Коментари - Готви се доброволна военна служба | Днес.dir.bg

Готви се доброволна военна служба

В началото на идната година се надявам да бъде готов, а след това и приет законът за доброволната военна служба. Това е записано и в програмата за управление.

Обратно в новината

Коментари - Готви се доброволна военна служба | Днес.dir.bg

Коментари

Я, шопарът дебел, колко е смел, шопарът мил всъщност е дебил!

А по лев и петдесет стотинки на месец ще им плащат ли? Това са по три стотинки на ден все пак! Много пари са това. Този боклук пък откъде се пръкна. Че и министър го направиха. Докъде я докарахме!

Шкембето било ли е в казарма?

язе такованкана да пупитъм де...туй мумче нещо да не си ударило главта....начи има 5000 бройки дет плащат ама някой умник ще иде за без пари ма шъ умръ ут смях вий ко ши кажити пу въпросъ?

Това ще е голем майтап! Ще се запишат няколко крайни идиоти, които дадат ли им оръжие ще се изпозастрелят и с това ще се свърши.

Задължителната военна служба приключи курса преди 10 годни. Остана само доброволната. Той не го ли е разбрал до сега?

Военното обучение в училищата е комунистическа глупост, но доброволната военна служба е добра идея. В училищата, а и сред населението трябва да се организира обучение по гражданска защита, защото бедствията и авариите са част от ежедневието ни вече.

Гошко мамин сладък ти по далеч от Босилеград не си ходил щот ти е рано ама и да идеш все тая де...

Е, сега вече армията ще се напълни с тарамбуки. Националната ни сигурност окончателно ще премине в ръцете на подставени от наши зложелатели лица.

Тъп, по-тъп, най-тъп, каракачанов. Че ако искат да служат има 5000 незаети места за войници. Да ги заемат и при това ще им плащат. Това да правиш нещо безплатно пеи условие, че могат и да ти плащат е каракачанщина.

Смятайте колко народна пара ще загробят и колко ще краднат за такива необмислени и глупави идеи. Сега ще напълнят училищата с пенсионирани военни за преподаватели, ще похарчат сума пари и ..... едно голямо нищо! Къде са лагерите за военно обучение - разграбени и " приватизирани" Къде са скривалищетата - станаха гъбарници Къде са плановете за евакуация - та те не знаят колко хора живеят в кооперациите....... Празни приказки!

и нищо няма да се промени с този закон за доброволна военна служба, защото хората добре помнят масираното обругаване на българите които са служили в армията, както и времето когато поради водената държавна политика и икономическа и управленческа немощ на държавата войниците ги пускаха в отпуск за да ги хранят родителите им, а не държавата на която служеха! Първо си променете подхода и начина на мислене, управници и депутати, след това се постарайте да промените начина на мислене и отношението на хората към армията, а след това правете закони! Ако искате да имате някакъв минимален резерв от придобили военна подготовка годни да носят оръжие мъже и жени то вземете та организирайте подготовката им по швейцарския модел на военна повинност, но срещу заплащане на работна заплата и признаване за трудов стаж, им дайте възможност за няколко месеца да придобият, или обновят, военна специалност с обучение в рамките на работен ден, с последващо освобождаване от казармен режим, за какъвто нямате материални условия!

на фронта за защита на Патриотите Валерко, Волен и Каракачанов, бъдете сигурни, че именатая ви ще бъдат записани със златни букви на войнската българска слава.

Аз ще дам пример! Ще изпратя моето синче-наркоманче да стане доброволец в новата бг армия, да защитава бедните и излъганите от нас, политиците!

Какво значи доброволни - за без пари? Тоя смешник е луд, или си живее в своя свят.....

"Каракачанов каза, че от шест месеца работна група изготвя закона, както и този за военното обучение в училище". Какво военно обучение в училище, бе, тъпанари! Стига идиотщини от социализма, бе!

ей ще ти увелича напрежението на електрошока ...и Чингис ан беш кат теб ама ей го на кротна се и е тихичък...

Споко, хора! Първо закон за доброволна казарма, после закон за задължителна казарма, после възстановяването на член 1! Трябва да се пази държавата на корумпираните мутрополитици и техните изродени потомци!

