Коментари - Гергана говорела с майка си, когато я ударил влакът | Днес.dir.bg

Гергана говорела с майка си, когато я ударил влакът

18-годишната Гергана, която вчера бе блъсната от бързия влак Кулата-София, е в тежко състояние. Тя говорела по телефона с майка си и не чула идващата композиция

Обратно в новината

Коментари - Гергана говорела с майка си, когато я ударил влакът | Днес.dir.bg

Коментари

това новото поколение е като зомбирано..все втренчени в екрани,монитори,тв....абе вдигнете очи,огледайте се ..може дори да се опитате да заговорите някой до Вас..не е много трудно!!!

Човешко е да се греши. В случая вината си е на момичето. Дано оцелее. Но все пак, смятам, че може да се обезопасят още нещата. В Германия пешеходните бариери на жп прелезите са така направени, че е невъзможно да се разсееш - като влизане в лабиринт е

Това за Германия ОК но да не забравяме , че тук е България и ако изобщо стане нещо подобно ще е мъчно и бавно. А иначе какво се получава - момичето приближава прелеза говорейки по телефона. Да допуснем че не вижда светлинната сигнализация, не чува звуковата сигнализация - за да продължи трябва да мине под бариерата или от страни. И ако е със затворени очи ще се блъсне в нея а ако не няма как да не види спусната бариера което значи само едно - идващ влак ! Ако не го знае е ужасно, но ако го знае и го е пренебрегнала - за какво говорим?! След това идва моментът с нечуването на локомотивната свирка което вече е .......... !

Моля се, МОЛЕТЕ СЕ И ВИЕ БЪЛГАРИ за това БЪЛГАРСКО МОМИЧЕ! БОГ ДА Е С ГЕРГАНА! Всеки млад човек ни е ценен! И всеки Българин! БОГ ДА ПОЖИВИ ГЕРГАНА! АМИН!

Ние ще се молим ама те /младите/ трябва да се научат ! Но не виждам как ще стане това !

Машинистът е карал с несъобразена скорост и не е проявил достатъчно внимание. Редно е да го задържат за произшествието с тежка телесна повреда.

Дано се оправи

Не мисля,че свирката на локомотива е по-слаба от звука на телефона. А влакът не е сейтборд да завие бързо!

Защо влакове преминават насред населени места?

Те и под земята да вървяткато си заплес пак ще го отнесеш

А ти какво предлагаш - само през полето? И до гарата да се пътува с автобус ?

Покрай къщите!!!

Брей това жената не е като човека, брей... Жена шофьор, негър скиор и бивша ку*рва няма...

Българинът от дир.бг прилича на някой от героите на руската класическа литература. Едно 18 годишно момиче е направило голяма грешка. Ако можеше да отидете сега да я набиете с камшик в болницата, докато е в безсъзнание щяхте да кипите от задоволство. То са вицове за трамвай, то е присмиване, кифла била, селянка и прочее. На всеки се случва да сгреши, да се разсее. Това момиче може да е дъщеря ви, сестра ви и т.н. Нямате капка човещина, елементарни сте! Как е възможно, направо тръпки ме побиват...

Това "На всеки се случва да сгреши, да се разсее." е направо несериозно ! Да се разсее и да си изпусне сокчето да кажем или пицата - да, ама на жп прелез - сигурно е адски разсеяна !

Stef, като толкова сте убеден, че е тъпа кифла, че е виновна за това, че се е оставила да я бутне влака идете да й потърсите сметка лично? Идете, набийте я, ударете й два шамара или каквото Ви душа иска. Или напишете писмо до родителите, че жестоко са сбъркали като са създали и възпитали такава кофти дъщеря. Защо трябва да си избиете комплексите тук, в коментарите и да я упреквате анонимно? Направете нещо истинско! Искате нас ли да ни убедите, че не бива да се оставим да ни бутне влак, докато говорим по телефона?

Точно това им писах по-долу...Не мога да схвана как може хората да са толкова лоши, без причина...Иначе, за руската литература, малко съм по княз Валковски, той ми е героят, па май му харесвали камшиците:)

А как сметна кои са лоши и кои добри? Или май няма добри ?

