”Атака” заплаши с протести, ако не свалят новините на турски

Представители на партия „Атака" разпънаха днес шатра на улица „Сан Стефано" до БНТ и поставиха ултиматум да бъдат спрени новините на турски език.

Обратно в новината

Коментари - ”Атака” заплаши с протести, ако не свалят новините на турски | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не съм чувал в ЕС да има Държавна ТВ на Неофициален език в страната.

Този психопат Сидеров второ Косово ли иска? Защо не го приберат някъде и да му слойат една усмирителна риза? Или само вдига шум за разсеиване на общественото мнение от вайните проблеми? Аман от зрелища - искаме и хляб!

ПРОБЛЕМЪТ НА СИДЕРОВ Е НЕ В ПРЕДАВАНЕТО НА ТУРСКЕ ЕЗИК, А ДА ЯХНЕ ОЩЕ НЯКОЙ, КОЙТО ЛЕСНО СЕ ЛАЖЕ И ВЯРВА НА НЕГОВЯ ФАЛШ ЗА ПЕДСТОЯЩИТЕ ИЗБОРИ. АЗ СЪМ БЪЛГАРИН, НО СЪМ ЖИВАЛ КАТО СТУДЕНТ С ТУРЦИ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ. ТЕ БЯХА МНОГО УМНИ И МОИ КОЛЕГИ МАТЕМАТИЦИ. ОБИЧАМ ТУРЦИТЕ! ХОРЕСВАМ ФИКРЕТ!

цитирам делта...В Турция има кюрди и държавен канал 24 часа на кюрдски. .....това е абсолютно вярно!!!!!!!!!!!!!!!

По закон Всички граждани на Турция са с арабски/турски имена. Стартирането на телевизионен канал на кюрдски език е в рамките на пакета реформи, осъществявани заради стремежа на Анкара за членство в Европейския съюз и идва след десетилетия на потискане на кюрдската идентичност, макар че анализатори са на мнение, че решаването на кюрдския проблем изисква по-съществени политически реформи. Турция Никога не може да е пример за Демократичност.

Не! на новините на турски по БНТе! Не ! и на нескончаемите лигави турски сериали по другите "български" телевизии!

Да го питам В(б)олен: откъде е по-добре тези, дето не могат да кажат две думи на български, да научават какво става в държавата? От 10-минутна емисия в 17.00 часа или от Ахмед, Юнал, Емел, Касим и прочие маскари? Точно защото ненавиждам всички изброени, считам, че е правилно да има новини на турски в такъв ограничен формат! Изтръгни им зъбите (разбирай лостовете за влияние и манипулация) и ги остави да се оправят един-други...

По-ярък израз на немощ от страна на властта не може и да бъде. На човека, взривявал влакове, създал противоконституционна партия, разпалвал етническа омраза и крал като за световно, да му събориш огнището в двора. Остави се...

Новините на турски ги има, за да може да отвличат вниманието на пишман патриоти (повечето коментиращи) от наистина съществените проблеми на България. Вместо да се впрегне недоволството на народа срещу наглодо разграбване на Родината, се създават изкуствени сензации от подставени хора (в случая и с психически проблеми).

Колко ли от тези дето пишат по форумите ще схванат какво си им казъл.От днес във всяка тема трябва да се говори и пише без злоба и подигравки,само за ужаса към който летим с тези главочи начело на държавата.Шокиран съм от това,че нито една партия от опозицията не протестира против новия ценови шок и енергината тирания..Явно всички са на яслата на енергийната мафия,друго неможе да е.А новините на турски,съм сигурен,че ако питате обикновенните турци,само мир да има сами ще пожелаят да се спрат и Тогава Волен ще остане безработен.Глада който се задава е за всички.Не те пита каква религия изповядваш.А политиците ни ги преброихме кои са за народа и България.В сличая-никой.

ДПС си е комунистическа и на ДС рожба и както те си отиват, така и то ще изчезне. Може да е бавно, но е сигурно. Аз не бих се хвалил с управлението на ДПС като гледам какво оставиха. Върхушката на партията се обогати, електората и мизерства повече отколкото преди ДПС да започне да ги `защитава`, а само идиоти биха се възхищавали на това управление ако не са намазали от него. За другото, в България има много етнически малцинства, но нито едно не действа срещу държавата България, така, както вие. Не съм чул в държавни учреждения да се говори на арменски цигански, иврит или влашки, нито да не могат да ти свършат работа на български. Не съм чул и да теглят непрекъснато страната ни към друга държава, нито пък да искат по-специално отношение към себе си. Всичко това е в разрез с националните интереси на България и ако го правят и тяхното канче трябва да бъде набито. Интересно за разширяването на какви права бълнуваш? Едва ли ще се върне времето да ви приемат с предимство във ВУЗ или да ви субсидират за да не ви развалят хатъра. Много се разглезихте и е време да слезете на земята.