Бил съм в казармата и никога доброволно не бих повторил нещо подобно. Не, че е толокова неприятно, пък и намерих нови приятели, с които все още поддържаме активни взаимоотношения. Но, това практически си беше загубено време, можех да направя много повече за себе си през тази година и половина. Трябва да си пълен кретен, за да ходиш доброволно в казармата. И, понеже за всеки влак си има пътници, ще се намерят (макар и много малко) доброволци. Но, те ще бъдат кретени със съмнителна психика - на такива ще е крайно опасно да се дава оръжие, да се обучават да боравят с него. Каракачанов, гнусна свиньо, ходи да те приколят някъде за празниците, ти си срам за българщината!

хммм, "активни взаимоотношения"

male..ne sam ochakval che toia karakachanov nikoi ne go haresva...to si misleh che sam samichak ,no napravo se iznenadah i to priyatno...znachi naroda ne spi a sledi i razbira koi kakav e i za kakav se predstavia..ako za men taka se govori i piche vednaga bih si zadal vaprosi...

Ала-бала...Трябва да си луд, за да отидеш да служиш доброволно...Освен това, в случай на война- трябва да си откачен да ходиш да се биеш за псевдо-държавата, държавата на мутрите, циганите и проститутките, държавата Бугаристан, която се грижи за цигани и бежанци, вместо за сираци, болни и пенсионери. Държавата, която само взима и ти съдира кожата от данъци, глоби, такси и тарифи, а нищо не дава. Е, на фронта да ходят да се бият с врага, за да защитават Бугаристан дебелото прасе на снимката, Боко Рапоня, Цецо Цветанов, Делян Шопара, Меди Доганов, Сергея Станишев, Валката Симонов и други намазани пееливани с меки дупенца и розови ръчички без ден трудов стаж и без ден военна служба в живота си.. Нещастна сган- седнали за армия да ми говорят!!! За бугаристан ми е през чепа.

Подкрепям не само с плюс.

Точно така!

С комсомолски плам и ентусиазъм ли ще служим бе Шопар.Нещо такакюфтенце, кебапч или пържолка няма ли да има за служилите доброволно.Примерно: Който служи две години , придобива право на пенсия 5 години по рано и гарантирани 3/4 минимум от максималната към момента на придобиване на право на пенсия. Който служи 2 години при пълна програма като редови солдат придобива право на жилище или парцел за дом(квадратура , етаж и локация ще уточняваме).От къде жилища ли? Ами всеки инвенститор за получаване на право на строеж отделя определен % за военния фонд. Всеки служил за Родината две години получава безплатно образование в университет за целия период на учене. Всеки служил се задължава до навършване на 55 години периодично да се вика при строго определен регламент -примерно -на три години за 15 дена или месец за опресняване на знанията. Кйто не служи (и мъже и жени) да отбива трудова повинност и средствата за войската. Ееееех мечти.Как дават мутритр.Те са като дядо ПОП=знаят само да взимат.А така с голи задък към навирения, дали ще се намери балък да мааа по плаца.

Отсега мога да назова поименно първия набор - каракачанов, който ще се откаже от министерския си пост и ще отиде да служи доброволно :)))

Нашите "управници" живеят в свой измислен свят!

Те всички управници живеят в техен измислен свят!Вие ще мрете а аз ще обирам лаврите,така мислят всичките!Я да си е.м.ще служа ама друг път!

Хайде сега- всеки, който съжалява за нрб, задължителната казарма, и извращенията в комунистическата ни армия- бегом да се записва доброволен войник, въпреки, че е над 55 години;) Нали всички бивши закапечета от шезео-то твърдят, че са се клели на КОМУНИСТИЧЕСКА България да защитават бкп и народът й- на партията, де - не на България- бегом марш на границата да разпъвате палатки и да пазите България от нелегални икономически имигранти:)

комунистите да направят демокрацията в България,че дисидентите никакви ги нямаше.........пръкнаха се едва когато се демократизирахме..........впрочем то така беше и с партизаните......нароиха се след девети септември

То затова и демокрацията ни е такава нескопосана какъвто ни беше и "соцализъмът". Защото все комунисти са ги правили!

после ще сме готови за ал нусра и ще атакуваме всичките съседи,които не ни слушкат!

такова животно като доброволни войници няма,но пък при революционерите всички са доброволци

Винаги ще бъда доброволец ! и на 44 години!

Ставай ти дброволец като искаш бе - СМЕШНИК !!!!

