Йордан Бакалов оглавява военното разузнаване

Бившият служебен вътрешен министър Йордан Бакалов ще поеме служба “Военна информация” през следващата седмица.

Обратно в новината

Коментари - Йордан Бакалов оглавява военното разузнаване | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вероятно най-напред ще изпрати досиетата в архива, за да заприлича служдата на оркестър с глухи музиканти.

Много добре! Тоя ще го лъжем както си искаме, и чрез него президента и ББ. Друго е да ти бъде началник някой колега-професионалист, и пръста си да мръднеш ще разбере с каква цел.

Ето затова начело на РУНМО трябва да е външен човек. Ето затоша тази структура трябва да быде разбишкана из основи. И цялата пасмина от руско-съветски мекерета - изметена. Щели да лъжатпрезидента и ББ. Марш всички да вадят картофи. Те, освен това май и не могат друго. А кавото все пак добият веднага го снасят в Москва

Джилезо. Виден козяк ще охранява папките само за амбасадата.

Военното разузнаване отдавна е унищожено.То беше военно поделение на ГЩ,а началника на ВР бе зам. нач. на ГЩ.Изпълняваше задачи за нуждите на ГЩ в мирно и военно време.Задачите се поставяха от началника на ГЩ в зависимост необходимоста за бойната готовнос на българската армия ,за избягванеи на възможността за внезапно нападение на вероютния противник ,напримеир Турция. Още при първото правителство на ББ това разузнаване бе унищожено и превърнато в политическо след като го извадиха от подчинение на ГЩ и го направиха пряко подчинено на министъра на отбраната - политическо лище,което хал хабер си няма какви разузнавателни сведения са необходими на армията.Той освен политически поръчки други не може да поставя.Начаолникът на ВР ако ще има такова,трябва да е офицер с най малко 10 годишен стаж в разузнаването. Като имате предвид компетенциите на сегашния министър,новият началник на разузнаването,следвайки тенденцията на новите демократи трябва да направим Яне Янев ,командир по отбраната,Надежда Нейска командващ ПВО и ВВС,Мартин Димитров,командващ ВМС.Така ние ще имаме най-боеспособната армия в рамките на нато.

Браво "дялан камък"дето и да го туриш все става!!!!!!!!!!!!!!!

От трън на глог! Доживяхме да видим един бивш началник цех от "Балканкар" и син рИформатор като шеф на военно разузнаване. Според тази новина за Военно разузнаване вече може да с говори само в минало време! Целта е само една-да се изкара военния архив от Москва и да се вкара в архива на Вашингтон. Няма начин, след като СДСарията от първия си час е на хранилка на "Отворено общество" и се командва директно от ДС Вашингтон! Нашето Военно разузнаване се превръща в сиропиталище за изпаднали кадри на десните политически партии и национални предатели, доунищожаващи всички опити на народа ни да възстанови националния суверенитет и независимост на страната си!

Имало разузнаване?!? Военно?! Верно ли?!

има има, слагат рязки с костурката колко танка минаха по Червения площад

Все велики разузнавачи в това РУМНО. Ама ако се поинтересуваш какво толкова са свыршили - пылна сектетност. От най-висока категория. Щото ако се окаже че нищо не выршат? Или работят за братския Советский....., ах пардон, то вече го няма. Ама Русия и техните спец-служби ги има, нали. А огромната част в РУМНО са си руски мекерета. Защо някой го е страх от Бакалов? Да не би защото в РУМНО всичките са навырзани като свински черва и не желаят някой да им разваля рачатлъка?

ко ти дреми, нали ти върви стаж за пенсия с висок коефициент

по външното разузнаване и кантраразузнаването на държаватани и ги унищожиха след като са били, а по твойте думи и все още са, толкова "некадърни"?!

Де що има американска подлога все е на възлово място в сигурността на държавата!

Дали армията на АЛБАНИЯ е ПО-ДОБРЕ въоръжена от тази на БЪЛГАРИЯ! Покрай МАКЕДОНИЯ може да се стигне до конфликт. Дали албанците имат ХЕЛИКОПТЕР?

Йордан Бакалов оглавява военното разузнаване, а то се закрива скоропостижно по същата тази причина...!!! Остава само да се надяваме и занапред БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРИТЕ...!!!

Намерила са му цаката на РУМНО ;)

доживях да видя един началник цех от балканкар като шеф на военно разузнаване-голям смях ще пада в началото .а след време голям рев!

Не се учудвай. Има и много други случаи като например бивша талиманка от ДАП Пазаржик, която е директор на дирекция в МВнР и и.д. Постоянен секретар на министерството. А да вземем и постоянния секретар на Ненчев, който винаги е на "ти" с всички правителства, независимо от цвета им. Като един от главните обслужващи лакеи на ликвидаторите на БА като Шаламанов, Тагарев, Аню Ангелов и др. той заслужи да бъде награден по някакъв начин. Като служебен министър близкият му приятел Тагарев го пенсионира и го назначи за постоянен секретар на МО? В края на министерстването си Найденов го уволни за съмнения в някои далавери, към които Тотев има афинитет, но следващият служебен министър Шаламанов (също близък приятел) го възстанови. Та какво ще кажеш мой човек? Аз бих казал БОЖЕ (НЕ БОЙКО) ПАЗИ БЪЛГАРИЯ!!!

