Извадиха тялото на водолаза, изчезнал в 125-метров сифон

Водолази успяха да извадят тялото на 47-годишния Красимир Марков, който изчезна на 25 май в подводна пещера край котленското село Кипилово.

Обратно в новината

Коментари - Извадиха тялото на водолаза, изчезнал в 125-метров сифон | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Жалко за човека! За съжаление ще попълни статистиката на поредния водолаз, инструктор и тн който се е заврял в среда за която не е подготвен. Четете бе хора, пътувайте трупайте опит. Нарушени са фундаменталните правила направили пещерното гмуркане безопасно. Тези правила са плод на стотици жертви водолази, инструктори и пещерняци с базов опит надхвърлили възможностите си. Анализа на тези трагични случай е направил пещерното гмуркане беопасно ако не се нарушават няколко правила. Поклон пред водолазите Ники Томов и Папен решили този случй

Щатните водолази на ГЗ са морски кончета може да се оправят в много малко ситуации. Екипировката им е тотален т....к купена на "спечелени търгове" и е най ужасната за професионална и надеждна работа във всякакви условия

Sm3hurk0

Кеф цена няма ! Може и да има, но тя обикновено остава на заден план и е без значение !

Луди хора. Незнам кой ги тика да се врат по тия дупки, по пещери, при голям риск и после издирвателни акции и какво ли не. Жалко за 3 те момичета. Ся без баща, заради единия кеф.

И кво да прави - да има един мизеерен живот - никъде да не ходи, да няма хоби, да не обича планината, да не обича да пътува, да не би случайно да загине, а само да кибичи пърдейки пред телевизора и да си мести дебелия задник до работа и вкъщи ли? Мир на праха ми, дано да е починал, правейки нещо, което му харесва - няма по-хубаво нещо от това човек да следва мечтите си, а не да се закрепости в еднообразното ежедневие.

Хоби ! Това си е чисто самоубийство.Съкровища,злато - таратанци.Хората някога са нямали какво да ядат ние сега казани със злато търсиме..Лека му пръст на момчето и Господ да помага на семейството.

Не е било за единия кеф, а начин на живот. Който не го познава, няма право на осъдително мнение и лепване на осъдителни етикети на човек, когото не познават.

Ами като е било "начин на живот", да не е създавал три деца, които днес са сираци. Отговорностите и задълженията за тях са по-важни от безрасъдния "начин на живот" с всичките му произлизащи рискове. Както се вижда от случилото се, "начинът му на живот" явно е по-силен от бащинския инстинкт, което е по-осъдително и от най-осъдителното мнение в този форум.

Жалко но като знае, че е баща къде е тръгнал и то сам.

Браво на водолазите. И да не забравяме че на Бългрска федерация по спелеология парите от министерството трябва да спрат. Няма по корумпирана и пробита федерация от нея.

не е верно, добре ги управлявам !!

Не знам за какво се карате, но е смешно колко организации са отишли за нещо, което е работа на Гражданска защита. Явно всеки е искал да е на снимката като "спасител".