Сидеров е уверен, че ”Атака” пак ще влезе в парламента

С 9999 подписа "Атака" се регистрира в ЦИК за предсрочните избори. Волен Сидеров е уверен, че партията ще присъства и в следващото НС, независимо от прогнозите.

Обратно в новината

Коментари - Сидеров е уверен, че ”Атака” пак ще влезе в парламента | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Волен Белия е баш циганина в политиката!

Обикалял бил страната даже и на Варадеро в Куба правил предизборна кампания!

единия хухавел се региетрира с седмици, другя с деветки,това показва колко са плахи и неуверени тези давама титани в наща политика!

Ами идиотите толкова пъти го вкарваха в парламента, че е напълно нормално , да вярва, че отново ще влезе. Важното е повече патос да има и повечко гаменски прояви, представени, като "патриотизъм".

Може би руски наци(онали)зъм?

Не ти ли стигна това дет намаза покрай управлението надупен на турците лицемерино такъв? Ще влезеш ама на куково лято!

Аз съм за Атака . Не ми харесват много от идеите им и грешките които правят ,но за момента няма друга българска партия . Надявам се в бъдеще на по голяма коалиция с вмро и нфсб и по точно за събиране на електората им в един общ национален фронт .

Сидеров залитна към Русия и даде властта на комунистите и турците. Освен това обича паричките и женичките. Това го ликвидира. Ако не беше дал кворум и имаше избори, щеше да има двоен резултат. Но вече е бита карта. Много груба грешка. Е и да не влезе париците ще си ги има....

кое и е българското на атака? ти маи се вързваш на популистките изказвания на този елементарен човек, без никакъв морал и изключително неориентиран. този нанесе толкова щети на имидя на българия че само станишев може да му се опре в това отношение. не слушаите глупостите които пишат за борисов и гласуваите за герб, това не е игра и нещата са сериозни. няма вече за кога да си играем на проба грешка. всичките опоненти на борисов разчитат само на клевети и слухове, него не съм чул да използва такива прииоми

Опомярчен нещо ми изглеждащ Боленчо.

Атака я влезе я не, но ти ще гледаш отвън. Извини се бе, Извини се бе, Извини се бе!

"Атака пак в Парламента"--Да, да ама НЕ!!!! Юруш дружинката "Атака- в батака" събра толкова много отвръщение с ПЛАТЕНИЯ кворум в 42 НС че просто е НЕВЪЗМОЖНО да мине и 1%!!!! Болен СидерОглу САМ си отряза клона с безпрецедентната си алчност и показното харчене на големи суми за кефа на "колежката" !! И всичко това на фона на оскотелия от бедност нищета и ограбен от БСП и ДПС народец!! Това беше грешка-- но хората ПОМНЯТ!!

кои здраво мислещ би гласувал за тази откачалка

почна голямото мерене... но явно Волен е по-мъж - той има 9999 подписа, а Барека - 7777! А може би и двамат имат по 69!

това не е никаква партя , волен и пеевски са от един и същ проект , всичко е за пари

Днес АТАКА внесе 9999 подписа за своята регистрация на предстоящите избори. - Ми, повече будали в БГ няма! - каза неназован източник от въпросната партия - И тези подписи нямаше да ги има, ако не бяхме продали златния ибрик и с парите от него не бях си купили някоя друга махала етнически правилни български граждани.

няма да получи някой 12лв от моя глас, та после да черпи младо гадже с тези 12лв и да я води по островите, яхти, големи къщи, скъпи коли и т.н. - вече без моите 12лв.! тъпи копелета, алчни!

А ДОКАЗАНИ ПРЕСТЪПНИЦИ ИМАТ ЛИ ПРАВО ДА СЕ КАНДИДАТИРАТ ЗА ДЕПУТАТИ? ТАЯ ЛЪЖКИНЯ НАЛИ Я ОСЪДИХА ДВА ПЪТИ ЗА ЛЪЖИ И КЛЕВЕТИ? КАКЪВ ПАРЛАМЕНТ Й СЕ ПРИИСКАЛО?

добре че,поне той е уверен,защото никой друг не е....

