединят националистите , а дали е възможно ??? Според мен не , те всички са там заради кокалчето и за да се гледат по телевизията ! От 10 водачи кой ще води бащина дружина ?- до тук с обединението !!! А колкото до радикалните ЗАРАЗИ аз съм ЗА всички действия на националисти и патриоти !!! Да живее БЪЛГАРИЯ !!! Някой някъде питаше какво е БЪЛГАРИЯ ?- земята , гората , тревата - това е - политиците са от Лукавия !!!

Споделям мнението ти. Ще допълня причините за невъзможното обединение на националистическите формации. Че вмро и атака ги блазни предимно идеята за кокалчето си е факт. Но дори и идеалисите сред националстите имаме доста различия във възгледите. Не е пречка да има няколко такива формации, които да се обединяват за избори или такива акции. По принцип наличието на националистически партии е лошо - то е явен признак, че болщинството от партиите не споделят националната идея. Именно празнотата в тази ниша използваха атака, за да се намърдат около кацата с народния мед.

kgb777kgb

Нормално е да има националисти на това ниво на съзнание , на което се намираме ! Проблема е в липсата на нормални партии !!! Няма как да обясниш на прост народ , че това дето сега го ядем дебелия е плод на 20 години бесни кражби и невъзможността да направиш партия от нищото - блюдолизците и боклуците ще се прилепят веднага !!! Да не говорим за това , че в тази държава никой не иска да работи , а да ходи на работа !!!

Разликата е, че Атака и ВМРО имат представители в НС, а НФСБ все още няма. Когато Симеонов вкара 10-20 души, тази разлика ще се заличи. Тогава за всички ще можем да казваме, че "ги блазни предимно идеята за кокалчето". Ако не се поддаваха на "кокалчето", тогава едно националистично крило от трите партии би могло да направи нещо полезно за спасението на България.

България НЕ Е християнска, нито мюсюлманска държава. Изобщо, най-добре християните да заминете за Израел (или откъдето сте дошли), мюсюлманите да заминете за Саудитска Арабия (или откъдето сте дошли), и да ни оставите българите намира - преди да са ни кипнали л-ната.

Хехе, и ти Индиянецо, като си заминеш за Индия, ще можем Ние Християните да си отдъхнем от вашето "социално-отговорно" "малцинство" :)))

По конституция официалното вероизповедание православно християнство. Но са забранени всякакви радикални секти, били те мюсюлмански или християнски.

По конституция традиционното вероизповедание е православното християнство. Няма официална религия в Бг.

На ръба на гражданска война сме. Този Каракачанов е много кух а Сидеров е луд, страхотна комбинация. Мюсюлманите са кротки душици и винаги са дърпали икономиката на България напред, но ние искаме и да ги унижим нали така/както през 1985г./ и после защо били такива, еми какво да правят?

Вярно е, търсим си слаби противници за да покажем колко сме силни.

Видяхме ги "кротките" хорица с ножовете на Баня Баши и в Сарафово :) Пожелавам Ви 10 такива кротки хорица да Ви дойдат на гости довечера, че утре да не чета идиотските Ви коментари :)

Ми те атака и дпс са скачени съдове. Едните, ако ги няма и другите също. Заради това се поддържата с подобни изяви. Бъдете сигурни, че доган на своите митинги ще разказва как атака яли деца и ще им припомня техните малоумни изяви!

Изглежда не си в течение на този съдебен процес. Тук не съдят някакви кротки душици, а 13 души, които са обвинени в проповядване на радикален ислям по арабски модел и незачитане на държавното устройство. Друг въпрос е, ако всички мюсюлмани, тези кротки душици искат да живеят в условия на шериатска държава. Тяхна си работа, но това няма да е в България! Ще минем и без тяхното дърпане на икономиката! Ако на предишните заседания, не бяха окупирвали сградата на пазарджишкия съд, ако ДПС и мюфтийството не бяха се изказвали преди решението на съда, то Атака и ВМРО нямаше да имат причини да реагират сега.

Пак сме на фронтовата линиа между исляма и христианска Европа както през 14-15 век! И този пат ще ни зарежат от Запада!И пак ще викаме дядо Иван!дано поне на гьрците и сьрбите можем да разцхитаме! и да не се радваме на арабските и турските "инвестиции'' или на помощ от our new Big Brother US!

