Путин обяви Евразийския икономически съюз за отворен

Евразийският икономически съюз (ЕАИС) е открит и за други страни, каза руският президент Владимир Путин.

Обратно в новината

Коментари - Путин обяви Евразийския икономически съюз за отворен | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Наблюдава се бурен наплив и блъсканица от кандидати... Даже ръководителите на две свръх развити икономики Ким Чен Ир и Кастро се бият пред вратата кой да влезе първи! :)))

Хайде бивши републики, идвайте вие, за да не идваме ние!

Харлем от Позитано 20, на Коледа и добри пожелания се казват.

когато си насран си мълчи!

харусначетата много започнаха да се изживяват

...".Когато Псаки каже нещо-това е комедия !Когато Обама го повтори, тогава е трагедия.." Лари Кинг Това е определението на американската пропаганда, казано от един от великите журналисти. САЩ изгубиха поддръжниците си по света и в страната си на 40%. .." Ако искате да видите национализъм, фашизъм, бедност и нещастие, разходете се вечерно време из Харлем и Бруклин. "Джими Картър ..." Кучешкото чучело на име Псаки с травеститска интонация заклеймява Русия, без да прави сметка за ответния удар на тази велика ядрена свръхдържава....Говори от името на Обама и заплашва руския народ, който още повече се сплотява около Путин. Америка има само един изход-да признае Крим и да изведе всички ЦРУ и военни специалисти, както и спецчастите си от Украйна, която трябва да бъде неутрална във военно-политическо отношение държава. Отварянето но нефтените запаси на САЩ е невероятно престъпление.това се прави, за да се упражнява натиск върху Русия, без да се помисли утре как ще се попълнят тези запаси и колко ще струва нефта.... ...Глупави съветници избира само глупав ръководител../по отношение на Обама/ Хенри Кисинджър-интервю пред СиБиЕнСи/23.12.14

Ти да си чувал за Коледа и добри пожелания ??

Коледа е, а някои шизофрени непрестанно ругаят в деня на светлия празник, което предполага , че или са руснаци или слабо платени българофоби. Майната и на Русия в този светъл ден, майната ти и та теб живеещ в злобата. България е и ще бъде!! Бегай в Русия и се развивай, радвай се на свободата и ни избави от присъствието си!! Амин!!

Българите, които избягаха в САЩ, Канада, Англия, Германия и т.н. американци ли са или слабо платени българофоби? Сега чак "разбрах" БМБ кого визира с култовата си фраза "лош матриал"! Тези оръфляци-емигранти, миячи на кенефи и чинии, преселили се в уж обетованите земи и плюещи срещу родината си!

Която трябва да ни безпокои, е, че нито Обямбо, нито Кисинджър (който в случая е права), нито който и да е било друг политик (Путин може би е едно от изключенията и затова са тези атаки с/у него и Русия) няма реалната власт и воля да решава световните проблеми. Всички тези, които ги гледам на екрана с комсомолски блясък в очите, са само слуги и изпълнители на една чужда воля, и не могат да напяравят нищо с/у това. А на масите се подхвърлят лъскави играчки за забавление и отвличане на вниманието, така че да не се усещат какво всъщност става.

Абе, путиноидите, кога са проведоха общонародни референдуми във въпросните страни, за членството им в Евразийския съюз?

между референдумите в България и Румъния за приемане в ЕС и преди този в Украйна за евроинтеграцията

И сега половин Европа ще се юрне натам!

Един укса трол пише глупости по-долу за Стамболов.Каква е истината не може за олганизира въстания нито в Ст.Загора, нито в Търново.Когато Пловдивски окръг се сражават, той играе кючеци с циганките в едно лозе под Търново. Става снабдител на фураж за Руската армия.Започва да продава изгнил фураж и руснаците го шкартират.Оттук идва омрацата му към Русия.Даме Груев пише, че е бил турски агент., затова Султана разрешава Екзархията в Македония и Одринско. Алкохолик, бандит и крадец, докарал още по-голям бандит от едно кабаре във Виена- Фердинанд, загробили България. Това са най-големите престъпници в нашата история.Техните последователи т.н. десни цървули, ни вкараха в две национални катастрофи.Бяхме обявени за агресори.Унищожиха армията ни и пр. Направоха ЗЗД и раздадоха 62 млн.лева срещу отрязани глави. Техните реститутки унищожиха икономиката на България и я привързаха към битите карти ЕС и НАТО, които са 110% американски проститутки. Честита Коледа !

