Сидеров: Мушмороци, САЩ ще вкарат ядрено оръжие у нас

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров заподозря съюз между ГЕРБ и ДПС. Той обвини правителството, че действа под американски натиск и подкрепи вота на недоверие.

Обратно в новината

Коментари - Сидеров: Мушмороци, САЩ ще вкарат ядрено оръжие у нас | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Коя е тази държава дето е против щатите и в средносрочен план е прокопсала? СССР?тц ...Комунистическия СИВ(да не изброявам всички от комунистическия блок)?тц... Северна Корея?тц... Куба?...Не го ли гледахме този филм "Империята на злото " срещу западняците? трабант срещу VW! айде бегом в Северна Корея!

Извини се бе! Извини се бе! Извини се бе! Извини се бе! Извини се бе! Извини се бе! Извини се бе! Извини се бе!

От една година този не мога да го понасям, а го имах за свестен, даже гласувах за него.( сега ще си чукна минусче, не понасям и себе си)

Волене хапчетата, хапчетата, взимай си хапчетата!

Mdaa trqbva im teritoriqta na Balgariq ne I naroda = zatova e tozi genocid I ne se sazdava nikakva promi6lennost. BG 6te bade QdRENA PLO6TADKA!!!!!

'Бах'ти и "националиста" смешен - за да угоди на другаря путин (и да вземе пачки за хероин и курви) една година крепи НАЙ-НЕКАДЪРНОТО и НАЙ-КРАДЛИВОТО правителство на ТУРЦИ и малко комунисти. Като видя, че електората му се сви до 2-3% - най-големите глупендери и прости селяндури само останаха там, се опитва да разграничи от себе си.

и един Мармот на прозореца.....

Волен е велик, но ме е страх да гласувам за него...

Млъквай бе, шизофренен путински рупор.

дир!!! Колко дълго ще четем тоя откаченяк ????? Интересно....

пак превъртя. Кой му дава думата? Да отива в небитието. Дано още намалеят лудите да гласуват за него. Лъжец, предател, страхливец, самохвалко, перко. Едно нищо с любовница, която ще го остави след изборите.

Време е Сидеров да се пресели в Космоса.

Започвам да мисля, че Сидеров е прав. Тия "мушмороци" наистина могат да разрешат складиране на ядрено оръжие у нас!!! Бойко здраво са го притиснали в САЩ (а той за власт и дупе дава). Разположат ли ядрено оръжие у нас - ние сме загубени!!! Дори при локален военен конфликт между НАТО и Русия, заради ядреното оръжие, нас ще ни изтрият от лицето на земята! Ето за кое трябва да се протестира, а не за разни дреболии!!! Ето какво не трябва да се разреши!

Започваш да мислиш? Тези изроди ни отнеха целия страхотен живот, който имахме, а вие се мъчите да копирате всеки американски празник, предаване, писане, изказ - изобщо всичко! Дупедавци! Бъди сигурна, мушморочке, че наште политици вече са уговорили цялата ни страна, продали са ни за пушечно месо, а вие тук - не му вярвали на Сидеров! Ще полетите към небитието, без да разберете, че бать ви Бойко ви е изпързалял, както и Орешарски, Станишев, Доган ит.н.

Desislava

Не знам дали точно ядрено оръжие ще успеят да сложат тук, но вариантът да бъдем на страната на Щатите ни ощетява повече - с военни бази, шистов газ и Бойко едноличен лидер, сме тотално и напълно зависими от една мутрогенна прослойка завинаги. Тук не става въпрос за европейски ценности, а за пари и интереси. Протести ли след това, диверсификация ли... на куково лято...

АЛТЕРНАТИВА ИМА ЛИ

да, има! не се продаваите, бе, хора, мислете за утре, за децата ни

Десислава, пишеш за неща от които не разбираш, по-добре си пусни да слушаш Десислава и да се покълчиш на малко чалга.

