CNN показа Путин вместо терорист от ИД (видео)

Американската телевизионна компания Си Ен Ен (CNN) се извини за показването на снимката на президента на Русия Владимир Путин вместо на терориста Джихади Джон.

Обратно в новината

Коментари - CNN показа Путин вместо терорист от ИД (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

снн - номера от селски вечеринки !!!

сашо диков коментира това с "ЙЕС!"

Американските простаци вече съвсем се опростачиха и видиотиха! Време е тоя джихадист да им насади малко Тополи в дворчетата, та света да мирне!

Грешката е умишлена!Опростачването на щатската пропаганда срещу Путин е налице.Безсилието на кукловодите в САЩ,граничи с лудост.Това значи,че Путин управлява Русия в правилната посока.От сърце му желая късмет!

Все тая , Джихади Джон коли своите и Путин-също предлагам компромисен вариант Джихади Пут

В случая грешката е вярна... Обаче на тази снимка много загрижен изглежда... Нормално....

Отдавна не гледам тази телевизия, рейтинга й пада то година на година. Повечето интелигентни американци доколкото знам: също не гледат CNN. Предпочитат да четат новините от International News Services.

Нее, отдавна подозирах, че понятие ИД няма.Това е Путин-маскирал се е, но прозорливите от CNN, като красивите от РБ са го разпознали.Този човек реже глави-хорски, свински(предимно по Коледа може да го видиш във всеки селски двор на РБ).Празно няма.Този човек шамнства в Африка, той е като един Батман-във всеки момент НАВСЯКЪДЕ.

Как пък не заредиха по грешка снимката на Обама, Оланд или поне Шварценегер, а точно на Путин? Много евтино обяснение - точно както престъпниците обясняват, че пистолета който носят са намерили "в тревата" преди малко и тъкмо отивали да го предадат.

Грешката е верна...

Как му накривиха ушанката на Путин с тази грешка ей, сега няма да спи цели 3 минути. Май е време САЩ да пораснат и да разберат, че отдавна вече не са глезената лигла, която играят и номерата им не минават в света на големите. Путин е в коалиция с най-големите икономики в света, а където са парите там е силата - независимо кой на кого е привърженик.

Точно на място-путин е иатински военно престъпник.

Човек за да бъде такъв,трябва да е почтен и да има съвест!!!

Поредната пропаганда от страна на САЩ Защо САЩ искат да разполагат центрове за контрол в източните държави... изобщо какво търсят в Украйна и се бъркат в политиката на другите държави. ? Видя се какво правиха 100 години с техните войни, подклаждани и финансирани конфликти и двуличие. Не се ли учат от техните грешки и от историята. Но в природата всичко е в равновесие и в хармония... И Римската империя е била всеобхватна, но точно военните им разходи и стремежа за надмощие я провалят. Бързо се разпада и няма и помен от нея

Путин вместо западно европейски терорист??? Живеем в информационна война. УСА ще осерат света, както палубите на Доналд кук. Службите да се самосезират! После да няма: Ни чул! Ни видял!

Умишлено или не CNN са се поставили в много жалко положение. Ако е второто , господ да ни пази от такава телевизия.

Стандартен черен пиар. Странни "случайности". Щом до такива прости номера са паднали, то значи нямат сериозни аргументи и какво друго да кажат

Владимир Владимирович може да подобри значително финансовото си положение, като осъди Си Ен Ен. Хамериканската ТВ компания побърза да се извини, но всяка грешка се заплаща. Особено когато е преднамерена...

Виждам, че си особено загрижен за благополучието на най-скъпия човек в живота ти. Явно ти липсват други, та си си намерил такава в лицето на една конюнктурна политическа фигура. Много тъжно!

То се видя кои са терористите и кой ги учи - Лицето което реже глави е живял и учил Лондон.

Страшна логика демонстрираш - забрави само да добавиш, че са го тренирали в МИ-6.

И че самата кралица го е родила в Бъкингамски дворец и бащата е Обама.

По-добре да бяха показали Барак Обама, заедно с английския терорист - коляч. Тогава Си Ен Ен нямаше и за какво да се извинява

Западната пропаганда го е направила умишлено от безсилие и вътрешна злоба

+10 рубли за този пост !

Случва се. И нашия президент беше "присвоил" планини от Америка за български пейзаж на ново годишното си приветствие. Те сигурно затова се мислят, че сма част от тяхната външна граница.

Не са много сгрешили,само където този руснак е виновен за смъртта на 50000 души,разрушението на Украйна,върна Русия 20 год назад и замрази Европейската икономика.Само и само да покаже че никой не може да противоречи на руските олигарси

И спря окупацията на Европа,но ти това не можеш да го видиш защото за да видиш гората трябва да излезеш от нея,иначе ще виждаш само дърветата :-)

Като ти чета писанията разбирам, че методите на Гьобелс работят прекрасно и днес...е, под друго име - "промиване на мозъци"...

Много дълго снимката се задържа на екрана за да го обясняват само, като технически гаф. Интересно, защо ли сървъра на е заредил снимка на Обама...?

