БСП настоява да има социални помощи и за сметките за вода

БСП поиска държавата да подпомага социално слабите хора и за плащането на сметките за вода. В момента такива помощи се дават само за отопление.

Обратно в новината

Коментари - БСП настоява да има социални помощи и за сметките за вода | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

БСП нямат право да искат, а като дойдат на власт да дават. Запишете си го да не забравите. И да не забравяте за разтурените седянки.

БСП иска помощи и за водата, но те така или иначе техните хора не плашат; ВОДА, ТОК, ДАНЪЦИ.....

а за деменция некоя помощ на бсп

МНОГО МИЛОСТИВИ СТАНАЛИ КОМУНИСТИТЕ.АМИ ПАРИТЕ КОИТО ОКРАДОХА ЧЕРВЕНИТЕ ОЛИГАРСИ ОТ ДЪРЖАВАТА НИ .ТЯХ ПОТЪРСЕТЕ. НЕЩАСТНИЦИ И ЦИНИЦИ.

Малко е на тъмно зелените да им плащаме само тока, трябва и водата.

pompai

БСП-Една лична здравна осигуровка на всеки ? Аз ли да ви правя кампанията?

pompai

Или собствениците на болници са ваши хора и не може да не крадат?

pompai

Циганина вече е голям електорат. Трябва да се съобразяват всички кво обещават.

Пак поклон пред циганина-избирател.... зер Р.Р. президент ще да става....ейй тая партия нищо ново не измисли .. ама пролетариат , какво да ги правиш!

pompai

Предизборни изпразвания.

Поредната простотия на държавни предприятия работещи на загуба. ВиК имат над 30% течове в мрежата си. Просто да ги отстранят и да намалят цената с 15%. Няма как да се случи понеже е държавно също като железниците. Ей затова хората няма да работят за достойни доходи а ще мързелуват на държавно. Този 9-ти септември маса години имаме още докато го занулим. Поне 1 поколение още.

ВиК e държавно само в протестърската ти глава...

Ами какво е ? Монополно съоръжение изградено по комунистически с много малка трайност. Ето берем плодовете сега :)

Аз не протестирам. Съобщавам лично мнение и насока за непросветените и протестери като теб. Аз не разчитам на държавата за нищо. Всичко си изграждам сам с труд.

Умишлено в статията на ДИР е спестено,защо БСП е поискала подобни мерки. Ами защото се иска двеста или триста процента увеличение на цената на водата. Всички други електронни сайтове отразиха новината коректно,но само Вие си позволихте да я "изрежете" по такъв начин !

bekevo

РЕВИЗИЯ ПЪРВО,ПЪК ДА ВИДИМ ДАЛИ НЯМА ДА СЕ НАЛОЖИ ДА СВАЛЯТ ЦЕНИТЕ..

Стигаа с ..тия "социални"помощи ..за хора ,работели по30-40 години...,бре политици..калпави....!!!Нали все..социална политика провежда всяко ..новоизбрано правителство , а бедните стават ..все повече...!?Направете така..., че да няма социално слаби , а достойни доходи ..,за достойния труд..-полаган цял живот..от българина..!? ...Всичко друго..е ..предизборен популизъм...!?

Политическа антибългарска отврат... Срегнете се да ги изметем окончателно!

В нормалните държави няма помощи!Регулираната бедност поражда това.Ех,ако имаше гражданско общество в тази държава,щяха да видят паразитите този лукс,ама прост и тъп народ.....

Огчаян последните два пъти гласувах за тях,но с тия им ходове им бия шута. Какво значи до 300лв. помощи, а за 301 няма. Славабогу че съм далеч от техните граници, но така не става. По време на тройната действаха по адекватно. Плащаха разликата до защитен минимум. Така е по справедливо. И пак, тия над защитения минимум, защо са внасяли повече пари в НОИ като се изравняват с минималните пенсии. КЪДЕ Е СТИМУЛА ДА СЕ ОСИГУРЯВАШ НА ВИСОКА СТАВКА?

Няма много стимул за осигуровките. Ето вземи летците. Сега трябваше да вземат по 2000лв. пенсия, но не вземат. А държавата десетки години им е удържала по 300-400лв. дори през комунизма. Затова извода е един. Ако искаш да живееш достойно просто работи скъсай си гъза сега докато си млад. Спести пари организирай си 4-5 пенсионни фонда дори и западни. Инвестирай в акции. И като праснеш 60-така ще имаш 200лв. пенсия + 1500 от частните ти инициативи. И като гушнеш минзухара всички средства ще ги вземат внуците. Един добър старт за тях. Така се трупа капитал, с деситилетия. Запада нямаше 9-ти септември и затова е ОК сега.

3евзек

Имаш известни заблуди относно кой колко пари получава след минзухара на запад. Според какъвто пакет си закупиш при пенсионирането е.

Корнелия теляк в банята за мангали

БСП иска да плащаме и водата на мангалските им избиратели.

Червените милионеро да не се правят на ущипана мома, а да бръкнат в СВОИТЕ сметки и да дадат от милионите,които окрадоха на електората си.Да,ама комунист никога от своето не дава,от нашите данъци-няма проблем. БСП е тумор,който трябва да се изреже.

