Коментари - Киев иска българско вино, цигари и консерви | Днес.dir.bg

Киев иска българско вино, цигари и консерви

Украйна се интересува от внос на български вина, тютюневи изделия и продукти на консервната промишленост.

Обратно в новината

Коментари - Киев иска българско вино, цигари и консерви | Днес.dir.bg

Коментари

не ....камо Ъ-то

Киев иска българско вино, цигари и консерви......иска ама няма....и в склада няма.....и в кратуните ни няма нищо-освен хамерикански химери и 20г. лъжи

с украинците може да таргуваме -това не е русия .има огромна разлика .украинците са сащо така ограбени като нас от червените вождове и кремал.

Май си украинец или грузинец. Някой, който мрази всичко наше, всичко руско. Научи се поне да пишеш грамотно на български, щом си вече тук

Консервите са боклук, цигарите отрова, а виното ни е химия.Всичките тези неща някога се произвеждаха от суровини на село, а ние вече село нямаме.

....всички искаме нормална храна , да, ама нема......глобална икономика с ГМО...растежни хормони, антибиотици, оцветители, консерванти, стабилизатори....и сие вредности, сътворяващи ракови заболявания..... с пазарна отрова...световна глоба..лизация ...в бг от десетилетия са затрити тия отрасли...всичко е маде ин кхина!

Аз малко съм назадничав, ама досега китайско вино не съм пил. Може и да има.

Момчета, Вашите мнения се разделили и всичките сте прави! Ама, търговска тайна - кой на кого и какви "боклуци" ще продава! Украинци също са хитри,при тях само "антрацит" - е антрацит,а ментета имат колкото искаш и даже с "чернобилска миризма", не забравяйте!Просто напомням на всичките про търговската тайна.(При себе си винаги имам рентгенометъра,за друго: внимателно оглеждам, помирисвам и пробвам стоката.Печелят търговци, а ниме - купувачите - трябва да оцеляваме! Нали?).Бъдете здрави!

Че то и ние се интересуваме - а даже и внасяме!

Бре, не сме мръднали от времето на СИВ - и тогава това искаха! Японците трябваше още да изнасят саке и ориз в кошници! А уж сме нация техническа!

Хубаво иска Украйна, а дали можем да и го доставим?!?! Няма производство! Защо ли?!?! Защото ни го Унищожиха! А имаХме, изнасяхме, ценяха ни, уважаваха ни, а сега?!?

Лично съм разпарчадисвал консервния завод в Ряхово - Русенско! Купи го мутра и вместо да го развива, продаде в Турция новите машини и другото на скрап! Най-много съсипахме ние - дъртите комунистически директори си купиха предприятията, източиха ги и сега синчетата им са по чужбина!

То пък едно производство беше... на такива дотации, че всички плащахме да могат производителите да произвеждат и уж да печлим. И още си плащаме масрафа на едно изродско управление с изродена песевдоикономика, силна най-вече на плакатите. Ниски стандарти, лоша организация, никакви разчети, простотия до шия. Това е истината за тогавашното производство. Ако не беше така, сега щяхме да сме вече в комунизъм. А ние сме в постокомунизъм, в който мирише на осрана държава. Осирнето обаче не е от 20 години, а от преди това. Просто преди 20 г. се разкри кенефът и се размириса така, че все още не може да се отмирише. До голяма степен по ради това, че самите лайна не са все още изчистени. Визирам наследниците на БКП, в частност Станишев, но и много, мног одруги изроди.

Брей, какви сме можещи и знаещи, а? Какво ни било производството, скапано, губещо и на дотации.... Ами пробвай се, господин всезнайко, направи нещо по-добро, качествено и на световно ниво, сега, при новите условия. Работници-колкото искаш, технологии-дал господ, субсидии-европейски. Давай, и банките дават лесни кредити, пък, като си знаещ и можещ, някой ден и в политиката влез, да оправиш батака там. Пък някой ден да откриеш мечтания от Тодор Живков завод "За ЦЕЛИ проводници". нищо, че китайците вече имат двайсетина такива.

Пич,явно си се пообъркал. Като тогава ние бил нисък стандарта,сега да не е по-висок?Ходеше ли тогава по 1 месец на море,а ?Ходеше !Децата ти играеха ли до късно вън на въздух,без да те е страх,че или ще ги насили някои,или че ще вземат дрога или пък ще ги блъсне някое малко по-голямо дете на някой много по-голям от теб с много по-луксозната си и бърза от твоята кола ? Трепереше ли всеки месец,когато наближаха да се плащат сметки?Спираше ли парното зиме за икономия или просто отваряше прозореца че ти е станало горещо ? Да изреждам ли още ?! И да знаеш че е вредно да се пие до късно!

Я пак повтори,производството било на дотации.Ако ми кажеш и от къде са идвали тези дотации шапка ти свалям:)) Големи Сашета сте,чували сте нещо на маса и го вземате за истина.

Искат хората,ама няма кой да ги произведе!Нали изпозакрихте всичко,що можеше.Айде сега -откривайте топлата вода.

