Навални може да е ”разкрил” дъщерята на Путин

Един от основните противници на Владимир Путин може да е нарушил табу, като е публикувал по думите му псевдоним, използван от една от дъщерите на президента.

Обратно в новината

Коментари - Навални може да е ”разкрил” дъщерята на Путин | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

му си е милиционерско! Ако ще да стане "президент на целия свят", както скандираше една мамашенка - пак ще си остане милиционер! Който не се срамува - нека му се възхищава!.. А това "президент на целия свят" много ми напомня Мехлис:"...ние ще понесем освобождаването на работническата класа от капиталистическите страни и ще развеем знамето на комунизма над останалите пет шести от земното кълбо". :-(

Ръшите си имат подготвени много Путиновци! НО-да не забравяме прадядо му У.. Вл... Вл.. Путин Уин!? Ха, хак да ние !?

Браво, братчед!

А не ми ровете из мръсното бельо че да не излезе някой Топол-М:))))

Колко жалък живот трябва да имаш да се занимаваш с личния живот но другите. Тоя Навалин да не вземе да изгори още повече.

ако поиска дори и ще я ожени

Да превръща личния си живот в шоу ли??Както Клинтън го разпитваха и се обясняваше пред цяла Америка и цял свят какво е правил с Моника и къде е слагал пурата си.Не е нормално.Всичко има граници.Да не забравяме и нашия президент.Тая дето има 3 деца от него не застана поне един път до него като негова жена.А какво знаем за личния живот на наш Боци??Та да коментираме Путин.

И Путин ли се страхува от народната любов?Това май е патент на всички комунисти.Защото Обама обяви жена си,дъщерите си котарака си и.....кой ли не още.ЗАЩО ЛИ ТАКА,НЯМА ЛИ ОТ КАКВО ДА СЕ СТРАХУВАТ?

Аха, и сега нон стоп ни информират, къд са изкарал почивка, кога се разгони неговата котка, кога се разгони жена ми и старшата дъщеря. Как се хилеше на погребение на Мандела, как жена му - проста женица от савана, потупва по рамото английска кралица. Все едни такива важни неща - без което светът е спрян.

пък и другите високи държавни длъжности, означава да оперираш с публични средства и ,да речем, публични активи от най-различен характер. А за да не злоупотребяваш с тях и ти трябва да си "публичен"! Това не означава, че непременно трябва да вадиш на показ целия си личен живот, но и не означава, че можеш да го засекретиш. Дори ида си актьор или шоумен, за славата плащаш с цената на ограничаване на личния ти живот. Така е при цивилизованите държави. При диктатурите не е. Просто защото при първите политиката я прави и електоратът, а той изисква публичност. Там даже и президентът е държавен чиновник, вярно - на високия, но все пак чиновник. При диктатурите даже няма значение каква е длъжността му (президент, премиер, първи или генерален секретар, команданте и т.н.) - той е цар! Даже смешното е, че при много от днешните монархии кралете са с по-прозрачен и публичен живот от диктаторите. Та, питам конкретно феновете на Путин: Интересува ли ви откъде има пари да си купи луксозно крайбрежно имение в Испания (в La Zagaleta, Южна испания, за 15 милиона лири; в съседство с къщата на Путин е шикозната вила на британския музикант Род Стюарт, както и имението на бившия кмет на Москва Юрий Лужков, според сп. Forbes, 2012 г.)? Не, вие сте спокойни - три години по-късно др. Песков казва, че това не е вярно, а вие веднага започвате да ругаете гадните западняци дето лъжат за да помрачат ореола на вашия кумир... Това, че сп. Forbes е авторитетно и не би си позволило (за разлика от страни като Русия и България) да пише небивалици не ви нтересува!? И въобще не се замисляте, че дори обявените от Песков $100 000 годишно (вероятно силно занижени) са много повече от неговата заплата, която до 2012 г. заплатата на Путин 63 000 рубли, а от тогава - 167 000 рубли? Въпросът не е много ли са или малко, въпросът е президентът на Русия спазва ли законите в Русия? И това вълнува ли обикновените руснаци?

проста женица от савана..." Путин с аристократично потекло ли е? "Добрите" обноски да не ги е учил от Барсуков-Кумарин?

какви коментари има за Обямбо и жена му от самите американци.