Отвращава ме протурската и проислямска пропаганда на т.н. "национални" медии!!! Дори в момента 12ч45м по Хоризонт някакъв мастит продажен социолог!?! заедно с водещата дето играе "неутрална" по националното уж българско радио обсъждат случая в Пазарджик с ислямистите НЕ със загриженост за България, а с поредния опит да калят национализма, Атака,ВМРО и доколко тези "вредни" партии могат О,БОЖЕ! да се обединят и влязат в парламента. Отврат! Какво "национално" радио и "български" журналисти са тези продажни и предателски гниди, за които няма съвест и срам!?

+10!

Наистина не всички мусюлмани са терористи.Но защо тогава ВСИЧКИ ТЕРОРИСТИ СА МУСЮЛМАНИ.Над цивилизованият свят се появява една тъмна средновековна сила - ислямският тероризъм който не прави разликяа между виновни и невинни а убива подред.По всичко личи че и нашият ред наближава.И когато една шепа националисти са застанали срещу тях като героите на Шипка някои национални предатели се осмеляват да ги изкарват лумпени.Трябва ли да зе запали точно вашият дом за да разберете че най-нужната на България е Атака.Не може да обичаш Родината си а да не подкрепиш Атака.

+ 1

Много точно е казно! Само АТАКА!

Сеньор Амичи, не всички терористи са мюсюлмани. И стига агитирахте за атака. Нейното време беше преди 7години, но болен се изложи и излъга народа. Ако вие сте забравили, ние не сме! И на вас ще ви дойде акъла, но късно. И ние сме ходили на митинги, и по стъпките на Ботев, но тоя лумпен болен предаде надеждите на милиони Българи!

Ти ще гласуваш за неизложилата се Пръмова нали? :) Или за брилианта Доган :) Може би за колоса Костов? :))) Или за дърворезача Симеон? :))))) Или за Образецът Станишев и Ловецът Гоце? :)))) Ще ме попикаеш от смях..

Тъпчо, чувал ли си за Волжска България? Май не си - иди се образовай и тогава пиши!

Да почнем от "националноотговорните хора": 1.Костов - проведе приватизация на 200 млрд активи, но в бюджета влязоха само 2 млрд. Аферата БГА Балкан. БРАВО! 2.Кобурготски-Доган - вкара във власта ДПС на Доган. Изсече българската гора поголовно "Мадридския дървар". Преструктурира външния дълг от което ще платим още милиарди. 3. БСП-НДСВ-ДПС - въведоха схемата 8-5-3. Батко-братко. Доган се окопа във властта. Цанков камък и т.н. 4.Герб - за 3г инфлация 15% и замразени доходи. Магистрали и метро което го строят на 50% чужди фирми и "Еврофондовете" се връщат в Европа и главно в Турция. Пълен контрол от страна на САЩ върху БГ от което ще ни въвлекат във ВОЙНА. Така до безкрай. И какво излиза АТАКА и ВМРО са демоните. Те са най-голямото зло. Единствените които реагират на поругаването на български светини и институции. Ако продължаваме така ще погинем. ОБЕДИНЕНИЕТО ЩЕ НИ СПАСИ.

Добре си го написал българино. Мисля, че ние българите никога не сме имали вярна преценка за нещата въобще или мозъка ние промит толкова качествено , че сме загуили вярна ориентация в живота и вървим натам накъдето ни ни определят и напътсват.

Забрави приноса на болен за развитието на връзките ни с Луфтханза, и приноса му към магистралите, както и приноса му към герб и дпс. И приноса на вмро към пазара на недвижими имоти и грижата им за първолаците. И много други!!!

Ти да не би да си развивал връзките ни с Ферхойген, с Уорклик, с Ердоган и шейха на Катар, с Клинтън и Буш, с Мюсюлмански братя, докато "болен" е летял с Луфтханза? Или участвуваш активно в Отворено Общество или Хелзинския Комитет? От там ли ти плащат цял ден да киснеш тук и да храчиш срещу ръката която те е хранила и която си предал? Дришльо!

Давайте ребята..как на фронте !!

преди 100 години баба му била с бурка да си а сложи тои копеле на баба си

Атака и ВМРО може да са всякакви НО СА ТАМ!!! Къде са бсп, дсб, ндсв, сдс и другите главанаци, които са отговорни за тази каша създадена от "религиозната толерантност"??? Няма ги и никога няма да бъдат там! Браво! Все някой трябва да покаже , че има българи в държавата!

