Коментари - ВМРО издига Ангел Джамбазки за кандидат-кмет на София | dnes.dir.bg
назад

ВМРО издига Ангел Джамбазки за кандидат-кмет на София

Евродепутатът Ангел Джамбазки е кандидат на ВМРО за кмет на София. Партньорите им в Патриотичния фронт от НФСБ вече обявиха, че издигат самостоятелен кандидат.

Обратно в новината

Коментари - ВМРО издига Ангел Джамбазки за кандидат-кмет на София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кандидатурата не е подходяща за кмет. Вероятно го предлагат, защото знаят, че няма да бъде избран.

Забелязвам, че атаките на БХК, "кришанрите" на Генов и прочие либерасти са насочени именно към Джамбазки, на Кракачанов не му обръщат внимание, на Волен му се присмиват а за Симеонов дори не споменават ..мисля, че това говори достатъчно!

Остана и "патриот" с турска фамилия( джам,очила) да е кмет на София...ха..ха Затова ли подкотви почвата с хакерската атака от ИД..ха..ха много е известен Джама даже и сред терористите...ха..ха Ами ВМРО са си били терористи на времето..ха.ха

Не е важна фамилията а съзнанието ;) И Джамбазки не идва точно от джам ;)

Джамбаз май беше нещо като търговец(шарлатанин) на турски..още по-зле..ха..ха

ФАМИЛИЯТА ДЖАМБАЗКИ- ОТ ТУРСКИ ДЖАМБАЗИН ЗНАЧАВА ТЬРГОВЕЦ НА КЬОРАВИ /СЛЕПИ/ОВЦЕ.

Я, каква "изненада"-премахнаха го от страницата.Ще гласувам за него.

въх , тук е пълно с хамелеончета и дупедавци( със сигурност ще се разпознаят)!

Гласува се за личност, а не за партия.Не ви ли дотегна от организирани политически групировки,чийто интереси се разминават с тези на обществото.

Супер! Въпреки, че сега, в нашенски стил, непременно ще го забъркат в какви ли не интриги, моят кандидат се появи. Бях решил да не гласувам, но щом има такъв кандидат-кмет, ще гласувам за него. Смел, безкомпромисен, млад човек вече и с международен опит и с политическо бъдеще. Допускам, че ББ ще предложи Фандъкова за кандидат-президент, затова не искам да си губя времето.

международен опит ли :))))

Джамбазки- учудваща за възрастта и средата в , която живее прямота,кураж ,ерудиция и родолюбие.Бих го предпочел.Ще видя и другите кандидати.

душа дава, за ... този нещо работил ли е през живота си?

Antoinette Todorova

а Bие ??

Що, ти какво разбираш под работа? Някои, за разлика от теб, работат и с главите си!

Тоя като говори, нищо не казва, къв кмет кви 20 стотинки?

калабълък да има ... "барабар Ангел с мъжете:)" Никой никъде за 5 стотинки не ги бръсне никъде ... Краси Каракачанов само с мен не влезе в коалиция за тези 20-25 години:))))

Ще си позволя да ви опонирам, според мен един от малкото (да не кажа единствения) представител на "патриотичните" партии, който говори смислено е именно Джамбазки

А бе Краси, в твоята партия само двамата ли сте ...

Тоя много дрънка,но не прави нищо.ВМРО е една мъртва организация.Можеха на спокойствие да съберат подписи за референдуми,но се правеха на улави и се въртяха до софрата на Тиквоча.

да си седи при европейците

Все едно и също, думи, думи, а нищо не се променя,.....еее, променят се джобовете на избраните, все пак е нещо, ха-ха-ха!!!!

ХАРЕСВАМ ГО ЗАРАДИ ЧОВЕЧНОСТТА И ХУМАНОСТТ ХАРЕСВАМ И ФАНДЪКОВА, НО ДА НЕ БЕШЕ ОТ ГЕРБ................ ДАНО КАНДИДАТ КМЕТОВЕТЕ ДА БЪДАТ ХУМАННИ КАТО ФАНДЪКОВА БИХ ГЛАСУВАЛА ЗА КАНДИДАТ КМЕТ С ЛЕВИ УБЕЖДЕНИЯ

Този не е нито родолюбец ,нито пък човечен, напротив - най- обикновен хейтър е...