как не те домързя да напишеш толкова глупости които така и няма да се прочетат. Има хора които се взимат много на сериозно

но не от Достоевски, а от България. То бива простотии, но всяко нещо си има граници. Подозирам че си един неудачник от Плевенско, но ти сам си знаеш Не плюй по достойните българи глупако. Безродственик бездарен !!

ми долни уроде защо Княз Батемберг е принуден да напусне България? Защо Русия е против присъединяване то на ззИзточна Румелия към България ? Хайде давай историко ?? Нали ти плащат да плюеш по страната ни !!

Тъй че, казахи, беларусци и други 'евразийци', бегайте докат' е време :-)

"Сравнения между Владимир Путин и Росен Плевнелиев: - Путин има най-висок рейтинг на политик в света, Плевнелиев има най-висок рейтинг сред българските мафиоти. - Путин увеличи брутния вътрешен продукт 12 пъти и издигна Русия от 36-то на 6-то място в света, Плевнелиев увеличи своите пари. - Путин национализира 65 % от нефтената и 95 % от газовата промишленост, Плевнелиев си направи офшорни фирми. - Путин върна 256 залежа на полезни изкопаеми под руска юрисдикция, Плевнелиев раздаде още български находища на чужденци. - Путин увеличи военните разходи в Русия 30 пъти, Плевнелиев доунищожи българската армия. - Путин издигна Русия на 2-ро място в света по износ на зърно, Плевнелиев хариза Златна Добруджа на янките. - Путин забрани на депутатите в Държавната дума да имат банкови сметки в чужбина, Плевнелиев насърчава българските депутати да изнасят парите си в чужбина. - Путин развали договорите с американски фирми по нефтените залежи "Сахалин-1" и "Сахалин-2" и ги върна на Русия, Плевнелиев развали договорите за построяването на Южен поток и Белене. - Путин изгони от Русия хиляди чуждестранни съветници, внедрени от Елцин, Плевнелиев мишкува с шефовете на енергийните монополи по тъмни доби. - Путин организира най-пищната олимпиада в световната спортна история, Плевнелиев организира пищни запивки с Иво Прокопиев, Цветелина Бориславова и пр. мафиоти. - Путин унищожи радикалните ислямисти, Плевнелиев стисна здраво ибрика на Ердоган и мюфтиите. - Путин предотврати американското нападение срещу Сирия, Плевнелиев подкрепи кръволоците на Киев. - Путин върна Крим на Русия, Плевнелиев раздаде българска земя на турци, янки и евреи. - Путин забрани на чужденците да притежават руски медии, Плевнелиев раздаде всичко на чужденците. - Путин милее за Русия, Плевнелиев служи на янките..."

кретенизмът е нелечим

Лечим е , но в специализирани заведения!

Атакиста, ти още нищо не си видял! Ти само стой и гледай какви чудеса от кражби, присвоявания и офшорни сметки ще има, ако бъдещият ни президент е настоящият Мин. председател! И кажи на твоя фюрер да не се крие като плъх в трици и да обслужва четворната коалиция, а да ратува най-после някой истински родолюбец и патриот да изведе България от блатото на икономич. и политич. робство!

Ами крие се я , секнаха паричките от ДПС/БСП за кворуми и гласуване в НС......

Бавно и полека "Pax Americana" върви в траурна процесия към гробищата...

Весела Коледа и на теб.

А общата валута щяла да бъде ... алтън... Аферим другарю Путин, машалллаа

А девизът на Евразийският икономически съюз е "Хиперинфлация, рецесия, дефлот!" :))))

Честито, поредният пирон в ковчега на американоцентричния свят!

Трябва да се покани и американския Чингиз хан!

Коментариите за България и на запад и на изток са, че веднага след Освобождението сме тръгнали срещу освободителите си.Благодарение на отрочетата на най-предателската част от народа ни, чорбаджиите в Турско. Тази каста сега се наричат десни. Загробиха България в 2 войни.Сега ни попиляха като икономика и ни ликвидираха.67% вече импорт. Ние винаги се стремим да сядаме на няколко стола, а падаме на земата.Катастрофа без война.

