Путин пя съветска песен за Космоса (видео)

Руският президент Владимир Путин пя заедно със студенти от Московския държавен университет "Ломоносов" съветска песен за Космоса.

Обратно в новината

Коментари - Путин пя съветска песен за Космоса (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хубава, оптимистична руска песем. До старта на Гагарин остават ,,четиринайсет минути ... " А до старта на хамериканците за Космоса оставаха още няколко години

Странно защо, но аз тая песен не я помня. Вместо нея помня една друга песен "Звезда в илюминаторе", на съветската рок група "Машина времени". Не ме учудва защо Путин го е срам да запее тази песничка, която я пееше и един от основателите на групата, Андрей Макаревич, който сега е яростен критик и опонент на Путин.

Групата е Земляне}:-) а Машина времени пеят -новый поворот и мотор ревет....

Поредната фотосесия за дегизиране на остаряло плешиво джудже като млад богатир, а зад това дълбоко съмнение в собственото мъжеството , Путя Космонавт и Юрий Гагарин, колко мъжко, все от поредицата Путин и тигър, бяла мечка , ягуар, коне, голяма щука, кит, косатка, каракачанка и путин кара кола от формула 1, самолет, танк , джип , делтаплане и Путя играе хокей, плува в ледени води и путя рокер.

Шуткин здрасти, как си ???

Толстой бил срещу войната, но описва как всяка вечер сънувал , че завземат Константинопол. Путя и той миротворец , пък нападна Украйна. В Русия езикът няма друго предназначение освен лъжата и цинизма

Да беше споделил и мнението на Толстой за долната Руска Православна Църква..

Е, че какво като е съветска, нали си е на руски език? Все едно да казваме за Детелини на Лили Иванова че е комунистическа песен. За едно Толстой и Путин не са прави. Войната е естествена за човечеството. В гените ни е. И на най отдалечените тихоокеански острови, дълго преди появата на белите там се водят войни между племената. Но за разлика от нас, там поне практически оползотворяват жертвите. Изяждат ти.

Хамериканците гълтаха пушилката след Русия към Космоса.

а чалгарите продалжават да вдишват с удоволствие прадните на руснаците

Реално тогава руснаците дишаха пръдните и повърните на пияните си съседи си - по две семейства в една стая по средата със завеса.

да бе.Тогава по това време среднота площ на едно жилище в градовете-155 кв.м.Не говора за комуналките където живееа студенти или временно пребиваващи с все още неиздадено жителство.

А днес как е? Новините за Протон да са стигнали до теб? А това че Роскосмос СЪДИ ДЪРЖАВНО конструкторско бюро за абсолютно неизпълнение на контракт с потънали милиарди? Рогозин нещо не се шегува за батути напоследък - вицовете вече са за негова сметка.

Тия вярно на земята общество не могат да си уредят и все търсят някъде по -добро място , за да избягат от гадното си място.. Преди революцията търсели Беловодието, след нея в Космоса, сега пред чуждите посолства и сайтовете за запзнанства с чужбина, а богатите по европейските курорти. Дори като крепостни имали за водка, сега са на химия, а запъртъкът на целия резил им пее за Космоса

бащицата тази сутрин...

Песента е символ на успехите на съветската космонавтика от онова време. Тази песен олицетворяваше героизма на пъривя човек полетял в Космоса и никой не може да отрече това. Тои герой се казва Юрий Алексеевич Гагарин. Руснаците се гордеят с него.

Историята се пише от живите, но те не бива да забравят за онези, които са им дали тази възможност". Той изтрепа доста журналисти пишещи история....да се сещат оцелелите ,каква история да пишат :):):)

тръмп канцелира транстихоокеанското партньорство и руснаците вече имат намерение да се самопредложат на мястото на САЩ, кой изпуска такъв гювеч, високотехнологично пространство с над 40% от световния БВП ?

И с какво икономическото джудже Русия би било по-интересно? Американските работни места, нали трябва да се крепят на богати консуматори......та помисли ти какво е канцелирал и какво ще канцелира.

суровини и военна защита, а технологиите от Япония, Южна Корея, Тайван, Сингапур, Австралия,...

"Икономическото джудже Русия..." това малоумно клише кой ти го даде? :))))) Я погледни данните за световните икономики... актуалните, не от началото на 90-те години. :)))))

Путин пя съветска песен за Космоса (видео) Е каква друга да пее,той си е съветски възпитаник.

Я да видим каква ли е точно тази новина: Путин пял песен? Путин пял Съветска песен? Путин казал, че иска обединена Европа, може би със столица Москва? Путин казал, че е против войната при положение, че заграби Крим и воюва в Донбас и Сирия

Притесняваш се за Грузия ли, Нагъзидзе? :))))

Приднестровието, Литва, Латвия, Естония, а гвоздеят на програмата трябва да бъде лешперската държава полша

Когато Путин "пее Съветски песни" Руснаците се чувстват много по-добре отколкото когато Елцин/пиян/пееше рок енд рол олигофрена Горбачов му пригласяше,а Били им се смееше и ограбваше Русия!!!

Прав си. Пияният Елцин предложи Путин за лидер в Русия и резултатите са видни - международна изолация и окономическа рецесия.

И тогава и сега руснака е нещастен.

Имат си хората песни и си ги пеят. А ние имаме само субкултура, кич и чалга!

Особено,съвеЦките...

Все по силно се чуват гласовете на влиятелни европейски лидери за сътрудничество на Е С с Русия, включително и във военната област.

В празните им кратуни,кънтят съвеЦки песни...

Копринка...

малко работа за протестна мрежа а?

Валентина Терешкова за полет космический. Получила от Хрущева х.й автоматический.

САМО ТОВА ЛИ ТИ РОДИ ПРАЗНАТА СОРОСОИДНА ГЛАВА ?

Напротив, разширявам руската народна култура. Това е песен от 60-те от СССР

Хиподил : Юри Гагарин ,къде си летял,хубави пуи дали си ел

Пази боже Путин да иска обединена Европа, а тая Европа да се цепи сама...

да пробва на евровизия ;) ше спечели от раз

Путин не е за там. Те си имат Кончита Вурст.

Си имат лосион ,за вана...