не е вярно това, което пишеш. преди в министерството на земеделието се говореше предимно на турски и кам балгарите се отнасяха с пренебрежение, когато министер на земеделието беше онази туркиня . . . как и беше името не помня. сега не знам как е там. но тога се чуствах като чужденец в собствената ми дарява *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ми как няма да се чувстваш чужденец като дори неможеш да пишеш на български бе маймун

Точно изживяващите се като турци имах предвид. Постингът ми е отговор към писанието на псевдотурчето ДЕЛТА, но се появи тук.

на Г-н Главния прокурор КОНСТИТУЦИЯ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ Чл. 44. (2) Забраняват се организации, чиято дейност е насочена срещу суверенитета, териториалната цялост на страната и единството на нацията, към разпалване на расова, национална, етническа или религиозна вражда, към нарушаване на правата и свободите на гражданите, както и организации, които създават тайни или военизирани структури, или се стремят да постигнат целите си чрез насилие.

хубаво правиш copy/paste. А можеш ли и да четеш и такуваш това което си поместил?

Да, "такувам" го. Но е по-важно да го "такуват" тези, които са оторизирани от Конститузията да го "такуват".

мераци за заяждане ли имаш или се сваляш с момичето селкски?

Бръкна му под каската, защото не може да и каже нищо смислено в защита на новините на турски, които подкрепя.

Що спорите бе, аз например отдавна си протистирам против новините на турски, не ги гледам и като разширение на протеста, не гледам и първа програма, хак да им е!

ОТ ТУРЦИЯ ИСКАТ Б-Я ДА СПАЗВА ЧОВЕШКИ ПРАВА ? ... не знам има ли смисъл да го коментираме това ...

Личи си, че си КОН. При това неграмотен:) И това трябва да се коментира.

Въпросът е принципен. По българската национална телевизия трябва да има новини или само на български или на всички езици на етническите групи - турски, цигански, арменски, еврейски, руски, румънски, македонски, гръцки, че дори и английски, че доста англичани се заселиха вече у нас.

стига с тия новини на турски живеем в българия официален език е български !!!

обаче има и турци които ги гледат *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

В БЪЛГАРИЯ национален език е български ! моето мнение е че по национална медия трябва да се говори на национален език БЪЛГАРСКИ !!! какви човешки права какви са тия глупости ... аз пък искам да слушам новините на руски... нарушават ми се правата ли ???

В БЪЛГАРИЯ национален език е български ! моето мнение е че по национална медия трябва да се говори на национален език БЪЛГАРСКИ !!! какви човешки права какви са тия глупости ... аз пък искам да слушам новините на руски... нарушават ми се правата ли ???

Ако толкова искате примери, в Русия има телевизии на чеченски, че и джамии им строят с държавни пари. Но вини на турски трябва да има, аз съм ЗА. Сидеров да върви на майната си, той е платен агент на руснаците, да ни създава етнически проблеми.

Да си направят регионални програми и да си ломотят и по 24 часа на турски ако желаят. Говорим за НАЦИОНАЛНАТА телевизия.

Никви новини изобщо! Бабин ви г.з! А, така!

Това,че се турчееш си е твой проблем.Защо ли ми се струва,че преди се подвизаваше под друго,турско име-мелиха.Няма да станете повече по този начин.Държавната телевизия е на държавата България и като такава е задължена да излъчва предавания на официалния език-български.А ако по-голямата част от потурченото някога българско население, не разбира и не говори български е сгрешена политика още от Освобождението ни от турско робство.Сменили ви били имената,а когато са ви сменяли вярата не сте ревали.Финансирайте си частен канал-вземете от парите на милиардерите от ДПС,слушайте си каквото си искате-новини,маанета и сериали.Всичко това трябва да става естествено под контрола на държавата България,ако не ви изнася до Турция може и пеша да отидете,ама и там много-много не ви долюбват.