истинските МЪЖЕ правят мочета, женчовците - момичета. :))))

Истински мъже, не изтикват своя интимен живот. А приказки от сорта "к`в мъжкар съм само" по скоро прилягат на махленска кръчма

Виждам че разбираш от истински мъже, та да удариш едно рамо( или друга мека телесна част). Имаме спор в хоремага колко грозданки трябва да изпие един истински мъж преди да падне като казак под масата?

Аз пък съм чувала, че момичета правят майсторите. Ех, тя вашата, мъжката, не е лесна. И да се похвалиш трябва, и да не те хване жена ти, трябва, пък недай си, Боже, да се разприказва жена ти...

на путин не са плейтмейки бе чалгаджии!

Я ето един дето ги е познавал, Навални ти ли си бре ?

Абсолютно достоверно е ,че Тихонова е едната дъщеря на Путин !А другата е Наоми Кембъл!?...Вижте сега,все пак не трябва да се пада толкова ниско!

Аз

Аз може и да стана милиардер...

"Суперновина"? Доказан престъпник търсел дъщерята на президента?? Ха Ха

Беше открито нещо, което е 100% сигурно, че съществува. :0 Това че Путин имал дъщери.

very interesting news at day like this.

Навални МОЖЕ, да е ""разкрил"" дъщерята на Путин. Бахтимуидиотите.

Тука много хора се опитват да остроумничат с името на Путин. Аз пък ви питам - вие, като се наричате "гордо" пичове в медиите, в разговорите, във вестниците - много ли се различавате като название от това, което намеквате за Путин? Още повече , че дори не сте "пичове" , а най-обикновени смръдливи путьовци. А името Путин ми е съвършено безразлично.

Като се има предвид, че на ръст повечето сме доста по-високи от Путин, вероятно сме и доста "по-мъже" от него! И поради това не всички сме заинтересовани да си избиваме комплексите като политици или крупни "бизнесмени", чиито единствени бизнес умения се ограничават до мафиотски сделки с властта.

Цар Самуил е бил висок 150 см. Т.е. доста под ръста на Путин. Та казваш,че на той свят има право на съществуване само анаболни индивиди?

Ти, като един великан в сравнение с император Акито, искаш да ни внушиш, че той избива комплекси като политик? Защо дългучът Обама му се поклони на "Г", когато беше в Токио?

А ти ако беше честна, да беше споменала опитите за остроумнечене и с името на Обама.

Всички подигравки с имената са долни и непочтени. Тук не видях да се подиграват с Обама ( а не виждам и как), но , ако някъде се появи нешо такова, то ти обещавам, че и на тях ше им се "накарам". Ако мога и ще ги напрдаша.

и присмиваш на някого заради ръст, име или физически недъг е пълна простотия! Проблемът на Путин не е такъв - големият проблем е водената от него политика - опасна и за руснаците и за цялото човечество! Проблемът е, че една голяма и влиятелна държава се управлява от диктатор с престъпно минало, а като "държавен мъж" (директор на ФСБ, премиер и президент") и замесен в редица политически убийства, масови убийства и терористични действия.

ТОВАРИЩ ПУТИН, КАТО ГЕНЕРАЛЕН СЕКРЕТАР МОЖЕ ДА ПРАВИ КАКВОТО СИ ИСКА С ЛИЧНИЯ СИ ЖИВОТ! КОЙТО ПУБЛИКУВА ДАННИ ЗА СЕМЕЙСТВОТО МУ И ЛЮБОВНИЦАТА МУ /КАБАЕВА, ОТ КОЯТО ИМА 2 ДЕЦА / В СИБИР!!

Навални е просто един обикновен предател.

И какво е предал?

Днес рублата се срива в момента стигна 70 рубли за долар.Другари кой има пари да купува рубли само така можем да помогнем .

Той е ИМПЕРАТОР! Квот каже Императорът - е ЗАКОНЪ! Той Богоизбран от Отца, Светия Дух и неговия Син!

Тавални не се интересува от децата на Путин, защото е голяма вероятността те да не са негови. Напоследък се пише доста за Путин, че е с обърната резба и също като Станишката се е крепил на съпругата си, която му е била за параван и сега и някаква друга девойка, която той си е избрал. Така, че има резон в изказването на Невални.

Още един задълбочен и сериозен анализ. При вас в маалата само подобни неща се обсъждат?