Когато всеки ден неколкократно пресичаш жп-прелез, то става маловажно събитие в съзнанието ви - нещо елементарно и автоматизирано. Напълно възможно е да се случи, защото си отдаден на гласа в ушите ви. Преди няколко дни пресякох неправилно с огромен риск променено кръстовище със светофар по стара памет - от 1 година е променено, заради изграждащото се метро. Бях стресирана от случилото се, съзнанието ми запеметявало цели 30 години и изключило последната 1 година, в която ежедневно по няколко пъти пресичам. Просто, уморена и измръзнала, работеше в мен старият спомен за уличната ситуация. Не винете и" не хвърляйте първия камък" - както е казал Христос.

Тя си е виновна дано се оправи

за две изпуснати букви - лелей-й неграмотност! Не съм машинописка, за сведение съм пенсионирана коректорка в Издателството на БАН.

Е, след като и в БАН коректорите са такива...

Вече много кучета в града пресичат на пешеходна пътека и на зелено.

Много точно - и аз съм виждал на сфетофари как чакат и минават на зелено сами или с пешеходците .

обидили се селянино клети. А селянията не само не могат да пишат, а и не говорят правилно.

едно време преди комунизма имаше виц . Един селянин вървял по трамвайната линия и като му казвали пази се той отговарял - "Он че кривне", щото така криввали колите когато не отстъпвал. Ама явно и влакът не е кривнал.

И какво точно разследва това II РПУ в Благоевград.

Вероятно за "вина" на машиниста или проблеми със спирачките?!

що ще я водят в Пирогов, нали там са все корумпирани, а като видят дебелия край Пирогов все търсят. Там водят най-безнадеждите слуаи. И тая тъпа кифла знае ли как е съсипала живота на машиниста и на семейството му. Говорила по телефона - тия селяни ни телефони заслужават ни коли - да пукат и гледат свине на село.

Селяните са си наред! Селяндурите като Вас са зле. И пишат с грешки. По няколко в едно изречение...

A бе и ти си от некое село, кат ти гледам писането.

обяснение ГОВОРИЛА С МАЙКА СИ, че да е говорила и с папата, какво от това? Като пресичаш, поглеждаш на ляво и на дясно и тогава вървиш!

А какво от това като ги изписахте тези два реда?

А какво от това че ти не си ги написал / двата реда / ?

Като бях малък, баща ми ме плашеше "Внимавай как пресичаш релсите, че ако те сгази влака ще ти откъсна главата." и да Ви кажа заплахата действаше отлично. Дано се оправи момичето и да и е за урок!

За оправянето не знам, но за урока - май не е ходила на никакви уроци освен по смартфони !

Още един кандидат за премия! "The Darwin Awards are a tongue-in-cheek honor, originating in Usenet newsgroup discussions around 1985. They recognize individuals who have supposedly contributed to human evolution by selecting themselves out of the gene pool via death or sterilization by their own actions."

Как може да сте толкова злобни...Аз мразя ай-фони и хора, които все говорят или пишат на телефоните си, независимо къде са, но няма да забравя как веднъж трамвай в София едва не ме блъсна като вървях потънал в мислите си...Може така да беше и с момичето. Не може да съдиш ако не знаеш всички обстоятелства.

Насе, през колко бариери мина, за да се окажеш пред трамвая?!

Е, прав сте! Но разликата между Вас и кифлата е, че Вие все пак осъзнавате, че вината за произшествието би била Ваша. Докато кифлата е убедена, че не са я пазили. И според нея, влакът е бил ДЛЪЖЕН да спре...

До някъде си прав ама в крайна сметка това е жп прелез със светлинна и звукова сигнализация / включени / и спусната бариера а не улица ! Колкото и да е умислена или потънала в проблеми да не види поне 1 " стоп " - ще спестя определението.

Влака се е движел с превишена скорост.

Айде де! Ти с радар ли го засече? Но дори и със 100 километра да е карал, ако телефонистката беше чакала зад бариерата, нямаше да я удари.

Ужаснооооо! Защо, Господи?!

защото блееше чадо...

Ха-ха-ха! +10

Машиниста сигурно е бил пиян. Може ли да не даде предимство на пешеходката, водеща важни международни разговори от планетарно значение...