Някой спомена, че ръководството на Атака били пияници? Ами аз гледам ТВ Алфа, защото наистина се интересувам, а там именно ръководството на Атака излиза всяка вечер пред зрителите и избирателите и поднасят коментарите и национално-отговорно мнение. Това е най-важното, пък после нека се черпят след предаването, но и това не го правят. Ха нека простака Борисов излезе в някоя "медия" или Костов или Доган с Пръмова или Пърдишев с Гоце и да изразят национално-отговорно мнение и действия? Друг-път! За ВМРО не зная, но за Атака - БРАВО! А платените плювачи нека промиват мозъците на хората, нали за това им се плаща! Нека по-силно даже да плюят, за да се увеличи още повече контраста, белким повече "овце" прогледнат.

Аз казах, че ръководството на атака са пияници. И всеки състудент на чукчата ще го потвърди. Пък и чукчата каква елитна специалност е завършил - европеистика, която я наричаха стъкмистика. Какво говорят по телевизията си е тяхна работа, всичко могат да кажат. КАКВО НАПРАВИХА, освен да говорят, а имаха реални шансове...? И разни площадни изяви за заблуда на хората, и самолетни изяви имаха, и магистрални!!!

Явно си жертва на манипулацията и се движиш по пътя на плана РАН-ЪТ. Жалко за заблудените като теб. Желая ти час по-скоро да прогледниш. ИСТИНАТА ЩЕ ТЕ НАПРАВИ СВОБОДЕН. Успех!

Никакъв ред в България. Всички демонстриращи трява да се махнат от съда за да не оказват влияние, да искат разрешение от общината, както е по закон и тогава да демонстрипат, ако им се разреши.

Брадатковците и зачаршафосаните обратно при диваците, които им плащат!!! Тук е България!!!

Че и другите правят подобни дейности - правят си ПР-акции за вдигане на рейтинга! Ама не това е начина за доказване на Българщината! Бивш ръководител съм от атака и съм работил и с вмро. Познавам ги добре и затова ви ги описвам що за стока са, за да не се лъжете много по тях.

И ти ли си от предателите? Ясно :) Мерси за признанието. Днес ти не си ходил в Пазарджик, нали? Досетих се! :) Щом не си ходил, се заври в миша дупка, в ислямистки вирнат задн*к, ако щеш, или поне изгаси компа, че да не дразниш Българите. Затова някой те е нарекъл Моше :) Правилно!

Dobromir Dimitrow

Пич, помниш ли колко влиятелна беше атака преди 6-7 години? Щото аз помня. Бях член почти от създаването й. Ходил съм на много митинги, на подписки, на акции, бил съм в Общински сбор, ако знаеш какво е това. Та болен не оправда доверието на хората, той погази принципите на атака и национализма. Той е пияница, да не казвам, че има и бисексуални наклооности. Ще се осъзнаете и вие, както много други бивши атакисти, но ще е късно! Айде със здраве!

Да уточним. Делото не е за радикален ислям, а за неспазване законите в страната от имамите. Националистите са ГНОЙНА ПЪПКА в организма на държавата, но са така близки до сърцето на ББ. Що не си направят с ГЕРБ една коалицийка че да стане открито и ясно кой кой е в тази държава. И да се изчести полето от псевдодемократи, псевдодесни и истинските демократи и десни да си проличат.

Много тъпо и тенденциозно изказване, българка си, ама другия път. Без ЗДРАВА ДОЗА национализъм, България няма да я има. ВМРО и Атака дори закъсняха с митинга.

значи ислямистите ги е имало и преди къде са спали ДС НСБОП и всички служби които трябва да защитават БЪЛСАРСКИТЕ граждани тези араби не знаят даже да говорят български присъдата е една ПРИНУДИТЕЛНО ИЗСЕЛВАНЕ ОТ БЪЛГАРИЯ ВЪН МЪРШИТЕ ОТ РОДИНАТА НИ ТЕ НИКОГА НЕ КАЗЕАТ НИЕ СМЕ БЪЛГАРИ А НИЕ СМЕ ТУРЦИ СЪД ПРИСЪДА И ВЪН ОТ БЪЛГАРИЯ

Ще си дойдем на думата, че Тодор Живков е национален герой...

