Военният министър потвърди, че майор Валентин Терзиев не е оцелял

Ако черната кутия на падналия МиГ-29 не бъде намерена до 4 дни, информацията ще бъде унищожена от морската вода, заяви Георги Панайотов

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

при изпълнение на тренировъчен полет за стрелба по въздушна цел по време на ученията "Шабла 2021". И друг е тренирал сваляне на летящ изтребител. С учебна цел.

Военната ни прокуратура е по-голямо дъно от гражданската, защото тя е пряка нейна производна. Там е пълно с калинки, вуйчовото и чичовото – куц отбор от нефелни същества облечени във военни униформи. Затова, какво ще разследват тези кривокраките и какви изводи ще правят за инцидента със загиналия пилот – това ще бъдат пълни глупости. Дотогава ще гледаме и слушаме по всички политически /разбирайте всички национални/ телевизии оядените до спукване бивши и настоящи министри на отбраната, които още на първия месец в това министерство се качиха на възможно най-скъпите джипове „Мерцедес“, тяхна собственост, регистрирани на разни фирми, свързани по специални договори с министерството. Ограбиха буквално военните имоти, построиха си хотели из цялата държава, купиха си имоти в няколко държави по света, унизиха българската хилядолетна държава. Изплюха се в лицата на всеки данъкоплатец! Ще слушаме и най-случайния човек Ненчев, който от земеделски партиен полазник се прероди в говорител на отбраната и пръв разбирач в републиката. Без да е прочел и една книга по темата, нито да е учил за това. Разбирате ли докъде сме стигнали – дъно, под което има само тиня. С уредени 30 часа на месец нальот на нашите пилоти, политиците и министрите извършват договорено убийство на тези офицери. Ако има и грам справедливост в тази страна, всички минали през министерското кресло на отбраната дебелогъзи пръдльовци, трябва да бъдат набутани в затвора „Белене“ до края на живота им. Не само заради този смъртен случай /убийство/, а заради тежка корупция, злоупотреби в особено големи размери, злоупотреби с власт, тенденциозно заплашване на националната сигурност и тоталното съсипване на българската армия. Тези най-малки между нас човечета, нямат място нито в политиката, нито между нас гражданите. Мястото им е в затвор с тежък режим, без право на обжалване. Моят личен съвет към всички български пилоти е да напуснат редовете на българската армия и да си живеят живота. Живейте, момчета, вие го заслужавате! Да не позволяват да ги сапунисват с родолюбие, военен дълг и прочее глупости, които отдавна не означават нищо. Нека се огледат около себе си и да видят, че около тях и над тях всичко живо краде и лъже. Няма смисъл от саможертва, когато тя не е в сърцата на всички по веригата. Вървете в далечни страни и взимайте по 12 000 долара заплата да пръскате царевица с нови селскостопански самолети, но не умирайте безсмислено за българската ограбена от политици и бандити държава, която не ви цени. Така се случи, момчета – нямаме шанс! Тук вече няма и смисъл, освен една – да оцелеем до денят на страшния съд. Ще потрябваме. А на политиците ще кажа едно – ще дойде и вашия ред. Винаги идва.

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Чета ненормалщините по-надолу и умът ми отказва да приеме че има толкова злобни и глупави хора. Никой не си дава сметка че авиацията ни се унищожава методично от години насам, провалени конкурси, провалени поръчки. Постоянен недоимък на части и гориво, това е от години. Днес рабира се пребоядисаните пишман генерали побързаха да се изходят в мисирските медии. Ни лук яли, ни лук мирисали, същите тези които угодно допринасяха за съсипването на наличната техника. Политиците са истинските убийци на този човек, политиците са убийци на стотиците загинали и избягали пилоти, лекари, инженери, специалисти от всякакви сфери на живота. Политиците бавно убиват България източвайки и последните и капки кръв. Загубихме един добър пилот, представете си за 30 години какво е загубила държавата ни? Ревизия, ревизия на държавата трябва и пълни затвори! Светъл да е пътят му и съболезнования на семейството и колегите му.

Прав сте, докато някои министри взимаха по 10% комисионни от привтизационни сделки, и се гордееха с прякори като мистър 10%(защото това си е услуга за държавата и народа, само 10 %), защото предишните министри я окрадоха на 100% като не остана и хляб за народа, какво остава за летателни часове за пилоти.

