Руски политолог: Наследникът на Путин вече е определен

Известният руски политолог Валерий Соловей заяви, че президентът Путин ще спечели изборите през 2018 г., но едва ли ще изкара целия срок на този мандат.

Обратно в новината

Коментари - Руски политолог: Наследникът на Путин вече е определен | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Русия при Путин е съсипана икономически, финансово, социално, технологично и международно изолирана! Това е истината, колкото и да им е тъжно на платените русофилистици! При Путин Русия пропадна! Путин върната с десетки години назад! Русия е страна от третия свят! На Русия ще й трябват стотици години за да върне доверието, което Путин пропиля! Едва ли някой вече ще повярва на Русия!

Известен бил, политолог бил значи, тоя Соловей! И преди всичко голям мераклия срещу Путин и за вълнения и протести в Русия! Досущ като всеки соросоид, че и бетер. А в същото време на Путин не само в Русия, ами и в цял свят му ръкопляскат. Ама к'о да пра'й човечецът. Мераци!

Казваш, срещу корумпирания Путьо няма как някой да не е съгласен нали? Несъгласните задължително са платени соросоиди, а? Дтеба в тиквата проста комуно-олигархическа.

Провинциалиии,не всичко е такова квото изглежда или квото ви го набиват в кухите кратуни...Путин тва,путин онва.хаха.Бедния милиционер,дето станал президент щото това била детската му мечта.Ааа да,и щото много го е искал...Селянчета,квото кажат собствениците на русия тва ше е.Но квото стана 1980г вече нема да го бъде.Отръвка няма да има.И собствениците на русия-"червенощитко и приятели" ше требва да кандисат.С авантите до тук.Такъв шантаж на света от страна на евреите ционисти никога не е бил.Даже при карибската криза не е било такова чудо.Русия трябва да бъде разделена и еврейските идиотизми дето продължават вече цял век след 1917 ше спрат.

бихте ли го развили по-подробно за нас, обикновените простосмъртни ???

Не момче,не бих.Все пак за да си тук требва и неква минимална подготовка.Аз не съм толкова добронамерен че да да слизам на нивото на тригодишно дете за да обяснявам неща които са доста прости но за възрастни.Разбра ли.Разбира се срещу заплащане всичко е възможно.Проблема е че колкото по-ниско е нивото на обучаемия,толкова тарифата е по-висока.И в твоя случай едва ли ше ше можеш да си го позволиш. Много ше е скъпо

За Путин сте ми ясен, но може ли да ми кажете защо употребявате архаичното (отпреди 1835г.) "connoisseur", вместо съвременното "connaisseur"? Любопитно ми е!

Хаха,една вечер, когато пиздочкин все още бил само един беден милиционер,се прибрал в къщи и казал на жена си(онаа дето на стари години изгони за да се прави на голем ебач):ми то утре аз тъй и тъй като немам кво да парва,що не взема да стана един президент.И станал... хаха.По-добре разбери тази притча измислена от мен.Това за 1835г го заеби.Ква ерудиция ей,1835г ...

абе пияница, иди повърни и си лягаи

е от поредицата "новини" че Путин бил аутист, че бил болен от рак и още много такива. Много им се иска на западняците и по-специално на САЩ да прилапат природните богатства на Русия ама те нещо се дърпат. И пробват какво ли не ...Проблемът за толерастите е, че руснаците го осъзнават и за това държат за Путин и Русия.

Да-а-а, те местните оси не жилят и местните свраки не крадат- само чуждите правят такива лоши работи. Местните са добри, те са почтени и също така са "патриотес".)))

Проблемът на Русия не е Путин. Проблемът на Русия е същият, както на много други страни- той се изчерпва с двата типажа, които трябва да изчезнат от структурата на човешкото общество, за да бъде то спарведливо и проспериращо: 1/Безхаберният бюджетник, наследствен и поради това"вечен", мързелив, некомпетентен, корумпиран, заемащ измислена длъжност и извършващ обществено-безсмислена бюрократична дейност. 2/ Алчният, тщестлавен, властолюбив насилник, който не се свени да нарушава всички норми на морал и съвест, за да бъде "отгоре" и да "дърпа конците", безсилна жертва на собствените си страсти, щения и мощен стремеж към разрушителни удоволствия. Имената и личностите са подробности, важен е типажът. Един човек не променя нещата по никой начин, освен за самия себе си.

*спРаведливо.

И едно пояснение- никой диктатор не може да вземе или задържи сам властта, ако няма критична маса от хора, които да го последват, да му съдействат и да го поддържат, съобразно различни свои подбуди; освен това, индивидуалният човек може да "влезе" в даден типаж, но също така и да го "напусне", в зависимост от степента и динамиката на личностното си развитие.