А, не ме търсете мен за такива глупости. Когато измъдрите доброволен митничар, данъчен или в краен случай катаджия, тогава ми се обадете. За доброволен депутат съм реалист - там е запазено за такива като тоя шкембелия или онзи 60 кг "воевода" Ангелчо Джамбазки - болното кариеристче от гербаджийската листа в СОС. На този гьонсурат и позьор турците му се подиграха демонстративно на съвместните маневри в Черно море, но на него не му пука - Боко му е дал парче от баницата и тоя рупа ли рупа. Всички тия - Шкембевоевода, Далавери, Болен и Боко общо нямат смелост колкото един заек.

И аз искам дороволен щеф на Пристанище

Ще има да чакаш за доброволци !!!! Пращайте си вашите деца ''доброволци'' !!!Съсипахте цялата държава от алчност и ПРОСТОТИЯ , а сега искал доброволци - ЩО не ти ......!!!!!

А кой ще плаща за това? Пенсионерите, които ровят по кофите ли? Нека ВМРО плаща с доходите от имотите си и няма проблем!

Четеш ли ПРЕДАТЕЛЮ, как загива Родината ни? Четеш ли твар уродлива, до какво доведохте българите? За 30 сребърника, постове и фалшиво кланяне убихте България. ТИ, ГАДЪТ С ОГРАДИТЕ И ОНАЯ ТВАР НА КОЯТО И ИМЕТО НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРОИЗНАСЯ, предадохте и убихте България. Никой не иска да застане под знамената на предателите, никой не чувства парите като нещо достойно за което да умреш. ШКЕМБЕВОЙВОДА!!!

Шкембевойводата.

ще кажа накратко: армията е стълба на държавата. който разбрал, разбрал. не е нужно да се обяснява на мислещ човек.

Преди години(по Живково време), когато трябваше да се проведе някое комсомолско мероприятие - то беше доброволно, задължително. Що ли ми звучи познато???

Това са същите тези комсомолски дейци - посерковци!

Чакай, че нещо не разбрах. В момента не е ли доброволна военната служба? Значи "младежите и девойките" в момента не искат да стават професионални войници (за което се плаща), но ще се радват да станат непрофесионални войници (за което няма да им се плаща)? Хммм...

Трябваше да стане министър, за да го видя колко е прост. Първо, застана зад Бойко в спора на същия с Валери, сега иска да въоръжи апашите и уличната сган, и с тях да прави армия?! Изобщо, уяде се прасето.

Да има кой да ги защитава като му дойде времето,по принципа в Русия се прави всичко на 100%

Наистина ли такива бехраберни празнодумци коват законите в милата ни татковина?Той се надявал,той имал желание:)))А пари има ли????

Ми понеже ще е доброволно, то всеки войник ще е задължен да си купува дрехи, автома, обувки и да си плаща в ресторанта на Валери Симеонов за храната.

Смешник. Ако от някъде те чуе тоя дето я направи тази нашата държава, ще прави салта в гроба човекът ...... За Хан Аспарух ти говоря мизернико.

Каракачанов не е служил в армията нито ден.

Тъй, тъй . . първо доброволна, а вероятно ще е задължителна. Някой може ли да си представи какъв ще е стимулът за доброволно. Вероятно например за да постъпиш в държавен орган, ще се изисква да си минал доброволно военна служба. Все пак бива, повече ме притеснява другото. Нека някой си направи една елементарна сметка, колко ще струва поне един месец, храна, спане, боеприпаси . . . . . очакват ни още дългове. Колкото за заплахата от Русия, тя е само в главите на ПОЛИТИЦИТЕ . . . . . Всяка вечер по Виасат хистори дават различни филмчета за Втората световна война, сега пускат Проект нацизън - интересно, показват как са зомбирали германците, че са велика нация, жизнено пространство и т.н. Голяма работа е бате Бойко, прави се на ни лук ял,ни мирисъл . . .черната работа, следването на соросоидната идея я провеждат другите, бушоните . . сега патриотите (божа работа е какви патриоти са), а вероятно скоро и с ДПС . . . .

"Колкото за заплахата от Русия, тя е само в главите на ПОЛИТИЦИТЕ "' - Мдаам..същото са го мислели сигурно и в Крим, Чечня, 30% от Грузия, Приднестровието и т.н. и т.н. окрадено безславно от РФ. То бива да си перде, ама ти биеш по тъпизъм и най-простите мурзилки.