За всичко са виновни машинистите. Трябва да спре, да се ослуша и ако види теле на прелеза, да слезе и да го изнесе на ръце.

Дано оживее, но най-вероятно ще се видят после, на оня свят. Кухи лейки с телефон залепен на ухото, това да ви е обеца! Зарибиха ви разните софтуерни нехранимайковци и пълните гушите на операторите. Спрете, огледайте се, ще видите колко е прекрасен света около вас.

Всяка куха лейка дет е отебала софтуерните идиотчета сега сърба попарата като ползва софтуера им. Всичко се връща.

Моля не обиждайте лейката - все пак като се напълни върши работа !

Егаси да не види влака на релсите, не е забелязала звуково-светлинната сигнализация и не е чула 2-те свирки на влака. Миг невнимание и после цял живот страдание. В днешно време хората обръщат внимание само на телефона си, без да се интересуват къде се намират. Все пак влака се движи само по релсите, дано се оправи момата и да осъзнае каква глупост е направила.

Крайно време е да разбере всеки, че най-толемият му враг е абсолютната самонадеяност,пренебрегване на всички правила, глупостта и наглостта!! Скъпо ще плати за тези си качества тая пикла!!

Да ме прощавате, ама това жената не е като човека... Защо ли? Пикае клекнала и няма грам мозък в главата!!!

Той пък мъжът като пикае прав, много мозък има в главата, всичкият е съсредоточен в двете му топки и почти непрекъснато му изключва захранването към главата.

По добре без захранване отколкото без мозък / в случая / !

всеки ден съм сколата по града и до сега като видя жена която кара и не е с телефон на ухото си отбелязвам на едно листче.....водя месечна статистика и процентите са около 10 за сега без тамагочи на ухото а веднъж една и кърмеше по време на движение дори......

С електронизацията постепенно изчезва/закърнява/ инстинктът за самосъхранение!

Разбирам, говорила - не чула. Но защо не се е огледала?

Така е но да не би да е имало опиати ?

Жената не може да върши две работи наведнъж Или говори или гледа Тази е говорила

Извод: Мобифоните са вредни за вашето физическо и психическо здраве! ;)

Пропуснах финасово. А може и още. Както би казал Сталин: Няма телефон, няма проблеми. ;)

Няма казус в тази случка - момата е станала жертва на собствената си глупост и безхаберие! Наистина нелепа и жалка история...

Дано спасят момичето, ама може ли да е такава овца.

За овцата не съм сигурен че ще постъпи така .

Какво има да се разследва?! Поредната проява на тийнейджърско малоумие... Остава сега, да обвинят машиниста или пък направо да забранят движението на влакове..., защото ПЕШЕХОДЕЦЪТ никога не е виновен!...

Дано да е успяла да си направи и селфи с приближаващия я влак..... Така и ще я.... тагват много.... малоумни хора....

Ако не ще си прави селфи в болницата.

Е, тя хубаво е говорела, но не е и сляпа, нали? Явно редовно си минават на пусната бариера.Това вече е възпитание.

когато през квартала преминават влакове!

Е айде сега - само през този квартал минават влакове !

То момичето е чуло свирката но не е разбрало че свирят на нея. Най- вероятно се е издразнила на тая свирка, която и пречи да проведе един ненормален разговор.

те в благоеФград са само такива малоумници, имаше една Димтрина Тасева, бачкаше курва на оковръстното.

След подобна новина само скопен или звяр може да пише глупости надсмиващи се над случката. Какъв ти черен хумор, това си липса на човечност и наличие на оскотяване.

А какво - да си скубем косите ли?

Не се дръжте като простаци. Всеки може да пострада, а в случая освен момичето да не си на мястото на майката, машиниста. Не ставаше дума за скубане на коси или да пренебрегваме безотговорното поведение. Кой разбрал, разбрал. И до утре да пиша щом няма вътре...

Прав си, не е за смях, за съжаление е... Рядко срещана глупост...

Хората в случая не са виновни. Това момиче е толкова слабоумно (продукт най-вероятно на слабоумна майка), че освен за посмешище за друго не става. Пак ще повторя онази реклама по телевизията, в която се казваше: "Не става само с ядене, трябва и акъл".

Само не знам от къде ще дойде тоя акъл ?!

