САЩ забрани на дипломатите си да се поливат благотворително

Държавният департамент на САЩ забрани на дипломатите си да се поливат благотворително с ледена вода в помощ на болните от амиотрофична латерална склероза (АЛС).

Обратно в новината

Коментари - САЩ забрани на дипломатите си да се поливат благотворително | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вмето да се циркосват - да вземат да дарят някой лев. Доста по-практично ще е

В клипа си тарикатчето Чарли Шийн изсипва върху главата си тенджерка със сухи 10-доларови банкноти. А чудакът Бил Гейтс проектира и сам изгражда специална конструкция, с която излива върху себе си бъчва с 20-30 литра вода. Впрочем АЛС не беше ли грешната диагноза, поставена на Гого от "Тоника", а той всъщност е имал лаймска болест?

деер

И на един президент не му отива да се възползва от положението и да си хваща гаджета от антуража си, ама на кого му пука? А , всъщност означава ли това, че е толкова комплексиран, че си е плащал за секс услугите? Предизвикателството се приема или отхвърля, няма средно положение.

Тези трябва да се заливат с вряла вода за да се ощавят

Дали ако почнат да се заливат с фъшкии няма да съберат повече пари?

Ако Путин се беше залял със студена вода - тук и сега щеше да има възгласи за възхвала, които да се чуват дори в Кремъл !

ПИПО

Тъпо копеле си батко.

За Русия и други северни страни това не е никакво предизвикателство .Който е минавал през руската баня може само да се смее на такова ,,предизвикателство".Съвсем друго е благотворителноста и тя е един от стълбовете на християнството а и на всяка човечност.

И как да разбера че Буш например е залят с наистина ледена, а не хладка ,вода?

Инфантилизмът на западното общество достигна неимоверни висоти /или е по-правилно да се каже низини?/. Няма значение дали американските политици се поливат с кофата- важното е,че те се оливат тотално във всяко друго отношение.

На Запад са инфантили и дебили, а понеже ний сме толкоз умни и хубави живеем по-добре от тях :D

деер

На запад са инфантилни и дебили, ама ние сме по-зле! Може би това описва по-правилно действителността.

аз да проявя благотворителност . Ще си налея една ледена бира .

Туй е пирамида един дава 100$ и номинира още трима да дадат по 100. Накрая печелят само първите. В случая само фондацията. Един ден като събере колосална сума, е не измисли никакъв лек парите ще са изсмукани от останалите. Такива пирамидални структори са извесни от миналия век разиграваха с пощенски картички залепени с марки. После бяха на мода дай ми 10лв. и кажи на други 8 човека да ти дадат на тебе. В един момент желаещите свършват и на последните няма кой да им даде.

Светът бива обзет от пълна лудост! ЗНАЧИ КРАЯТ НАБЛИЖАВА!

САЩ ЗАБРАНИХА Сащ са много щати, 50 бр и затова са в множествено число винаги

Повечето се поливат с топла вода и си правят ПР

Този пиниз със студената вода първи го приложи във филмите си Чарли Чаплин. Сега само го пунтират. Нищо ново под слънцето - само скука...

Опряхме вече до изнудване за да правим благотворителност!

41 млн. долара за по-малко от месец ...