Ами така си е, прав/а си. Понеже нямаме служби сме като разграден двор.

грешите- има служби-и то доста - със сериозни бюджети- и уж професионалисти.... но знаете ли за какво се ползват- тиквата ги е впрегнал да търсят хора които говорят срещу него-които говорят за славното тиквено-мутренско време...- - един приятел от данс какви ми ги разправя- ще ти се завие свят ...- очаква ни сериозна диктатура пичове...- и не го подценяваите тоя примат борисов- след години ще си плюете в пазвата - и ще викате -ако сте се измъкнали от желязната му дикататорска хватка-никога повече такова зло не ни трябва в политиката -като този чумав престъпник и крадец никога никъде не е имало- но ще доиде време да го разберете ...- сега си гонете интересите- и правете и мислете онова което ви подсказва разума ...-и се подаваите по-малко на емоции.... времето ще покаже колко съм бил прав ...

Браво на ВМРО и Атака,правят това което трябва!Не само те,всички българи трябва да сме там!Крайно време е да престанем да търсим само негативи!ВМРО и АТАКА ясно заявиха,че не са против религията,а срещу фундаменталния ислямизъм!!Аз ги подкрепям и им благодаря!Какви бурки какви фундаменталисти бе? Тука е България!

Какви фундаменталисти бе, какви радикални ислямисти ти се привиждат. Нали Българският съд трябва да реши това. Кога ги осъдихте и присъдата искате да изпълните. Еее нагли сте!

Бабина ти трънкина.Като не искаш да изпълняваш българските закони и не припознаваш БЪЛГАРИЯ като твоя родина се махай от тук. 1

Събитията в Пазарджик вземат интересен обрат.Националисти се изправят срещу религиозни фашисти.Интересно е дали накрая разума ще победи и всички ще бъдат поставени по местата им.

Лошото, е че и едните и другите си правят предизборна кампания и нищо повече! Нито ВМРО, нито Атака се оказаха читави политицески субекти. За съжаление ръководителите им се оказаха хайка лицемерни икрадливи клакьори, които си позволяват да си присвояват качеството за представителност на българския национализъм! То и БСП няма право да си присвоява 1 -ви май, нито да си въобразяват, че следва да имат нещо общо с Бузлуджа, но.... това е положението!Да вие честите предизборната кампания 2013 -та!

Подкрепям те, напълно си прав! Всичко е заради политиката и парите! Ама на наш гръб.

Аз пък не те подкрепям, защото много по-лицемерни и крадливи са ръководствата на всички останали фашистки партии, изредили се през последните 20 години. Да не говорим за лицемерието на Простака, на Пръмова! за пиянството на Доган, за лицемерието на Украинския евреин или на Мадридския крадец на дървен мат\'рял и т. н. и т. н. Кой разпродаде България бре? Кой я разкрадна? Някоя националистическа партия нещо да се е облажила или просто си плюете просташки на площада? Ако ви се плаща да храчите е друго :) Платете и на мен, но аз се продавам адски скъпо,затова никой не ме е купил още :)

Dobromir Dimitrow

Ами атака и вмро се облажиха доста, а ти ако не си го разбрал, помисли и попрочети преди да коментираш!

Каквито и политически субекти да са ВМРО и Атака, присъствието им пред пазарджишкия съд в момента е ПРАВИЛНО и дори закъсняло. Като не ги харесваш, направи ти една националистическа партия, за да не си "присвояват те качеството за представителност на българския национализъм". Не е момента да се мъдрува, а да се действа и да се покаже твърдост пред радикални ислямисти и всякакви нагла чужда паплач, дошла да мъти тук безнаказано главите на хората.

Dobromir Dimitrow

Скъпа Мери, регистрирането на партия и поддържането й струва много пари, които не се събират от членски внос. Повечето партии се създадоха с мръсни пари за мръсни цели и използваха хората за свое облагодетелстване. Изключение правят вмро и атака. вмро използваха имотите на предишната ВМРО, но действията им са много вяли. атака използва парите на Валери Симеонов, докато получи собствено финансиране от мръсни източници и му би шута. Не се заблуждавайте атака търсят собствена изгода, нали съм им бил в ръководството и ги знам! Да не кажете, че не съм Ви предупредил. Със своите действия те наливат вода в мелницата на дпс.