Не че се турчея, а съм си 100% етнически турчин, както още около 1 милион турци в България. Защо след като в България няма турци наричате ДПС етническа партия. Значи когато ви е удобно има, когато не - няма. Това е безпринципно отношение, както и отношението ви към историята, както и към всичко. Затова и до ден днешен съществуват тези "неконституционни" партии и "незаконни" предавания. На това се дължи и кошмарната във всяко отношение, безизходна ситуация в България.

След като няма турци в България защо патриотите искат да забранят етническата партия ДПС. Напълно нормално е да има предавания на турски след като и те си плащат данъците. И аз съм съгласен че тия предавания никой не ги гледа, но ако те станат по качествени и обширни, ще бъдат предпочитани от турскоговорящите в България и те няма да попадат под чуждото влияние на над 200 турски ТВ и радиоканала. Така те ще се интегрират в обществото. В момента патриотите от атака правят тъкмо обратното, стремят се към дълбоко разделение и подклаждат ненавист. Турците и циганите в България в основната си част ще останат там, казват че децата с небългарски майчин език са вече 48%, как в България ще живеят идните поколения. замисляте ли се въобще.

След като няма турци в България защо патриотите искат да забранят етническата партия ДПС. Напълно нормално е да има предавания на турски след като и те си плащат данъците. И аз съм съгласен че тия предавания никой не ги гледа, но ако те станат по качествени и обширни, ще бъдат предпочитани от турскоговорящите в България и те няма да попадат под чуждото влияние на над 200 турски ТВ и радиоканала. Така те ще се интегрират в обществото. В момента патриотите от атака правят тъкмо обратното, стремят се към дълбоко разделение и подклаждат ненавист. Турците и циганите в България в основната си част ще останат там, казват че децата с небългарски майчин език са вече 48%, как в България ще живеят идните поколения. замисляте ли се въобще.

Нито турците в България са турци! Нито новини на турски не са ни необходими! Всички "турци" дето живеят в България знаят български. А имам познати турци но от Турция и са невероятно честни и трудолюбиви хора. Сега ще измислят всякакви глупости за да ни отвлекат вниманието от тежкия живот и некадърното управление!

Новините за всички живеещи в чудната страна българи, турци, цигани, помаци, евреи, арменци и пр.....Та на всички езици звучи : "На никой бг. политик независимо от какъв етнос или партия е НЕ МУ ПУКА ЗА ИЗБИРАТЕЛИТЕ МУ! Крадци, пладнешки разбойници!

Хане, твоето е опростенческо разбиране на въпроса, без разбиране на демократичното в него. Въпроса опира До ДЪРЖАВНА ПОЛИТИКА И РАБОТА В ДЪРЖАВЕН ОБЩЕСТВЕН ИНТЕРЕС- така е казано във всички харти за правата на човека, които България е подписала. Това е и ОСНОВНО ПРАВИЛО в европейската демократична и правова държава. Трябва ли да толерираме този език? . В България няма малцинство "български турци" -има само български граждани от български произход ,с религия ислям. Варварската средновековна държава съседка Турция води политика на турцизиране на населението ни, чрез религията и сменя българската му самосъзнание в турско. После го използва да прокарва свои политически цели за териториалното ни завладяване. Това не е в интерес на Българската държава и нация. Всяко толериране от страна на държавата на турския език е в ущърб за обществото, води до създаване на изкуствен етнос български турци под диригентската четка на съседката. Никой европейско народ няма да позволи създаването по толкова изкуствен начин на нов етнос, непосредствено до майка си съседка, която има пъклени планове към нас . Ние нямаме интересен да толерираме турски език в държавната телевизия, издържана от парите на всички данъкоплатци. В демократичните общества политиците питат народа си за всеки цент как да му харчат парите, Ако е нужно, за пред света ще проревем референдум , но съща и за пред света е достатъчно едно обществено допитване, извършено от държавните медии, което не се прави в България, но се прави във всяка стара членска и развита демокрация ежедневно. Ако искат да си чуват турски език -ето -съседка Турция гърми по цяла България с няколко мощни радиостанции.

В България ще има предавания на турски по БНТ, радио, + спектакли и театри. Предаванията ще са минимум по 10% от ефирното време какъвто процент е етническото турско малцинство в България.

