Съдебният съвет уволни дисциплинарно Николай Кокинов

Висшият съдебен съвет уволни дисциплинарно бившия градски прокурор на София Николай Кокинов. 19 от членовете на съвета гласуваха "за", един беше против, а двама се въздържаха.

Обратно в новината

Коментари - Съдебният съвет уволни дисциплинарно Николай Кокинов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Според мен, ако всички висши магистрати бяха подслушвани, голям цирк щеше да се получи. Какви ли машинации щяха да излязат на светло. Жалко, че Цветанов не ги е метнал тях. Че корупцията при тях е грандиозна, вярвам на всички им е ясно.

сега вече ще се успокоите?

само с това а затвор ?!?

АБСОЛЮТНО ПРАВИЛНО ! ТОЗИ ОЧЕРНИ ПРОКУРАТУРАТА И ТРЯБВА НАЙ ТЕЖКОТО НАКАЗАНИЕ.КАКЪВ Е БОКО ЧЕ ГРАДСКИЯ ПРОКУРОР НА СОФИЯ ЩЕ ХОДИ ДА МУ ДОКЛАДВА И ДА СЕ МОЛИ КАТО К....А.ПЪЛЕН РЕЗИЛ ,НО ПОНЕ И НА ДЕЦАТА ИМ СТАНА ЯСНО КАК УПРАВЛЯВАХА ГЕРБ 4Г.

НЕ СИ ПРАВИ КАХЪРИ,НИКОЛАЙЧО,МНООООГО СКОРО ША ТА ВЪРНЕМ ПАК НА ТОВА МЯСТО.

И още с уточнението,че всичко е от днес германският депутат Ханс-Петер Уул, председател на работната група Вътрешни работи към Бундестага, в официално писмо до еврокомисаря по енергетиката Гюнтер Йотингер, с копие до членовете на Европейския парламент, в което дава израз на своето безпокойство от актуалната ситуация в България. Уул пише, че организираната престъпност и олигарсите се готвят да плячкосат страната насред Европейския съюз и призовава настойчиво Европейската комисия да не наблюдава безучастно тези процеси, а да се намеси незабавно.

Седмица преди Пламен Галев и Ангел Христов да обявят чрез адвоката си намеренията да се състезават като мажоритарни депутати, градският прокурор Николай Кокинов разви тази възможност. Той обясни, че двамата могат да се кандидатират за депутати и да получат имунитет, който ще ги измъкне от следствения арест и от наказателен процес. Производството срещу тях щяло да бъде прекратено и всички мерки за процесуална принуда да отпаднат. С други думи, да ги пуснат на свобода в новото им амплоа на кандидат-парламентарис-ти. Пред 168 часа Кокинов обясни, че това било само отговор, провокиран от журналистически въпрос. Градският прокурор успешно влезе в кожата на пророк. Неговата прогноза се сбъдна и само няколко дни по-късно адвокатът на Галеви Менко Менков потвърди: За да може Кокинов де изтърве такава информа ция, има два варианта коментира Цвятко Цветков. Или подсказва път за отърваване на Галев и Христов Защото трудно може да с стигне до осъдителна при съда и затвор. Или Кокинов изпуска информация, за да предотврати такъв изход. Покрай вълненията дали двамата ще влязат в парламента, остана в сянка въпросът откъде е тази категоричност в думите на градския прокурор. За да е така добре информиран, той вероятно е бил абсолютно наясно с намеренията на двамата арестанти. Тази информация може да е стигнала до магистрата или от специални разузнавателни средства, или от килиен източник коментира пред 168 часа запознат с тънкостите на затворническия режим.

Ник. Кокинов, юни 2012: "Рано или късно и братя Галеви ще бъдат намерени, защото никой не е по-голям от държавата и не може да се скрие от нея. "

Даже ти и Бойко трябваше да сте в затвора!!!

ЦААЦРОВ , КЪДЕ СИ , НА КОЛКО ГОД. ГО ОСЪДИХТЕ?!

Абе този щеше да е зад решетките за поне 10 годинки след такива престъпления по служба, ако беше в Америка. Кво става беее....Кви уволнения бее.. Само с тва ли се размина .... Ква е тая корупция бе маммкаа му...

И какво като няма да вземе обезщетение? Нали от ГЕРБ ще му дадат! Ама друго си е да вземаш подкупи всеки ден. Гад мръсна. За затвора е! като Цветанов, Бойко и останалите уяли се политици, съдии, ченгета и всякаква друга бюрокрация и партокрация. А олигарсите са направо за разстрел. Няма нужда нито от полиция, нито от съдилища, нито от болшевишки тричленки - направо до стената и бум-бум до един!

Точно така, брат! С тях трябва да се постъпва според принципа ми: Бий червените, докато не побелеят, а белите - докато не почервенеят!