Ти си по-тъп от всички музилки и от всички предници на автобусите"Икарус" взети заедно.В Крим ли беше когато вместо към опоскана и безпереспективна Украйна , хората в Крим решиха да се присъединят към Родината си Русия.Гнусен близач и тъпир си копелдако, да дрънкаш такива очевидни истини.Не ми се ще да се връща комунизма, ама и мутра да ме гърби два пъи повече не ми се ще и ми е гнусно да съжителствам с червени ибрици като теб.

Знам, че няма смисъл да се говори с теб, просто си наработа, и вероятно не си и в България, та какво стана с Крим, построиха мост през Керч . . . . . но да оставим. Просто си вдигни дъто и иди в турско, там дето ще излезе Турски поток, да видиш на място ЖИВИ РАБОТНИ МЕСТА, ЖИВИ, а не като нашите да ходят да берат ягоди в Англия . . . . .та стига с тия простотии и там някакви си мурзилки, русофили и т.н. А про - по - Балтийските "тигри" вече се съгласиха за Северен поток - 2 . . .

нали се сещате какво ще се случи когато младежите и девойките на 18г. се съберат в някоя казарма, в най-добрия случай резултатът ще е след около 9 месеца,освен раждаемостта да се увеличи, друга полза няма да има, с де думи този вид смесена казарма ще бъде един голям еб.лник в държавата и щом разврата надделее закриването ще е тотално и фатално, иначе министърът се е замислил и го е измислил даже, а може и да реши демографския проблем,а...

Не ни трябват доброволни казарми, дето малко преди да почне подготвяната от Запада война ще стане задължителна и всички ставаме пушечно месо за чужди, западни интереси.

Задължителна, не доброволна - за всички без средно образование. При това в стил строителни войски. Като не можеш да учиш - вземаш лопатата. Държавата те храни и образова безплатно. Това е пътя за преборване с мангалите , а и неграмотността изобщо.

tiririram

АЗ СЪМ ПОЛАГАЛ КЛЕТВА ДА СЛУЖА НА НАРОДНА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ ... А СУДЖУЦИТЕ ПЪРВОТО КОЕТО НАПРАВИХА БЕШЕ ДА МАХНАТ "НАРОДНА" В КОНСТИТУЦИЯТА - А СЕГА ВЕЧЕ СТЕ МУТРО-ХАЛИФАТ В КОЙТО УПРАВЛЯВАТ ЕДИН ДРЪНДАРСКИ СИГАНИН И СИМО КРАДЕЦО ... ДА ДА , МУТРЕТО БОЧКО ИМ Е САМО РАТАЙЧЕ :))

остава да обясниш и какво общо е имал народа с републиката преди 89та. Може би да изпълнява заповедите на БКП ?

АМИ НИСКО-ИНТЕЛЕКТУАЛНИТЕ ИНДИВИДИ КАТО ДАСКАЛА ПО ФИЗИЧЕСКО ЦЕЦО И БОРЧЕТАТА ОТ СИК СИ РАБОТЕХА "ПО СПЕЦИАЛНОСТ":))

Република означава ДЕЛО НА НАРОДА,така че това "народна република" си е едно словосъчетание без смисъл измислено от нЕкой необразован член на Политбюро.

И аз съм полагал. Насила !!! Никой не ме попита искам ли, бях заставен.

Лекичка-полекичка нашите политици ни подготвят за лекичка войничка с Русия под натиска на западните ни партньори, усещате ли ? Вие ще ходите ли на фронта ?

Няма нужда някой да упражнява натиск. Нрмално е като дойдат тук ушанките, някой да им нарита задника. Въпрса е не дали, а КОГА ще дойдат. Както ген. Колев им е наритал смачкания миризлив задник преди 100 години, когато са дошли за заемите ни, така и ние ще го наритаме сега.

когато са дошли за земите ни

Тъпо - видя че да си министър не е като да си плямпаш каквото искаш по софри и студия, провали се в модернизацията на армията, не направи реформа да привлече хора да запълнят тоя прословут "недостиг" и сега иска безплатно да пълнят бройка разни младежи, че да отчете дейност... Популист! Ами си го избрахме, тъпи селяни сме... но патриоти!