Рускиня, един урок по-български: Частицата "ли" в българския език се използва за превръщане на изречението във въпросително? Пример: Вярно: "Искате ли?" Грешно: "Искате?" - не звучи добре и е грешно.

Амчи у махалата циганската мноо са радвами на тва дето рускинити остонаха без пари и сига големо плющене ши пада кът идно времи

Много пошло стана. Навални крие собствените си далавери с клюки срещу Путин и западняците и българските соросоиди го обявяват за борец за правда и демокрация. Той да гледа собствените си кирливи ризи.

Сега вече става ясно защо братя Навални са осъдени по скалъпени обвинения и защо по-малкият брат е заложник за доброто поведение на по-старшия

Товарищи, русофили, славянолюбители... да ви светна една истина за любимия ви вожд - Путин не е славянин, не е русин! Путин е етнически вепс - фино-угрско племе, затуй и монголоидната му физиономия! Бас се хващам, че генът му е N, за разлика от славяно-арийците европейци R1a.

да смесваш исторически понятия в радиус 2000-3000 години явно е модерно но инак си е чиста простотия

Не, гледам руска телевизия :D Там твърдят, че руснаците са истинските арийци! Аз нищо не си измислям, само повтарям.

Путин с монголоидни черти? Абсолютно, и аз имам прозрение - Обама е китаец. Направо, приятелю, изби рибата.

Да! Нищо против монголците, даже харесвам жените от руски тип с монголоидни черти. Но на нас българите много от руснаците ни изглеждате монголоидни. Особено Путин, Елцин, Ленин... виж Сталин и Горбачов например - не.

Ако се вгледаш внимателно ще видиш, че приликата е голяма - прилича както на баща си, така и на майка си. Друг въпрос е, че момичето е доста грозно. А още един друг въпрос е наглостта на Путин да гребе с пълни шепи, сега и чрез дъщеря си. За оня свят катафалките нямат ремаркета за пари.

Ясно тогава що го е срам да я покаже! :D

Ами нищо ново под слънцето. Това в САЩ отдавна е изобретено. Там обикновено бившите стават я лектори, я консултанти и т.н. Направи справка за финансовото състояние на семейство Клинтън преди и сега и ще си изненадан колко добре се живее от връзки и раздаване на съмнително големи суми срещу още по-съмнителни като стойност дейности.

Е най после намериха и в Русия един боклук който е готов да продаде страната си за шепа долари.Дали ще му намерят подръжници съмнително защото в Русия имат малко по друго отношение към родината си.

Абе, в Чеченската война руските армейци продаваха оръжието си на чеченците за каса водка :D

Днес в руските сайтове пиши че магазините са започнали да дават на версия.Що ли.Амчи щото такъв е манталитета на руснаците 90 процента в градовете не живеят в собствени жилища а в комунални и като се видяха с пари не си купиха жилища а хукнаха като изоглавени на екскурзий и почивки ядоха и пиха на корем а сига се оказа че нямат пукната рубла зад гърба си.

Аааа тва ли била тайната на богатите руснаци :D Всъщност екскурзиите са полезно нещо - отварят очите на хората, иначе си мислят, че ако те живеят в кочина, навсякъде хората живеят в кочина. Путин явно го притеснява това и сега ще ги закове да не мърдат никъде!

Квот изчука изпука така са.

Повечето хора в Германия също нямат собственост на жилища. Тенденция е да живеят по наем. И Те ли малоумни? ти като имаш разнебитена панелка с ипотечен заем за 35 години - смяташ вече че ставаш за финансов анализатор? И освен това - цяла северна българия по селата хора купуват само на вересия. А уж европейска страна.

В селата живее 30% от населението и повечето са цигани и пенсионери. Ако не бяхте рускините, щяхме да сме по-добре от Финландия!

Да ама тука си дошла що не идеш в Калужка губерния да набиваш борш и червено цвекло.Всъщност кво праш тука ти ненавиждаш България я да се зайнтересуват властите от теб

На дъщерята на Путин , с името Путинка ли я наричат?

А бе друго са децата на амер.президенти, които шофират пияни, друсат се с наркотици и т.н. СВОБОДА И ДЕМОКРАЦИЯ!

Я ти гледай по-добре децата на нащи партийни функционери :D Крадат коли и кво ли не още!

Паисий

прав си ... нали и тук е демоНОкрация!