Ти разбираш ли главния принцип на демокрация МНОЗИНСТОВОТО РЕЩАВА! БНТ се издържа от всички данъкоплатци и те ще кажат ДА или НЕ дали да им се харчат парите или не! Който се чувства турчин има достатъчно радиопредаватели гърмящи от Турция на турски. В България няма етнос български турци! Няма нужда от референдум при 10% малцинство, има нужда от обществен дебат, който БНТ трябва да проведе. Но ръководството и работи за правитеството, не за обществото.

Да си пускат новини на турски ако искат и по 24 часа в турските райони по местните телевизии. В наше село няма турскоговорящи и не ми е приятно да слушам този език. Циганите са повече и от турците, но няма новини на цигански. Вие обаче все искате да сте по-специални и с повече права от другите. Националната телевизия е за националният език. Ако турският стане официален тогава е друг въпрос!

А в Турция има ли новини на български ?

В Турция има кюрди и държавен канал 24 часа на кюрдски.

ти не си вред те не ги признават постояно се трепят и ще им пуснат новини *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Тогава си върви в Турция.

ти като си много запознат я ми кажи някоя дарявна телевизия да излачва новини на чужд език *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

В Словакия има на унгарски, цигански, русински, български

То почти няма демократична държавна телевизия, която да не излъчва новини на малцинствени езици! Мисля, че ще е много-по лесно да изброим къде няма. :) В Иран няма новини на чужд език, ама там демокрацията е колкото в главите на "Атака".

стига сте мранкали цените били такива защо не протестира за това за онова тои да нее сланце да угрее навсякаде.аз сам твардо против тези новини в никоя дарява в дарявна телевизия нямя новини на чужд език .защо трябва винаг да лягаме на тея анадолци кога ще почнем да разсаждаваме като балгари и да си даржим на интересите. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Хане, отговарям- Всяка една ДЕМОКРАТИЧНА европейска държава ,която се управлява добре и се допитва постоянно до общественото мнение. Това са старите демокрации на Европа- всички стари членки на ЕС. Хане, много ти е разводнено в главата понятието - демокрация. Демокрацията е преди работа само за обществен интерес и нейни главен принцип е ДИКТАТУРА НА МНОЗИНСТВОТО НАД МАЛЦИНСТВОТО. Нито веднъж ръководството на държавната телевизия БНТ не е проявила уважение към народа си да поиска неговото обществено мнение по въпроса за турските новини. Което показва, че тя не е обществена , а правителствена. ГЕРБ не пожела да свали новините заради Доган, който си направи частен бизнес с ГЕРБ и станаха авери.

Защо в 21-ви век се опитвате безуспешно да ограничавате правата на едно лоялно малцинство.

А ти защо ми нарушаваш моите права като ме облъчваш в собствената ми страна в собственият ми дом с чужд език? Направи си локална телевизия и си пускай каквото си искаш по нея, не по националната. Така започна и през `85 и затова Бай ти Тошо реши да се сложи край на трагикомедията `български турци`.

Защо се опитахте в края на 20-ти век по варварски начин да побългарявате и се опозорихте пред цял свят, пък сега имате претенции за геноцид и потурчване през 15 век. Днес обречените сте вие.

Хане, отговарям- Всяка една ДЕМОКРАТИЧНА европейска държава ,която се управлява добре и се допитва постоянно до общественото мнение. Това са старите демокрации на Европа- всички стари членки на ЕС. Хане, много ти е разводнено в главата понятието - демокрация. Демокрацията е преди работа само за обществен интерес и нейни главен принцип е ДИКТАТУРА НА МНОЗИНСТВОТО НАД МАЛЦИНСТВОТО. Нито веднъж ръководството на държавната телевизия БНТ не е проявила уважение към народа си да поиска неговото обществено мнение по въпроса за турските новини. Което показва, че тя не е обществена , а правителствена. ГЕРБ не пожела да свали новините заради Доган, който си направи частен бизнес с ГЕРБ и станаха авери.

В Украйна има предавания на български език по националната им телевизия. Там има около 200 хиляди българи, защо в България да няма новини на турски за 1 млн. турци.

тука положението е съвсем друго.

Имаш лека грешка другарю, казано е ДИКТАТУРА НА БОЛШИНСТВОТО (не мнозинството) НАД МАЛЦИНСТВОТО. Е с такива трици и в часовете по "Основи но комунизма" не са ни зарибявали!!!

Невъзможно е по никакъв начин да ограничите правата на малцинствата след абсолютния компромат в края на 20 век с варварското побългаряване. Ще плащате дълго и скъпо, поколения наред.