Коментари - Готви се доброволна военна служба | Днес.dir.bg

Готви се доброволна военна служба

В началото на идната година се надявам да бъде готов, а след това и приет законът за доброволната военна служба. Това е записано и в програмата за управление.

Обратно в новината

Коментари - Готви се доброволна военна служба | Днес.dir.bg

Коментари

Я, шопарът дебел, колко е смел, шопарът мил всъщност е дебил!

А по лев и петдесет стотинки на месец ще им плащат ли? Това са по три стотинки на ден все пак! Много пари са това. Този боклук пък откъде се пръкна. Че и министър го направиха. Докъде я докарахме!

Шкембето било ли е в казарма?

язе такованкана да пупитъм де...туй мумче нещо да не си ударило главта....начи има 5000 бройки дет плащат ама някой умник ще иде за без пари ма шъ умръ ут смях вий ко ши кажити пу въпросъ?

Това ще е голем майтап! Ще се запишат няколко крайни идиоти, които дадат ли им оръжие ще се изпозастрелят и с това ще се свърши.

Задължителната военна служба приключи курса преди 10 годни. Остана само доброволната. Той не го ли е разбрал до сега?

Военното обучение в училищата е комунистическа глупост, но доброволната военна служба е добра идея. В училищата, а и сред населението трябва да се организира обучение по гражданска защита, защото бедствията и авариите са част от ежедневието ни вече.

Гошко мамин сладък ти по далеч от Босилеград не си ходил щот ти е рано ама и да идеш все тая де...

Е, сега вече армията ще се напълни с тарамбуки. Националната ни сигурност окончателно ще премине в ръцете на подставени от наши зложелатели лица.

Тъп, по-тъп, най-тъп, каракачанов. Че ако искат да служат има 5000 незаети места за войници. Да ги заемат и при това ще им плащат. Това да правиш нещо безплатно пеи условие, че могат и да ти плащат е каракачанщина.

Смятайте колко народна пара ще загробят и колко ще краднат за такива необмислени и глупави идеи. Сега ще напълнят училищата с пенсионирани военни за преподаватели, ще похарчат сума пари и ..... едно голямо нищо! Къде са лагерите за военно обучение - разграбени и " приватизирани" Къде са скривалищетата - станаха гъбарници Къде са плановете за евакуация - та те не знаят колко хора живеят в кооперациите....... Празни приказки!

и нищо няма да се промени с този закон за доброволна военна служба, защото хората добре помнят масираното обругаване на българите които са служили в армията, както и времето когато поради водената държавна политика и икономическа и управленческа немощ на държавата войниците ги пускаха в отпуск за да ги хранят родителите им, а не държавата на която служеха! Първо си променете подхода и начина на мислене, управници и депутати, след това се постарайте да промените начина на мислене и отношението на хората към армията, а след това правете закони! Ако искате да имате някакъв минимален резерв от придобили военна подготовка годни да носят оръжие мъже и жени то вземете та организирайте подготовката им по швейцарския модел на военна повинност, но срещу заплащане на работна заплата и признаване за трудов стаж, им дайте възможност за няколко месеца да придобият, или обновят, военна специалност с обучение в рамките на работен ден, с последващо освобождаване от казармен режим, за какъвто нямате материални условия!

на фронта за защита на Патриотите Валерко, Волен и Каракачанов, бъдете сигурни, че именатая ви ще бъдат записани със златни букви на войнската българска слава.

Аз ще дам пример! Ще изпратя моето синче-наркоманче да стане доброволец в новата бг армия, да защитава бедните и излъганите от нас, политиците!

Какво значи доброволни - за без пари? Тоя смешник е луд, или си живее в своя свят.....

"Каракачанов каза, че от шест месеца работна група изготвя закона, както и този за военното обучение в училище". Какво военно обучение в училище, бе, тъпанари! Стига идиотщини от социализма, бе!

ей ще ти увелича напрежението на електрошока ...и Чингис ан беш кат теб ама ей го на кротна се и е тихичък...

Споко, хора! Първо закон за доброволна казарма, после закон за задължителна казарма, после възстановяването на член 1! Трябва да се пази държавата на корумпираните мутрополитици и техните изродени потомци!

