Сидеров и Росен Петров номинирани за Европарламента

Волен Сидеров ще води листата на "Атака" за евроизборите. Росен Петров пък ще бъде в листата на "България без цензура".

Обратно в новината

Коментари - Сидеров и Росен Петров номинирани за Европарламента | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Роско не го ли е срам да се излага и по Европа, не му ли стига срама, който е натрупал пред българите?

Смешници!

Банева, Р.Петров, С.Станишев, Йотова, Слави Бинев, Маминото, Росица Желева, знайни и незнайни драпащи към Европарламента. ТЪЖНО, ТЪЖНО, М Н О Г О Т Ъ Ж Н О!!!!!

Боже, Боже - колко мъка има на този свят ! Едва ли ще ги оценят. И двамата са с манталитет на граждани, с ум като бръснач и с високи научни постижения ( единият даже е милиционер, а другият си е платил за диплома на 55 години) . Могат с достойнство да заменят онзи чалгаджийски лумпен, който купи или държи под аренда БИАД.

Ако, Волен бъде избран за евро-депутат, парламента ще престане да съществува, защото Волен ще си е осигурил животя! Има шанс, останалите депутати от АТАКА, да се изплашат, че остават без приходите си и да не изпълнят заръките му, започвайки да идват редовно на заседания в Парламента за да си доизкарат мандата и запазят луксозният си начин на живот!

Призовавам никой бьлгарин да не гласува ипак 99% ще бьдат за дпс

това ще са най-смешните избори, няма такъв цирк. Сидеров, мамин Делянчо, Банева, Пръмова, Росенчо... пропускам ли някой дебил? ще ни уморят от смех покрай предизборните дебати

никак не смешно, дори е страшно и жалко за България, ако тези отрепки са и представителната езвадка!!Много прост народ има обаче нашата страна и ще ги вкара тези в Евро парламента! БОЖЕ, ПАЗИ БЪЛГАРИЯ!

Що така ва Сидяроф!?Само ти ли ще водиш Деничка Гаджокова да ти прави шадраван-сикиши из луксозните брюкселски хотели!?Всичкото туй, плащано с парите на българите!?Дай възможност и на други атакаджийски нерези да се вредят за благинката!?

Май, тази Деничка, му е писнала, като либовница на Волен! Сега му е времето да си ги мени, докато има пари! Не можеш да накараш богат човек да е дълго време с една жена, та, дори и любовница да му е!

Безносия е истински срам дори и за БГ политиката!

на ЕВРОИЗБОРИ, боже колко мъка има по този свят

Тоя погрознява от ден на ден все повече. Ще е много забавно да не стане никакъв депутат - ще вие като куче изритано на снега.

много силна тройка - Петров, Сидеров, Пеевски. Радуся народе!

Туй на снимката е 1:1 Товарищ В.И.Ленин

Таз. обида за природата Гнусен Путков и Пиздер-оглу (пръв ибрик на републиката) са се засилили за "евро-бозайническо" местенце. "Ибрика" е обречен, но купените гласове може и да уредят Гнусен!

Корабът БЪЛГАРИЯ потъва, плъховете бягат,нищо ново под слънцето....

Е нъл щеши да ставаш миистър на вътрешните работи брях. Ааааа, ма така нема никой да ти кръсти улица на твое име. Дано и капута поне да не дезертира....

Шило

А бе тези наистина си вярват. Нито едните, нито другите ще прескочат близо 6 % бариера.

Новините от България стават все по мрачни и песимистични.Стадото продължава да следва демагози и популисти.Тежко ни!

.. и обикновенни откачалки.

Изасяме си боклука в ЕС

Ха ето как се влизало в Европейския парламент. Браво!!!!!!!!!!!!!! Как журналист ще се впише в ландшафта на европейските политици. Да говорим ли за образование! Да говорим ли за политически опит, стаж и доказване!! Ташак!!!!!

Там няма ли фейсконтрол?

активно се включвам като предлагам сидеров да замине за европа да се сбие с някого там да го вкарат в затвора и след поредна истерична криза негов патент да го натикат в приют за душевно болни до живот ! А смъркащото коте да постъпи в нарко комуна в испания или на белмелкен ,че носа му се държи на магия Дудука да си вземе дудука и да свири ориенталска музика а делян пеевски да хвърля гюбек с гнусния си и огромен д...к Да живеят изродите !!!

Дано да приемат по скоро алБанците в ес и да изпратят и те евродупетати,че сега само на нас ще се смеят.

Все отрепки за евродепутати??? Пеевски , Майничката бареков , Росенчо от ДС СидерОглу!?! Колко ли още лай..а ще изплуват-- един бог знае??!?

"АМАН" от журналисти в политиката.

Сидер е ми е ясен с рубладжийското си поведение. Снимал се е гол и е продажен, няма да стане евродепутат а ще са там разни негови любовници. Отвратен съм от Росен Петров който падна толкова ниско. Също за пари. Такова падение в очите ми не съм виждал.