последното квичене на циганоидите от юруш оглушава преизборнто пространство, скоро бялата златка ще радва клиентите на бай Ставри

"Съюзът ГЕРБ - ДПС е очевиден от доста време, коментира Сидеров" А СЪЮЗЪТ АТАКА+ДПС КАТО БЕШЕ ОЧЕВИДЕН ЩО МЪЛЧА КАТ ГС БЕ МЕКОТЕЛО 10 Юни 2013 ДПС и "Атака" две партии с един спонсор. Един и същи бизнес център управлява и "Атака", и ДПС. Не е необходимо двете партии да се финансират взаимно, на тях просто им плащат от едно и също място- "Мултигруп" 13.05.2014 ДПС и "Атака" не подписаха договора за честни избори 30.05.2014 ДПС и "Атака": Вотът на недоверие няма да мине! 10 юни 2014 БСП, ДПС и "Атака" си поделят Сметната палата по формулата 4-4-2 08.05.2014 В изблик на откровен предизборен популизъм БСП, ДПС и "Атака" създадоха комисия "Плевнелиев" 17.02.2013 Лидерите на БСП Сергей Станишев, на партия "Атака" Волен Сидеров и на ДПС Лютви Местан, поискаха оставката на кабинета "Борисов" 29.05.2013 Кабинетът "Орешарски" избран от БСП и ДПС с осигурен кворум от "Атака" 06 Февруари 2014 Пълен синхрон постигнаха двете антагонистични партии в парламента ДПС и "Атака" вчера с назначаването на депутата от БСП Сияна Фудулова за шеф на временната комисия, която ще разследва казуса с Христо Бисеров 6 декември 2013 БСП, ДПС и Атака спасиха поста на мъжкото момиче Мая Манолова... 110 народни представители от БСП, ДПС и "Атака" бяха "против" оставката на Манолова 6 октомври 2013 БСП и Атака връщат законовия чадър за бивши агенти на ДС 6 декември 2013 БСП, ДПС и Атака спасиха поста на мъжкото момиче Мая Манолова... 110 народни представители от БСП, ДПС и "Атака" бяха "против" оставката на Манолова

напиканото бабе...дето ви плаша хонорарите. Онова дето прилича на Цола Драгойчева по времето на Тодор Живков -ot hamsterskoto posolstwo...:)))) хав а найс дей

яко са плъзнали тука в форума. Явно проскубаното бабе от хамстерското посолство и Тиквоча пак са развързали кесийте да кло-Акат срещу най достойния-БЪЛГАРИН И ПОЛИТИК-Волен Сидеров.

Пътнико свиден , пътнико драг...ха-ха-ха..... Хубавото е че и глупаците прогледнаха и видяха каква гнида е тоя. Да видим кой ще бъде следващия...хахах

те хората щи го убият с камани тои се натиска в парламента да се връща

волене от къде тази наглост?

Че ти дебил виждал ли си....:)))Тоя трябва да го замерят с камъни

А , аз съм съм уверен , че ще те изхвърлим от политиката веднъж за винаги. Един с жълта книжка по - малко. Тамън няма да създаваш повече проблеми.

добре де волен е лош и няма да влезе .я да видим кои са по-добрите...................

хахаха дайте му по-силни хапчета че става смешен!

Атака е ИСТИНСКА и ДОКАЗАЛА се БЪЛГАРСКА патриотична партия!От появяването й моето семейство гласува за нея без да сме членове и активисти,но сме с активен интерес към делата й и събитията в България.За всеки нормален българин би трябвало да е ясно, че щом в сегашното слугинажно колониално положение на България Атака е подложена на непрекъснати провокации,подло медийно оклеветвяване и преиначаване,закани от евроатлантическите ни "приятели" и закани от всички "правилни" инстанции и страни да бъде УНИЩОЖЕНА,то това е най-сигурно ДОКАЗАТЕЛСТВО, че точно Атака и Сидеров са най-автентичната БЪЛГАРСКА партия!!! Нормалните БЪЛГАРСКИ патриоти са за АТАКА, а кухарите и безродниците,които за жалост са много, зомбирано плюят по Атака и са готови да целуват някои по-интересни части на ББ,дори когато им обещава, че се готви да направи половината правителство от турци-мюсюлмани,да нарича българите -лош материал,да слугува на Ердоган и западните "приятели",дори с лев да не повишава заплати и пенсии и т.н. благини? за умствено омаломощени демо....!

h 1

БОЛЕН СИДЕРОВ преди ИЗБОРИ винаги е БИЛ ПАТРИОТ, а СЛЕД ИЗБОРИТЕ --> ... НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ и ЕНИЧАРИН !!! ................. ЯСНО ЛИ Е !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Какво ти е ясно, бе зомби-изписано на английски/Учен демек,ха,ха!!!/?!? Сидеров ли се гъзи на Турция и Ердоган,вечеря с мюфтии и за по-интимна атмосфера гони бълг.журналисти или пък гордо се рекламира пред такива "умници" като теб,че ще назначава 10 и повече мюсюслмани /турци/ в следващото правителство,с което смятат да го възнаградят подобните на твоя мозъчен "гений" избиратели?!? Извади си тапите от ушите, виж за пердета в очите и ще разпознаеш зад всичко това Б.Борисов! Ако и тогава не ти е ЯСНО,няма и да ти се изясни, защото е непосилно за дебилите!