Мисля, че е крайно време да се забрани на пешеходците да говорят по телефон докато ходят. Има една подборка от видеорегистратори на коли с безакълски изпълнения на пешеходи, които просто си ходят и говорят по телефон.

Не на майтап, преди в техническите новини, разглеждаха устройство свързано със смартфона, което да променя джижението на ходене, като оценява опасност докато разговаряш. Изглеждаше ми леко казано тъпо. По-добре да почва да мига гадно екрана и писклив звук, за да разбере, че нещо не е наред.

И да изпуска гадна миризма !

понякога е смъртоносно да слушаш майка си....

Черен хумор.

така е... но както виждате 1/3та от Българите нямат чувство за "черен" хумор... :)

Не че нещо, но в случая черния хумор е неуместен. Дано момичето се оправи по-бързо!

Дано наистина 'да се чуят после'. Милениумите нямат никакви познания за света - те са девствени в умствено отношение. Нямат никаква идея защо трябва да се спазват правилата - най-важен е телефона и фейсбука. Липсата им е равнознана на смърт. А както се вижда - и наличието им. Стискаме палци да я закърпят.

Ти пък къде се отнесе? Какво общо има това с темата?

МЛАДИТЕ СИ МИСЛЯТ, ЧЕ СА БЕЗСМЪРТНИ....ИМАМ ДВАМА СИНА И НИКОГА НЕ ИМ ДОСАЖДАМ ПО ТЕЛЕФОНА БЕЗ НУЖДА...ПРИ МОМИЧЕТАТА Е ДРУГО. ТЕ ТРЯБВА ВСИЧКО ДА СПОДЕЛЯТ С МАМА...ДАНО ИМА КЪСМЕТ МОМИЧЕТО БЪРЗО ДА СЕ ОПРАВИ

Не е лесно да си тъп и малоумен идиот. Дано се оправи момичето. За съжаление в последно време разговорите по мобилния телефон, изпращането на съобщения или селфитата, че да се изфукаш в интернет, са станали по=важни от собствената безопасност и безопасността на другите. Не знам какво им става на хората - ако не вдигнат, все едно е края на света. Да не говорим за скандали, на които съм ставал свидетел, че някой не си вдигнал телефона, като му звъняли.... Баси - дано се оправи момичето....

В Америка бях свидетел- шестима души са на масата, шестима заровени в телефоните си... А когато случайно някой от тях си вдигне погледа от телефона и зърне наоколо, погледа е празен и блуждаещ- страшно е! Хората са тотално самотни- щом някой седне на пейката или на масата в кафето, директно се хваща за телефона; във фитнеса след всяко вдигане на тежести следва 10 минутно ровене в телефона- какво толкова има там, без което не се живее дори нощем?! Или хората ги е страх, че ако не копат с умен вид в джаджите си, ще изглеждат тъпо в днешно време?! Мисля, че ако просто отворят една хубава книга, биха изглеждали и по- различно, и по- умни от общата загубена маса на днешните зомбита.

Това е като омагьосан цикъл - самотни са, затова не свалят очи от телефона, колкото повече не свалят очи, толкова по-самотни са. От друга страна такива идиоти винаги е имало, само че нямаше телефони, да се заровят в тях, просто сега имат поле на изява - има много нормални хора, които не живеят в телефона, а го използват разумно.

И тук е пълно с такива. А това за погледа е абсолютно точно .

Много жалко за момичето, дано се оправи и да може да води що годе нормален живот, ама как може да е толкова вглъбена в разговор по телефона, че да пресече при червени светофари и спуснати бариери и да я удари влака, просто умът ми не го побира! Но каквото и да е е тъжно, че млад човек е пострадал така жестоко и нелепо!

Ако локомотивът ти свирне на 20 м от теб, ще се насереш 3 пъти, камо ли да не чуеш свирката! Тази трябва да е много глуха или малоумна.

Точен коментар. Всичко друго е излишно.

Или и двете! Освен ако не е умишлено?!

Не само това , някой от вас бил ли е в близост до ЖП прелез когато идва влак? Дори да си глух и да не го чуеш - ще го усетиш - защото вибраците се усещат от далече !!! То се усеща когато един тир мине по улицата до теб , камо ли влакова компизция - тежаща хиляди пъти повече.

