Първо Радев в Москва, после Путин в София

Планира се посещение на българския държавен глава в Москва, както и визита на руския президент в София. Датите са в процес на уточняване.

Обратно в новината

Коментари - Първо Радев в Москва, после Путин в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

пРезидентът на Путин отива на инструктаж. Ще подготвя увеличаване цената на газа и строителство на нови 2 АЕЦ-а в България...

Путин ще дойде..ама ,,догодина,, !

Майната ти !

Де що има на хранилка Шорошова, драще ли, драще из темата. Пък може да е само един и да се пъне за 1 пробит долар. Мъкааа, мъка. хахаха

Първ Радев отдолу, после Путю отгоре.

Браво на дипломацията ни! Умирате си да пишете глупости-голям проблем е това за кирилицата, нали! Ами това, че видните американци и техните приятели от Великобритания години наред не знаят къде се намира България и столицата й София, и все ни препращат в Румъния и Букурещ, е по-малък проблем, нали?! Тези дюмбели ни зачертават от географската карта, а вие им се кланяте и ги хвалите.Я се спрете!

Нито генерал Радев има работа в Москва, нито подполковникът от Кремъл в София! Къде се е видяло Генерал да ходи на доклад при подполковник?

радев е русофил и продажник на Българските интереси - русия е империя на злото

радев е необходим за баланса във външната политика на българя! да, избрахме европа и това е правилният избор, но българя не може и не бива да допуска влошаване на отношенията с русия.

радев е русофил и продажник на Българските интереси - русия е империя на злото

Първо на първо България никога не е прекъсвала дипломацията си с Русия, а дори и сега това изглежда "мираж" за предателите на България от Козяк. Винаги сме знаели,че България и Русия могат да си подобрят отношенията и да се рестартират.....няма как да избягаме от същността си, няма как защото Русия е братска-приятелска страна!

пръскате с плюнки монитора от злоба бе? Я се съберете се пред президентството и протестирайте да ви видим колко сте много вие "българите" против Путин... Жалкари нещастни, един автобус не можете се събра, дори с фамилиите си да отидете.

Щото пък от русофилите ще съберете една маршрутка! А ги събери и да ви видим пред Президентството!

Абе дали Радевица не е ходила в Москва , та толкова се натискаме? Е и какво като отиде там , за Русия България вече не е интересна , благодарение на простотията на някои политици.

МОЖЕ ДА СЕ КАЖЕ ЧЕ ФАТМАЦИТЕ СЕ ЗАСЛУЖАВАТ(РАПОРТ ДАДЕН-РАПОРТ ПРИЕТ)ХАХАХА

Надявам се , че този галфон Радев , ясно и точно ще каже на Путин и Русия , от къде идва кирилицата .

Пък аз се надявам Путин да му обясни кой ти измъкна пърдюлника изпод турскио резан ятаган!

Браво.С Русия трябва да сме в отлични отношения винаги.

Хайде Румка бързо на килимчето в Москва.Така е било винаги-васала ходи първи при сюзерена.И да не забравиш да вземеш кадифено парцалче за обувките.

За какво Радев ще ходи в Москва! То тук у дома Гундяев го нахока, а там джуджето може и да го напляска.

Докато не извадят България от НАТО и ЕС няма да мирясат

Аз си мечтая от няколко години НАТО да напусне България, а също и еврейския -ЕС.

А ние си мечтаем кога ще измре това комуноидно зомбирано поколение за да тръгнем напред.......скоро,всеки ден създателя си прибира по някой от тях

Колкото и да лаете против Радев, това е положението. Преди и да исках никой не ги канеше в Русия. Дето ще целуваме г...а на Ивропата няма никакъв килипир за пенсионерите.

Най-добрата новина от доста време насам!

Радев да заминава за Москва и да остава там !

Добре е, че президентът ще бъде в Москва като патрон на честванията на Дни на българската култура във връзка с 24 май, но се питам, кога ли ще се осмели да отиде и на Парада на 9 май на Червения площад, или ще изчака случай когато там ще присъства и някой хамерикански президент?

Генерал Мунчо е позор за България!