тоя смешко министЕра е адски гнусен... изпитвам погнуса от всякакви демонократи, евроанали и всякаква паплач, ама тоя е по-тъп и от шкембето дори.

на тоя министър не му върви осонено. В последните 2 седмици му върви да се извиниява. То не бяха американските олигофрени влезли да "видят какво има" в шарланджийницита. Сега пък за това бедно момче. На ми се вярва да е пилотска грешка. По верочтно пак някой задокенаски дебил да го е гръмнал по погрешка. Това трябва да се разследва. И без много много да го потулват. Че ако не бяха медиите и за олигофрените в шарланджийницата щяха да премълчат.

Уважаеми американски партньори. Моля да ни раберете, нямаме готовност да участваме в предстоящия конфликт с Русия. Само ще ви пречим. Разберете ни. Да почива в мир, пилотът, на морското дъно. Ако ни осигури неутралитет, предлагам да му издигнем паметник.

Какво означава неутралитет бе тъпанар? Да ни раделят между Русия, Турция, Гърция и Сърбия ли? Ибааа о неутралитета..... Трябва да си доста куха зелка баце

Не по-куха от твоята. Стягай мешката и беш да се биеш на фронта. Много сте кухи, баце.

На учения мрат, на война не ми се мисли. Що им давате книжки на тия.

Трудно някой може да оцелее,ако го оцелят с ракета! Херо Мустафа да поеме отговорност, както и натовския измекяр Радев!

Аве трол... като не можете да изкажете съболезнования.. по-добре не пишете. Разберете се там вътрешно, Радев руски или натовски трол.. че през ден с различна теза е глупаво.

Не само М-Р Терзиев но и нацията нема да отцелее ако държавата се управлява от лизача Ушко и долни комунета

Че е загинал от приятелски американски огън, това вече всички го знаят. Това което ме вълнува дали е американска некадърност или умишлено. Но облещената Херо надали ще сподели с нас

Оставка Радев. Що за наследство си оставил в авиацията ???

съболезнованиа на близките........ Самолета е билл свален само след взрив........

Като те думнат в десятката, най-приятелски, какво значение има каква била техниката и поддръжката ѝ?

Главнокомандващия на армията - президента да поеме отговорност.

Да пенсионираме вече летящите москвичи.

Голямо геройство, нема що ... а семейството му кво да го прави тва геройство ?! Нямат ли указания по време на учения да не си рискуват живота ?! Бог да го прости човека и кураж на близките му !

СЪБОЛЕЗНОВАНИЯ НА БЛИЗКИТЕ! Обаче нещо за канарчета ни вземат: "Ако до 4 дни черната кутия не бъде открита, информацията ще бъде унищожена от морската вода", уточни военният министър. - намокря се щото е от мокава? "добре" че не се е запалил че хич да не я търсят

някой обикновен българин попитал ли е Борисов кое от преди 12 години е изпълнил.Да излезеш пред народ и да лъжеш безогледно това е вече диагноза.А ние със бюлетини узаконяваме тая диагноза!.

Вижте долни измекяри лапайте на Баце салама

Как и от какво е свален този Миг, като доколкото разбирам учението е с електронно записващи прехватите ракети?

ДОБРЕ, ЧЕ УДЪРЖАХМЕ НА РУСКИТЕ ЕНИЧАРИ И КУПИХМЕ МОДРЕНИ САМОЛЕТИ. СКОРО ТИЯ ЛЕТЯЩИ КОВЧЕЗИ ЩЕ СА ИСТОРИЯ.

Съболезнования на близките! Защо трябваше както винаги по най-тежкия начин да разберем защо тия момчета излязоха 2017 на протест? И какво стана до сега? Трябва да се има на в предвид, че новата техника, ако не се поддържа, след определен нальот вече е стара. Ако нямаме пари за хвърчила, поне да инвестираме в сериозни симулатори и полети с тренировъчни машини, че да имаме подготвени хора. Господ да даде сили на близките! Този звучен шамар е през лицето на тези, които оставиха нивото на армията до състояние плачевно. И да ... визирам последните 10 години!

Знаете ли какво е Daciia 2021 - военно учение на румънска територия, с участие на много държави. Мисля че трябва да завърши на 30.06. вкл. стреблби….който му се рови в нета да търси в гугъш dacia 2021 military. Та какво разправят властите - пилотска грешка в комбинация със стара руска твхника. Вервам ви, кажете кок го свали!