Коментари - Гергана говорела с майка си, когато я ударил влакът | Днес.dir.bg

Гергана говорела с майка си, когато я ударил влакът

18-годишната Гергана, която вчера бе блъсната от бързия влак Кулата-София, е в тежко състояние. Тя говорела по телефона с майка си и не чула идващата композиция

Обратно в новината

Коментари - Гергана говорела с майка си, когато я ударил влакът | Днес.dir.bg

Коментари

това новото поколение е като зомбирано..все втренчени в екрани,монитори,тв....абе вдигнете очи,огледайте се ..може дори да се опитате да заговорите някой до Вас..не е много трудно!!!

Човешко е да се греши. В случая вината си е на момичето. Дано оцелее. Но все пак, смятам, че може да се обезопасят още нещата. В Германия пешеходните бариери на жп прелезите са така направени, че е невъзможно да се разсееш - като влизане в лабиринт е

Това за Германия ОК но да не забравяме , че тук е България и ако изобщо стане нещо подобно ще е мъчно и бавно. А иначе какво се получава - момичето приближава прелеза говорейки по телефона. Да допуснем че не вижда светлинната сигнализация, не чува звуковата сигнализация - за да продължи трябва да мине под бариерата или от страни. И ако е със затворени очи ще се блъсне в нея а ако не няма как да не види спусната бариера което значи само едно - идващ влак ! Ако не го знае е ужасно, но ако го знае и го е пренебрегнала - за какво говорим?! След това идва моментът с нечуването на локомотивната свирка което вече е .......... !

Моля се, МОЛЕТЕ СЕ И ВИЕ БЪЛГАРИ за това БЪЛГАРСКО МОМИЧЕ! БОГ ДА Е С ГЕРГАНА! Всеки млад човек ни е ценен! И всеки Българин! БОГ ДА ПОЖИВИ ГЕРГАНА! АМИН!

Ние ще се молим ама те /младите/ трябва да се научат ! Но не виждам как ще стане това !

Машинистът е карал с несъобразена скорост и не е проявил достатъчно внимание. Редно е да го задържат за произшествието с тежка телесна повреда.

Дано се оправи

Не мисля,че свирката на локомотива е по-слаба от звука на телефона. А влакът не е сейтборд да завие бързо!

Защо влакове преминават насред населени места?

Те и под земята да вървяткато си заплес пак ще го отнесеш

А ти какво предлагаш - само през полето? И до гарата да се пътува с автобус ?

Покрай къщите!!!

Брей това жената не е като човека, брей... Жена шофьор, негър скиор и бивша ку*рва няма...

Българинът от дир.бг прилича на някой от героите на руската класическа литература. Едно 18 годишно момиче е направило голяма грешка. Ако можеше да отидете сега да я набиете с камшик в болницата, докато е в безсъзнание щяхте да кипите от задоволство. То са вицове за трамвай, то е присмиване, кифла била, селянка и прочее. На всеки се случва да сгреши, да се разсее. Това момиче може да е дъщеря ви, сестра ви и т.н. Нямате капка човещина, елементарни сте! Как е възможно, направо тръпки ме побиват...

Това "На всеки се случва да сгреши, да се разсее." е направо несериозно ! Да се разсее и да си изпусне сокчето да кажем или пицата - да, ама на жп прелез - сигурно е адски разсеяна !

Stef, като толкова сте убеден, че е тъпа кифла, че е виновна за това, че се е оставила да я бутне влака идете да й потърсите сметка лично? Идете, набийте я, ударете й два шамара или каквото Ви душа иска. Или напишете писмо до родителите, че жестоко са сбъркали като са създали и възпитали такава кофти дъщеря. Защо трябва да си избиете комплексите тук, в коментарите и да я упреквате анонимно? Направете нещо истинско! Искате нас ли да ни убедите, че не бива да се оставим да ни бутне влак, докато говорим по телефона?

Точно това им писах по-долу...Не мога да схвана как може хората да са толкова лоши, без причина...Иначе, за руската литература, малко съм по княз Валковски, той ми е героят, па май му харесвали камшиците:)

А как сметна кои са лоши и кои добри? Или май няма добри ?