Antoinette Todorova

ако всички бг хейтъри бяха като него , BG щеше да е рай !

Хейтър хахаха смайл ор дай а?

Този Джамбазки някакъв башибозук ли е?

за Фандъка, защото всички схеми за крадене вече са затвърдени. Ако изберат някой друг, ще трябва много време да се усвоят схемите от други играчи. Ясно е, че корупция и кражби няма, че герберастите са ангели с крилца, Цецо Кумецо не е престъпник, а Мутрата не е мутра, а пък и да не е така никой няма да тръгне да ги разследва. Нали сме най-големите послушковци и продажници в ЕС, никой не ги пипа управляващите, въпреки че за тях закон и конституция не представляват нищо, даже се събират посланиците да ги тупат по рамото.

Само пари за кампанията ще потрошат.

Гласувай за ''АТАКА''И спаси България!!!

Много рано ви захраниха с пица.

И май вместо култивирани печурки, на пицата са им сложили от веселите гъби.

кандидат на АТАКА за кмет на София е Явор Нотев, изключителен юрист, има акъл повече от цялата герберастка парламентарна група, плюс министерския съвет, плюс Мутрата, Цецо и Цецка, взети заедно. Но това не е характерно само за него, има още доста хора от Атака, за които може да се каже същото, и Сидеров е един от тях. Ти като си прост простак, и си избираш такива като теб, не е само твой проблем, но и на всички останали, и на България. Не е зле да вземеш да се поинтересуваш и да започнеш да гледаш и други телевизии, освен чуждите и просташките НТВ, БТВ, БНТ и ТВ Европа, защото виж до къде си стигнал. Нямам много надежда, такива като теб вече са увредени генерално, едва ли ще прихванеш нещо, освен това за да прихванеш, трябва и интелект, и образование, и чувство за дълг и обич към Родината, и честност, и чест. А такива неща в избирателите на сегашната управляваща банда няма. Вие може да си мислите, че притежавате тези качества, но не е така. Вие даже не сте и българи.

СмЕх. ГолЕм.

Някои могат да не харесват Ангел Джамбазки поради политически причини. Всичко е въпрос на личен избор. Но никой няма право да му отказва блестящите личностни качества, които той без всякакво съмнение притежава. Най добра политика е честноста. Нека тогава бъдем честни към него и към самите нас. Нека той получи на изборите това, което заслужава.

Циганските махали в Разложко и Плевенско не са гласували за ка4ества, за пари.

Кои са тези блестящи личностни качества? Какво образование е завършил? Има ли семейство? Какво е отношението му към родителите?

ЗАЩО ТЕЗИ ВЪПРОСИ НЕ ГИ ЗАДАДЕШ И НА ББ

Така е, в последните години рядко имаме политик, който да е едновременно бързомислещ, добър оратор, без да е простак. Държи се на подходящото ниво, ерудиран е. Харесва ли ни или не, политиците са начело на нацията и трябва да се държат на едно ниво по-високо от средностатистическия човек. Като кажат за политик "човек от народа" и си мисля... ами тогава дай да сложим Айшето от махалата, и тя е човек от народа.

Като гледам всичките политици са джамбази, няма ангели.

ангелите у нас умират най-вече от оплюване , но това го знаем всички !

Знаете ли защо,му викат на Валери Симеонов прякора ''ВИНКЕЛА''???

Как се превежда фамилното име от турски на този Джамбазки?

между другото , какво значи "фандък"?

ново на българската политическа сцена - поредния мафиот - кмет... Гласувай народе, гласувай...

Този е неразличим от Бареков и Сидеров - големи усти, тъмни финанси, интересът клати фесът - който им плати, той им определя политиката

ах , да имаше кой да провери и фандъка , но уви !

Значение на думата джамбазин мн. джамбази, м. Остар. Търговец на добитък, обикновено на коне.Друго значение - конекрадец.

аха,значи този е от конекрадците, а има едни други цигани калайджии им казват.