Виждам, че всички тук са наясно какво предлагат БСП. Но и циганите са наясно. БСП ги развъжда "за едно добро бъдеще на България". Тя развъди и ДПС, както помним всички. БСП въди проказа за България, редно е да я зачеркнем от политическата карта, заедно с креатурите й.

Грешиш. ДПС го отгледа СДС. И аз като Подкрепа им носех чай по Коледа пред Невски

Докато БСП ви помагат, ви крадат стократно. Каква ви е файдата от някоко лева помощ, като кризата, която винаги докарват, ви изпива соса генерално и ви отрязва възможността за добро покачване на пенсиите за години напред?! Те са мошеници. Правят икоомически кризи, от които България се руши, камо ли пенсионерите да имат реална файда. Докато ви дават в единия джоб, вече са ви бръкнали в оня, в който са паричките ви и са ви ошушкали тотално за години напред!

Избори идат, дерзайте. Ясно е, кой е най-слаб социално и кой ще получи тази помощ.

Ние в Пресцентъра на Партията искаме социалните помощи да бъдат справедливо разпределени сред нашия електорат.

На тия пък, само им дай да разпределят социални помощи! Първи придобиха социалистическата държавна собственост и започнаха съсипията на икономиката. Обаче още искат "дайте да дадем", щото циганите вече не се връзват на кебапче и бира.

Защо БСП не искат като са на власт и когато управляват? Защо въведоха плосък данък? Не ви ли прави впечатление, че всички "социалисти" депутати, кметове, министри и общински съветници. Са все заможни хора. Защо вместо все да искат не вземат да почнат да дават. И да направят да кажем поне една кухня за бедни във Видин с партийната субсидия.

Много е лесно да даваш чужди пари , като част от тях открадваш !!!! Комунизмът е мъртвороден ,точно, защото позволява на чиновници крадци да присвояват огромни блага "в името на народа" !!! Като сте толкова загрижени , комуняги, давайте от собствените си пари на бедните !!!

Браво ДЕДОТО. Напълно съм съгласна...В БСП има много мелионери. Щом можаха да наддават хилядарки при избора на Г-жа НИНОВА, могат да плащат и водата на социално слабите...Комар ги охапал...

Те от тази партия ако могат всичко ще направят безплатно за бедните защото тези са 95% от циганския етнос, но нали циганските партиики са им от техния електорат и дружинка ...

Стига с тези помощи, по добре им намерете работа... на вечно безработните...

Чудесно! Само, че нека милионерите от бесепето да го финансират....

алооо тъпаци помислете как да има развита икономика не само как да давате на тия дето нищо не плащат малко та да гепите вие много !

Те са способни да мислят само какво да откраднат ! Другото не ги кефи, пък и нямат капацитет за толкова ;)

БСП много обича да иска неща дето няма никакво намерение точно ТЯ да дава!

Лицемери!Дайте от вашите!Скътани по знайни и незнайни банки в Швейцария и по света!Или руснаците ви взеха всичко?

Винаги съм казвал, че няма нито един икономист в БСП и все се оказва, че не съм сбъркал. Тия много добре знаят, че сме във валутен борд, но пропагандно искат социална помощ за плащане на сметка за вода. Това е поредната чиста излагация под формата на плачлива и лицемерна загриженост за бедните хора. От една страна е вярно, че сметките са необосновано високи, но от друга нека да припомним какви безобразия правеха "хората на хората" дето управляваха това дружество.

А тока кога? Искаме и джобни

нещастници ..... предизборно само където задници не лижат и БСП и ГЕРБ и всички ....

ujabg

Предизборно много неща ще се сетят!

БСП настоява да има социални помощи и за сметките за вода А за сметките за алкохол ще има ли социални помощи?

комунягите почват да стават нагли с проциганските си искания

Вярно, че идват избори. Трябва да обещаят долните комуняги нещо на мангалите, те са им основния контингент за гласуване. Стига сме издържали най-мързелите в държавата. Ние от какво да живеем с тези мизерни заплати. Един мангал сигурно взима повече помощи от моята мизерна заплата от 500 лева. Не свършихте ли вече, не ви ли се вижда края....

БСП иска "Държавата да даде". Защо не дадете вие, другари? 12 милиона само Кадиев е спестил тази година, а колко е прибрал, докато беше депутат на БСП? А другите другари с ВЕИ? Онзи, дето му се запали парка вчера? Гергов със над 100 милиона дълг и Панаира? Или приходите за вас, разходите за държавата..?

И Кадиев и Гергов и другарката Бориславова с ВЕИ-тата първо бяха седесари!

Е, това ги оневинява напълно ;)) Даже съм убедена, че от БСП са водели отчаяна съпротива, но са били победени..

БСП да събере няколко милиона от червените си милионери,и да ги раздава на заблудения си електорат от пенсионери,чиито пенсии бяха ограбени на времето именно от Червените Боклуци,които те така усърдно гласуват.Ромите,също основен електорат на БСП,също могат да се обърнат и към Гергов,и към пикаещия във фонтани,и към Р.Овч. Ние работещите отказваме да издържаме мързеливия и некадърен електорат на БСП!!!!!

БСП иска да плащаме на мангалите и водата ! Няма по мракобесна партия !!!

те и без това не плащат НО некой требе да покрие разходите ...и това сме шепата балъци