Кукумицинчо,аз съм член на ВМРО и с цялата си откровеност ще ти опонирам.Аз също присъствах на протеста и бях там не заради пиар относно предстоящите избори,а защото ми пука за България за децата и внуците ни. И ако ти си малчо на години замисли се сериозно за какво става въпрос в държавата, която волю или неволю твоето раждане си неин гражданин. Замисли се по глобално над нещата по посока ислямизацията и циганизацията. Що се отнася до пиара ние знаем къде да си го правим.

1chovek

А ти си по-добър, стоейки на стола си удобно вкъщи и пишейки зад компютъра, така ли? Аз се радвам, че поне някакви хора, за които България е нещо скъпо и свято, още ги има.

Аз предпочитам АТАКА и ВМРО да печелят парички, но да не ми се налага да слагам фес и да уча турски както и децата ми !!!

1chovek

Тези няма да те учат на турски. Значително по-голямо зло са, отколкото си представяш. В Турция няма такъв радикален ислям - това идва директно от Саудитска Арабия, точно там, откъдето се обучават и идеолозите на ислямския тероризъм. Наистина е страшно, трябва да спрем това нещо още в зародиш!

Максе, опитват се да измислят оправдания. Реално мюфтийството призна, че е имало радикален ислям преди две години и, че не са известили органите на МВР за това. Тъй, че няма причина да им вярваме и сега. Лично аз смятам, че присъдата ще е на политическа основа - ако боко реши ще е осъдителна, ако не иска няма да е! Т.е. каквото кажат отгоре, това ще е!

Никога в Пазарджик не се е ходило с бурки.Кореняк пазарджиклийка съм и нямам спомен да съм виждала такива.Някога е имало турци, които са живели в града,но не в квартал "Изток"който си е просто циганска махала.Нищо повече.И от родителите си знам,че турци и българи са живеели добре.Имали са "комшулуци"между дворните стени.Това е описано в книгата на Кантарев "Пролетта на един град". Тези които живеят в квартал "Изток"са просто цигани,нищо повече.Ако ги питате за религията им не знаят нищо.

ДО ИВАН ТОПАЛОВ:АЛЕКСАНДЪР КАРАКАЧАНОВ Е СИН НА генерал КАРАКАЧАНОВ ПО ВРЕМЕТО НА др.ТАТО.

Какво общо има Красимир каракачанов с това .Него виждаме на снимката.

Браво на активистите на "Атака" и ВМРО.Те показват истинско национално чувство и родолюбие, за разлика от останалите политически сили които са заспали или се правят че нищо няма.

Сега не е време за такива простотии!! Хората мизерстват тия от правителството лапат милиарди...а ние правиме интрига с турците и помаците и циганите...не е трудно да се сетиш кой има полза от тия неща...

Колкото и нехуманно да звучи за исляма има само едно правило "ИЛИ ТЕ НАС ИЛИ НИЕ ТЯХ" - Избирайте! УТРЕ тези с дългите бради и белите плетени шапчици, дето и дума български не могат да "обелят", ще ви колят, като говедо на курбан АКО ИМ СЕ ОСТАВИТЕ!

В годините на т.н. преход, който в действителност е погром върху българския род и заличаване на България като българска държава, единствено Атака и ВМРО реагираха истински патриотично срещу реалното и набрало вече смъртоносна скорост потурчване и исламизиране. Срещу тях през цялото време е неистовия вой на чуждия политически слугинаж във върха на държавата, чуждите слугински медии, провокаторите, развилнелите се българомразци и оскотялата зомбирана и тъпа маса, която не осъзнава, че съдейства за собственото си унищожаване. Затова БРАВО на Атака и ВМРО, че остават верни на патриотичния дълг и че измиват лицето на животински оскотелите или просто безсилните и безжизнени българи.

Експлоатирането на злободневна тема от политически сили не е новина,нито пък се случва само у нас.Тъй като не съм избирател на тези партии,техните митинги,няма да ме ппиобщят към идеите им.По-скоро,заострят общественото внимание на безкрайно заспалото общество,към една опасна,рискова тенденция.А имено,проникването на радикален ислямизъм в България,щедро финансиран от чужбина.В крайна сметка,ДАНС,са предоставили материал на Прокуратурата.Съдът има думата.Би трябвало да се разбере,че това не е процес срещу мюсюлманите в БГ.Доколкото съм просветен и убеден,в някои региони на страната и всред някои етнически групи,си пробива път нехерактерен ислям.Призоваващ към съвсем различни норми на поведение,спрямо традиционната мюсюлманска религия.Нещо,което е видно и опасно за държавността.На фона на тоталната икономическа криза и безпросветност на такива рискови групи,не е никак чудно,че тези тенденции,могат да бъдат сериозна заплаха за цялостта и светския характер на България.Съдът е на ход.Демонстрациите....дано са мирни.На мен лично,не ми се живее в страна,където се разхождат с чадори по улиците и ме наричат "гяур".