Заглавието означава, че за Военно разузнаване вече, може да с говори, само в минало време! То, се превръща в сиропиталище за изпаднали кадри на десните политически партии.

и национални предатели...

и национални предатели, доунищожаващи последните капки останал национален северенитет и независимост...

Поредният простестър, осребряващ търкането на жълтите павета с висок пост. Пък уж ни мразеха безплатно...

Оказва се, че и мразенето,и обяда,няма как да са безплатни.

Иэпълнете эакона ,предайте воените досиетата в държавния архив както обещахте,Бакалов не е эавършил в москва ,няма чин даден от там,?

Ако не ги е представил в Москва, сигурно вече ги е вкарал в архива на Вашингтон. Няма начин, след като СДСарията от първия си час се командва директно от ДС Вашингтон! ;)

ДО БРАТЯТА МАКЕДОНЦИ : - ТОЯ Е АМЕРИЦКИ И ШИПТЪРСКИ АГЕНТ ... КВОТО МУ КАЖЕТЕ И ВЕДНАГА ВЪВ ВАШИНГТОН И ТИРАНА ГО ЗНАЯТ :))

Бравос! Първо уволняваме преводачите. Ясно, те в Асеновград си говорят турски и гръцки като матерен, та Данчо ще си чете материалите в оригинал. Само не стана ясно какъв чин ще му дадат. Вероятно фелдмаршал. Честито на цяла България и в частност - на РУМНО.

ПОРЕДНИЯ АМЕРИКАНСКИ "МАРКУЧО"- ДРЪЖЕЦ :)))

Щом армия си нямаме, но военното разузнаване цъфти и връзва, че и нов шеф даже си има - значи са му дали задача да шпионира Русия, в полза на НАТО и Пентагона. Не и в наша полза, разбира се.

по договор ще шпионира нас в полза на нато и путинландия, а неофициално и в полза на всички други които се поинтересуват... па барем го почерпят на нЕкоя важна седнка

Абе, тия само си се въртят един друг по високите постове.

САЩските Екзекутори на България ГЕРБ+РБ са неумолими . След тях вече е Потоп ! Българиноо!

Йордан от баклаията......коментра е излишен

Това е краят и на славното ни РУМНО.

Данчо е кадър на бившето Военно контраразузнаване и е троен агент, в смисъл медиатор с Вашингтон , но в младежките години зависим от СССР.

Най голямото недоразумение ще оглавява военното разузнаване ,видно от тъпото му изражение,щом ще става нъмба 1,щъ съ оправим!Както върви разузнаването ще изчезне и ще се работи само за чуждото!Насила го пробутват,,за да няма разузнаването визия , да се разтури поетапно! Бакалов ще защитива родинината,представети се колко ще е?

Това Валерия Кардашевски мъж ли е, жена ли е или от третия пол?

Сега и да го пообучим малко момчето докато то си изпълнява партийните поръчки и прикрива зулумите на елита, а след него - поредната разруха, батак и нова реформа. Не свършват службогонците...

Голям специалист,много надушвал нещата.По съвместителство ще открива пострадали от лавини.

Иэпълнете эакона ,предайте досиетата в държавния архив както обещахте

Много подходящ за този пост. Подкрепям неговото назначаване.

.....ВСЪЩНОСТ, НИКОЙ НЕ ГО ИНТЕРЕСУВА ТАЗИ "НОВИНА"! ЗАЩО?? ЗАЩОТО ВСИЧКИ СМЕ НА ВЪЛНА "ТРОЛОВЕ И ИМ АТ ЛИ ТЕ ПОЧВА У НАС?" В СЪСЕДНИЯ ПОСТ. ПАРАДОКСАЛНО, НО ФАКТ, ХОРАТА ПРЕДПОЧИТА ДА ОТМОРЯВАТ ИЛИ СЕ "ГЪБАРКАТ" С ТРОЛОВЕТЕ, А НЕ ДА СЕ ИНТЕРСУВАТ КОЙ Е ГЛАВА НА ВОЕННОТО РАЗУЗНАВАНЕ....ЗАЩОТО Е ЯСНО, ЧЕ ТАКОВА НЯМА ....НЯМА И АРМИЯ....ЖАЛКО!

Тоя по ли е подходящ за военното лазузнаване от колкото Пеевски за началник на ДАНС?????????

НЕГРАМОТНИ , КРАДЛИВИ ПРЕДАТЕЛИ СЕГА УПРАВЛЯВАТ Б-Я

Съвсем изпростяха бг политиците. Този продажник ще ликвидира останките от разузнаването ни за нула време.

РАЗБИРАСЕ, ЧЕ ПРЕМАХНЕШ ЛИ СИГУРНОСТТА ОСТАВА НЕСИГУРНОСТТА???

ГНОМ, ТОВА Е НАЙ-ИСТИНСКИЯ ГНОМ. ПРИЛИЧА МИ НА ЕДИН ОТ МЕЖДУЗВЕЗДНИ ВОЙНИ - АМА НАЛИ Е КАДЪР НА ТИКВИТЕ.

Един път като се закачиш за държавната хранилка, откачане няма.

По заповед от Фашингтон, Йордан Бакалов оглавява военното разузнаване

Шменти капелли ? Голям срам и унижение.

???