Коментари - Свалиха съдебен шеф заради имотния скандал | dnes.dir.bg
назад

Свалиха съдебен шеф заради имотния скандал

Висшият съдебен съвет отстрани от длъжност председателя на Софийския апелативен съд Веселин Пенгезов с 15 гласа "за", 4-ма "против" и трима въздържали се.

Обратно в новината

Коментари - Свалиха съдебен шеф заради имотния скандал | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Tака трябва и то във всеки град; по-смело!!!

КАСАЕ СЕ ЗА 8 МВР

касае се за V МВР

/извън темата/ касае се за V мвр

Нека всеки който не изпълнява моите политически поръчки да знае какво го чака.Не ме интересува,че после съдът ще го възстанови,нали аз няма да му плащам заплатата през времето което не е бил на работа.

В първия момент си помислих, че е снимката на телевизионера Митко Цонев - като се напапкат едно хубаво, започват да си приличат, мустачките им оредяват и бузките стават едни такива пухкави, пухкави-и, че ти иде да ги нащипкаш. Нека папкат децата, сега им е паднало, милинките. Кога друг път ще те допуснат толкова навътре в медеца.

Четейки, коментарите виждам колко първосигнални и злобни хора има. Махнали, съдя не скачал по свирката на ЦЦ и веднага го гонят. А кога ще си иде за "имотите" Цецо ШЕСТАКА

/извън темата/!! Извинявам се за извънтемието. На вниманието на V у-ние МВР. Направете проверка на мазните цигани пред Фантастико Дружба 1 бл.2-3.Превзели са входа на магазина и предлагат цигари мъжки и дамски.Там се мота и една мазна увиснала циганка/сигурно тартора на групата/.Управата на магазина не взима отношение все още.Може би и да са коимбина по някакъв начин.Ако считате че това влиза във задълженията ви посетете посоченото място и изяснете случая.

Дано това е само началото за случващото се в съда.

Ако не си се сблъскал с ъс съдебната система,идея нямаш колко са нагли и корумпирани съдиите. Краси /черния/ са деловодителките и секретарките.Умело направляват делата,чрез сбъркани имена и адреси при писане на призовки т.н. Накрая съдията,в зависимост колко си му платил,протака делото, не визда доказателства,така че ти накрая забравяш за какво е започнало.

Само да му гледаш мордата на юнака и ти замирисва на крадлива Гоцева подлога .

А останалите крайно нуждаещи се медал ли ще им дават. Защо само тоя. Оная наглата узунова дето се държи просташки и като к какво ще и отредят.

този индивид е за доживотна, без замяна. има хиляди, които сега потриват раце, заради взетата им и последна стотинка за оправдателна ... без вина. ялко е, че ще продалжи..... но за всичко има време. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Дъщерята нали е съдия и е пълнолетна, защо не е освободена от съда?Пък и таткото само го понижават.Това е недостатъчно.

Един по-малко в кохортата на агента-доносник Първанов. Това е добре. Но е малко. Бащата на тези "бели" престъпници трябва да си иде - агента-доносник Първанов.

Как така крадец ,пък остава съдия??? Ако ВСС не разследва всичките му имоти значи и те са вътре .

Боже,кak един не си отиде с необходимото достойнство?!

Че що да си ходи, като може да продължи да облагодетелства себе си и близките си чрез поста който заема/ще заема...

Наистина - най-после!

Този боклук явно няма граници в наглостта си. Лошото е че в цялата съдебна система е пълно с такива на ръководни постове включително и във ВСС. Той краде, мами, сътрудничи на престъпници и на всичкото отгоре, когато му се наложи най-леко наказание веднага скача, като ожилен и се оплаква. Много се надявам наистина да проследите кариерите и делата на всички съдии замесени в скандала с имотите, защото докато не изхвърчат окончателно от съдебната система те ще продължават да вършат измами.

Много точно казано,това е истината.

свалиха го понеже не играе по свирката на Цецо....не остави Трактора в ареста, както искаше цецо

Този е много чист. И той съдия, дъщеря му също съдия. Брей, това не е корупция, нали? А за имотите - да не говорим. Не е ли време всички такива да се махнат и на тяхно место да се назначат юристи от Европейския съюз, които да се съобразяват с Европейските закони.

Миньор е моят татко,миньор ще стана аз. Комунист е моят татко, комунист ще стана аз. Съдя е моят татко, съдя ще стана аз. А комунисти и миньори от Чили?

При комунизма е така-крадеш и никой нищо не ти казва,но при ГЕРБ се плаща

кога ще отстранят фидосова??? и менда...???

А ЦЦ в резерв ли го оставяме !?

Първо Гоце агента! После ще видим.

И ко стана сега? Който упражнява натиск, от натиск се оплаква... Горкия, как ли ще плаща наема от 900 лв. сега. И сериозно: Проследете моля, къде ще продължи да работи извън системата? Безкрайно ми е интересно...

от време на време и нашите съдии можели да вземат правилни решения.

а цецо мозъка и боко Будата кога ще ги отстранят??

А агента Гоце?