Някакъв политолог твърди, че приемникът на Путин вече се знае и всички, които искат да мислят за Русия като за някаква "особено недемократична" държава, веднага приемат това за абсолютна истина. Ако руснаците си изберат стария или нов президент това си е тяхна работа и можем да бъдем сигурни, че за разлика от нас те няма да се допитват до посолството на САЩ или представителството на ЕС, дали изборът им е удобен на всички.Лично аз харесвам начина, по който Русия отстоява правото си да живее по своему в този омаскарен свят, а Путин е здравата ръка, която за момента служи добре.

Че какво и е демократичното на Русия?

Ей, анти Русия! Спрете. Сечете клона , на който седите! Ако сменят Путин и всички стане както вие искате, ТОГАВА СРЕЩУ КОГО ЩЕ ЛАЕТЕ И ЗА КАКВО ЩЕ ВИ ПЛАЩАТ?

Предполагам, че знаеш кой е известния руски художник Иля Репин? Всички го знаят, учехме го даже в училище, преди 1989 година. И никой не го е нарекъл нито Юда, нито Анти СССР. Никой, дори комунистите не си позволиха да го оплюят. Опомни се, човече! Виж какво е мислел Иля Репин за Русия и СССР. Поинтересувай се!

От какво ще си въздъхнат просперитетът? Гордоста? Това показва само на какви лъжи са спокойни! Вчера се проведе единен ден за гласуване в Русия за областите и хората които е назначил Путин печелят с по 90 процента! И преди да кажете не са били хаквани!

От какво ще си въздъхнат просперитетът? Гордоста? Това показва само на какви лъжи са спокойни! Вчера се проведе единен ден за гласуване в Русия за областите и хората които е назначил Путин печелят с по 90 процента! И преди да кажете не са били хаквани!

От какво ще си въздъхнат просперитетът? Гордоста? Това показва само на какви лъжи са спокойни! Вчера се проведе единен ден за гласуване в Русия за областите и хората които е назначил Путин печелят с по 90 процента! И преди да кажете не са били хаквани!

Дрън, дрън! И как всичко ще се успокои, като новият президент ще бъде човек на Путин? Тази статия е една провокация на тези, които искат Русия да няма спокойствие. А след като русия си избира Путин, вие какво лаете, хиени?

За къф наследник може да се говори, след като "Без Путина нет России"! Кво ще прави наследникът му в една несъществуваща държава? Безмислени дебати и коментари!

Ами аз какво да кажа? Нека и аз кажа нещо, а? Значи, предпоследният параграф от текста е верен. Всички (всъщност не всички но повечето) в Русия искат промяна. Последният параграф обаче е лъжа. Тоест, не, няма да се върнат парите в Русия. И не, няма да се промени нищо. Защото назначеният (а не избран) нов президент няма да промени политиката на Русия, няма да върне Крим на Украйна, ембаргото и изобщо санкциите срещу Русия ще си останат. Никой на Запад няма да се излъже. Така че тук руският "политолог" се е объркал яко! И не, това няма нищо общо с прехода на Елцин. Това е една хитра маневра на офицери от бившето КГБ. Има такава теория, да не влизам в подробности, но се знае, че КГБ е била държава в държавата. Не са били най-могъщите мъже в Политбюро на КПСС, а именно в КГБ! На практика КГБ е управлявала СССР, управлява Русия и сега!

ащо смяташ . че руснаците искат промяна? Защото на вас ви се иска така да унищожите Русия. Мръсен провокатор

Ами защото съм ги чувал лично какво искат. Обиждай ме както си искаш, това не ти прави чест. Само показва интелектуалния ти потенциал (или липсата му по-скоро).

Аз не искам да унищожавам Русия. Едва ли някой иска това. Русия обаче сама се унищожава. Като гледам как върви, не е на добре. СССР върви по подобен път като пътя на бивша Югославия. Но това не е най-лошото! Югославия се разпадна до ниво Република Сърбия. Русия обаче няма нищо общо със Сърбия като структура. Докато в днешна Сърбия живеят предимно сърби, славяни и православни, то категорично не може да се каже същото за Русия, или по-скоро за Руската Федерация! В Русия нито православните, нито славяните са мнозинство. Виждаме сега какво става в ислямска Чечения, виждаме лидерът на тази република колко голямо значение има за Путин. Виждаме как едно от огнищата на ислямския тероризъм тръгва оттам (не е единствено разбира се, има и в Афганистан и в Саудитска Арабия). А това е лошо. Още по-страшна ми изглежда политиката на Путин който много държи на Чечения. Правилното решение е Чечения да напусне Руската Федерация. Но то пък какво ли ще остане от Русия тогава? Московското княжество, може би? Не, аз не го искам това, но такива са фактите. За съжаление.

victor359@abv.bg

Когато няма аргументи, има обиди.