СПИНКАЙТЕ ДИРЧЕТА СПИНКАЙТЕ МАМИНИ

Тука има перфектен материал за темата по журналистика! Сидеров е прав независимо от мотивите си и подбудите си. Но този народ има още вного хляб да яде докато стане нация. Адо не беше Русия- отново независима от причините и намеренията си- досега Турция щеше да е член на ЕС- защо! защото България щеше да е част от европейска Турция. То със сегашната си полика тези пишман политици до там ще я докарат с помоща на Великият нато и уса.

Хм, видно е, че на фюрера в Москва са му объркали или диагнозата, или хапчетата. Най-вероятно и двете. И пак да питам - откъде знае фюрерът за намеренията на САЩ да разполагат ядрено оръжие у нас?

В Полша, Унгария, Чехия, Словакия, балтийските републики не могат защото населението е по-грамотно и няма да позволят. Но в България от тъпи политици и подкрепящи ги тъпаци вече 25 години няма да има противопоставяне, и могат да правят каквото си искат. Така, че в очакваната скоро война ние ще сме цел на доста модели руски ракети. Но какво да се прави, и истината в очите да ви казват пак се преструвате, че не вярвате... Дано поне ни обстрелват с конвенционални оръжия. Очертава се пак, както и в другите войни да сме губеща страна...

Това не е отговор. Питам, откъде знае фюрерът за намерението на САЩ.

Такъв са си го създали!

никога не вярвайте на комунисти това са бсп, дпс атака нецензурните и други клонинги

В ГЕРБ има със сигурност двама комунисти със завидна партийна служба : Цветан Цветанов и Бойко Методиев Борисов. Това са последните комунистически диктатори. Когато Борисов се връща от Америка, ако самолета падне в Атлантика диктатора ще е само един.

Болене, хващай пътя към Сибир!

А ТИ КЪМ АЛЯСКА

Някой да си спомня за Йорг Хайдер?

На Сидеров комплименти ли ще му правим?

Не, имам предвид какво му се случи.

Така е и който не вижда какво се случва е сляп или ужасно заблуден. УСА са в жестока криза и само глобален конфликт може да подобри положението им. Затова ръчкат навсякъде, където могат- Украйна, Сирия, Ирак, Либия, Виетнам/Китай, Венецуела. България не трябва да се превръща в средство за постигане на техните цели- всяка партия, която следва тяхната политика е вредна и опасна за нас!!!

каква криза ти се привижда и в какво се изразява тя, можеш ли да обясниш, фантазжор!

Не може да ти обясни. Казали са му да пише това и точка.

Rick

сигурен сум, че ти живееш в уса и затова си толкова добре запознат с положението

Съобщение от Волен Сидеров: - Поради преминаването ми в опозиция, партията си сменя името. От "А така" на "Не така".

Прав си воеводо, дерзай в същия дух - разкрий ги!

Какъв войвода е тази мишка! Ще го съдим за държавна измяна! Както и Боко, Чоко и всичките там изроди!

Подкрепям го като гледам хамериканците мисля че е прав найстина ни готвят някаква гадост! :(

Бъдете позитивни! Бъдете бели хора! Само чифутите са разрушителни! Бъдете съзидателни! Слушайте другите, мислете върху това което казват! Волен не е виновен, че е продажен - това е характер, но пробългарската позиция трябва да се поддържа! Ще сложат тук ЯО и това е неизбежно - искат смъртта на тракийския род. Последния век са убили над 100 милиона та тукашните 5-6 ... голяма работа!

Хм, фюрерът и пробългарска позиция? Я опитай пак, но замени пробългарска с про, а по-нататък ти давам гатанка - започва с "р" и завършва на "уска".

ГЛУТНИЦА Злобна глутница върлува, правосъдие раздава. Тичат с главатаря свой, настървени влизат в бой. КОЙ избира тези хора? КОЙ крепи ги до момента КОЙ наместо във затвора ги търпи във Парламента?!