Абе верно, че Радев е и бесепар и натовец и че на всичкото отгоре е обучаван в САЩ, ама въпреки това веднъж дори ми хареса с позицията си против третополовата конвенция, така че оттогава се въздържам от крайни изводи.

Значи преминаваме къмто Савецкия съюз.

Докато не се извинят за корилицата и македонизма не трябва да поддържаме никакви контакти с русоменшите...

СУДЖУК АГА БАНКЯНЛИЯТА И 3-ТЕ ПРОСТИТУТКИ НЯМА КАК ДА ОТИДАТ ДО МОСКВА ЗАЩОТО НЕ СИ УДЪРЖАХА НА ДУМАТА ... А ТВА ПУТИН ГО МРАЗИ НАЙ-МНОГО

ПЪРОБИТНИ МЕСТА МОЖЕ ДА ГО ПРИЕМАТАТ КУХИЯТ ФАТМАК: СЕВЕРНА КОРЕЯ И РУСИЯ, КЪДЕТО ЯДАТ НАЛЪМИ. САМО ЧЕ И НА БЕЗИЗВЕСТНИЯ ФАТМАКА НЕ Е ИЗЕСТНО ЗА КАКВО ОТИВА.

А АКО СУДЖУК АГА БАНКЯНЛИЯТА ПУКНЕ , (САНДЪРДИСА СЕ ) ПО КАКЪВТО И ДА Е НАЧИН , КРАВАРИТЕ НЕ СА МУ НАМЕРИЛИ ЗАМЯНА , И ЮЖНИЯ ФЛАНГ НА НАТО ЩЕ СЕ СКАПИ СЪВРЕМ ")))

знае той,знае.трябва да даде отчет на кремълския владика

Путьо при Путьо отива и хич да не се връща. Не ни трябват путьовци а нормални българи с грижа за България а не за азиатска дива Русия.

Май пилота-прецедент се напъва да бъде екстрадиран за съд в Америка, щото нарушава ембаргото с Русия, срещайки се с военнопрестъпника Путин?

Това е съгласувано с НАТО, ЕС и Америка, когато престъпника кацне в София, която е територия на ЕС, ще бъде издаден червен ордер за арест и Путин ще бъде закопчан и предаден на Хага като военнопрестъпник. Исползуват пилот-прецедента като мюре.

Еййй, куха комунистическа тиква, когато цял свят осъжда Путин и Русия, нашия селяк-прецедент му завидетелствува почит и любов. Да се смее ли човек или да плаче, Господи, защо ни наказваш с такива лидери?

Не плачи - сами си ги избираме :).

Следващият, който ще покани Путкин, след Радо- потника ще е Хаагския Трибунал за военнопрестъпници, а нищо чудно преди това американците да поискат да екстрадираме прецедента за нарушаване на ембаргото с Русия и съучастничество с Путин.

пропикаха втеченана газ с качества по-добри от тази в Луизиана. Първо не изгонихме руски дипломати, днес привикаха посланника им да обясни как така българин от територията на България е нарушил американските закони, сега в България ще идва Путин? Горкия краварски посланник, в най-добрия случай ще го пратят куриер на дипломатическата поща за Уганда...

Абе, колкото и да сте русофоби, не забравяйте колко сме малки и кой може би ще ни помогне да оцелеем, ако се наложи и за кого сме прекалено далече, за да му пука. Казвам "може би", не казвам и безвъзмездно, нито без интереси, просто политиката не е удряне в гърдите, докато си на софрата, нито мнението на главния простак на България къде било то бъдещето. Бъдещето едва ли е западно, даже Русия е твърде назапад за да е бъдеще - песимисти и оптимисти се надскачат да спорят за тия неща, но реалистите учат китайски.

Толкова ли си малък и жалък, че трябва някой да ти помогне. Благородник не моли за помощ, така че именувай се БайГаньо и чакай за помощ.

Вземи думата от устата, фатмака просто се е возил за наша сметка. А да и на земята е оправял десито.

им каза на Балканските страни - Младите гледат на Запад, не на Изток, защото знаят къде е истината !!!

Това в сутрешното или в следобедното изказване на примиера е казано.