About time !!!!!

Чета наивните и малоумни коментари и наистина приказката за "лошия мат'рял " ще излезе вярна - Европа била забранила това , ограничила онова - глупости на търкалета , Европа дава квоти за износ на европазара , никой не ограничава износа за други страни извън ЕС , като искаш да изнасяш , отиваш в руското ,турското и т.н. посолство(консулство) , там ти дават списък на фирми , пишеш им , предлагаш им и си изнасяй колкото искаш. - ако ти стиска.Или пък - дайте да излезем от ЕС и ще цъфнем - обратно към 1993 : визи,митници,корупция до небесата,инфлация,външна граница на ЕС ама от другата страна , децата ми вместо в Берлин и Лондон ще ходят да учат в Кишинев , Истанбул или Магаданск........и гордо ще се наредим до Молдова,Армения,Грузия с "независимо" селско стопанство и "мощна" промишленост -- кошмар!!!

Ние наблягаме на вноса.

В момента сме наблегнали на "Тиквите".

че в бг правили се вино бре, не знаех това, аз си мислих че само примесват утаика със захар и червена боя за яица и така, мале колко съм изтървал да не знам че в бг се прави вино, и като започнат с това колко е прословуто виното ни, аз съм от 15 години по европата и ако някъде се намери някакво вино от бг то е направо отврат.

Не ходиш достатъчно. Наши вина и призове печелят, и се продават от и на познавачи. Не може масово да пробият, при положение, че Франция и Италия и Испания пеят в ЕС. Но вината ни - когато са от грозде - са хубави. Имаме си и само наши си култивирани сортове. Но се продават само вътрешно по петзвездни хотели в България, а износът им е също толкова специален и оскъден. Произвежда се, но малко.

А министъра не му ли каза ,че в българското село вече не останаха будали да произвеждат. Всички сме тарикати и сме граждани. Че предпочитаме да ходим по МОЛОВЕТЕ с марковите си блузки. Учим висше и ни е под достонството селския труд.

Малка корекция: Купуваме си дипломи за ВИШЕ- :-)

нема проблеми има много в избата на баи киро, дори ще им изпратим и малко мургави компанионки че с тях се пие по сладко.

Това е много добро предложение! Дано да се осъществи и да живнат някои от селските райони! Колко много такава продукция произвждахме едно време, допреди някакви 23-24 годинки!!! Колко ученически и студентски бригади имаше всяко лято и есен! И колко беше хубаво, след смяната - игри и забавления, почти като на почивка! А и собствени пари имаш! Та дано се възвърне малко от онова производство!!!

Дебилът Филип Димитров 91-92 г. с един удар уби два от основните отрасъла на България: 1.чрез Ликвидационните съвети ликвидира селското стопанство и 2.заяви, че България доброволно се отказва от военната си промишленост. Сега, макар че не може да завърши едно цяло изречение, е пратен от благодарните стопани някаде по ООН, но нас какво ни грее...

разчисти пътя за червените боляри, бивши партийни персони по места.

Ама когато започнем да правим вино от грозде, сирене от мляко и салам от месо :)

Тези са луди да ни купуват боклуците.

А "зелен "ток не искат ли?!

Как ги измисляш все такива- актуални?1

Бе то ,като погледнем .." .... осталось только ...был " и става доста актуално!

Спокойно, имат си. При тях сега е това, което беше при нас миналата година с фотоволтаиците.

ЗА СЕГА МОЖЕМ ДА ОРГАНИЗИРАМЕ КОЛИЧЕСТВА ОГУРЧИКИ.ПО НАТАТЪК МОЖЕ ПОМИДОРЪЙ ФАСТЪЦИ И ВИНО.СПАСЕНИЕТО ЗА НАС МОЖЕ ДА ДОЙДЕ ОТ ТАМ.

За тях реекспортирам всичко "българско"!

Ще даю Лютеница, Неачишьченьйе таматьй, и Фаршерованньий пьйьерец за друзями! А горад Плевен даставляет праженьийх карташках.

Напиши го на български, да го преведа за донските казаци!

България - втора родина на всички белогвардейци...

Вече ги няма тези неща!Бяха до демокрацията.

"Министър Иван Станков е представил добрите възможности, които съществуват за сътрудничество в областта на селскостопанската наука, здравеопазването на животните и безопасността на храните, запазването и обогатяването на генофонда в животновъдството, както и на разширяването на общите инвестиционни проекти".-цитат. Много ми е интересно каква продукция ще им предложим като вече няма българска такава.Сигурно млечни продукти с палмово масло вместо от мляко,химически обработени месни продукт за да имат външев вид,нямаме вече български зеленчуци и плодове,тютюна вече е ниско качество и т.н.Докъде стигнахме с тези управници!