Когато всеки ден неколкократно пресичаш жп-прелез, то става маловажно събитие в съзнанието ви - нещо елементарно и автоматизирано. Напълно възможно е да се случи, защото си отдаден на гласа в ушите ви. Преди няколко дни пресякох неправилно с огромен риск променено кръстовище със светофар по стара памет - от 1 година е променено, заради изграждащото се метро. Бях стресирана от случилото се, съзнанието ми запеметявало цели 30 години и изключило последната 1 година, в която ежедневно по няколко пъти пресичам. Просто, уморена и измръзнала, работеше в мен старият спомен за уличната ситуация. Не винете и" не хвърляйте първия камък" - както е казал Христос.

Тя си е виновна дано се оправи

за две изпуснати букви - лелей-й неграмотност! Не съм машинописка, за сведение съм пенсионирана коректорка в Издателството на БАН.

Е, след като и в БАН коректорите са такива...

Вече много кучета в града пресичат на пешеходна пътека и на зелено.

Много точно - и аз съм виждал на сфетофари как чакат и минават на зелено сами или с пешеходците .

обидили се селянино клети. А селянията не само не могат да пишат, а и не говорят правилно.

едно време преди комунизма имаше виц . Един селянин вървял по трамвайната линия и като му казвали пази се той отговарял - "Он че кривне", щото така криввали колите когато не отстъпвал. Ама явно и влакът не е кривнал.

И какво точно разследва това II РПУ в Благоевград.

Вероятно за "вина" на машиниста или проблеми със спирачките?!

що ще я водят в Пирогов, нали там са все корумпирани, а като видят дебелия край Пирогов все търсят. Там водят най-безнадеждите слуаи. И тая тъпа кифла знае ли как е съсипала живота на машиниста и на семейството му. Говорила по телефона - тия селяни ни телефони заслужават ни коли - да пукат и гледат свине на село.

Селяните са си наред! Селяндурите като Вас са зле. И пишат с грешки. По няколко в едно изречение...

A бе и ти си от некое село, кат ти гледам писането.

обяснение ГОВОРИЛА С МАЙКА СИ, че да е говорила и с папата, какво от това? Като пресичаш, поглеждаш на ляво и на дясно и тогава вървиш!

А какво от това като ги изписахте тези два реда?

А какво от това че ти не си ги написал / двата реда / ?

Като бях малък, баща ми ме плашеше "Внимавай как пресичаш релсите, че ако те сгази влака ще ти откъсна главата." и да Ви кажа заплахата действаше отлично. Дано се оправи момичето и да и е за урок!

За оправянето не знам, но за урока - май не е ходила на никакви уроци освен по смартфони !

Още един кандидат за премия! "The Darwin Awards are a tongue-in-cheek honor, originating in Usenet newsgroup discussions around 1985. They recognize individuals who have supposedly contributed to human evolution by selecting themselves out of the gene pool via death or sterilization by their own actions."

Как може да сте толкова злобни...Аз мразя ай-фони и хора, които все говорят или пишат на телефоните си, независимо къде са, но няма да забравя как веднъж трамвай в София едва не ме блъсна като вървях потънал в мислите си...Може така да беше и с момичето. Не може да съдиш ако не знаеш всички обстоятелства.

Насе, през колко бариери мина, за да се окажеш пред трамвая?!

Е, прав сте! Но разликата между Вас и кифлата е, че Вие все пак осъзнавате, че вината за произшествието би била Ваша. Докато кифлата е убедена, че не са я пазили. И според нея, влакът е бил ДЛЪЖЕН да спре...

До някъде си прав ама в крайна сметка това е жп прелез със светлинна и звукова сигнализация / включени / и спусната бариера а не улица ! Колкото и да е умислена или потънала в проблеми да не види поне 1 " стоп " - ще спестя определението.

Влака се е движел с превишена скорост.

Айде де! Ти с радар ли го засече? Но дори и със 100 километра да е карал, ако телефонистката беше чакала зад бариерата, нямаше да я удари.

Ужаснооооо! Защо, Господи?!

защото блееше чадо...

Ха-ха-ха! +10

Машиниста сигурно е бил пиян. Може ли да не даде предимство на пешеходката, водеща важни международни разговори от планетарно значение...