Бил съм в казармата и никога доброволно не бих повторил нещо подобно. Не, че е толокова неприятно, пък и намерих нови приятели, с които все още поддържаме активни взаимоотношения. Но, това практически си беше загубено време, можех да направя много повече за себе си през тази година и половина. Трябва да си пълен кретен, за да ходиш доброволно в казармата. И, понеже за всеки влак си има пътници, ще се намерят (макар и много малко) доброволци. Но, те ще бъдат кретени със съмнителна психика - на такива ще е крайно опасно да се дава оръжие, да се обучават да боравят с него. Каракачанов, гнусна свиньо, ходи да те приколят някъде за празниците, ти си срам за българщината!

хммм, "активни взаимоотношения"

male..ne sam ochakval che toia karakachanov nikoi ne go haresva...to si misleh che sam samichak ,no napravo se iznenadah i to priyatno...znachi naroda ne spi a sledi i razbira koi kakav e i za kakav se predstavia..ako za men taka se govori i piche vednaga bih si zadal vaprosi...

Ала-бала...Трябва да си луд, за да отидеш да служиш доброволно...Освен това, в случай на война- трябва да си откачен да ходиш да се биеш за псевдо-държавата, държавата на мутрите, циганите и проститутките, държавата Бугаристан, която се грижи за цигани и бежанци, вместо за сираци, болни и пенсионери. Държавата, която само взима и ти съдира кожата от данъци, глоби, такси и тарифи, а нищо не дава. Е, на фронта да ходят да се бият с врага, за да защитават Бугаристан дебелото прасе на снимката, Боко Рапоня, Цецо Цветанов, Делян Шопара, Меди Доганов, Сергея Станишев, Валката Симонов и други намазани пееливани с меки дупенца и розови ръчички без ден трудов стаж и без ден военна служба в живота си.. Нещастна сган- седнали за армия да ми говорят!!! За бугаристан ми е през чепа.

Подкрепям не само с плюс.

Точно така!

С комсомолски плам и ентусиазъм ли ще служим бе Шопар.Нещо такакюфтенце, кебапч или пържолка няма ли да има за служилите доброволно.Примерно: Който служи две години , придобива право на пенсия 5 години по рано и гарантирани 3/4 минимум от максималната към момента на придобиване на право на пенсия. Който служи 2 години при пълна програма като редови солдат придобива право на жилище или парцел за дом(квадратура , етаж и локация ще уточняваме).От къде жилища ли? Ами всеки инвенститор за получаване на право на строеж отделя определен % за военния фонд. Всеки служил за Родината две години получава безплатно образование в университет за целия период на учене. Всеки служил се задължава до навършване на 55 години периодично да се вика при строго определен регламент -примерно -на три години за 15 дена или месец за опресняване на знанията. Кйто не служи (и мъже и жени) да отбива трудова повинност и средствата за войската. Ееееех мечти.Как дават мутритр.Те са като дядо ПОП=знаят само да взимат.А така с голи задък към навирения, дали ще се намери балък да мааа по плаца.

Отсега мога да назова поименно първия набор - каракачанов, който ще се откаже от министерския си пост и ще отиде да служи доброволно :)))

Нашите "управници" живеят в свой измислен свят!

Те всички управници живеят в техен измислен свят!Вие ще мрете а аз ще обирам лаврите,така мислят всичките!Я да си е.м.ще служа ама друг път!

Хайде сега- всеки, който съжалява за нрб, задължителната казарма, и извращенията в комунистическата ни армия- бегом да се записва доброволен войник, въпреки, че е над 55 години;) Нали всички бивши закапечета от шезео-то твърдят, че са се клели на КОМУНИСТИЧЕСКА България да защитават бкп и народът й- на партията, де - не на България- бегом марш на границата да разпъвате палатки и да пазите България от нелегални икономически имигранти:)

комунистите да направят демокрацията в България,че дисидентите никакви ги нямаше.........пръкнаха се едва когато се демократизирахме..........впрочем то така беше и с партизаните......нароиха се след девети септември

То затова и демокрацията ни е такава нескопосана какъвто ни беше и "соцализъмът". Защото все комунисти са ги правили!

после ще сме готови за ал нусра и ще атакуваме всичките съседи,които не ни слушкат!

такова животно като доброволни войници няма,но пък при революционерите всички са доброволци

Винаги ще бъда доброволец ! и на 44 години!

Ставай ти дброволец като искаш бе - СМЕШНИК !!!!

