Коментари - Без близки до Путин в ”списъка Магнитски” | dnes.dir.bg
назад

Без близки до Путин в ”списъка Магнитски”

Американското правителство публикува списък с 18 длъжностни лица от Русия, срещу които въвежда санкции в съответствие със закона "Магнитски", приет от Конгреса през декември, предаде Асошиейтед прес, цитирана от БТА.

Обратно в новината

Коментари - Без близки до Путин в ”списъка Магнитски” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Българската чалгаджийска журналистика е във вихъра си. Магнитски умря поради липса на медицинска помощ, тъй като е страдал от хронично заболяване, никой не му е нанасял побой в ареста. Това дори американците не го твърдят :)))

Азиатските полухора требе да са в гето на северния полюс .

Това сме го слушали и знаем как свърши ... На бесилките в Нюрнберг...

Обаматя много се бои от Владимир Путин и го е страх да впише някой негов приближен в някакъв си забранителен списък ...

С тия писания ще ядосате USA, те ще направят цените на петрола - 10$, на природния газ - 20$. Поредно рухване на великият съветски съюз и пак хленчене - предателят Горбачов и т.н.

Първи ще рухнат САЩ. Отминаха времената на Рейгън, Тачер и Горбачов. Сега е времето на Обамата и Путин и тази работа не става така.

и кат го направят 10 долара и шъ го забелят зер....смешник!

Само за военните престъпления в Ирак,Либия,Югославия,Сирия,Афганистан и на още много места в света управниците на САЩ трябва да бъдат съдени както нацистите от Германия в нов Нюрнбергски процес!

Малко бой ядат тия туземци.

"...Публикуването в САЩ на списъка ще усложни руско-американските отношения, които и без това не се развиват гладко, ..." развиват гладко - когато Елцин. Да, времената са завършвали.. сега не пиян Елцин. Сега Русия не е сателит на Съединените щати. Икономиката се разраства. Доходите растат. Раждаемост се увеличава. При Елцин - ситуацията е обърната.

А списък на виновните за затворените в Гуантанамо без съд и присъда ще има ли? Опа, те май бяха най-голямата демокрация ...

Ataka

То беднотията и простотията,влияе пряко в мозъчните клетки и предизвиква неадекватност.Освен в фейса,къде да си го изкарат комплесарите?

съгласен!!! , ако това не е и " тяхно мнение" ако нямат друго мнение( а защо да имат? ) като тако е по- лесно после ще драснат друго

УВАЖАЕМИ НОВИНАРИ В ДИРА, ТАЗИ НОВИНА НЕ Е НОВИНа, ЗАЩТОТО ПО ВЪПРОСА СА ИЗПИСАНИ ТОНОВЕ МАСТИЛО ТУК В РУСИЯ. КАРАЙТЕ ПО-ЛЕКО И ВИЕ С НАПАДКИТЕ СРЕЩУ РУСИЯ И ПРЕЗИДЕНТ ПУТИН. ТОЙ, ЗА РАЗЛИКА ОТ НАШИТЕ ПСЕВДО-ПОЛИТИЦИ НЕ Е БЕЗРАЗЛИЧЕН КЪМ ПРОБЛЕМИТЕ НА ХОРАТА, ВКЛюЧИТЕЛНИ И КЪМ СЪДБАТА НА ОСИНОВЕНИТЕ И УБИТИ В САЩ НЕВИННИ ДЕЦА. АКО РЕШИТЕ ДА ПРАВИТЕ АНАЛИЗИ, ПРАВЕТЕ ГИ БЕЗПРИСТРАСТНО,БЕЗ ДА КОПИРАТЕ СЛЯПО ЗАПАДНАТА ПРЕСА И ГЛЕДНА ТОЧКА ПО ВЪРОСА, А ГО ПРОУЧЕТЕ И ТОГАВА КОМЕНТИРАЙТЕ...

Рязкост Е Необходима (понякога). ... Дано Видим И 'списъкът Балтов' .

Забравих, извинете ! - И 'списъкът изядени-от-кучета' ...и ' списъкът Окрадени' ...и 'списъкът Картоклониращи' ...и 'списъкът Командировани' ...и 'списъкът 'приватизатори' ' ...и 'списъкът еврофондо-усвояващи' ...и т.н. и т.н.