ВСС да се самоуволни защото са поръчкови тъпанари.

Странна работа е юридическата практика в БГ. Прокуратурата оповести, че на разговора в Банкя не е открила престъпление а ВСС уволява дисциплинарно Кокинов. Излиза, че възпрепятсването на правосъдието, издаването на тайни от разследване и намесата на изпълнителната власт в съдебната не са престъпление. Те само леко оронват авторитета на съдебната власт. Това е пълен АБСУРД!

Този го махнаха, но какво ще прави ВСС с останалите педерасти в Прокуратурата? Особено с най-зависимият, прасето ГОШО? Само питам.

за да се спре страшната корупцiя прокурорите и садиите трябва да да се избират директно от народа и да служат само по един мандат от 4 години и след това да работят като адвокати.

Кокич, след другите избори....министър на правосъдието и ще видят те......хммммм.

правилно, не може така да се играе двойна игра, г-на няма класа за двойна игра, влизане в тона на Борисов е показателно,че дтава реч за ниска класа и голяма наглост....сега да пита Борисооф има ли място в герб.....

вишият съдебен съвет са шайка разбоиници създадени от гоце

Този ВСС е сформиран в края на миналата година. По закон, приет от идолите ти от монтанската правна школа

Сори пич, но така стоят нещата. Човек като се покланя на всеки началник, губи собствената си самоличност и ...

За какъв Кокинов става въпрос. Има по- важни неща... Ето например- Предлагам Кметицата на София Фандъкова и депутатките в парламента да работят един месец като проститутки. Обаче вместо клиентите да им плащат, Фандъкова и депутатките ще им плащат за да ги оправят( както прави ТОПЛОФИКАЦИЯ). А как Фандъкова и депутатките ще изкарват пари за да плащат на клиентите си? Ами ще ходят да просят. А какво ще ядат Фандъкова и депутатките- ами може да ядат лай.ната си и да пият пик.нята си.... След като работят един месец като проститутки, нека отново попитат Фандъкова и депутатките- Да спрат ли РЕКЕТА- ТАКСА МОЩНОСТ на Топлофикация !!! ... а депутатите може да направят същото но, като работят като гей- проститутки. Нека и тях ги питат после.

Най-после дочакахме нещо смислено, справедливо и на място. Дано само не е заради желанието да се харесаме на Европа.

КОКАТА НЕ СЕ СПРАВЯШЕ ПРИ НАС, А ТЕ ГО НАПРАВИХА ГР. ПРОКУРОР!!!!!

Тоя селяндур отдавна трябваше да го изритат, а също и аверите дето бяха записани, сговорната дружина Боко, Цоко, Миро!

АрИ вАри си на село да ти и...А м..та селска измислена шпионска!!!

Като ти чета изказването ти трябва да си от града?

Според мен трябваше да не го уволняват.Сега ще мине от другата страна, много работи знае, а пък е добър прокурор. Все едно колегите му съдии, полицаи и други не си говорят за далавери.

SORRY ,Кокинов много си ми симпатичен,но дано си стува...Боко и Цоко да си го получат

В дъното на целия случа (с подслушването в Банкя на Б.Б.) стои лицето МироСлав НайденОФФ. Т.е. то просто изпълни поръчка, използваха го, за да бъде оставен на мира. Да го виждате или чувате да дава интервюта, или пък да се оправдава или каквото е там - е, появи се преди 1-2 седмици по една тв с толкова доволен, мазен и смирен вид, че зрителите чак се умилиха! Хааааа

Ауууу колко ти е мъчно за бойко и Цецо , що не ги цунеш по г..ъ ?

Ха -ха-ха,престъпник бил тоя ,който направил записите и им развалил далаверата! Внимавайте,колеги! Ако съобщите за извършването на някое престъпление,МОЖЕ ДА ГО ОТНЕСЕТЕ ВИЕ ,А НЕ ПРЕСТЪПНИЦИТЕ! А иначе си протестирайте!Или точно това ви е целта- да отърват затвора Боко и Цоко?!

А Боко Тиквата отг ДС и от СИК няма ли кой да уволни, а???

Няма ли съд, за този прост селяндур ??

затвор! затвор!!

Дотук добре, но лошото е, че няма да има по-нататък. А кой подслушвал не е интересно. Че и цирка със защитените Найденки, с нескопосаните обвинения срещу ЦЦ, предизборното театро с прокурорската агитка в името на закона и свободните избори. Явно мислят хората за малоумни, но те са само много търпеливи. Засега!

Мекере на ти сега апелативен съдия !!!! Наигра се накрая щото си много отворен!!!!