За всичко са виновни машинистите. Трябва да спре, да се ослуша и ако види теле на прелеза, да слезе и да го изнесе на ръце.

Дано оживее, но най-вероятно ще се видят после, на оня свят. Кухи лейки с телефон залепен на ухото, това да ви е обеца! Зарибиха ви разните софтуерни нехранимайковци и пълните гушите на операторите. Спрете, огледайте се, ще видите колко е прекрасен света около вас.

Всяка куха лейка дет е отебала софтуерните идиотчета сега сърба попарата като ползва софтуера им. Всичко се връща.

Моля не обиждайте лейката - все пак като се напълни върши работа !

Егаси да не види влака на релсите, не е забелязала звуково-светлинната сигнализация и не е чула 2-те свирки на влака. Миг невнимание и после цял живот страдание. В днешно време хората обръщат внимание само на телефона си, без да се интересуват къде се намират. Все пак влака се движи само по релсите, дано се оправи момата и да осъзнае каква глупост е направила.

Крайно време е да разбере всеки, че най-толемият му враг е абсолютната самонадеяност,пренебрегване на всички правила, глупостта и наглостта!! Скъпо ще плати за тези си качества тая пикла!!

Да ме прощавате, ама това жената не е като човека... Защо ли? Пикае клекнала и няма грам мозък в главата!!!

Той пък мъжът като пикае прав, много мозък има в главата, всичкият е съсредоточен в двете му топки и почти непрекъснато му изключва захранването към главата.

По добре без захранване отколкото без мозък / в случая / !

всеки ден съм сколата по града и до сега като видя жена която кара и не е с телефон на ухото си отбелязвам на едно листче.....водя месечна статистика и процентите са около 10 за сега без тамагочи на ухото а веднъж една и кърмеше по време на движение дори......

С електронизацията постепенно изчезва/закърнява/ инстинктът за самосъхранение!

Разбирам, говорила - не чула. Но защо не се е огледала?

Така е но да не би да е имало опиати ?

Жената не може да върши две работи наведнъж Или говори или гледа Тази е говорила

Извод: Мобифоните са вредни за вашето физическо и психическо здраве! ;)

Пропуснах финасово. А може и още. Както би казал Сталин: Няма телефон, няма проблеми. ;)

Няма казус в тази случка - момата е станала жертва на собствената си глупост и безхаберие! Наистина нелепа и жалка история...

Дано спасят момичето, ама може ли да е такава овца.

За овцата не съм сигурен че ще постъпи така .

Какво има да се разследва?! Поредната проява на тийнейджърско малоумие... Остава сега, да обвинят машиниста или пък направо да забранят движението на влакове..., защото ПЕШЕХОДЕЦЪТ никога не е виновен!...

Дано да е успяла да си направи и селфи с приближаващия я влак..... Така и ще я.... тагват много.... малоумни хора....

Ако не ще си прави селфи в болницата.

Е, тя хубаво е говорела, но не е и сляпа, нали? Явно редовно си минават на пусната бариера.Това вече е възпитание.

когато през квартала преминават влакове!

Е айде сега - само през този квартал минават влакове !

То момичето е чуло свирката но не е разбрало че свирят на нея. Най- вероятно се е издразнила на тая свирка, която и пречи да проведе един ненормален разговор.

те в благоеФград са само такива малоумници, имаше една Димтрина Тасева, бачкаше курва на оковръстното.

След подобна новина само скопен или звяр може да пише глупости надсмиващи се над случката. Какъв ти черен хумор, това си липса на човечност и наличие на оскотяване.

А какво - да си скубем косите ли?

Не се дръжте като простаци. Всеки може да пострада, а в случая освен момичето да не си на мястото на майката, машиниста. Не ставаше дума за скубане на коси или да пренебрегваме безотговорното поведение. Кой разбрал, разбрал. И до утре да пиша щом няма вътре...

Прав си, не е за смях, за съжаление е... Рядко срещана глупост...

Хората в случая не са виновни. Това момиче е толкова слабоумно (продукт най-вероятно на слабоумна майка), че освен за посмешище за друго не става. Пак ще повторя онази реклама по телевизията, в която се казваше: "Не става само с ядене, трябва и акъл".

Само не знам от къде ще дойде тоя акъл ?!

