От 1 декември падат визите за Канада

От 1 декември падат визите за Канада, съобщи министърът на външните работи Екатерина Захариева.

Обратно в новината

Коментари - От 1 декември падат визите за Канада | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е за ко да им се ръгам в канадската on-line система за залагания след като 135 държави предлагат пътувания цел туризъм без такива канадско-американски гевезелъци.

Де е Канада .... Тодор Колев

Обикновените люде имат такива проблеми , че се сещат за САЩ само когато го псуват !

Обикновените люде псуват Путин и Курнела!

Така беше и с Гърция . След като Надежда Михайлова обяви че визите с Гърция са паднали и прекоси границата показно с нашата телевизия и ние я гледахме отиде оттатък и прикани българите че могат свободно от утре да ходят из Гърция без визи за срок до три месеца , то на следващия ден показаха по нашата телевизия арестувани и върнати българите които повярвали и искали да пият кафе в Гърция и да я разгледат . След това още поне няколко години визите си стояха и само граничния им полицай преценяваше дали да те пусне и то за срок до петнадесет дни . И после по неизвестен начин чак след години започна свободното преминаване . Чак след години !!!! Така че не ни очаква никакво отпадане на визи . Считам че всеки без виза отишъл на собствени разноски по собствена инициатива на екскурзия в Канада ще бъде върнат . Ще му лепнат умишлено обвинение че си е търсил работа без да има право . Или някаква друга измислица само и само да не идва . Нагледах се на дипломатическа подлост !

какъв неизвестен начин лельо? от 2007 сме членове на ЕУ. Май месец същата година ходих до гърция на кафе и само помахах на границата ?!

Ако гражданите пътуват със самолет, ще трябва да се регистрират на сайта на канадското министерство на външните работи. Захариева уточни, че по суша и море няма нужда от такава регистрация. Ок, тръгвам пеш или ще хвана влака...

Сега мизерници, получихте право да отидете на туризъм, да харчите пари, а не да изкарвате хахаха. Като хванат първите 50 тариката, дошли на туристическа, и опитващи се да работят нелегално, ще преразгледат бързо-бързо туристическите визи Ама пък правото на туризум беше основание да се позволи СЕТА хахахах тъпаци

Ех, Канада, еех, Канада, ще продам червената си Лада, ще продам последната си риза, за билет до Монреал и виза.

Какво е това Лада?

Който има пари ! А за САЩ само за мутри, гювен..., партийци, чантаджии а за обикновени люде не.

Че какъв е проблема със САЩ? Отказите са около 10% - демек, само на пълни мизерници които очевидно се мъчат да имигрират на там и някаква криминална сволч. Обикновените люде нямат проблеми.

Обикновените люде имат такива проблеми , че се сещат за САЩ само когато го псуват !