Германски съд: Ученичките мюсюлманки да ходят на плуване

Германският Конституционен съд постанови, че мюсюлмански момичета са длъжни да посещават смесени уроци по плуване в училище, предадоха Ройтерс и БТА.

Обратно в новината

Коментари - Германски съд: Ученичките мюсюлманки да ходят на плуване | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ще намалеят естествено, защото през бурките не могат да се размножават - опитах, вервайте ми, не става. Чакане му е майката, а майката - с бурка.

Ама като не им харесва арее марш навън, да си ходят по родните краища и да се къпят веднъж в месеца с бурките...

Малоумни евродебили! Какво ще забранявате бурките ве!! Забранете всноса на ислями мюслита в Европа!! И тогава изобщо няма да го има проблема с бурките! Дебили еврогейзери!

Меркел да не се кани да ги връща по море обратно та се е загрижила за уменията им по плуване????

Де и нашите проблеми благодарение на меркел бяха дали да плуват или не мюсулманите:((((

Ще го напиша отново - жалки постановления на съд, които са безумно неприложими! Със същата сила на логиката, и законодателната принуда, можеш да изискаш да се омъжват само за истински арийци, да носят къси поли/гащи, да посещават протестантски църкви, в часовете по рисуване да рисуват образа на Муте/Фюрера, все тая - празнодуство, което няма да "интегрира" никого към "евроатлантическите ценности" или да го ориентира "цивилизационно" в правилната посока!!

БРЦК

Не говори за неща които не разбираш. Ако не пуснат детето на плуване - то ще бъде изключено и наказано. Семейството му също - и благинките ще приключат. Без помощи и пари и тн привилегии щото си 'бежанец'.

Ще го напиша ОТНОВО - опитайте да прочетете, разберете и осмислите новините, които Ви се предлагат. Не обиждайте интелигентността на останалите във форума с първосигнални "коментари"!

Уважаема мими, вие явно нямате представа как функционира правова държава, за което не ви виня. Ако сте живяла само в България няма как да знаете как функционират нормалните държави. В Западна Европа плуването е част от учебната програма и ако някое дете не посещава уроците по плуване без уважителна причина то може да бъде изключено от училище. От друга страна за самото дете не е добре да не може да плува в случай на злополука ...

- покриващите цялото бански костюми... Е това е приказка!

няма страшно,скоро като стане северен поток2-мюслитата ще бъдат подложени на газова интеграция......те германците имат опит в тези неща.

Тогава всеки резак да ходи с капаци на очите като кон и да не заглежда жени.Да им се забрани и да се считат само мюслаците за виновни ако поискат брак с европейка.Така е много харабийски-мойто си е мое, а чуждото общо.Ще видите вие кон боб яде ли, мюсли в джамия пърди ли и на ходжата пезевенк вика ли си.Исляма е тумор за човечеството и вече метастазите му отиват твърде далече.Време е за операция и химиотерапия.

БРЦК

Ахахааха. Меркел щяла да забранява бурките. Късно е либе за китка. Не може да лекуваш симптомите , а не причините за тях. Просто е обречена на изборите да понесе най-голямото поражение помнено от партията и.

Те са на нивото на най-обикновени животни.Как ви се струва да обрязват клиторите на 10-12 год.момичета с подръчни средства при това от техните майки.За другите им обичаи рязане на глави, изнасилмания,педерастии и т.н е излишно да говорим.Това са излишни хора,религията им е реакционна и нямат никакъв принос към цивилизацията на 21 век.Не творят блага а само наркотици ,отличания и убийства.

всички задължително не по буркини, а по монокини

Като не им харесва - Багаж, гара - Арабска ържава по избор. Никой насила не ги е карал да живеят в Германия.

В светските държави и общества вярата е нещо лично и не е прието дори да порицаваме християни, които не постят по време на пости, да не говорим, че трябва да бъдат наказвани. Изповядващите всякакви религии да бъдат така добри ако искат да са граждани на светска държава да си изповядват вкъщи религията, която им допада и да не налагат каквито и да било ограничения, извън законоустановените , на околните, включително и на децата си. Та всеки може да изповядва каквато и да е религия по начин по който не се натрапва на някой друг. Личната свобода е ЛИЧНА, тя свършва там, където започваш да нарушаваш свободата на друг индивид.

Същото е и с гей-парадите. Нямам нищо против хомосексуалните, стига да не ми натрапват показно различността си. В личиня си живот да бъдат каквито си искат, мен не ме интересува това и не искам да го знам.

Аз пък мисля, че скриването на това дали някой е гей е по-лошо. В крайна сметка е добре да знам ако някой ми крои нещо, което ме отвращава. Свободата не означава да харесваме различния, а само да сме убедени, че има право да бъде такъв.

в светските държави е прието едно основно правило: религията няма място в държавния апарат и законодателството. Какво, къде и как някой религиозен фанатик/"пророк" някъде някога е написал не би трябвало да вълнува управлението и законодателството на държавата. включително когато някой, някога, някъде е написал, че момичетата не могат да се къпят в един басейн с момчета. пп. мен пък бог ми забранява да плащам данъци и да следвам закони. кой иска да го покръстя в моята религия?

Що дирят тези "крайно консервативни родители" в Германия? Защо не си стоят в мюсюлманските страни, да си живеят в средновековието благодарение на религията си и да не се оплакват от цивилизацията?

При някои хора ислямът се проявява като психично отклонение и масова психоза и немците ще имат медицински проблеми скоро.