БРАВО! МНОГО ДОБРЕ НАПИСАНО!

Поздравления! Коментарът ти е много правдив и уместен! Заслужава да е от избраните!

Интересно, хубав коментар наистина, но на кои партии си избирател? Понеже сам го спомена, та ми стана много интересно :)

Само онова лайно Расссате липсва!

Не виждаш ли, че България е в опасност? Тези хора може да са секви, но милеят за България и за разлика от теб правят нещо по въпроса България да я има!

До по- долния коментиращ Ти явно не си наясно с ислямистката опасност за цяла Европа, включително и за България и си нямаш просто идея, колко са гадни циганите и мюсюлманите и си пишеш разни клишета.Ислямизмът е по- тежка опасност и от комунизма, която надвисва над нас.Защитата на нацията даже изисква не само "Атака", но и цялостна силна държавна воля.

ИСЛЯМА ЗАЛИВА БАЛКАНИТЕ И ЕВРОПА ОСЪЗНАЙТЕ ТОВА. НЯМА УМЕРЕН ИСЛЯМ- В МОМЕНТА КОГАТО СТАНАТ ПОВЕЧЕ ОТ НАС ЩЕ НИ ПОМЕТАТ КАТО ЛАВИНА.А ТОВА ВРЕМЕ НЕ Е ДАЛЕЧЕ-ОЩЕ ПОВЕЧЕ ЧЕ ГИ ПОДКРЕПЯТ КАКТО САЩ ТАКА И ТУРЦИЯ

АБСОЛЮТНО ВЯРНО!

ВСИЧКО СТАВА С БЛАГОСЛОВИЯТА НА САЩ, ЗАЩОТО ЕВРОПА Е ПРЯК КОНКУРЕНТ И КОЛКОТО ПОВЕЧЕ ПРОБЛЕМИ И СЕ СЪЗДАВАТ ТОЛКОВА ПО-ДОБРЕ ЗА АМЕРИКА. ПО ТОЗИ НАЧИН АМЕРИКАНЦИТЕ СА В ПОЗИЦИЯТА НА ПО-СИЛНИТЕ КАТО ПРАВИ ВСИЧКО ВЪЗМОЖНО ДА ДЕСТАБИЛИЗИРА ОСТАНАЛИЯТ СВЯТ.

НАЦИОНАЛИЗМА Е ИМУННАТА СИСТЕМА НА НАЦИЯТА.Пиша го нарочно с главни букви за да го разберат тези които осъдиха партия Атака като вредна за страната.Измина не много време откакто Волен Сидеров и хората му раздадоха няколко шамара пред софииската баня за да запазят един тротоар за това за което е създаден - за пешеходците.Не е ли все пак по добре шамари отколкото бомба която показа кой какъв арсенал използва.Ние че богата държава няма да станем но нека поне съхраним за наследниците си България такава каквато я получихме от бащите си - страната на българите християни.

Нашите овце, освен ако не ги поведе някоя "партия" и да им плати, няма да тръгнат да се бунтуват! Няма граждански сдружения и организации, няма спонтанно негодувание и протест! Има само хитри и лукави политици, които чакат, снишили гръб, да възседнат народния гняв и да го използват за личните си и партийни интереси! По същия начин Костов дойде на власт, по същия начин, с популизъм и празни обещания, Борисов, също като Т.Ж., се опитва да се установи във властта трайно! А овцете рупат ли рупат сухата тревица - какво да се прави, суша!

Чудя ви се на акъла Форумни тъпаци. Над България е надвиснала опастност.Продажници я управляват. Вижте какво прави ОС в Ямбол.Де да са само те. Прочетете историята, зада разберете зако е паднала България под турско робство. Седнали да търсят кусури на тоя или оня. За вас идеални са тия, които не се появяват. Никога не разисквате проблема, а хората. Ама де акъл за това.