А, не ме търсете мен за такива глупости. Когато измъдрите доброволен митничар, данъчен или в краен случай катаджия, тогава ми се обадете. За доброволен депутат съм реалист - там е запазено за такива като тоя шкембелия или онзи 60 кг "воевода" Ангелчо Джамбазки - болното кариеристче от гербаджийската листа в СОС. На този гьонсурат и позьор турците му се подиграха демонстративно на съвместните маневри в Черно море, но на него не му пука - Боко му е дал парче от баницата и тоя рупа ли рупа. Всички тия - Шкембевоевода, Далавери, Болен и Боко общо нямат смелост колкото един заек.

И аз искам дороволен щеф на Пристанище

Ще има да чакаш за доброволци !!!! Пращайте си вашите деца ''доброволци'' !!!Съсипахте цялата държава от алчност и ПРОСТОТИЯ , а сега искал доброволци - ЩО не ти ......!!!!!

А кой ще плаща за това? Пенсионерите, които ровят по кофите ли? Нека ВМРО плаща с доходите от имотите си и няма проблем!

Четеш ли ПРЕДАТЕЛЮ, как загива Родината ни? Четеш ли твар уродлива, до какво доведохте българите? За 30 сребърника, постове и фалшиво кланяне убихте България. ТИ, ГАДЪТ С ОГРАДИТЕ И ОНАЯ ТВАР НА КОЯТО И ИМЕТО НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРОИЗНАСЯ, предадохте и убихте България. Никой не иска да застане под знамената на предателите, никой не чувства парите като нещо достойно за което да умреш. ШКЕМБЕВОЙВОДА!!!

Шкембевойводата.

ще кажа накратко: армията е стълба на държавата. който разбрал, разбрал. не е нужно да се обяснява на мислещ човек.

Преди години(по Живково време), когато трябваше да се проведе някое комсомолско мероприятие - то беше доброволно, задължително. Що ли ми звучи познато???

Това са същите тези комсомолски дейци - посерковци!

Чакай, че нещо не разбрах. В момента не е ли доброволна военната служба? Значи "младежите и девойките" в момента не искат да стават професионални войници (за което се плаща), но ще се радват да станат непрофесионални войници (за което няма да им се плаща)? Хммм...

Трябваше да стане министър, за да го видя колко е прост. Първо, застана зад Бойко в спора на същия с Валери, сега иска да въоръжи апашите и уличната сган, и с тях да прави армия?! Изобщо, уяде се прасето.

Да има кой да ги защитава като му дойде времето,по принципа в Русия се прави всичко на 100%

Наистина ли такива бехраберни празнодумци коват законите в милата ни татковина?Той се надявал,той имал желание:)))А пари има ли????

Ми понеже ще е доброволно, то всеки войник ще е задължен да си купува дрехи, автома, обувки и да си плаща в ресторанта на Валери Симеонов за храната.

Смешник. Ако от някъде те чуе тоя дето я направи тази нашата държава, ще прави салта в гроба човекът ...... За Хан Аспарух ти говоря мизернико.

Каракачанов не е служил в армията нито ден.

Тъй, тъй . . първо доброволна, а вероятно ще е задължителна. Някой може ли да си представи какъв ще е стимулът за доброволно. Вероятно например за да постъпиш в държавен орган, ще се изисква да си минал доброволно военна служба. Все пак бива, повече ме притеснява другото. Нека някой си направи една елементарна сметка, колко ще струва поне един месец, храна, спане, боеприпаси . . . . . очакват ни още дългове. Колкото за заплахата от Русия, тя е само в главите на ПОЛИТИЦИТЕ . . . . . Всяка вечер по Виасат хистори дават различни филмчета за Втората световна война, сега пускат Проект нацизън - интересно, показват как са зомбирали германците, че са велика нация, жизнено пространство и т.н. Голяма работа е бате Бойко, прави се на ни лук ял,ни мирисъл . . .черната работа, следването на соросоидната идея я провеждат другите, бушоните . . сега патриотите (божа работа е какви патриоти са), а вероятно скоро и с ДПС . . . .

"Колкото за заплахата от Русия, тя е само в главите на ПОЛИТИЦИТЕ "' - Мдаам..същото са го мислели сигурно и в Крим, Чечня, 30% от Грузия, Приднестровието и т.н. и т.н. окрадено безславно от РФ. То бива да си перде, ама ти биеш по тъпизъм и най-простите мурзилки.