СИДЕРОВ Е СЛУГА РУСКИ И СЕКРЕТАРКА НА АЛЕКСЕЙ МИЛЪР ОТ ГАЗПРОМ 25 април 2014 "Атака" откри кампанията си в Москва, Сидеров с руски орден "Атака" откри предизборната си кампания в Москва. Там водачът на листата за евровота Волен Сидеров е награден с руския орден "Звезда Отечества". По думите му България трябва да е неутрална във военно отношение, да не членува в НАТО и да развива приятелски културни и икономически отношения с Русия, а не да враждува с нея. Сидеров е подчертал, че в българския парламент единствено "Атака" казва ясно, че признава референдума на Крим и е против санкциите срещу Русия и забранителните списъци на руски политици и бизнесмени. когато той стане министър-председател, България ще излезе от НАТО и ще върне пълноценните отношения с Русия.

Вън американските свине от България

Е нека сега да видим как ще е при американските свине. От руските свине 70 години нищо хубаво не видяхме. Най мощното оръжие в света е крайцера Аврора. един залп и 70 години разруха.

а,ти господин червеипродулгаваи да си палзис тихо икротко и недеи да балбукаш.уточняваи какув е бил залпат,тои е бил евеискис цел унищогаването на наи-голямата славянска обшност,но уви.сега сущите тези залпадгии целят заграбването на булгаря и изтребванто на булгрският народ,авно ислано разчитаики на умници като теб.млукваи тупанаринои иди да се извиниш на маика ти че те е родилав този ти вид.трябало е а те роди с два гуза вместо уста,защото смардиш на лаина от главата до петите.

Те щото пияндурниците по-убави!!!

Волене, по-скоро американците да вкарат оръжие у нас, от колкото ти да вкараш депутат в парламента отново!! Ти имаше такива шансове, каквито ниокоя друга партия е имала!! Ама като си прост и комплексар, то така става. За разлика от Пеевски, теб даже няма и да те отстрелят. Ще си идеш в забвение и докато те помним, ще те помним с това, че подкрепи ЧУЖДА на БГ партия !!!! Ще помним и милионите ти изцепки. А САЩ няма да вкарат ядрено оръжие у нас, понеже не са глупави и знаят, че болшнството българи, по един или друг начин имат добро отношение към Русия. Може да вкарат в Полша, например, но тук няма да вкарат.

Явно и ти си един от душманите на България.

СИДЕРОВ И ДЕПУТАТИТЕ ОТ АТАКА СА ЕДИНСТВЕНИТЕ В ТОЗИ ПАРЛАМЕНТ КОИТО НЕ СА ЗАСЛУЖИЛИ РАЗСТРЕЛ!

Ужасно тъп си!

ЧУК

Тоз Чибуратор още ли е на свобода?

Абсолютно точно изказване, браво!

колонялните лизачи в затвора *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Фикусче вече и кучетата не те препикават...е освен резняците но за теб това е роса...

Рублите ( по разбираеми причини обърнати в долари) похарчени за това дермо се оказаха безполезни, друзята :))

Ти убеден ли си, че си чист българин или само ника ти е такъв. Рублите на Волен са похарчени за вестник Атака и телевизията на истината Алфа. Е, няма как да мине без малко почерпване или екскурзия до тук или там, но това си е в реда на нещата. Волен да не ги е измислил тези неща бе човече. Всички правят така. Просто живота така е устроен. А ти вместо да завиждаш, по добре последвай примера на Волен.

Това е много сериозна информация и съответното министерство и лично премиерът трябва да я потвърдят или отхвърлят. Ако има и най-малко съмнение за възможността на наша територия да се разположи ядрено оръжие и БГ да стане мишена - това означава само едно - политиците са ни продали и трябва да се организираме да се спасяваме сами. Имам предвид солидарно, не по единично.

