Бурни ветрове през уикенда, опасност от хвърчащи предмети

Опасно време се очаква в някои ниски части на страната и в планините през уикенда. Арктичен въздух и усилващ се вятър ще нахлуват довечера и утре. Вятърът в Дунавската равнина ще бъде бурен, а по билата - ураганен, има вероятност да хвърчат керемиди и ламарини.

Обратно в новината

Коментари - Бурни ветрове през уикенда, опасност от хвърчащи предмети | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ааааааа,върнали сте едно съобщение.Мърши,такава цензура нямаше и при бай Тошо.

Ще ви псувам докато ми триете постовете смотаняци,вие триете аз ще ви псувам,заслужавате си го.По-долу си разговаряхме....вие триете......да ви......майката.

Бурни ветрове през почивните дни, опасност от хвърчащи предмети. Я , не било трудно да се напише и на БЪЛГАСКИ !

Змей БЪЛГАРСКИ:))) Проверявайте си правописа бе момчета,и моите пръсти по някога натискат по два бутона но после проверявам. Нищо лошо към теб,нерви ме когато в "България" или Български" има правописни грешки.

Нека вали и духа сега,не юни:))) Земеделците откога чакат дълбок сняг.

Преди малко колежка говори по тел.със съпруга си, който пътува и е в подножието на румънските карпати.Той каза, че има страшна буря-силен вятър от север, снегонавявания и минимална видимост.Не ми се иска да бурята да връхлети и БГ.Но с природата не може да се бориш.

Вървяла лисицата през гората и видяла враната да лети на заден ход. Попитала я:-Ти защо летиш на заден ход?-Сега има демокрация. Както искам така ще летя. Решила лисицата също да тръгне на заден ход. Не щеш ли зад един храст се показал мечока и я. . . . . изненадал. Ядосала се тя и продължила пак на заден ход. Зад втори храст се показал вълка и също я . . . . изненадал. Зад трети храст изкочил заека. И той. . . . Ядосала се лисицата и си казала:Само да ми падне враната ще й откъсна главата. В същото време се появила враната и лисицата я попитала:-Каква е тая демокрация ма лъжлива врано?И мечока, и вълка, и заека ме. . . изненадаха. Враната й отвърнала : -ДЕМОКРАЦИЯТА Е ЗА НАС, ДЕТО СМЕ НА ВИСОКО. ЗА ВАС ДОЛУ ОСТАВАТ. . . . ИЗНЕНАДИТЕ.

:-))))))) --- А онова-там със сиренцето ? ;-)

Като гледам колко депутати са в парламентарната зала, бурните ветрове май са минали първо оттам. Изхвърчали са стотина и повече. Иначе няма майтап, времето не се шегува. Да отмине без произшествия

Я сега да ви дам истинската прогноза. Вятъра няма как да е ураганен. Ще е силен и то утре. Ще е само за северна България и Бургаска област хайде окрепяйте керемидите.

Я ни светни малко как се укрепват керемиди преди буря:))))

В Оксидента е Доста Сериозно.... Не било лошо : А. Всеки да си потегне конструкциите Б. Всеки да внимава при движение В. Платените от Нас-Всички Данъкоплатците да предвидят и осигурят ресурси за Спешна -комуникация -помощ (пътна, здравна, възстановителна) която да се задейства при Необходимост.

Пак паника,пак преписани репортажи.Дословно такъв беше снощи в една телевизия. Но признавам-всяването на страх и паника е добро оръжие в ръцете на управляващи срещу стадата.

Забравих да добавя,че се отнасяше за западна Европа. Па и каквото и да е времето-време е,как бихте го променили?

Когато не те предупредят, ти пак ще си първи по плюене. Вика се манталитет.

Типично по български! Кажем нещо с половин уста да отчетем дейност. "Опасно време се очаква в някои ниски части на страната и в планините през уикенда." Ще хвърчат керемиди и ламарини, ама не е ясно къде, че да се вземат мерки. Точно като в Северна Европа.

Бай Ганьо пак е пропил в хоримага парите за ремонта на покрива, а като му хвръкнат керемидите ще се сърди на държавата за лошото време.

Боли ме дъртия показалец:))Имотът ми е застрахован....покривът ремонтиран....не живея в американска дървена барака. Да вали и духа колкото си иска,време му е:)))

Така или иначе, зимата е към края си. Ей го къде е март. :)

Във височина ще нахлува топъл въздух, който ще отслаби обявената буря.