За какво побългаряване става дума? За имената ли? Ми, турците сами бързаха да ги сменят, никой не ги е карал. Хората са искали да се интегрират в модерното общество, а турското им име ги представя в малко демодирана, азиатска светлина. Това за насилственото побългаряване са измислици и стари селски легенди.

Малцинствата не могат да имат повече права от мнозинството.Няма такава практика в демократичните общество, има само в гравана на НЕдемократични хора като теб!

какво масово побългаряване те гони пък тебе бе?

най важното сега не са новините на турски г-н Сидеров а оцеляването на българския народ и протестите трябва да срещу високите цени и компенсирането на бедните българи какво стана със социалните ви обещания

нали референдум щяха да правят

ахмак е турска дума а аз няма да я използвам ,затова ще те наричам идиот такъв или по скоро тапунгер.

ахмак е турска дума , идиот е англииска , а дума тАпунгер в българскя език няма...има тЪпунгер която обобщава такива като теб.....и още нещо , доста би се приЗОРил( зор = трудно на турски ) ако опиташ да не използваш турски думи в булгарския....а ако решиш да не използваш въобще чужди думи не би могъл да говориш и пишеш...

Браво на атака

Разбира се, че и хлябът и ножът са в тях. Нареждат на генералния директор и тя ги спира. Лесно, та лесно. Сега те управляват. Нека го направят, а не да лаят през месец, два. Голямата драма на България! И тогава решаваме въпроса, че сме най-бедната държава, и то не само в ЕС. Малоумности ...

Да си сменят името на телевизията - така по ще им отива! БТНТ (българо-турска национална телевизия)

ами това е бизнес бе хора ако има протести и то идват хора от цяла българия за автобусите си плащат хората сами а автобусите се наемат от партията атака и кой печели според вас не е ли е хубав бизнес а

Прости чалгаджии , къде по национална телевизия другаде по света има новини на език , различен от националния ! По-ранен коментар дава пример със САЩ - там се излъчва само на английски . А за това ,че повечето са изкуфели тука във форума е повече от видно - я влезте в сайта на АТАКА и прочетете например как АТАКА иска отнемане на лицензите на трите енергийни дружества. За скрития одитен доклад от синия евангелист Мартинчо и подкупния шеф на ДКЕВР ... Да продължавам ли още - от АТАКА тръгна сериозната дискусия за безобразията на мобилните оператори. Ами случаят Спаска Митрова от р.Македния - АТАКА осигуриха защита и адвокат до края на процеса....Повече няма да изброявам

на много места

За вторите несъм сигурен

моето мнение е, че всяко малцинство в балгаря има право да си създава, подържа и излъчва колкото си иска канали и радиостанции, и на какъвто си иска изик и колкото си иска часове, стига да си го финансира само. националната телевизия и радио се финансират от балгарската дързава и всичкио излъчвано трябва да е на офицялният език, които надявам се все осте е балгарският! частна телевизя и радио могат според мен да си излачван 2ч цасови програми на турски, цигански, влашки, арменски, руски, англииски, немски, френски, есперанто, латински и старогръдски дори и без субтитри.

Абсолютно подкрепям Атака както и повечето българи в чужбина като мене(не в Турция разбира се) да се махне предаването на турски език по националната телевизия. Как може български данакоплатец да плаща на турците да си гледа по националната ни телевезия новините. Това е осквернение на нациоалното ни достойнство и Българщината. Този телевиозионен шев да се уволни и да се забрани тази измислена турска партия ДПС. Като искат да гледат на турски, никой не спира Турците да напуснат БГ и да си отидат в майчината им държава Турция. Да не превръщат България в Турция. Както България не превръща Турция в България. Никой не им ограничава свободата да напускат държавата. В България по националната българаска телевизия новините ще са на български, на които не му изнася и не се чуства българин ами турчин да си отива в Турция и да не ни притеснява и налага Турският език, култура, обичай, религия, икономика и тн. Това си е чиста Турска културно-езикова атака на България. Ако трябва и да се затвори границата с Турция и да не се допускат Турски стоки и хора в БГ. Време да се предпази България от Турски влияния. Достатъчно са били 5 века.... Малко ли им е територията заграбена от България и от Гърция на базата на която искат да влязат и залеят Европа(около 4% от територията и е европейска само другата е в Мала Азия).(и Европата е сляпа и за пари са готови на всичко...Турците нямат нищо европейско ...освен че си оправят белотата на поколенията на базата на изнасилвания и отвлечени жени от Балканите.) Не на Турската пропаганда, култура, език, икономика...итн......затваряне на границата с тази държава.....а тези които се смятат за Турци да напускат България. Забрана на ДПС. Заради Турци и цигани България страда над 6 века вече. Това е геноцит спрямо българския народ във собствената си държава. Турция е достатъчно голяма да си приеме турците които се смятат за такива в БГ. България е за Българите а Турция за Турците. Всяка жаба да си знае гьола.