Много интересно становище...!!! Ха дано да е така, че поне ще имам някаква сигурност , че Бушовете няма пак да ни "Освобождават". Глупци с глупци, кво лошо има да си имаме малко бомби тук. КОй ще те нападне? Нали ако това стане ще се изтрият от лицето на земята, а както се казва в една песен...и Руснаците имат деца, нали! Но нека ви правят на идиоти, по-големи като Сидеров.

Абе, изрод мамин! Нали ще ни изтрият от лицето на Земята за секунди! Или си мислиш, че ще избягаш при крадените си пари? USA ще ти ги вземе веднага! Някой да е обърнал внимание на големината на външния дълг на Великата USA!?

И така да е, не е толкова страшно. От ядрен взрив се мре бързо и безболезнено. Опасността за нас е бавната ни ликвидация, чрез глад болести и емигранти, които ни ги носят.

Започвам да мисля, че Сидеров е прав. Тия "мушмороци" наистина могат да разрешат складиране на ядрено оръжие у нас!!! Бойко здраво са го притиснали в САЩ (а той за власт и дупе дава). Разположат ли ядрено оръжие у нас - ние сме загубени!!! Дори при локален военен конфликт между НАТО и Русия, заради ядреното оръжие, нас ще ни изтрият от лицето на земята! Ето за кое трябва да се протестира, а не за разни дреболии!!! Ето какво не трябва да се разреши!

Макар на мнозина ,,лудият пророк"Сидеров да не се нрави не може да се отрече факта ,че е добре информиран и аз предпочитам неговите горчиви истини пред захаросаните лъжи на други политици.

чиито конци се дърпат от Москва. А московските служби са информирани. И какво е хубавото за нас от този факт?

БРАВО ВОЛЕНЕ ! ТЕЗИ АМЕРИКАНСКИ ПОДЛИЗУРКОВЦИ ПРОДАДОХА БЪЛГАРИЯ !!!! САМО ИЗБОРИ ПРАВЯТ И КРАДЪТ! НЕ СЕ ЛИ ИЗБРАХА ВЕЧЕ ЗА 25 г НЕ ИМ ЛИ СТИГНА ДА ГРАБЯТ ТОЯ БЕДЕН НАРОД !!!!!

Този пак изскочи и се почна. Време е за избори, но късно е либе за китка. Мандалото хлопна. От тук нататък само в руския парламент.

Абе болния не виждаш ли че целия народ е шашардисан от кражбите и убиствата който ни заливат! СЛЯБ ЛИ СИ ? БЪЛГАРИЯ Я ПРОДАВАТ И КРАДЪТ ПАРИТЕ И БЯГАТ ! НИЕ БЕДНИЯ НАРОД ОСТАВАМЕ ТУКА БЕЗ РАБОТА .ЗДРАВЕ И ХРАНА ! БЕЗ ДЪРЖАВА СМЕ БЕ ГОВНЬО!!!!

Този клоун е избран от тъпия народ-да му харчи парите по Варадеро и петзвездни парижки хотели и скъпи ресторанти.Кървави пари на един беден и болен народ...Изводът остава на вас-другите и те не са стока.....

Аз не виждам разлика между Сидеров, Яне Янев и Бойко Борисов - и тримата са от един дол дренки.

Само едно не разбрах - откъде депесарското мекере Сидеров има такава информация? ББ бил в САЩ и обещал еди си какво... А ти бе, стайно цвете доганово, под масата ли беше да подслушваш? Чух летящия идолопоклонник Сидеров сутринта - говореше като че ли е бил там. Много лъже, да си каже приятеля, който му дава пари, ама не иска.

май нищо не разбираш ЩИпко щом си много запознат БатБойко в качеството на какъв е в Сащ комондирован ли е или е в отпуск дипломат ли е че се среща с чужди сенатори не трябва ли да е в НС да"кове" закони аз не искам да му плащам надницата а той да си вей байряка наляво и надясно кой му плати пътуването с едната запблата да обикаляш седмици из америка не става