Ти какво реши че той сам е бил нантренировка в 1 през ноща ли? Напълно е възможно да го е свалил приятелски огън. Може да е бил негов колега със самолет или ПВО. Ама може и да авария. Може да се е забил във водата.......нощем е зор да ооределиш колко е високо самолета ако има проблеми с навигационната система

Да Излезем от ЕС И НАТО

Ако въпроса с поддръжката на Ф-16 наистина не е решен добре, то тогава нещата след неговото придобиване ще са още по- зле от сега. Това е много по- скъпа за поддържане и капризна машина от Миг-29.

Бог да го прости Мир на праха му Жалко за детенцето. Съберете пари за майката и детето, некадърни тюфлеци такива.

Като те думнат с ракета земя въздух или въздух въздух от тебе и кайма няма. Къв ли матриал са открили. Ще сградите ли и тези дето са го свалили демек убили за перфектното прихващане.

PEYTSCH

Нали шефовете му са добре, това е за тях най-важното...

Този нещастен министър използва този печален случай за политически цели,да ухапе предишното правителство,позор.

Морската вода не може да унищожи черна кутия за седмица. Седмица , 10 дни или 2 седмици кутията подава сигнал по който може да се търси, след това време източника на сигнала се ичерпва и търсенето става по- трудно, но на кутията нищо и няма с месеци, ако не и повече дори.

Факт. При граждански полети при аварии черните кутии обикновено излизат в рамките на седмица или две. Поне гледайки филмчетата на NG. Рядко е от вода да извадят кутиите в рамките на седмица. Ама дори доста време да киснат в разни лаборатории вадят поне частична информация. Може би военните самолети са различни де.

Гражданската авиация минава други много, ама много по-стриктни и сигурни тестове.

Самолета е свален. Разиграван е въздушен бой с много цели и други атакуваши самолети, освен разбилия се. Вече ни подготвят как черната кутия ще бъде повредена от морската вода, а самолета никога няма да бъде изваден, с обяснението че това е много скъпо. Вероятно всичко вече е засекретено, а вината ще падне върху загиналия пилот. Дано почива в мир!

Идиот, ти откъде знаеш?! Да не си бил в НЛО-то, което са преследва, за да отидат при бога на канибалите Амон Ра. Аман от изтрещели критерии, които се гаврят с паметта на тоя достоен човек. Лека му пръст!

А ти откъде знаеш че не е свален, щото казаха пилотска грешка ли? Идиот е оня къде те е правил! Вярва ли ти се че американски военни , в пълно бойно снаражение, проникнаха и се разходиха в частен обект на българска територия преди дни. Звучи нелепо нали, ама го видяхме на видео. Що и сега некой да не се е объркал

абсолютно същите условия, нощен полет. Но това нееднородно тяло при нас е по скоро натовска ракета. Истината няма да се разбере и ще покрият всичко. Бил съм на стрелби като зенитчик на Шабла, стреляли сме по въздушни цели по огледален способ. Имахме случай ПУАЗО то се шашна и оръдието се завъртя на 180 градуса. «Информация с бортового самописца (черный ящик) самолета МиГ-29 Военно-воздушных сил Азербайджана ВВС, потерпевшего крушение 24 июля в 22.00 в ходе ночных учебно-тренировочных полетов над Каспием была изучена и проанализирована экспертами». Об этом Report сообщили в пресс-службе министерства обороны Азербайджана. «Изучение причин происшествия показало, что до момента падения военного самолета в Каспийское море МиГ-29 столкнулся в воздухе с инородным телом (птицы или стая птиц) в результате пилот получил ранение. На основе данных «черного ящика» выяснилось, что с целью предотвращения аварии пилот самолета попытался восстановить управление. Однако, полученное пилотом тяжелое ранение сделало это невозможным, что в результате привело к крушению военного истребителя» — заявили в минобороны.

Е натовска ракета е. То не вярвам Русия или Украйна да са обстрелват някой от нашите. Ама натовска може и да е българска, румънска, американска..............

Ти не вярваш, но Русия ни обяви за ВРАГ преди има няма няколко седмици... Враг сме, защото след доказано участие на руски агенти във взривяване на наши складове, сме изгонили част от дипломатите й!!! Като нищо са го направили тия изроди долни...