Не е много по темата,но е показателно за червените Богове(всъщност-нагли дебили).Първата дружка на Путин,Лукашенко,обвинил народа за девалвацията,при която,същият този народ си губи спестяванията...Ето това са червените психопати.Той нямал нищо общо.Не го занимавайте.И Виденов не беше чак толкова нагъл

Е друго си е г-н Борисов като обвини народа си, че е некачествен материал!!!!

Не го е обвинил, а просто е обобщил. И в по-голямата си част материала наистина е некачествен.

Най -много спестявания хората от многото страни са загубиха при криза от 2008, която е дошла от краварника,наречен САЩ. Така,че по-полеко с епитети ,кой дебил и кой не е.

Който има 200 крави е богат човек. Който има 200 бутилки водка е алкохолик!

Разликата е, че в демократичните държави виновните си носят последствията,а у вас им носите цветя.И им се кланяте..В ''краварника'' няма врътки ''Медведев-Путин''...Даже и в Африка няма.

Какво става в украйна защо няма новини?

Щото е като в хорър филм там в момента. Затова.

На мен ми е интересен Крим - национализираха валутната борса, още едно енергийно дружество и така. Трябва да се храни гладната Русия, а и валута трябва да изкопат от някъде.

Абе истината е, че днес не можеш да се скриеш, който и да си. Просто няма къде и как. А факта, че никой не го емнал семейството на путин означава, че просто не е накърнил интересите на достатъчно влиятелни хора. Това, че нормалните руснаци ще страдат си е в реда на нещата все пак. Т.е. всичко върви по план и русия скоро ще е на колене. Ще я разграбят и ушушкат като стой та гледай. Амалоумните действия н апутинката само го подпомагат (дали не е и нарочно).

на мене така ми се струва, накря ще се окаже че Путьо е агент на CIA:)

Тази Тихонова няма никакава външна прилика нито с дядя Владя ни с тетя Люси,тоест изобщо не е дъщеря ни на единия ни на другия....чудят се разни зевзеци кака да останат в светлините на прожектора.

Това не значи, че не може да му се води дъщеря. Може жена му да е идвала на Черно море все пак... И то сама.

Защо да не сравним със сина на Байдън?

Абе, чета този форум и се смея - тук някой се бори срещу Сорос? Какво общо с новината? И големи защитници на Путин, бре, ум да ти зайде! И пишат сякаш всички са приятели с Путин, Сорос и Обама! Познават ги като близки на семейството си и съвсем по комшийски ги защитават и нападат! Влезли всички във филма "Вярвам си". Боже, боже колко мъка има на този свят - да ме прощава Йовков. Може би трябва да се кръсти този форум ФСБ - Форум Смешници Български...

общото със Сорос е, че той хинансира т.нар. ОПОЗИЦИЯ срещу Путин - хора като Навални. Не задавай елеметарни въпроси, че се излагаш само.

Смях.... Сорос един порост евреин от Унгария по-голяма институция от Путин, дето държи цяла държава със 140 милиона и 30% от земните богатства! Хахахахахахахахахахахахахаа!

И тук се борите срещу тази опозиция?

неудобно да защитавам толкова примитивна милиционерска позиция: "Путин е велик, затова всички трябва да го слушат и да му се подчиняват. А ако някой не го прави и има наглостта да го критикува - то той е платен от Сорос, зад който пък стои Държавния департамент..." И още: "Всички беди за Русия идват от Запада, който иска завладее Русия заради богатствата й..." С колко ниско IQ трябва да си за да вярваш на такива елементарни пропагандни клишета, използвани и преди 80 години?

ПИПО

"Страхотна новина" Като няма какво да се каже и се пишат подобни идиотщини. Някакъв си написал нещо в социалната мрежа....сензация.

През 1974-та година Ким Ил-сунг внася в Северна Корея 1000 автомобила Волво и "забравя" да плати за тях. :D Кака... комунистите де ги хванеш в Европа, Азия, Африка, Америка все са крадци!!!

И какво общо има този коментар с текста на статията?

трябва да си монтираш едно клозетно казанче на устата и някакъв освежител на въздух , че смърдиш на мърша и фекалии!

Представям си разпенената ти физиономия! Сърцето бие от гняв, устните свити в омраза... слюнки фърчат! Товарищ, як сте!

И каква е новината ?!?