Мисля, че е крайно време да се забрани на пешеходците да говорят по телефон докато ходят. Има една подборка от видеорегистратори на коли с безакълски изпълнения на пешеходи, които просто си ходят и говорят по телефон.

Не на майтап, преди в техническите новини, разглеждаха устройство свързано със смартфона, което да променя джижението на ходене, като оценява опасност докато разговаряш. Изглеждаше ми леко казано тъпо. По-добре да почва да мига гадно екрана и писклив звук, за да разбере, че нещо не е наред.

И да изпуска гадна миризма !

понякога е смъртоносно да слушаш майка си....

Черен хумор.

така е... но както виждате 1/3та от Българите нямат чувство за "черен" хумор... :)

Не че нещо, но в случая черния хумор е неуместен. Дано момичето се оправи по-бързо!

Дано наистина 'да се чуят после'. Милениумите нямат никакви познания за света - те са девствени в умствено отношение. Нямат никаква идея защо трябва да се спазват правилата - най-важен е телефона и фейсбука. Липсата им е равнознана на смърт. А както се вижда - и наличието им. Стискаме палци да я закърпят.

Ти пък къде се отнесе? Какво общо има това с темата?

МЛАДИТЕ СИ МИСЛЯТ, ЧЕ СА БЕЗСМЪРТНИ....ИМАМ ДВАМА СИНА И НИКОГА НЕ ИМ ДОСАЖДАМ ПО ТЕЛЕФОНА БЕЗ НУЖДА...ПРИ МОМИЧЕТАТА Е ДРУГО. ТЕ ТРЯБВА ВСИЧКО ДА СПОДЕЛЯТ С МАМА...ДАНО ИМА КЪСМЕТ МОМИЧЕТО БЪРЗО ДА СЕ ОПРАВИ

Не е лесно да си тъп и малоумен идиот. Дано се оправи момичето. За съжаление в последно време разговорите по мобилния телефон, изпращането на съобщения или селфитата, че да се изфукаш в интернет, са станали по=важни от собствената безопасност и безопасността на другите. Не знам какво им става на хората - ако не вдигнат, все едно е края на света. Да не говорим за скандали, на които съм ставал свидетел, че някой не си вдигнал телефона, като му звъняли.... Баси - дано се оправи момичето....

В Америка бях свидетел- шестима души са на масата, шестима заровени в телефоните си... А когато случайно някой от тях си вдигне погледа от телефона и зърне наоколо, погледа е празен и блуждаещ- страшно е! Хората са тотално самотни- щом някой седне на пейката или на масата в кафето, директно се хваща за телефона; във фитнеса след всяко вдигане на тежести следва 10 минутно ровене в телефона- какво толкова има там, без което не се живее дори нощем?! Или хората ги е страх, че ако не копат с умен вид в джаджите си, ще изглеждат тъпо в днешно време?! Мисля, че ако просто отворят една хубава книга, биха изглеждали и по- различно, и по- умни от общата загубена маса на днешните зомбита.

Това е като омагьосан цикъл - самотни са, затова не свалят очи от телефона, колкото повече не свалят очи, толкова по-самотни са. От друга страна такива идиоти винаги е имало, само че нямаше телефони, да се заровят в тях, просто сега имат поле на изява - има много нормални хора, които не живеят в телефона, а го използват разумно.

И тук е пълно с такива. А това за погледа е абсолютно точно .

Много жалко за момичето, дано се оправи и да може да води що годе нормален живот, ама как може да е толкова вглъбена в разговор по телефона, че да пресече при червени светофари и спуснати бариери и да я удари влака, просто умът ми не го побира! Но каквото и да е е тъжно, че млад човек е пострадал така жестоко и нелепо!

Ако локомотивът ти свирне на 20 м от теб, ще се насереш 3 пъти, камо ли да не чуеш свирката! Тази трябва да е много глуха или малоумна.

Точен коментар. Всичко друго е излишно.

Или и двете! Освен ако не е умишлено?!

Не само това , някой от вас бил ли е в близост до ЖП прелез когато идва влак? Дори да си глух и да не го чуеш - ще го усетиш - защото вибраците се усещат от далече !!! То се усеща когато един тир мине по улицата до теб , камо ли влакова компизция - тежаща хиляди пъти повече.