Тези от паламента обаче каква буря ни готвят, от там иде страшното.

Не бой се, само обичайното: -ще "смотаят" тлъсти порции от приходите. -ще вземат нови заеми, част от които ще потънат някъде -ще вдигнат месечните сметки, най вече тока(онези 20% в/у онези енергии) -горивата, храната, питиетата за възрастни, фасовете. . . - ще "довършат" здравеПОГазването - ще обвинят за всичко ГЕРБ

Стига си хленчило бе милиционерче нещастно - ако герб си бяха свършили работата нямаше да ги изметем от властта миналата зима ! Все едно при тях беше рай ! Писнало ни е от истерични мрънкачи !

В прогнозата на Синоптик беге за събота и неделя е записано "умерен вятър".

Никаква вяра нямам на синоптик. Лятото няколко дена поред писаха за дъждове, облаци - а то такъв пек, такава жега беше. Даже по няколко пъти проверявах да не би да съм объркал населенето място - ама не бях. По някое време писаха - слънчево, жеги - и тогава дойде най-голямата буря за лятото. Наводнени улици, мази ...

Ползвайте сайтове които използват информациите на летищата там тън-мън няма.

Още е рано за такава прогноза. До 24.00 кода е зелен. За утре точно за Бг обаче липсва. Я си оставете новината за 18.00 някъде

Комунистите са виновни за тази буря.

Ще хвърчат керемиди, ламарини... яйца и домати. Особено над едно определено място.

У дома редовно хвърчат предмети.

Представително за Родината днес- всичко е " за тоя, що клати дърветата" и. . . за нечии вече добре натъпкани комунофеодални джобове-дисаги !

ХА-ХА-ХА, много оригинален ник-оксиморон си си измислил, браво! Това "БългАриец" звучи нещо като "Младежостарец" :-)

БългАриец

Задай в търсачката : българи "истинските арийци" Приятно четене.

Ама че тъпа прогноза - ще хвърчат керемиди и ламарини :))) Вече и такова ли природно чудо има. Тия съвсем се изчанчиха с тия кодове и прогнози да всяват излишен смут и паника у хората. Някакъв си силен вятър и вече настъпва катастрофа. Егати простотията.

Исках да кажа, че Мая Манолова ще прави пърформанс и като задуха вятър народът трябва да се крие, какво толкова се бъгнахте? Думата пърформанс ли предизвика емоционален срив? Извинявам се за тази дума. Може да използваме друга като пиломатинг например. Или: Мая Манолова ще прави висш пиломатинг и ще духа силно на код червено! Времето. Събота и неделя, двата дни, после ще се успокои. Не тя ,времето. Тя ще продължи, но на север. Бурята. От там идва и после се връща. Манолова ще си остане тук, като Цветанов, но той за бури не е подготвен. Не са го допуснали в час по бури в школата на МВР, защото в Пазарджик духа само южен вятър. Подготвят ги да ни пазят. От себе си, но в редки случаи и от разбойници,понеже разбойниците се преместиха и овладяха властта. Всеки полицай трябва да се самоконтролира на първо място. На Цветанов времето му е отвяло косата. Много е стоял на вятъра, как му е останал мозък? Но той е бил в школа на МВР. Там ги правят подготвени да не мислят в екстремни ситуации, а направо да се справят с тях. Значи ги оставят да ги духа вятъра, да се закаляват. Пазете се от бурята. Пийте чай, може и да сипете нещо друго в чая, а може и въобще по това време да не си сипвате чай. Пазете чая за друг път, защото сега само ще духа. Не зная кой, обърках се и от дир-а не знаят и не казват. Но си мислят, че е спам, докато се ебавам с Джереми Кларксън. Той не познава Мая Манолова и Цветанов, но сигурно би се запознал, защото сигурно имат шофьорски книжки и обичат да карат, когато има кой да духа. Смели хора са искам да кажа.

Вече ми писна всичко, да правят каквото искат!

Те и без това си правят, каквото си искат. Някои стоят уплашени, други карат кола , а вятърът ги духа в косите, докато останат без мозък. После властта ги взима, изцежда най-доброто от всеки и го поставя да гледа умно, докато упражнява властнически правомощия. Другите умни чакат, докато ги духа вятърът.

Няма кодове,това е ураганът Ксавер

Кодове, кодове дайте!!!

Цветанов ще да е виновният. Цацаратура, спиш ли ?

А не бе - Костов!