На тоя ако му видите в нета палата на щерка му-английски замък ,на доган ряпа да яде ..А се води жилищнонуждаеща се .Как се строи това със съдийска заплата.После американците виновни като ни сочат с пръст заради корупцията

палата както се изрази не е негов човека живее поднаем там... а така наречения палат е на собственост на друг човек

много ми е интересно тия дето са много навътре с имена и обвиняват анонимно дали не са дребни души дето сега е надяват някой друг да заеме тоя пост

Пише го из вестниците ,глупако ! Приритал съм му за поста, аз имам съсвем друга професия...

чисто теоритично ако административния съд го възтанови... това че си чел вестник шоу... незнам мисля че не е редно да вярваш толкова на вестниците... лично за мен цялата работа е постановка да се отдалечи общественото внимание от тановгей.т ... боко му се клати стола... интересно кой ще падне от него накрая!

След толкова напъни имаме отстранен от длъжност съдия - може би само временно, а колко ли години ще трябват за да се вкара правосъдието що годе в правия път и поне малко справедливост да има и за по-бедните????????????

Браво ! Сега е ред на Панайот Генков .Всичките под ред тарикати .

а ти кой си че да обвиняваш така хората бе анонимник сигурно си някой неуспял юрист

БЪЛГАРСКИТЕ МАГИСТРАТИ СА КРЕПИТЕЛИТЕ НА БЪЛГАРСКАТА МАФИЯ-БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЕ! ИЗДАДЕНИТЕ РЕШЕНИЯ И ПОСТАНОВЛЕНИЯ ГОВОРЯТ САМИ ПО СЕБЕ СИ!

ИЗГОНЕТЕ И ПАНАЙОТ ГЕНКОВ !!! КУРУМПИРАН ТИП КОЙТО ГОДИНИ НА РЕД Е НА ЯСЛАТА НА МИШО -БИРАТА И МУ ПРИКРИВА ДАЛАВЕРИТЕ В СЪДА . КАКЪВ МАГИСТРАТ Е ТОЗИ ЧЕ И ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ЕДНА ОТ КОЛЕГИИТЕ НА ВАС. ЗА ЗАТВОРА СА НЕ САМО ЗА НАКАЗАНИЯ !!!! ЗА ЗЛОУПОТРЕБА С ВЛАСТ И СЛУЖЕБНО ПОЛУЖЕНИЕ ЧУВАЛИ ЛИ СА? ХАЙДЕ СЕГА ДА ГИ ВИДИМ ЩОМ ПРИКРИВАТ МОШЕНИЦИТЕ В ОСОБЕНО ГОЛЕМИ РАЗМЕРИ КАТО МИШО -БИРАТА .

Човека на трактораа...а....а....а.. Гоцко няма да е щастлив. Ще му запари около ГЗ.

този другар изглежда да е бил в дружината, изяла болното прасе на турската граница

На него и на дъщеря му (пък и на доста други съдии) трябва да им отнемат правата.Какво правосъдие ще раздават като самите те не спазват законаПък и нахален на всичкото отгоре-щял да обжалва!И някой подобен на него колега ще му отсъди и обезщетение!

Тоя пък нахален мошенник се сърди даже. Вън коромпирано .......

Оредя днес ловната дружинка на Гоце с двама - Пенгезов и Касим.

че българският съд ще вземе решението си по фактите и по закона А морала и човешките ценности къде останаха?!?!?!

То кучетата го яли

Не мога да разбера, тая грешка на природата - Пенгезов, има ли поне един човешки ген в организма си?

какво правосадие ще раздава този *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Туй ако е наказание аз съм локомотив.

Какъв натиск бе, и тоя нахалник и лакомник иска политическа жертва да се изкара.

Нещата си идват по местата си....

и какво от това. Битият си е бит , а ............... .

На улицата какво трябва да се случи .Нека излезем и защитим премиера и го призовем за по твърди мерки какво е това наказание ,като само те понижават и аз бих искала да бъда тъка наказана

Браво!!!

а за рожденния му ден бяха затворили улица и как през работно време се мъкнеха с торбичките с подаръци. Ченгетор заместник кмет на София с мазната усмивка Минко, който беше "забравил" за поставения си подпис.

Този нещастник взе парите от стария Чора и насади полицаите от Благоевград на затвор.На всичко отгоре и ги потвърди на всички инстанции

"Преди години срещу Пенгезов имаше дисциплинарно дело за уронване на престижа на съдебната власт заради опит да въздейства върху дело с голям материален интерес, точно в Апелативния съд. Предложението за наказание беше придружено с разпечатки от подслушани разговори. Тогава той не беше наказан заради изтекла давност." И въпреки това е назначен за председател на Софийския апелативен съд ... Всъщност този, който го е назначил не носи ли също нещо като отговорност?

А това ,че продължава да раздава правосъдие какво е. Защо са толкова меки навън на улицата тъка както всички ,който не се справят с работата си

Докога ще търпим всички тия ....комунисти ...окопали се добре в ДС ....Прокуратура и Полиция ....ай сега ме цензурирайте ......(и подсушвайте )