Коментари - Капка Костова е новият член на Висшия съдебен съвет | dnes.dir.bg
назад

Капка Костова е новият член на Висшия съдебен съвет

Съдията от Върховния касационен съд /ВКС/ Капка Костова беше избрана за нов член на Висшия съдебен съвет /ВСС/, съобщи БТА.

Обратно в новината

Коментари - Капка Костова е новият член на Висшия съдебен съвет | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма нищо достойно в посттоталитарния избор на ВСС на политическа квота. С този избор България стои в тоталитарно живкото време. Цяла демократична Европа ни се смее! Смее се на вида и състоянието на съдебната ни система! И тези магистрати, които са избрани на политическия принцип трябва да се срамуват от Европа, независимо колко достойни се смятат. ideyazabulgaria.org

Очевидно е ,че коментарите не са от гилдията .Човекът е достоен ,знаещ ,и високо нравствен!Честито и късмет ,защото и там ще трябва да оценява колегите си ,но вече по хартиени критерии.Защото по лесно е ...като чете делата им.

те с тая капка ако съдебнвата помия не прелее, шанс нема ...

те с тая капка ако съдебната помия не прелее, шанс нема ...

Ми кажете от кой политически субект е излъчена Капка? Нали ВСС се гради от квотите на политическата партии в НС? Защо не е казано? Бас давам, че това е представител на ГЕРБ, до сега ГЕРБ чрез случая Красьо искаха да накарат досегашните членове на ВСС, които са от квотите ан БСП, СДС и НДСВ да си подадат оставката доброволно, за да си сложат свои хора. Голям смех!

С тази бабичка съм работил дълго време, много е гадна и злобна и не бих казал да е добър юрист, мързеше я да влиза по дела, а да ги пише още повече.