Българка на висок пост във ”Водафон”

Българката Анна Димитрова поема висок пост в ръководството на една от най-големите компании в Германия - “Водафон“.

Обратно в новината

Коментари - Българка на висок пост във ”Водафон” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Познаваме се с Ани, не е глупаво слугинчето, повече хитро, отколкото умно, но имаше навик да взаимства чужди идеи, точно така се случи един ден, в който с колега и в нейна компания обсъдихме един наш проект, но както се казва " всяко зло за добро ".

Казал ми е свако Цако, имаш крава пиеш сухо мляко! Стой си Цачо във България, майната й на Швейцария!

Ей тва са хора! Ей за такива работи се имигрира...когато си човек от тази класа и наистина си надраснал България. Ей това е истински успех в чужбина. За съжаление такива българи са буквално 1 на 100,000. Всичко останало мие кенефи и много малка бройка работят като малки колелца в огромни фирми.

За мениджър в Германия Анна Димитрова отговаря на всички условия за многообразие. Дали? От ромски произход ли е? Ако ли не, трябва ОЩЕ РАЗНООБРАЗИЕ!

Най-мразя такива "реконстуиращи, реструктуриращи" въртиопашки, съсипващи хорски съдби и семейства в името на своите господари ии издигането си в кариерата. Гледахте ли снощи предаването " Окото на Лондон" , за това , което се планира в аеиацията и този ненаситен"реформатор", според който ще се плаща и за тоалетната в самоета и ще има правостоящи? Ей такива са и тези като тази Димитрова, но още по-безумни, зли и жестоки от мъжете, защото е жена.

Бегай да копаш.

Умея други неща, а явно копането е твой специалитет

Германците ни считат за второ качество и преди всичко евтина работна ръка - роби.

то си е нейна работа, днес очаквах да има нещо от границата дето зорко я пази орела ни Боби!

Ако жената беше останала в България - сигурно щеше се гърби в някой от магазините на телекомите, да мъже възрастните хора да подписват договори и щяха да я уволнят за дето има дете

*лъже

Глупости. Пак щеше да а на висок пост. Ако си зле в БГ, ще бъдеш зле и в чужбина. Просто "злето" в БГ плаща малко и не можеш да живееш докато "злето" в чужбина пак плаща малко но можеш да оцелееш.

Да е жива и здрава и нека се публикуват повече такива новини защото има много успели и в добра ситуация българи в чужбина! За да може и чистачите на руският кенеф които постоянно се самоибвиняват и самиунижават, че били глупави,че все ги били таковали отзад или правели като вятъра и никой не ги уважавал да добият известно самочувствие като българи!

Желая и успех!!! И да почерпи. Българи юнаци!!!

Ще те почерпи, ама друг път! Само до това ли се свежда "възхищението " ви от тези жени? Може и да ви пусне.

Издигнала се е понеже е учила , живее и работи там. Ако е останала тук в тръстиката най-много до банков служител или изипей да се е издигнала , за заплащането между там и тук също не е нужно да коментираме.

Да, и съответно няма нищо общо с 'тук'. Така че - какво ни пука ??