във фрог нюз ...как банда афанистанци нападат жена в метрото един я рита в гръб и тя лети по стълбите..пада на площадката..а друг поглежда отгоре... Не е ясно дали жената помръдва след падането.

Интегриране означава да станат като нас, е на да са различни! Защото иначе ТЕ ще ни интегрират по-бързо, отколкото мислим, и то в нашите държави...

На германците ще им светне, че "тия" мюсюлмани не са като "ония" мюсюлмани, дошли от кюрдско през 70те години, които макар и диви, са били запалени по западния начин на живот. Сегашните са индоктринирани с уахабизъм и нарочно изпратени да го вкоренят в Западна Европа, а междувременно да грабнат някоя и друга компенсация, крещейки "дискриминират нии"!

германеца бързо зе да вижда за какво иде реч само че не ми е ясно защо очаква ние да му плащаме грешките?

Интеграция значи като попаднеш в дадена среда да направиш всичко, за да се впишеш в нея. Това с хора, изповядващи ислям, няма как да се случи, тъй като те живеят според религиозните си повели, които са коренно различни от порядките в западните общества. Който не може да се интегрира трябва да се връща откъдето е дошъл, а не да му се създават специални условия, при каквито си е свикнал да живее. Защото след време хората, живеещи при тези специални условия, ще станат твърде много и думата им за управлението на страната и порядките в нея ще започне да натежава. Когато си в Рим правиш като римляните. Точка.

Аз пък ще ти каже , че няма ни един интегриран. Просто някои са по тихи и не се вижда същността им.

Деградирали , малоумни същества! В това се превърнаха германците.

Вкараха си таралеж в гащите.

Меркел турските и кюрдски гастарбайтери които от десетки години са в Германия не можа да интегрира та тия авганистанци ли

Исляма е сатанинска религия ! Тое е не само против целия останал свят , но и против дъщерите и майките си ! Жената в исляма е чучело и робиня ! Но все си мисля ,че един ден жените мюсулманки ще се надигнат срещу абсурдните изисквания на шериата ! И това ще стане в страна гостоприемник .

Решението на съда реално няма да се изпълнява. За този контингент съд, конституция, закони не значат нищо. Корана е смисъла на техния живот. Всичко което противоречи на корана е забранено.

Мда, почти си е задължително човек да умее да плува - гол, облечен - негова си работа:)

Абсолютно правилно! В армията едно време имаше норматив за плуване с дрехи и оръжие! сега сигурно я има я няма 100 души я практикуват тази дисциплина....

Как ще интегрираш примитивни диваци бре меркеле, кого заблуждаваш и наистина ли може да има толкова заблудени мултаци в Германия...

Стига лигавене с ислямските скакалци. Това е прекалено и Мерлел е или мохамеданка, или вече тръгва към джамията. Да върви на майната си, но лошото е, че обслужва панислямската доктрина, да свържат всички мюсюлмански халифати в една световна дъга.

добре бе мамамустара! Някой аджеба може ли да ми прати снимка на тия буркини....толкова смешно ми звучи това....аз мисля че това наименование е дело на някой наш дизайнер?!

Черно-зелената дрешка на снимката е това за което питаш.

Тия циганяги ако искат дда живеят в Европа да се държат като европейци,ако не им харесва-от дето са дошли!Никой няма да ги спре!

явно бабето просто води предизборна кампания.

Както е тръгнало, скоро време не Меркел, не Зеркел, ами самите мюсюлмани ще казват кое трябва и кое не трябва. По-добре неските момичета да си приготвят буркините. Или да напуснат потурчената си страна. Не виждам какво друго може да се случи след тази маса неграмотници, които сами си вкараха дома.

"Страната се стреми да интегрира над един милион ..., предимно мюсюлмани." - Асимилаторите не подлежт на интеграция.

Меркел им го наби на германците по гадно от Сталин.

На теб Сталин ли ти е кумир?!

Що бе, Сталин е пич. Толкова комунисти е изтрепал. Ама бая пропусна за съжаление.

Сега всички забулени ще си изкарат медицинско че имат страх от вода.

Бурки, завеси, шариат, също може, но не там. Не в Европа. Който иска Европа е европеец.

ми те трябва с бурките да плуват ве!

Ами плуват. Наричат се буркини. И на любимите на плеймейтките Малдиви в островите с местно население се ползват само те и местата за бикини са оградени като нудистки плаж.

И много, много хлор в басейна. Иначе зарази, болести!

Хлорпикрин, а най добре - Циклон Б.

Dobromir Dimitrow

Циклон Б е газ за обезпаразитяване!!! Лъжа е, че е бил за масови убийства!!!

Значи никой не ги е канил в Европа, никой не ги е молил да идват.Щом са тука да живеят по нашите правила. Или най-малкото да не се опитват да ни налагат тяхните! Ако толкоз държат на тях да си ходят в пустинята, да се вмирисват там.

Хаха. Значи скоро ще актуализират германския съд със шариатските закони. Иначе не е толерантно някакси.

А били искали да се интегрират? Като не им изнася от там където са се домъкнали! Наглеци!

ша съ вмиришат ва

От много бомбардировки, Германците са У-вредени, даже повече и от Алепци! Едва ли някой, ще се сети че бедните, не носят гащи а и по-чисто е, с шалвари! Разбира се, никакви храни съмнителни (развалени), и да не възникват Ситуации*

Бъдете толерантни и отпуснете повече пари за еволюцията на пингвините. Вижте като отидете в арабските страни колко са толерантни към вас, а вие сега... Да се построи едно минаре на Райстага и така ще е за в бъдеще.