Мафията мафията е противник предназначен за консумация от тълпите. Тук идва реч за нещо много по-силно и по-страшно от мафията. Но да започнем по ред кой стои над нас и ни управлява, нас управляващите? Над нас има две нива икономическата олигархия притежаваща производителните сили в държавата и над тях тези които са им позволили да станат олигарси ДС

Боко Тиквата към Кокинов: Тоя Роман мое ли да го еве Джамбазов или не мое? И това го казва не кой да е, премиера на страна член на ЕС

Ама той Борисов е БОГ!!!! На него всичко му се прощава той е безсмъртен !!!!

Станал, или ще става баща тези дни, на мъжко бебе -ака син! Хм...

БРАВО САМО ТАКА ТОЯ КОРУМПИРАН ЯМБОЛСКИ ТАРИКАТ ОТДАВНА ТРЯБВАШЕ ДА БЪДЕ УВОЛНЕН. СЕГА НА РЕД СА БОЙКО -ТИКВАТА И НАЙДЕНОВ СВИНСКАТА ЗУРЛА.

Всичко е архивирано , когато Буда реши да се освободи от Цветанов той ще ги покаже.Цветанов унищожи десните ще стори това и със Буда!!!!!!!

А как е по-правилно - кокинов или Кокаинов ?

Явно си свършил белото та всичко ти се привижда като магистралка . Вземи ги зарежи тези от Позитано те са пинтии ела на врабча за нула време 30 кинта ти видеото не го ли гледа

Ауууу колко ти е мъчно за бойко и Цецо , що не ги цунеш по г..ъ ?

Защо прокуратурата не търси тези,които са подслушвали в дома на ББ? До сега излизаха със подслушани записа на ББ ,но никъде не излезе подслушан запис с Доган и СерГей.

Осъзнаваш ли колко си жалък или някой трялва да ти го напише ? Все едно някой да заснеме обир на банка и вместо да арестуват обирджиите, да търсят кой ги е снимал ! Нещастна милиционерска подлога - тровиш ли се от злоба, че твоят демократичен чалгаджийски вожд не е на власт ?

хората са казали кое е престъплението. Само че престъпникът е на свобода .. пардон на власт.

крайна сметка се оказа, че престъпление е само направата на незаконния запис, чийто автор обаче все още не е установен.

ДПС е създадено от ДС още в зората на прехода. Чрез приетия етнически образ ДС (ДПС) си гарантира, че независимо от промените в политическите пристрастия на обществото, те ще имат постоянно представителство в Парламента и ще бъдат незаобиколим фактор в българската политика.

"+" член 1 от старата конституция бе отменен, но ...

Тоя мазник отдавна трябваше да го изметат!!!

Лошото е че тук в България сърба този които не е надробил попарата.

Хайде не го защитавай и съжалявай.Той носи същата отговорност ,както и останалите участници в скандалния запис. А относно Боко тиквата и Цветанов- чакаме разследване,присъди и в панделата.

преди тях чакаме други да влезнат в затвора за особенно големи кражби и за престъпление срещу народа

Да провери какви закони са приети по време на тройната коалиция, когато Серго Станишевото беше премиер! Т.е. кого обслужваха тези закони...и чак тогава обвинявайте (не че няма за какво) ГЕРБ и протестиращите, които настояват за оставка на това правителство!...

Старите хора са казали "Каквото си надробиш, това ще сърбаш"

Останаха ---ПИДАЛИТЕ в ПРОКУРАТУРАТА! ОТНОВО ,...НИЩО!

Паричките се оказаха много сладки, милиончетата вече за нищо ги нямат, а ние бедните нямаме думата и ще продължаваме да си броиме жълтите стотинки ! Няма справедливост в България ! Наглите пак дойдоха на власт, но дълго няма да останат, Европа гледа и следи .....................

Евала на Боко и Цвъко, що се цепят от компанията, нали бяхте заедно в кюпа. Колкото и да се отцепвате, свърши се вече, идва и вашето време!

такива са и съдиите и такава ни е скапана държавата без правосъдие,цитирам Зам.Предс. от ВАС и Керимова от АСС-корупция и срастване с престъпника=кривосъдие и бездържавност

iq oosh

така е, затова има протести - черното бяло и обратно - мярката всеки път различна

Ами какво ще е наказанието на другите двамца от седянката в Банкя? или Коката сам обра пешкира ???

за тях наказанието зависи от хората, които пускат бюлетината на следващите избори.

хората на кокинов ли няма да вярват или на документи:)/срс та/

ше излезе бе,кък нема да излезе

Заслужено наказание, само така!

мое ли да е пидал и дали го еве

Kalin

Това хубаво, ами ония другите дето са в кюпа с него кога ще ги.....уволнят;-)Найденов,Борисов,Цветанов.......Или този ще е изкупителна жертва за тях?