Стига глупости! Смирете се малко - човек е загинал! За нас - военен, за армията - майор, колега, брат по оръжие, за някои - баща, съпруг, син, брат, приятел... Мир на неспокойната му душа! Сила и смелост на близките му! P.S. А военният министър, вместо да мрънка пред медиите, да вземе да направи една дарителска сметка на детето на загиналия, което на 12 години загуби баща си. Ние сме виновни - търпяхме ги всякакви да ни управляват, не си пазим армията, не му дадохме средства за подготовка и по-добра техника на човека... Поне с нещо да се опитаме да изкупим част от вината си пред това дете.

Не сме ние виновни байхуй, защо няма инфо кой е ремонтирал самолета, кой го е приел , кой го е тествал , колко е стреляно и дали е стреляно, защото голяма съмнение пада върху втората ракета, която не е изстреляна и кой е следил нощните стрелби, гледали само радара, нали така е по-лесно. Тотална щета!

Знае ли се предварително с каква скорост трябва да се пусне и да пада мишената? Летецът знаел ли е?

Господа от дир.бг, коментиращите не ставаме за нищо. Спрете коментарите под тази новина моля!

Новият команден център във Варна е последно поколение. От него можеш да прихванеш и заргана в Черно море. Питайте всеки един военен, следи всичко дето мърда. Просто не мога да повярвам, че не могат да го открият.

Вероятно ..Приятелски огън е свалил българският самолет,вероятно от тези с четирите военни бази в България... и затова няма да узнаем нищо ,или няма да узнаем истината. Ето днес вече беше дадена заявка,че няма да узнаем Истината... ...защото "морската вода ще я унищожи за четири дни " !

БОГ ДА ГО ПРОСТИ МАЙОР ТЕРЗИЕВ. ДАНО С ИДВАНЕТО НА НОВАТА ТЕХНИКА, ТАКИВА ИНЦИДЕНТИ НЯМА ПОВЕЧЕ.

тъжен повод тия измислен министър плюе по ГЕРБ?! Баси нахалника!

Потресаващо е, как тленните останки на загинал в изпълнение на служебните си задължения, за Родината бяха наречени "биологичен материал". МО да потърси отговорност и за сезира отговорните лица за тази гавра. Медиите да оповестят публични извинения.

Е ти какво искаш...да напишат че са намерени 2 пръста или част от ръка или крак ли?

Тая черна кутия да не е китайска, че не може да издържи повече от 4 дни на морска вода. Тия самолети значи са правени да летят само над суша

ТОВА СА САМОЛЕТИ С БОРДОВА ЕЛЕКТРОНИКА ОТ ПРЕДИ 40 ГОДИНИ. КАКВО ИСКАШ.

:( А тази черна кутия дето издържа 4 дни, що за кутия е? От картон?

Руска е. Толкова.

Мир на праха на човека. Съболезнования на близките.

Кой уби Терзиев? Няма един генерал със топки. Кой ще зададе въпроса?

А Сега да видим дали ще кажат с чии Приятелско огън и кой и как Свали-Взриви Самолета?

Истината е че това е пълна манипулация за пред обществото,щом няма останки истински,и човешки труп,значи лъжат яко,най вероятно е озбягал за Русия със самолета,като е летял над 100м над водата за да не го хванат радарите,и сега ни правят постановки,хвърлили са няколко части от подобни самолети и негова стара жилетка,и сега ни казват да им повярваме на лъжите.

Радара на това учение гледа директно към морето. И на 10 метра да лети ще го види. Друг е въпроса чие болно съзнание ще измисли подобен глупав сценарий. Може би същото съзнанеи, което се е манипулирало от фалшиви новини до такава степен, че вече не знае дали земята е плоска или не, не вярва на по-умните от него и т.н.

Надявам се да е така, от колкото да е взривен с някоя ракета !

За Русия и севернокореец не би избягал. Лошото е, че на теб ти бягат много важни работи ...

Въпроса е с кой ЗРК са го уцелили.

Бог да го прости и светъл му път!!! ДИР-а,спрете коментарите към тази новина, защото ще започнат разни боклуци да пишат простотии!!! Все пак е загинал достоен български офицер,съпруг и баща!!!

Мир на праха му. Загина като достоен български герой!

Нека почива в мир майора. На бас, че кутията няма да бъде намерена до четири дни!

Бог да го прости. Достоен човек.