са обикновено посредствени хорица, разни номенклатурни отрочета, които държат социалния си статут на азиат-болшевишкия окупатор след 09.09.1944г., инак с техния интелектуален и морален потенциал щяха да метат улици и мият вецета ???

Първо се научи,да пишеш,а после давай оценки за хората.Нещастник си за пари ще продадеш и майка си и баща си.Това което си написал се отнася само и единствено за теб.

Това се нарича Стокхолмски синдром - похитеният се привързва към насилника си. За да запази достойнството си някак. Друг е въпросът, че превратът в БКП не ни освободи от съветското влияние - ченгетата си властват, Герговци се вихрят, площади и Главни улици са с руски имена, стърчат Альоши и МОЧИ, а най-големият ни Храм не е с името на закрилника на народа ни - Йоан Рилски, а... Княз Невски, дето 3 пъти е сменял вярата си и няма нищо общо с България...

Да заминава и да не се връща путьо маринкин.

с руснак мога да се напия , но с американец не става ... щото руснака мога и да го напсувам и да му гръмна един без да ме осъди ...

vasil

...или както си къркате с руснЯка по потници в кухнята може последното нещо,което ще осъзнаеш,да е,че сттранният израстък,стърчащ от гърдите тиме дръжката на кухненския нож...

До каквето и да се е докоснал прецедента все го е предавал: предал е семейството си, жена си и децата си, дезертирал е от армията, предал е ВВС, сега предава нашите съюзници с лакейството си към Путин, с което предава и България.

Браво Радев, в момент на световна конфронтация с Русия предаваш нашите съюзници, ще се срещаш с един военопрестъпник и то на два пъти? Ами що не се предложиш на Путин за ординарец, да носиш жезъла на Императора на злото и да му разтриваш ушите?

Предвид на силно обтегнатите отношения между нашите сегашни съюзници и Русия, едно такова посещение на полота при Путин и на Путин в България сега е нелепо и е голям политически гаф. Май и ЕС и Америка и НАТО ще ни изритат, та дори и Русия. Никой не обича безгръбначни слуги.

Вие не разбрахте ли, че Путин никой не го кани в европа. Само унгарците се объркаха, ама ще си платят. Нашият гламав шапкар верно е ръгнал да ни вади от ЕС

Това е добър знак, винаги съм знаел че топлите приятелски отношения между България и Русия пак ще се рестартират.

на малка и клета мурзилка. Ще посрещнем пyтакa с скапани домати и ще му постелем "килим" от гoвнa.

Не е лошо да оправим връзките с държавата, пред която се гънат ЕС, НАТО и САЩ взети заедно, нали???? :)) Дано успеем да си върнем благоразположението на руснаците!

Държавата Рассия се огъна още когато заграби Крим и Донбас И тепърва ще се гъне

НИКОЙ НЯМА ДА ПИТА ЕДНА ГРУПИЧКА ОТ 200 ЧОВЕКА СЪЗДАВАЩИ ВПЕЧАТЛЕНИЕ, ЧЕ СА ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА ВПИТИ ЧРЕЗ РАЗНИ НПО, ОТВОРЕНО И НЕЗНАМ СИ КАКВО СОРОСОИДНО ОБЩЕСТВО! ЗАД РАДЕВ И ПУТИН СТОИ ЦЯЛ ЕДИН БЪЛГАРСКИ НАРОД , А НЕ 200 ЧОВЕКА.......А ТЕЗИ 200 ЧОВЕКА ДЖЕНДЪРИ, АКО НЕ ИМ ИЗНАСЯ ИМАТЕ ПРАВО ДА СЕ САМОУБИЕТЕ, ВСЕ ПАК СМЕ ПРАВОВА ДЪРЖАВА !!

Руският поп му наби канчето на Радев, после по руската телевизия го оплюха тотално, а сега този нещ*стник продължава да се лензи на Масква До края на годината Пу+++ ще гушне букета, и кого ще покани Радев?

ако имахте мозък щяхте да знаете колко прозирате и колко сте елементарни за употреба.

Стой си зад Радев, но защо какво общо с нас има Путин? Няма "братски" народи - набили са ти го в главата. Руснаци ни нападат на няколко пъти - чети историята. Въпрос на заповед на командването им е. И пак може да стане.