В парламента ще помиряват Янев и Сидеров

Комисията за борба с корупцията и парламентарна етика към Народното събрание ще покани народните представители Волен Сидеров и Яне Янев да дадат обяснение относно скандала, който се разигра между двамата в парламента преди време.

Обратно в новината

Коментари - В парламента ще помиряват Янев и Сидеров | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Празните съдове вдигат най-голямия шум

дай боже,да се намерят майстори каменоделци на остри камъни.

ВЗЕМИ ЕДИНИЯ, ПА УДАРИ ДРУГИЯ

Не един на друг трябва да се извиняват двамата, а на избирателите си. На децата ми, които трябваше да изслушат всичката им простотия, ще се извинят ли? Как да им обясня, че това са най-мъдрите и най-достойните българи и затова сме ги избрали да ни управляват. Ако това е елитът на нацията, аз не съм от тази нация!

ТОЗИ ДА ХВАЩА НЯКЪДЕ И ДА СЕ СКРИЕ!

да им направят един ринг в парламента, и 12 рунда по 3 мин. които победи той е прав! така или иначе не са сваршили нищо от както са народни представители, поне малко шоу на народа да направят! рефер димо гяуроф, масажист фидосова! пряко да се предава по БНТ ,по времето за турските новини! xaxaxaxa

да ги омъжат

V Qponiq deputatite se biqt sus stolove v parlamentarnata zala, no i vurshat polezni raboti!

Ами да си кажем истината дори и сидеров е по- добре от Сергей, но без излишни референдуми!

Усещане за реалност вече има в герба - щом търсят помирение, това оначава да се стегнат редиците в дясната част на политиката - иначе скорочен банкрут. Има и мил поглед и към ДПС (да сте чували скоро критики към тях?). А и ДПС се готви за властта, и то чрез ББ!?! Показател за това са кадровите кадрили в ДПС - заповедта на ББ към ДПС е: Махнете старите ръководни муцуни и тогава заповядайте при нас. Тогава гербера става непоклатим и това е единственото, което гони сега ББ.

tiq dvamata 6te ima da se djavkat o6te d1lgo i nqma da si stisnat r1cete ,ami c. ca4eva da im iztegli u6ite za nazidanie na vsi4ki deputati!

Че защо да ги помиряваш? В тая криза като не стига хляба, защо не ни оставиш поне зрелищата!... Че няма да се извинят, то е ясно. Но и че Сидеров се изложи и загуби сигурно половината си симпантизанти, също е ясно. По един шамар да им бие Бойко и да им каже да си стиснат ръцете! Да ги направят съпредседатели на Комисията за борба с корупцията или да ги включат в ротационната схема!... Там да покажат на какво са способни!

Тези двамата са такива палячовци...

На 72 години си лежа премръзнал у дома. Пенсията не стига за парно.Гладен съм.Но винаги ще гледам хората в очите,защото не съм бил депутат!

абе Жолен да му тегли един кур на Янев вместо да му подажа ръка :):):)

Че защо да ги помиряваш? В тая криза като не стига хляба, защо не ни оставиш поне зрелищата.

Че няма да се извинят е ясно. Но и че Сидеров се осра и загуби сигурно половината си симпантизанти също е ясно.

фашизоиди и милиционери с его на на простаци. заслужаваме си простотията и беднорията. заслужаваче си бодигарда на комунистическия диктатор, заслужаваме си малкия фюрер, заслужаваме си невротика Яне. като се връщам назад, май СС-ски напразно го плюхме. Поне имаше възпитание и маниери.

Не да ги померява, парламента трябва да изрита тези двамата.

Защо Сидеров ще се извинява,това означава да признае,че идеята за референдум е малоумна. А малоумник е Янев,работещ и креатура на тендема БСП - ДПС!

За да не се карат повече - и двамата са безплодни хомосексуалисти т.е педали

По един шамар да им бие боко и да им каже да си стиснат ръцете .

Не се ли извинят на един на друг, наказани в ъгъла!!!

Да ги затворят в една стая и да им дадат по един сапун.

воленчо е станал верно куче на боко тиквата, едва ли ще се сдобри с яне димката, който сега е върл противник на боко

Фани единия и удари другия, па после с двамата подлизуркото Гяуров.

Яне на Волен фенера сви познайте къде си го скри Волен, като се сдобрявате и ти върне фенера по-добре го изхвърли и си измий ръцете. Иди обяснявак после как се хваща трипер от ношки

Сидеров и Янев изглежда се харесват сексуално?