Много е забавно да четеш анализите на форумниците по отношение на политиката :D

Да, бе, на идиотите им е " забавно" дори и пръст да им покажеш! Забавлявай се със здраве. ....!

loyola

Забравихте да споменете кой е платил за този проникновен анализ? Щото аз аргументи не видях. Само разсъждения изсмукани от пръстите. Е и подсказката, че при Елцин е било най-добре и въобще не е трябвало да се спре разграбването на държавата.. Най-добре би било Русия да се разпадне на княжества, половината да се приемат в нато и да се насъскат срещу другите ... и междувременно добрите чичковци да опоскат где каквото има... и народа ще живурка в пълно щастие.

какви княжества , комунделино? там са поробени народи, които трябва да се освободят от руски гнет възможно най скоро! както България се освободи от турски гнет, тъй и тези измъчени народи трябва да получат свободата си!

Май скоро в Русия не си бил? Западния елит не иска по-добър живот за Руснаците, а да им окраде ресурсите. Ако някой от промитите мозъци си спомня фразата на Маргарет Тачър, колко нечестно е Русия да разполага с толкова ресурси. За сравнение в БГ сме "демокрация" повече от 25 години ама единствените, които са забогатели са основно мошенници, крадци и престъпници. Тука само троловете и платените провокатори вярват, че външните вмешателства са с цел помагане на обикновенните хора...

Да бе, И албанците в Косово ли бяха "поробени народи" Късоумни идиоти

определен е от доста време. казва се кадиров рамзан ахматович.

ако тази статия не е фалшива новина ,то това е пример за такава !!"милите"соросоиди кръв с*рат !!!

ЖИв и здрав да е !Най-разумният държавник !

Статията е прекрасен пример за западна пропаганда....!

Най-добър би бил някой, като Елцин, нали Май ни представят мечтите на НПОтата тук

Най-добър би бил някой, като Елцин, нали Май ни представят мечтите на НПОтата тук

Който и да бъде при тази политика руснаците няма да живеят добре.

Илюзии, г-н Соловьов. Няма друг път за просперитета на Русия или коя да е друга страна, и мир в света, освен чрез Христовата вяра. За щастие сегашното ръководство на Русия разбира чудесно това. За нещастие Западът не го разбира.

25.09.2015 В Москва беше открита най-голямата джамия в Европа. Шестетажната сграда е разположена на площ от около 20 000 кв. м. и предлага място за 10 000 богомолци.

Путин е евреин.

Соловьов, ти си пълен и неспасяем алкаголик и Идиот по Гогол.

Идиот е на Достоевски,почитаеми адвокатикус

днеска не е първи април

нещо подобно, първият ден след 9-ти септември

Долни инсинуации на соросоидите.Другарят Путин ще пребъде още 100 г.Той е вождът и учителят на всички народи.Как така ще го сменят,слънцето ще спре да грее.Вечна дружба,КПСС-БКП.

Путин го знае цялата планета кой е и 85% от собствения му народ му има доверие. А въпросния "политолог" кой го знае? Работодателите му, шепата хора от замразената му нерегистрирана партия, произлязла от някакво нпо, друг?

"15-те процента" дето му нямат доверие случайно ги сгазват коли, тровят се по погрешка, застрелват ги чеченци и получават сърдечен удар докато пият кафе. Затова 85-те процента се стараят да му "имат доверие" за да не ги сполети същото.

В една друга велика демокрация ако си беден и вървиш по улицата може демократично да застрелят полицаите дори да си с високо вдигнати ръце и да крещиш, че се предаваш. Няма никакви паралели нали......

И Хитлер го знаеше цялата планета и над 90% от собствения му народ му имаше доверие:)

Ще, ще , ще....това сме го чули милиарди пъти :)) Ами Крим?? Крим!! Пъзливия Путин така е решил да си измъкне мръсния задник, това е ясно. Лош ход, Путин, много лош, типичен Путински ход.

хи-хи-хи

да се каже кой ще е. Дюмин или Дюлин, Рогозин или Рогозкин. И все тая. Ясно е, че ще е от същото кгбейско котило. Но няма страшно. Неговият наследник ще бъде с по-звучна фамилия - от рода на Джан, Чан, Дзин или Пин. И ще е истински комунист. От най-голямата компартия... Така че радвайте се. И учете китайски.

но най важнотео е: Че откакто ПСИХОдесните соросоядки НЕ са във парламента,България върви в правилната посока. Такива ми ти работи Минке.

На всички соросоиди ще кажа едно, Путин е един от най великите водачи на нации в света. Колкото и да не ви се иска, одобрението за Путин е 85%

одобрение сред некви луди като теб

Още дълго ще е 1, въпреки заклинанията....