Коментариите за България и на запад и на изток са, че веднага след Освобождението сме тръгнали срещу освободителите си. - Пълна и малоумна лъжа !! Не напразно предателството на Русия след войната кара Стефан Стамболов от отявлен русофил, да се превърне в русофоб. Държавник, който са уважавали в цяла Европа. Във Виена са го посрещали прави заради независимата политика в полза на България. Учи история и не се поддавай на антибългарска истерия. .Благодарение на отрочетата на най-предателската част от народа ни, чорбаджиите в Турско. - Прибави отрочетата на комунистическите лидери верни на Москва. Тази каста сега се наричат десни. Загробиха България в 2 войни. Сега ни попиляха като икономика и ни ликвидираха.67% вече импорт. Много грешки в исторически план. - Не си наясно, колко пъти любимата ти Русия е играла срещу БЪлгария. Говорим за факти, а не за емоции. Ние винаги се стремим да сядаме на няколко стола, а падаме на земата. Катастрофа без война. - Съжелявам, че толкова малко обичаш Родината си. Можеше да си направиш труда и да прочетеш малко повече от изданията но не на руската пропаганда. Прегледай книги и писания преди 1939 г. и ще се учудиш колко далече си от истината. ВСЕ ПАК ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ !! ЖИВОТА Е ПРЕД ТЕБ !!

това все едно днес да създадеш кола и да искаш да се конкурира с Мерцедес например.....

Браво ! Пожелавам им успех ! А дано и българските политици и българският народ да видят и да проумеят, че ние принадлежим към този съюз, а не към ЕС, които ни ползват като роби !

хранихме СИВ. Сега нека други балъци ги хранят.

Популярна в момента руска теза е че именно 'паразитите' от СИВ вкл и България са главните виновници за икономическия крах на СССР.

Светът има нужда от нов мощен икономически съюз.

На добър час на евразийският икономически съюз. Надявам се в бъдеше да ни видите и нас сред вас.

коко, още сега можеш да тръгваш за Евразия. Никой не те спира. Един тъпак по-малко ще трябва да търпим.

Защо да ходим натам, като Путин идва насам - справка Крим.

Прилича на герой от комедия. Най-смешният лилипут в страната на лилипутите.

кой? Кой отвори съюза? Кой отвори съюза отзад....???? малките жълти човечета, смеещи се на жужето с токчетата!

мъничък е гьолът, но пък прави жабата да изглежда голяма.

Да пожелаем благоденствие на новия СИВ. С радост да хранят братския руски народ.

Мама му стара, прекарах се! Миналата неделя следобед си обърнах всичките долари в златни рубли. Сега гледам, негово императорско величество Пу I казал, че БВП на новото икономическо чудо щяло да се измерва в долари. Как се минах само, по-добре руски диаманти да си бях купил! Всъщност, ставаме свидетели на учредяването на верига бензиностанции "Евразия Ойл" с обслужващ персонал Беларус и Армения. Сега чао, излизаме на разходка, а като се върнем, си сипваме за начало по един скоч и почваме да празнуваме.На всички българи (дори и на пицаджиите от Атака) пожелавам весели Коледни празници. На руснаците не пожелавам засега, щото те празнуват Коледа през януари, както е било в 19-ти век. Живи и здрави!

Далновидните политици осигуряват по-добро бъдеще на своите народи за поколения напред. Всъщност нищо ново - в ход е договорката между Русия и САЩ от Малта.

Една добра новина, която не ни засяга засега. Няма да извлечем ползи от това, защото нямаме акъл като Турция. Турция ако не влезе до 3-5 години в ЕС, доста вероятно да се присъедини към Евразийския съюз. Ердоган отдавна говори, че няма да чака до безкрай, а има доста страни, които никога няма да гласуват Турция да влезе в ЕС.

Тоя олигофрен не вижда ли, че Русия е пред разпад, та говори за Евразийски съюз?! Скоро от Русия ще излязат много свободни независими ържави! Рано или късно империите се разпадат и народите се освобождават!

