Разиграват UK визи за богаташи на търг или срещу дарения

Британски визи за чужденци милионери ще бъдат разигравани на търг или продавани срещу дарения за болници и университети.

Обратно в новината

Коментари - Разиграват UK визи за богаташи на търг или срещу дарения | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не бе бате...аз за това бия тъщата...`щото моята вещица има тежка ръка и много боли!! Бивша плувкиня е и не разбира много-много от спорове. Ама ако продължиш да не се съгласяваш с моите коментари ще те запозная с нея и ще видиш ти.......

Явно циганите не са им проблем, щом искат да си внесат още. А за СЕЩ нямам думи... Едно време смятах антиглобалистите за откачени лумпени, ама май не било така.

Хм, искат 'цигани' които притежават 10 млн. паунда :))) Такива 'цигани' и аз искам за съседи

А такааааааааа!!!!!! К`ви паспорти,държави и националности.... Интернационализъм...или ако предпочитате глобализъм!!!!! Ама новата идеолотия са мангизитееееее!!!!!!! П.П. Продавам гръцко гражданство,заедно с моята част от държавния дълг срещу домашна ракия(може и в дамаджани)!!! Като екстра,върви и тъщата....носи на бой и не отвръща на обиди!!!!

А такааааа. Да си дойдем на думата. Следващата стъпка е, да поискат от ЕС допълнително дотиране за изплащане на социалните помощи. Но тези помощи ги получават не само българи и румънци, а и пакистанци, индийци, африканци и др.

Едва ли ще им се върже някой,след като вече цял свят знае,че там даже и кучетата подслушват и едва ли някой от богатите руснаци са забравили как скоропостижно си отиде от този свят техен сънародник,потърсил "сигурно убежище" ,а и ние си имаме един Георги Марков убит там...

Е, к`ва стана тя?! Че те грешните по желани от праведните! :/

Тогава в БГ ще видим прогресивно данъчно облагане, разни други екстри!

Тогава някой друг ще ни управлява, което е от жизнена необходимост за българите, след като не могат сами да се управляват.