МФ влезе в задочен спор с Брюксел

Членовете на ЕКОФИН са одобрили ревизиран проект на становище на Съвета по конвергентната програма на България, заяви МФ.

Обратно в новината

Коментари - МФ влезе в задочен спор с Брюксел | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоя дебил отново ни пробутва желаното за действително.Лъже безогледно и неспирно.А тъпият му и инатлив началник не си дава сметка, че тоя е неговият гробокопач.Абе, като му дойде времето, все ще се намерят няколко килии в централния.

Комисарят Оли Рен казва едно, СД казва обратното! На кого да вярваме? Май въпросът е риторичен...

Та да може Хер Флик да си отлети безвъзвратно в Щатите!...

Явно все още си мисли, че Брюксел са от ГЕРБ:)) А може американския му английски да е непознат за европейците!!! Най-после официално му показаха жълт картон/според мен червен/. В Еропа не лъжат за разлика от нашето правителство!!!

Това момче Дянков очевидно пак нещо май не е разбрало .Дали коктеилите не са му били в повече в Мадрид , или си е сбърканяк по рождение?

Второто е правилното.

Някой разбра ли нещо от написаното? Само Дяанков го разбра - по-точно - ни лъже, никой не е одобрявал промените, но той си вярва, че казал на колегите си, когато отиват до тоалетната, че има някакъв проект. И те казали "ДА" защото им се пишкало и бързали

Само този стига, за да събори ББ от власт

Единственият смислен антикризисен ход на Дянков - да включи Договорите за разплащане! Малко свежи пари за икономиката! А то беше голямо усукване, оплакване, заклеймяване. Има една приказка "Насерсем гардже Господ гнездо му прави!" от некомпетентността си този път спечели!

Не в "задочен спор" а на "развален телефон"!

Да чуем официалното становище,ама не от устата на Дянков.Няма как да не е разбрал за тези договори,след като парите се залагат ежегодно в бюджета.Има нещо друго,друга игра!

Играта е, че са пълни неспособници и търсат оправдание за немощта си в предишните. Ще ги видим юли и август като минат два три месеца от бума по събирането на данъци. Тази година и 70% от бюджета няма да изпълнят, та сега прехвърлят част от дифицита си за 2010 в 2009, че да реват пак от лошо наследство.

Има, и то голяма игра. Не че ЕС са много по-стока, но САЩ след края на Студената война загубиха влиянието си в Европа. За това са всичките магарии с посещенията, със спонсорирането на оранжеви и други полюции, с наливането на пари в Турция (която скоро щяла да влезе в ЕС, дано не, и поради тази причина също!).... с обиколки из бившите соц. държавици (без България, тя е купена по времето на наш'та цветна революция). Обиколки, малко след които падат самолети и се раздухва нов страх и омраза. Въобще, нищо конкретно, но много тропот на малки американски ботушчета.