Шансът да излезнат такива от ЕС е по-голям, но сега нямам време да ти обяснявам защо. Весела Коледа!!!

ривъ и чекам с китки на М.О.Ч.А да посрещна ослободителите, ъхъхъъх, путкине, яла да ни освободиш от туй иго, не се издържа, брацките мужикистански народи да обединиш, ти си наше спасенинье и упоръ, вий ни крадети, ни убивати съседите си, ни сте капиталисти и ни идьете макдоналс, кока кола и кейефси, немате гейове и .урви, наркомани и порно, целокупен бугаристань очеква да се обедини с брацки мужики, киргизи, нагъзи и т.н. стан!!!

Типична проява на европейска култура и обноски. Бляскава защита на европейските ценности.

ТОЗИ НЕЩАСТНИК НЕ МОЖЕ ДА СИ ИЗХРАНИ ДЪРЖАВАТА, КЪДЕ Е ТРЪГНАЛ ДА СИ ГО МЕРИ С МАГАРЕТО!!!

И аз съм русофил, ала не искам Русия да се превърне в такава мръснишка държава като САЩ, управлявана от простаци като Маккейн, Обама и др.

Външната политика на великите сили винаги изглежда мръснишка, но те винги защитават себе си.

Аз съм русофил и ми се иска Русия да беше това което е сега САЩ

сравнявай туполев с бойнг

Много ми е интересно кой ТУ с кой Боинг искаш да се сравняват? Или, може би, свръхзвуковият стратегически бомбардировач на Туполев с пътническият "лайнАр" на Боинг, пък бил той 747 или Джумбо, а?

Тъкмо на България ще се отвори възможност да бъде доставчик на бъдещите корекоми и фришопове на Евраз. съюз :)

Поздравления! Икономически съюз за да даде работа , самостоятелност и обща перспектива на равни начала! И в същото време опонент на капиталистическата кражба! Противодействие на тези които си мислят, че са еднолични владетели на света. А също така и надежда на тези фалирали нации и народи, че може да има и нещо по добро. Аз лично им пожелавам успех в това начинание като не изключвам и възможността България в бъдеще да се озове Там.

"И в същото време опонент на капиталистическата кражба! Противодействие на тези които си мислят, че са еднолични владетели на света". ГОЛЕМА СИ ЗАБЛУДА! Ти говориш за Русия, която е управлявана еднолично от милиардера Путин от 20 години и от останалите руски олиграси-мултимилиардери! И искаш от тях да са опонент на "капиталистическата кражба" и на "еднолични владетели на света"? Или си дрогиран/а! Или ти брутално ти хлопа червената дърка! Или това е накакъв сарказъм, който не разбираме!

Евалата Путин! Имаш топки, възможности, ресурси, интелекта и най вече желанието да защитиш по този начин суверена на света.

... и си най-красивия на света, най-умния, най-гениалния, най-якия. Ти си Бог за нас атакистите и избягалите от Русия руски емигранти в ЕС. Нот ти се радваме от растрояние! Колкото по-далеко от тебе Боже-Влади, толкова по-добре!

Путин е велик !! Путин е велик - реват русофилите. Чул ги Господ и слязъл да види на кого викат, но нищо не видял.

Сещам се за Северна корея и Монголия, но за други не се сещам.

Днес Евразийският икономически съюз (ЕАИС) обединява Беларус, Казахстан, Армения и Киргизстан. Утре Евразийският икономически съюз ще обедини и Афганистан, Тюркменистан и Узбекистан. Путин направо изстреля Е.АИ.Сиктир на върха на световната инономическа пирамида

Popa

А когато в ЕАИС влезат Китай и Индия, Путин ще им лъска обувките! Малкият ръст на джуджето е основното му предимство, няма да има нужда да се навежда, ще лъска клекнал!

Не забравяй Таджикистан или те имали малко повече мозък и не им се влиза?

На америка имм треперят мартинките. Вече не могат да реализират плана си за новия световен ред.

А според мене сега милиони и милиарди европейци и американци ще емигрират в новия СССР, където минималната заплата е 8 чувала с рубли. Направо Европа и САЩ ще обезлюдеят

трепери американската икономика и долара. направо се тресат от новото суровинно чудо на света.