Целта на партиите не е кмет на София, а да пробутат някой общински съветник. Така ще имат информация какво може да се спечели -не казвам присвои или открадне, защото ще се убидят. Юруш на изборите.

Винкела защо се дели от ВМРО,нали са коалиция????Никога повече глас за НФСБ!!!!

Тамплиер до 4еркез, масон до пудел.Отговаря на името Валери.

Пак ще се видим, след десет години...

от Педерасткия фронт се включи в битката!

Откровено не харесвам Каракачанов, но Ангел Джамбазки е един от малкото "патриотични политици, които стават - деен е, не е глупав и има ясни и твърди позиции.

Подигравка с столичния избирател! Това момченце с не довършено образование не става за кмет на с. Пищане та камо ли на столицата.

Дефицитът в политиката е преди всичко на морал. Този изглежда читав.

Относно недовършеното (една дума) образование - не е зле да се информираш по-добре. А относно твоя правопис или по-скоро липсата на такъв, както и на всякаква пунктуация - явно доказателство за твоето недовършено (да повторя - една дума) образование.

Той човекът не знае кога се пише "със" кога - "с", ти си тръгнал за "недовършено" да му придиряш. Но пък е политически ориентиран.

атат, разкажи нещо за родното с. Пищане, та и ние нещо да научим.

Много Трол, много Хейт, много думи, нищо съдържателно. Я малко по-професионално напишете какво е правил като съветник в СОС - предложения, изказвания, работо в комисиии. Също и за работата му като евродепутат.

Отчитат дейност, колкото и безсмислена да е тя... Интересно кой ще спонсорира кампанията и защо?

Гошо Гергов и Цветелина Бориславова, проблем?

Излишно е да се кандидатират други - пред ГЕРБ и Фандъкова никой няма шанс. Да спестим малко средства.

от такива "блестящи умове"като теб сме залепнали на дъното !

Така, така... Да "спестим" още малко средства, за да ги дадем фъндък на БОко&меСТАН...!!! :::)))

Само фъндъка е най морален и честен,друг в София няма.

трябва да има повече Aнгели джамбаски , ако искаме BG да тръгне по правия път ! този човек ни представя в европа , за която твърди , че е "смотана" !!!

Ти името му не можеш да изпишеш правилно,пък се молиш за още такива. Не те слуша главата.

Antoinette Todorova

моля те , пенке , не се притеснявай за моята глава !

Баш Джамбазки ли ще се кандидатира? След серия от излагания по телевизията придружени със съмнения за алкохолна зависимост. Това момче не може да си изиграе картите,като хората. За мен това е кандидат издънка.

"Пенка" да не е партизанския ник на Асен Генов?

Кришнарката броя4 на делфини.

ВМРО е един статист в политиката докато Каракачанов не се махне от върха. Не го знам какъв лидер и специалист е, но "постиженията" на партията говорят зле за него. За тоталното излагане да се коалират с Гергьовден и подобни по-добре да не се говори.

Този Джамбаски и онова лакумото човече приличащо на татко Барба - Каракачанина нямат нищо общо с заветите и целите на ВМРО. Просто присвоиха си имотите на Македонските Братства,хаправиха си частна фондация , събират доста сериозни наеми от имотите и просто трябва да покажат някаква активност.Нали все пак баш войводата е зам.председател на Народното събрание. Глаували за Джамбаски ------зависи на колко цигани ще платят. Не повече от 5 000 гласа в София. 90 % напазарувани,това го може най-добре зам.председателя на НС.

Като ти гледам правописа, мога само да те посъветвам да спреш гъбите в пицата.

Извън България не останаха ли стари активисти на истинското ВМРО да им потърсят сметка?

Още е в коалиция БОСТАН! Какъв гнус!

Явно си от феновете на златния пръст и дпс вазелина

Ачо - мачо

Този не стана ли депутат с парите на Дудука, демек на КТБ?!И няма кой да го поразследва?Тъп народ-бедна държава.Още, още фалити, още една хиперинфлацийка му трябва, че да запомни

Не бе направо с парите на КГБ, а относно "тъпия народ" ти си прекрасен пример.

не за друго, ами да получи малко ефирно време за изява на висок национален морал