мръсниците ми изтриха току що припомненото от теб и написаното от мен за сидеров че позираше за списание гол със смокиново листо взето от гей бара луна Не трийте бе много е подло ,ето така показвате пристрастие към мърша наречена сидеров

БГ-то катастрофира без надежда за рецеклиране! Държавните плъхове се разбягаха по европейските институции!

приемат ли се в европа депутати с халюцинации, издадени жълти книжки с телк 1 група и депутати без носове ? Ако ли не има свободни места за участия на изроди в цирк дъо солей

Серигейчето и бат Сали, кога ще ги номинират или вече са номинирани???

Какво падение !!! Росеновци и Сидеровци кандидати за ЕВропарламента ???? Позор !

Росен е много добра номинация, но Сидеров е срам!

ей как се поддържат и хвалят смъркащите! да не ползвате общ дилър ?

Не ви ли е срам да номинирате такива кандидати, бе?! Няма ли после да ви е срам да кажете, че сте българи или да се появите в Европа да търсите работа, да си учите децата, да се разхождате?!? То ДпС-то срам няма, като са в България били турци и цигани, като са по Европа били българи! След тия безобразни кандидатури сигурно ще викат "Ние не сме от уродливите българи, цигани и турци сме!"

Росен е добра кандидатура, умен мъж.

И името си изписа, да не те сбърка Роско с някоя друга кифла! Можеш ли да ми кажеш, какво умно е свършил този умен мъж?!

то отличителната черта на умните мъже е да им окапва носа

умен мъж ? хахахахахахахахахах жалко наркоманче с окапало носле е това екземплярче дето министър се гласеше да става ама явно си падаш по вечно стимулирани с бял прашец олигофрени

Росен има повече акъл от цялата парламентарна група на ГЕРБ взета заедно

отде се пръкна бе надрусаняк ? Ай да те пишем у неговата група,че да му лъскаш обувките ама с език

не се знае росен колко акъл има, ама при тебе акъла е отрицателно число

посмали Манго! Поне сложи и Дудучето с теб!

Трябва наистина да си умствено ограничен, за да смяташ, че Росен е много умен.

не е умствено ограничен умствено лишен е

Сега чакаме само бат' Сали за кандидат и музиката да свири..

Какво да коментирам?Това ли е лицето на ББЦ?Нали Дудука се пънеше,че го подкрепят млади,образовани и достойни българи.Къде са?Този от Филипровци кадесар ,не може ли да бъде заменен с някой от родният му град от квартал Столипиново?Да живее България,въпреки Сидеров,Доган,Станишев,Бареков и цялата долнопробна пасмина!!Българино не бъди мърша!

кой ще доставя" рай"на неуспелия министър поборник за изкореняване на престъпността ? и да си залепи носа с лепенки че може некъде да го загуби и после как ще се наперква

8901

Пази Боже!

Политика и морал по Барековски - вкарваме в листата всички наши известни лица, а ако те бъдат избрани, ще се откажат от евродепутатство и на тяхно място ще отиде някой незнаен от задните в листата.

бареков, сидеров, пеевски, р. петров -най-голямата измет се натиска да ни представя пред света....накъде отиваме?!?!?!

в киреча отиваме, колега.

...И БАнева... Дано останат места за Митьо пищова (за да ги "пори" ),"черната Златка" (да ги учи по география )...

нали онзи ден писаха ,че изрода сидеров отива на съд за безумните си безобразия как може да съдят някакъв психар и той същевременно да се гласи за евродепутат ?? е това не го разбирам !

Сидера загуби имунитет в БГ, а сега ще пробва да си го възстанови в ЕП... Абе мамичката ви долна...

Айде да мислим като гласуваме, тук като се излагаме поне в Европа да не се излагаме. Голям срам с тези палячовци..

НЕ народ, а МЪРША - казал поета!

абе това май е ход на комунистите за да бъде отвратен народа при показването на тези изроди за евро депутати и да се гласува поради липса на избор за : абв ( гоце ) бсп (станишев ) дпс ( местан ) Ето троянски коне в Европа които могат да правят прецеденти и да гласуват винаги за руските интереси и безобразия

България вече "ОТЕСНЯ" за Мафията!!! Ще превзема вече и Европа! Докога ли ще спи Европа?!

Да гласуваме за най-достоинити и най-представителните кандидати за евродепутати.Лицето на България е Делян Пеевски,забогатял законно,Волен Сидеров-издигнат и подкрепян от рецидивисти,върл защитник на руските интереси,Росен Петров-военен,не блестящ със знания и интелект.Те са нашата гордост.От редиците на обикновените граждани,предлагам да посочим едно магаре,може би по-достойно за европарламента от тези тримата.Хора,събудете се!!!

мутанти в Европарламента срам.

..."Вчера имахме коалиционен съвет. Събрахме се с Красимир Каракачанов, Румен Йончев, Любен Дилов и решихме... всички комуноМафиоти и ченгета от "бившата" ДС да "поработят" в Европарламента!