Явно путинистите и русофилите в този форум не четат изобщо текста на новините а само заглавието. И като видят че пише лошо за Путин, веднага почват да плюят по САЩ. Защо когато по CNN казват нещо лошо, унизително и компрометиращо за САЩ те си мълчат и не коментират, а? Защо? Обаче щом кажат нещо съвсем дребно което не е в полза на Путин, веднага почват да реват: "Еврейски медии". Този последния епитет говори за наличие на неонацизъм в Русия. Ако си служите с логика и аргументи - оборете ме! Ако ли не - губите!

Те собствените коментари не четат(копи-пейст от руското посолство) ти искаш грамотни да стават..ха..ха дай им сърп и чук и гои остави на ливадата..ха..ха

Един българин, само не ми обяснявай, че някога си чул CNN да плюе САЩ.

Яко :-)

А нима действията на Путин в Украйна не са като тези на джихадистите!Когато бъде наказан Путин,джихадистите ще изчезнат сами!

С КАКВО СЕ ОТЛИЧАВА СВОБОДНАТА ПРЕСА ОТ ЗАВИСИМАТА !!! ТОВА БЕШЕ И Е ТАКА ДО ДЕН ДНЕШЕН ! ЗАПАДНИТЕ ПРЕСИ ДАВАТ ОЦЕНКА НА ДАДЕНИЯТ СЛУЧАИ (ПРИМЕР С БОИНГА НА 25та МИНУТА КАКЗВАТ КОИ Е СВАЛИЛ БОИНГА - БЕЗ НИКАКВИ ДОКАЗАТЕЛСТВА !!! А СВОБОДНАТА ПРЕСА ПРОСТО ДАВА ИНФОРМЦИЯ ЧЕ Е СВАЛЕН САМОЛЕТ - АНАДЪКМУ

Евтини провокации. Когато ОРТ върнат жеста с клипче как Обама бели банан на мач на "Лейкърс" вместо очерка за бабуините в московския зоопарк,да не се сърдят.

А ти явно не си прочел докрай новината в която се съобщава, че подобна грешка са направили когато са говорили за бившия терорист номер 1, Осама Бин Ладен като вместо негова снимка са показали снимка на Барак Обама.

Е,той велик.Кримнаш??????????????????

CNN -филмовата къща ,пак са се изпуснали !!терориста е със тъмна кожа ,не е бледолик !!

Този гаф най-малкото подронва и без това съмнителния авторитет на CNN - но от своя страна пък е типично в американски стил, т.е. - всеки неудобен да се очерня по всички възможни начини. Интересно ми е как ли ще реагират хамерите, ако руснаците покажат Обама в клетка в зоологическата градина? Е, после може и да се извинят...

Тъпанарче, не прочете ли че миналата година са направили подобна грешка с Американския президент? Щото миналата година обама им е бил неудобен, вероятно? Просто си тъп путлераст. В случая обаче са частично прави

Пич, върни се назад във времето, за да наваксаш липсващите ти първи седем години. А просташкото държане го остави на Борисов и американците - иначе падаш дори под тяхното ниво.

ТОВА ЕШЕ ЕДИН ФАКТ ЧЕ СНН Е ЗАВИСИМА МЕДИЯ - КАКВО ИМАТ СВОБОДНА ПРЕСА - ??? НЯМА И НЯМА ДА Я ИМА НА ЗАПАД НИКОГА !!! ВОИНАТА В УК- НА ПОКАЗА ТОВА - НИТО ЕДИН АКРИДИТОВАН ЖУРНАЛИСТ ОТ ЗАПАДА

Абстинентен синдром тази сутрин се наблюдава при някои известни форумни тролчета(неясни образи и видения,натрапчиви кошмарни мисли,безпричинен смях,несвързана реч,раздразнителност, обиждане на всички,агресия и т.н.)Вземете подържаща доза!Ще ви олекне!

е това, което правят СНН, но пък са наясно, че и само толкова е достатъчно да повлияят на своите зомбирани зрители.

на безмозъчни мекотели, не и журналисти. Поредно хамериканско о-иране.

Изобщо не съм фен на Путин,но такива грешки са недопустими!

човек работил на Запад може да ти каже, че тези гащите не може да си вържат, камо ли работата да е направят като хората

"Грешка", друг път - провокацийка.

Кой не скача е червен. Кой не слуша Обонго е диктатор. Кой не е сляп идиот е "рубладжия" и "путенофил". И кой се противопоставя на американския натиск и агресия е терорист. Просто и ясно.

A kакво е "путЕнофил" Идва ли от името на другаре Путен? Да ви имам образовнаието, мурзилки платни :)

сороси скапани ПО-ГОЛЕМИ БОКЛУЦИ ОТ ЕС И АМЕРИКА НЯМА НА ТАЯ ЗЕМЯ

Дори когато грешат свободните медии са прави.

Случват се такива неща - техническа грешка. Всички терористи са сложени в една папка компютъра и просто вместо единия от тях е сложена снимка на неговия колега Путин.

Виждам,че тази новина е за соросоидната краварска сган навъдила се в нета. Няма значение че сте роби на кенийския макак Обамго и брат му белият смог Макака, важното е да пада тоалетна хартия да си бършите осраните голи задници. Весел ден.