Ти си по-тъп от всички музилки и от всички предници на автобусите"Икарус" взети заедно.В Крим ли беше когато вместо към опоскана и безпереспективна Украйна , хората в Крим решиха да се присъединят към Родината си Русия.Гнусен близач и тъпир си копелдако, да дрънкаш такива очевидни истини.Не ми се ще да се връща комунизма, ама и мутра да ме гърби два пъи повече не ми се ще и ми е гнусно да съжителствам с червени ибрици като теб.

Знам, че няма смисъл да се говори с теб, просто си наработа, и вероятно не си и в България, та какво стана с Крим, построиха мост през Керч . . . . . но да оставим. Просто си вдигни дъто и иди в турско, там дето ще излезе Турски поток, да видиш на място ЖИВИ РАБОТНИ МЕСТА, ЖИВИ, а не като нашите да ходят да берат ягоди в Англия . . . . .та стига с тия простотии и там някакви си мурзилки, русофили и т.н. А про - по - Балтийските "тигри" вече се съгласиха за Северен поток - 2 . . .

нали се сещате какво ще се случи когато младежите и девойките на 18г. се съберат в някоя казарма, в най-добрия случай резултатът ще е след около 9 месеца,освен раждаемостта да се увеличи, друга полза няма да има, с де думи този вид смесена казарма ще бъде един голям еб.лник в държавата и щом разврата надделее закриването ще е тотално и фатално, иначе министърът се е замислил и го е измислил даже, а може и да реши демографския проблем,а...

Не ни трябват доброволни казарми, дето малко преди да почне подготвяната от Запада война ще стане задължителна и всички ставаме пушечно месо за чужди, западни интереси.

Задължителна, не доброволна - за всички без средно образование. При това в стил строителни войски. Като не можеш да учиш - вземаш лопатата. Държавата те храни и образова безплатно. Това е пътя за преборване с мангалите , а и неграмотността изобщо.

tiririram

АЗ СЪМ ПОЛАГАЛ КЛЕТВА ДА СЛУЖА НА НАРОДНА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ ... А СУДЖУЦИТЕ ПЪРВОТО КОЕТО НАПРАВИХА БЕШЕ ДА МАХНАТ "НАРОДНА" В КОНСТИТУЦИЯТА - А СЕГА ВЕЧЕ СТЕ МУТРО-ХАЛИФАТ В КОЙТО УПРАВЛЯВАТ ЕДИН ДРЪНДАРСКИ СИГАНИН И СИМО КРАДЕЦО ... ДА ДА , МУТРЕТО БОЧКО ИМ Е САМО РАТАЙЧЕ :))

остава да обясниш и какво общо е имал народа с републиката преди 89та. Може би да изпълнява заповедите на БКП ?

АМИ НИСКО-ИНТЕЛЕКТУАЛНИТЕ ИНДИВИДИ КАТО ДАСКАЛА ПО ФИЗИЧЕСКО ЦЕЦО И БОРЧЕТАТА ОТ СИК СИ РАБОТЕХА "ПО СПЕЦИАЛНОСТ":))

Република означава ДЕЛО НА НАРОДА,така че това "народна република" си е едно словосъчетание без смисъл измислено от нЕкой необразован член на Политбюро.

И аз съм полагал. Насила !!! Никой не ме попита искам ли, бях заставен.

Лекичка-полекичка нашите политици ни подготвят за лекичка войничка с Русия под натиска на западните ни партньори, усещате ли ? Вие ще ходите ли на фронта ?

Няма нужда някой да упражнява натиск. Нрмално е като дойдат тук ушанките, някой да им нарита задника. Въпрса е не дали, а КОГА ще дойдат. Както ген. Колев им е наритал смачкания миризлив задник преди 100 години, когато са дошли за заемите ни, така и ние ще го наритаме сега.

когато са дошли за земите ни

Тъпо - видя че да си министър не е като да си плямпаш каквото искаш по софри и студия, провали се в модернизацията на армията, не направи реформа да привлече хора да запълнят тоя прословут "недостиг" и сега иска безплатно да пълнят бройка разни младежи, че да отчете дейност... Популист! Ами си го избрахме, тъпи селяни сме... но патриоти!