Надявам се,че всичко това е сарказъм.В противен случай си по зле психически дори от Кухчо /Волен/.

Откачалка

Дано да не влезеш в парламента,защото този път пръста ти ще бъде направо диамантен!Миналата година аз и семейството ми гласувахме за теб,а ти крете. ни се изак. в устата с действията си.

мекере

Дерзай Болене! След теб се виждат всички болни мозъци.

Идеята за мюсюлманите е страхотна. Те имат права, като нас. Признайте си, че познавате поне един мюсюлманин и той не е по - различен от нас. Това е пътят на просперитет и прогрес. Нека мюсюлманите участват в българска национална партия, а не в етническа. Нека не позволяваме нова коалиция между националистическа и етническа партия, защото това е невиждано е целия свят!

h 1

СУПЕР !!!! ПОКАНЕТЕ ЧАЛМАЛИИТЕ в АТАКА !!! СМОТАНИ СМЕШНИЦИ ПРОДАЖНИ !!!

е Виктор Орбан за България!!! Гласувайте за Атака ако не искате да сте под ново турско еврейско робство!!!

АТАКА СА БИЛИ ВИНАГИ КАТО ГЛУТНИЦА КУЧЕТА.

Олигофрен...

служи си феса простак.

Воеводо Сидеров, с теб сме - атакаааа, мачкай наред!

Не мойте се надигна от канавката.

ПИСНА МИ ДА СЕ ЗАНИМАВАМ С НЕВЕЖИ, А И ТРЯБВА ДА РАБОТЯ

АТАКА! ПОБЕДА!

верваме ти!

Ще влязат в парламента . . . , ако си извадят журналистически карти . . . .

А дано ама надали.

Тов. Сидоров пак е пресмъркал...

Митко Пешев бъди принципен. Щом си сложил фес на главата на Волен Сидеров, трябва да сложиш сега фес на главата на Бойко Борисов и да подмениш снимката.

и какво общо има бат Бойко с болен и дпс

Бойко Борисов е готов да продаде и майка си и баща си в името на парите кражбите и властта. Той няма да вземе дори и 120 места, но никой не иска с него да прави коалиция. Остава му само ДПС и те са готови да са във властта без значение. изводът е бъдещата коалиция БОСТАН.

А бе секция " пионерче с лява ориентация ", не сте ли на летен лагер начело с дружинният ви ръководител др. Кутев

Митко пешев що замлъкна. Гърло ли те заболя. Въпросът е принципен - ще сложеш ли червен фес на Бойко Борисов щом той е готов да назначи 10 зам министри само за това защото са мюсюлмани или ще направи коалиция с ДПС. Ти обичаш ли ДПС и ще сложиш ли червен фес на Бойко Борисов

Ти не коментирай нероден Петко,коментирай тези ,с чиято подкрепа Доган превзе България....

Той пред цяла България обяви че ще назначи поне 10 /десет/ зам министри мюсюлмани в бъдещото си правителство. Това не е ли по голямо предателство на националните интереси от това на Волен Сидеров. Митко Пешев последно ще сложиш ли фес на главата на Бойко Борисов и ще смениш ли снимката на Волен с тази на Бойко с червен фес

По всичко личи , че проекта "Дудук" има пробив в гумените части затова отново изтръскан от прахта ни се сервира Ибрик Сидероглу - Фикуса заедно с Пиш Пиш Юруш

Стига ти толкова, наигра се и те използваха!

До тук си Волене .

ocmpuemo@

Волен така си е стегнал сфинктера около теглича на Сокола, че не може да мръдне и милиметър. Да го о'лаби и да си харчи парата с кеф. За охлаждане на супата ще се грижат всички поддръжници на "Атака"

Само да ви ябясним, Никой не ви е виновен у АТАКА че сте се орезали заедно с фикуса, та да ми задавете такива въпроси, дали съм щел да се обрязвам. А относно снимката: На кьорави ли се правите?

Питам ти обичаш ли ДПС - щом си сложил фес на Сидеров сега като станете коалиционни партьори ГЕРБ и ДПС - коалиция БОСТАН имам предвид ще сложиш ли снимка на Бойко Борисов с фес

Митко Пешев спомни си. Ти сложи фес на Волен Сидеров, котаго сметна, че той играе по свирката на ДПС, но той никога не им е бил коалиционен партньор. Сега ГЕРБ ще стават каолиционни партньори на ДПС ще сложиш ли също такъв червен фес на главата на Бойко Борисов

Ами ако има все още достатъчно луди и заблудени да гласуват за теб може и да влезнеш да...както се пее в една песничка на Графа..."А дано , ама надали..."