Путин си пази семейството, а не е като американските президенти - да парадират с жена си и да се правят,че са много здраво семейство, а зад камерите да се забавляват с разни секретарки като Моника Люински. Да не би някой да им вярва като държат жена си за ръка и я гледат в очите? може и тъпите американци да се заблуждават, че президентите им са семейни мъже за пример, но едва ли. Докато Путин е друго нещо - държи личния си живот на страна - респект. Сто пъти по-мъжка постъпка!

Който има какво да крие е вероятно е и нечестен! Който не иска да го светят прожектори, да не се качва на сцена! От тая гледна точка нормалните президенти са мъжкарите, а Путин е просто страхливец!

какво "нечестно" има в това да запазиш децата си от фалшивата известност и преследването от папараци? И още - и от евентуални терористи, които биха го изнудвали? Всеки има правото на личен живот и това дали ще направи личния си живот на цирк пред публиката си е личен избор

Поздравявам модератора! За пръв път да видя да изтрие директна псувня :)

си имате отделна страница за жълтите новини и "светската" хроника.

Колкото и да му правят пиар на този никаквец си остава едно нищо. Платен краен маргинал на шораш. Това да вадиш личниданни за някой, е най-малкото непочтено.

Путин може да е всякакъв,но не и "никаквец".Той е водач на световната революция срещу капитализма,империализма,фашизма и комунизма.

Няма такъв умопомрачен като тебе, Пешо! Виж си само списъка :D И какъв е тогава Путин, борец за демокрация май!

Кремълското джудженце продължава да се изживява като самодържец - тропа с краче, смята всички за свои слуги, когото не харесва - директно в затвор го праща... Азиатски свинщини, по които, обаче много си падат домораслите руски подложчици, които с упование му лижат за*ничето...

Ти наистина си бил баснописец.

от баснята каква е: пийте си редовно хапчетата

И да е тя, какво от това? Нещо пречи ли ви? Синчето на краварина може да е съсобственик в украйна, пък дъщерята на Путин не може да ръководи проекти. Още повече ми се струва нормално децата на политици от ранга на Путин да са с друга самоличност. Освен за тяхна сигурност , то е и зс наша такава. Ами ако терористи се опитват да го изнудват да изпелили европа и усато в замяна живота на близките му? Що не се занимавате с нещо полезно за държавата доросоиди такива, защото сте предатели.

Какво грешно казвам че слагате минуси.

се отвращаваме как ближеш руските за*ници... И плюеш България, на мама руската подлога...

Западната Мафия и техните миньони паднаха до нови низини....

Ьовиги, вие чат пат я карате като интелектуалец, чат пат като пълен неграмотник. Да не би да страдате от раздвоение на личността? Може би е препоръчително да посетите психодиспансер?

И какво като е дъщеря на Путин??Няма ли право на собствен живот?? Защо не видите къде са дъщерите на Костов, на Надето,която с една заплата на преводачка и....прати дъщерите си в Швейцария,децата на Първанов и т.н... Много правилно прави Путин,че не е допускал "мишки" в пространството да му гризат личните мигове!!!!!!

соросоидните неща много обичат да обявяват дир за проруски сайт,ама всеки ден заработват именно тука надниците си......

Сорос има повече пари от Путин, и то в долари..ха..ха яд ли те е че рублите не можеш и печката да палиш.

Тавариш Путин не е човек.Полубог е.Като нищо ще го положат в мавзолей.Ето до какво води почти век социализъм-комунизъм.Цял народ от зомбита.

Като оставим на страна ниското ниво на коментара, вашата алтернатива каква е? Имате ли нещо с което да ни изненадате? Някакво балансирано решение, което не предлага крайности.

Всички не можем да достигнем високото интелектуално ниво на червените бетони.Да се чуди човек защо се затруднихте от бюлетината...

За да повдигна нивото заявявам: Другарят Путин не е Полубог! Другарят Путин е Бог и половина! Крайности при издигането на другаря путин няма и не може да има. Другарят Путин е безкраен, като вселената!

А ЗАЩО ИМЕННО НАВАЛНИ А НЕ ДРУГ- ПРОСТОТИЯ

Иванушка, стига пищя ма.

ЗАТОТО е по прост и завижда - това е първо второто е с каква цел

Хаха :) Тиховна (що не Путина, срам ли я е нещо?) ръководи проект за 2 милиарда, около който гръмна доста голям скандал. Природен талант е малката путинка, на 28 години само.