Путин го виждам след 10 години като полиемигрант с дача из смядово или куртово конаре в задунайская и то ако Бойко му даде ЕУ пашапорт!

Тоя политолог на сороска хранилка, дали отчита 85-те %, които одобряват Путин и това което прави за страната. Е при Меркел, Тръмп, Макрон, Мей са максимум 35-40%, но колко са наистина 85% при положение, че за "20 сребърника си готов да продадеш родината си"

В грешка си. 120% от руснаците харесват Путин

Vladimir Borisov

Глупости! 156% !

Абе те и Бай Тошо и Кадафито ги харесваха 99% а на следващият ден,след като паднаха ,никой не ги харесваше.

Егати мръсната ватна губерния. За какво правят фалшиви избори, след като се знае кой ще е царският наследник. И отново ченге от КГБ-ешниците. То ватенките друго не заслужават - само терор и отровен боярьйшник. Да гният в азиатското си блато...

Що у нас последните години не е ли същото?

Президент - Рогозин! Мин. Председател - Жириновски! И всички ще започнат да уважават Русия. Кучето скача на според тоягата. А платените педерасти скачат и повече.

Рогозин козопаса и жириновски психаря - двата клоуна. Ще се смеем още дълги години...

Няма да ти е до смях!

ЕДИН ОТ НАЙ НАЧЕТИНИТЕ ЗА ВСИЧКИ ВРЕМЕНА И НАРОДИ Е ПУТИН ! ЕДИНСВЕН КОИТО МОЖЕ ДА ОТГОВАРЯ НА ВСИЧКИ ВЪПРОСИ ТОЧНО .ЯСНО И досконално !!! така че да завиждът и ръководители на тези отрасли за които става въпрос

Как ви намират? Това е супер ирония.

link

Путлер без суфльор е абсолютен глупак, като всяко ченге. путин без суфлера https://link

На руснаците не има трябват Западни Банки( щото банките само ОГРАБВАТ хората чрез лихви и такси ). Най- добре да купуват СОБСТВЕНИ базалкохолни напитки( щото като купуват Кока Кола, забогатяват чужденците ) и леки коли... И най -добре да се насочат към Възстновяване на Русия( СЪветския съюз се наричаше така преди Революцията от 1917 г), която включва- Казахстан , Киргистан, Украйна... В САЩ, разни Арабски, Африкански и Китайски Шпиони се опитват да ги завземат, така че Русия, няма защо да се занимава с САЩ.

Ти си феномен!

Прав си . В БГ "западните" банки дават кредити на 3-4% лихва. В Рашка -руските банки отпускат на 14-15% лихва. Патриотично ми е.

който и да е, дано поне е някой с по-прилично име, вагинин например

Погледнах в Уикипедия кой е наследникът. Става дума за бившия му бодигард ...

само до ниво мин.-председател ли се допускат бившите бодигардове?

Ха ха ха...дребните душички се уплаишаха... Как малкият,наведен дебил може да живее без ВЕЛИК ВОЖД И УЧИТЕЛ? Де.Путьо е вечен !

Наследникът на путин-путин?))

ПУТИН ДА НЕ ЦАР ЗА ДА ИМА НАСЛЕДНИК!! ПРОСТОТИЯ ОТ ГАЮ ГАЕВ

не е цар, а диктатор на колхозна губерния

баш пък ти ли говориш за простотия веее перекенде такова

Моля глупаци,спрете да пишете идеотизми срещу Путин.Той още дълго ще бъде ПРЕЗИДЕНТ на Русия за нейно благо, което долнопробните близачи на САЩ няма да могат да го преживеят!

"Дюмин ще е наследник на Путин заяви главният редактор на радио "Москва"... ДАТА: ФЕВРУАРИ 2016 съвсем свежа новина! хахахаха

Но всеки ден трябва да се пише нещо против Путин... за да се държи общественото мнение в напрежение... като му се набива в главата нещо. Няма значение какво е и колко е фейк!

Всичко това най- вроятно ще се окаже бла- бла (поредното). А Путин след пияницата Елцин се оказа учудващо костелив орех, за съжаление на Запада. Но това е добре за нашите безработни тролчета, защото така могат да си докарват доходи. Ако Путин изчезне от властта, за какво ще пишат?

дано да е умен колкото Путин

няма да е този. Не вярвай на медии! Друг ще бъде!!!!

Това на снимката няма нищо общо с Путин.

Российское информбюро: Не бойтесь, эксперимент продолжается. Все предатели будут схвачены, а враги уничтожены.

руските избори най честните избори

Те така разбират изборите, самодържеца посочва своя наследник и избирателите щастливи го избират. Много по-добре от нашата т.нар "демокрация"

Паисий

в нашата т.нар. "демокрация" изборите се купуват или се фалшифицират