Ами турците в България не плащат ли данъци? А след време като станат мнозинство, да ни спрат ли българския език? И не се притеснявай, няма да проговорим на турски! За 500 години да не би да го научихме?! Я попитай дали някой знае и едно добър ден да каже на турски! И кого си тръгнала да гониш, хора които от 30 поколения са се раждали тук на тая земя ли?! А дай сега гърците да ни пратят зад Кавказ щото не говорим гръцки, а иначе сме дошли на тяхна земя!

не ме разсмивай. те ЩЕ го спрат, ако са мнозинство. ходи си в гей-клуба за допълнителни права и свободи.

Какви протести какви 5 лева, премахването на турския език трябва да стане с един административен акт на правителството, понеже БНТ е държавна телевизия. Волене, защо не поискаш това от твоя съюзник ГЕРБ, ами хабиш силите на обществото с подобни ненужни протести? Или да намираш работа на своята оредяла членска маса?

Естествено,че трябва да бъдат махнати новините на турски език!Вземете за пример-САЩ,която са мултинационална държава.В държавните и телевизии не присъства никакъв друг език освен английският.Така,че не приемам за нормално в националният ефир да се говори на какъвто и да е друг език освен българският!

ЩЕ КАЖЕ НЕЩО ЗА ПЕТРОЛА И ЦЕНИТЕ НО БАТ БОЙКО ЩЕ МУ ПОКАЖЕ ПЪТЯ И ПОВЕЧЕ НЯМА ДА СЕ МЯСА В ПАРЛАМЕНТА ТОЕЗ НЯМА ДА МОЖЕ ДА ВЛЕЗЕ ТАМ ЗАТОВА СЕГА ИСКА ДА СИ ВЗЕМЕ НЯКОЛКО ТОЧКИ И КОЙ ГИ ГЛЕДА ТИЯ НОВИНИ НА ТУРСКИ АЗ СЪМ СИ ТУРЧИН НО СИ ЧЕТА НОВИНИТЕ ОТ ДИР БГ НА БЪЛГАРСКИ НО СЕГА КОЙТО ИСКА ДА СПЕЧЕЛИ ДОВЕРИЕ ДА НАПРАВИ НЕЩО ЗА ХОРАТА ДА НОСИ ИНВЕСТИЦИИ Т.Е ДА СЕ ОТВАРЯТ НОВИ РАБОТНИ МЕСТА И ТОГАВА АЗ ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА НЕГО ТОЗИ КОЙТО ГИ ДОНЕСЕ ТИЯ ИНВЕСТИЦИИ

подкрепям сидеров,аз нямам нищо против турците ама това си е национална бг телевизя,и трябва само на български да се говори,хей българи имайте малко принципи в този живот.

Ха! Че, кой се плаши от протестите на Атака? И за какво протестират? Като гледам, в НС и извън него има само турци.

бунището. където му е мястото.

Добре, че е Атака, да ни припомня, че има новини на турски в България. Алоо, Сидеров, кой ги гледа тия новини въобще бе, я, марш да протестираш за турските сериали, че тях цяла България ги гледа.

Най после да се почуствам българин! Браво!!

С рязана бургия

А иначе си Greg:)

Ха, териерчето на Доган реши, че е време за провокациики! ДОбър момент е избрал! Белене, доклад от Държавния департамент, Уорлик, Бойко и Цецо, тока по 18, Трайчо с нов реактор но на Козлодуй, кофти филм по ББЦ за България, и Волен започвал протести. Дори той може да намери за какво. Та кой ми разправяше, че Доган бил турски агент? Не, и двамцата са КГБ-ейци, според мен.

ТЕ САМО ДА ИМАТ КЬСМЕТА ДА ПРОТЕСТИРАТ,ТОГАВА ЩЕ СЕ ЗАПОЧНЕ МАЙ.....СВАЛЯНЕТО НА "ГЕРБ" ЗАРАДИ "АТАКА"