Popa

Главният проблем на Америка е, че нямат мартинки! Но имат долари, а на Русия и треперят доларите! Спре ли им ги Америка, Русия я пиши фира!

Ти не й бери грижата на Русия. Тя си има и злато и диаманти, и титан, и цялата Менделеева таблица. За какво са й чували със зелени хартийки? Я сега да сметнем колко чувала зелени хартийки трябват за да се купи примерно килограм диаманти?

Popa

Малко ти е слаб руския! Путин е Велико Джудже, нещо като Малкия Мук!

Всички европейци, болшинството Българи и много руснаци се чувстват добре много добре в Европа, на френската и испанската ривиера, в Алпите, в Италия, в Шотландия. Само някаква малка групичка ЗАБЛУДЕНИ пишман българо-руснаци и избягали от Русия руски емигранти в България все ги влече към Азия, Кавказ, руските степи и Памир!

ги, но си стоят тук и никой не си и помисля да се върне във великата страна. Седят си тук около масата, пият, плачат, псуват и после пак.. отначало. Искам да видя един който се е върнал обратно при великия ръководител. Един ....

те децата на великия ръководител не искат да се върнат, ти питаш за обикновения руснак !! няма такива балами !!

Popa

Изягали от Русия руски емигранти в България все ги влече към Азията (което не е сигурно) ама сигурното е , че предпочитат да почиват на Ривиерата, а не в Русия! 700 000 българи почиват на турските плажове и нито един в Крим или Сочи!

почиват на ислямските плажове защото им излиза евтино.нямат мъни да си позволят другаде почивка.

те така викаха и на Сталин, Хрусчов, Брежнев,Андропов, Черненко, Горбачов, Елцин и след някоя и друга година сами ги ... в забрава.

Според мен България,Румъния,Украйна и Турция ще присъединят към този съюз /Черно и Каспийско ще са под контрол/ и другите бивши съветски републики от Централна Азия.

радостното е че никоя от изброените държави няма да се включи по никакви икономически/финансови/геостратегически и т.н. интереси с Русия. Русия си беше и си остава една суровинна база за Европа. Преди чрез СИВ, сега самостоятелно. Нищо друго не е постигнала.

Popa

Черно море няма как да мине под контрола на Русия, Русия притежава само 9% от бреговата ивица и 9% от икономическите зони! Останалите 91% са на НАТОвски страни! Всъщност Черно море е Турско! Не случайно Русия води 2 години преговори с Турция, за да и разреши да си прокара газопровод през морето! Всичко друго са дебилски илюзии!

А според мене сега много българи ще спрат да търсят работа и обучение в ЕС, за да търсят работа или да учат в Москва, във великите университети в Задунаевка и Запорожието. Днесотпътуваха 11 влакови композиции претъпкани с българи от централна гара посока Памир. 1 милион руски емигранти в САЩ са тръгнали пеш от САЩ през Аляска към Русия. Според мене и илимилиони и милиарди европейци и американци ще емигрират в Рассия, където минималната заплата е 8 чувала с рубли. Направо Европа и САЩ ще обезлюдеят.

трепери Америка, трепери ЕС от мощта на новия съюз, чакат се новите членки - Ангола, Куба, Насау и Вануату с тях новия съюз ще увеличи мощта още повече и само Господ и Путин ще са по велики от него.

...из класацията по БВП на глава за 2012 г. (Wikipedia) 77. Ботсвана 7,020 78. България 7,006 79. Доминика 6,780 сред икономически гиганти в челните места на ЕС

Ботсвана е изключително богата на природни ресурси. Доминиканската република пък има условия за туризъм за които можем само да мечтаем.

За Ангола грешиш, а много скоро и за Куба ;)

Да живее новият велик Евразииски съюз !

Уррря уррря ....умрря :)

Владимир Владимирович е добър и милостив човек, преизпълнен с всемирна любов към човечеството и, най-вече, към хамериканците. Но тези глупаци сами го принуждават да бъде техен гробокопач.

гроб другиму .... В случая по-късичък гроб ще е нужен.

Сарказмът не се възприема добре

само не можах да свана рублата ли ше са им парите на то саюс

А да не би в ЕС да има само една валута? Или и това още не си разбрал?