ЗАЩО БЯХА ПОДПИСАНИ ДОГОВОРИ ЗА ПРИСЪЕДИНЯВАНЕ КЪМ ЕВРОПА , КОИТО НИ ОГРАНИЧИХА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ПРОИЗВОДСТВА ??? 23 ГОДИНИ НИЕ СМЕ СЛУГИ НА ЕВРОПА И НИ ЗАБРАНЯВАТ ДА ИМАМЕ ПЕЧЕЛИВША ИКОНОМИКА . БОЙКО СЪЩО НЕ ПОЖЕЛА ДА ТЪРГУВАМЕ С УКРАЙНА, РУСИЯ И БИВШИТЕ СЪВЕТСКИ РЕПУБЛИКИ . А ТАМ Е НЕОБЯТЕН ПАЗАР. ПРАВ Е ВОЛЕН СИДЕРОВ ЗА ТОВА, ЧЕ ТРЯБВА ДА РАЗВИВАМЕ СВОЯ ИКОНОМИКА И ДА ИМАМЕ ТЪРГОВСКО ИКОНОМИЧЕСКИ ВРЪЗКИ С РУСИЯ , КИТАЙ, ИНДИЯ И БРАЗИЛИЯ- НАЙ СИЛНИТЕ ИКОНОМИКИ В СВЕТА В МОМЕНТА ! ! !

Българските политици в последните 100 години имат уникалната способност да вземат страната на губещите. Всички управлявали у нас до сега през годините на т.н. "преход" са сторили стотици злини на България. Време е за промяна. Да спрем колониалната зависимост от Брюксел.Да се разгърнем към силните икономики в света. Те искат това! Ние взаимно сме си необходими.

Ха ха ха, кой те бръсне за слива пък теб, с население колкото един среден град си тръгнал световна политика да правиш. Я си знай мястото, всеки ще ти го каже. И не ми казвай колко сме велики и , че такива като мен са проблема на България, не душко, проблема на България са такива като теб, дето си мислят, че са много велики.

Веднага ти казавам защо: защото трябваше да се приберат едни милиарди от ЕС, и така и стана, прибират се, а ние ядем асфалт и горим! На никой не му дреме , че сме изгубили някакви пазари, техните банкови сметки спечелиха, а за тях това е по-важното, те не ходят по земята... те са политиците и олигарсите. Вече се замислям дали въобще има значение да се гласува, изборите май се правят в нечий компютър, а на нас само се съобщав резултата т.е как са го измислили да бъде този път.

Ние се чудим чии окови дрънкат постоянно. Хвала, че ни осветли.

Поредните безмислени дрънканици на чиновници. Който иска стоки се обръща към съответните производители и търговци.

Какво селско стопанство ще има в България, след като са подписани толкова тежки клаузи в главата "селско стопанство", в договорът ни с ЕС? Така или иначе с времето БАРИЕРИТЕ една по една започват да падат. Когато "ДВИЖЕНИЕТО НА ГРАЖДАНИТЕ" на Миглена Кунева не се сдобие с доверието на селяните от Родопите, ще започне развитието и на селското ни стопанство, след сегашната му катастрофа.

деер

Това са пълни глупости!!! В момента изнасяме 1/50 от това , което сме изнасяли преди 12 години. Като в тази 1/50 влизат и виното от прахчета.........

Най-полсле, след много време да прочета нещо хубаво...мъъничък светъл лъч в тунела..

къде го видя този лъч след като нито лозя имаме,нито консервна промишленост,а булгартабак е пред затваряне , за да не пречи на филип морис. интересни хора има напоследък в бг

Къде са фабриките за контрабандни цигари, работещи под чадъра на Бойко Борисов? Циганите от "Максуда" знаят, ама прокуратурата се прави на "умряла"...лисица.

януари

ее , стига де, все отнякъде трябва да започнем да я възстновяваме тая наша обрулена и опоскана от лешоядите държава Ще се стимулират производителите, ще се възобнови селското ни стопанство, леката ни хранително-вкусова промишленост Русия и бишвшите й републики са необятен пазар на който имахме добри позиции, познават стоките ни, харесват ги, защо да не възобновим пазарите си?

претендираха, че марката била тяхна.

Аз мисля ,че светлият лъч го запали г-жа Фъндъкова,като обяви ,че София ще кандидатства за село!!

"Украйна се интересува от внос на български вина, тютюневи изделия и продукти на консервната промишленост..." Отлично! Нека се развиват двустранните търговски отношения между двете държави!Нашите политици ще са най- тъпите парчета, ако не отговорят на това търсене по адекватен начин! И без това вече все по-рядко изнасяме стоки- бг. производство....

ама как бе момче как да го включа пита стареца за цифровата тв....къде са ни зеленчуците и гроздето за да им дадем консерви и вино :д от юрдания вкарваме краставици,от турция домати,от гърция фета сирене,от македония чушки само името било наше шопска салата

Защо не вземете малко, да се поогледате? Омръзна ми от такива като вас! В смисъл, че говорите по интерция и това, което "медиите" в България ви поднасят. Има износ макар и малък. И да изнасяме зеленчуци, сигурно ви изумих, но е така. Например изнасяме био-краставици за Германия или по-точно за веригата от магазини Rewe, която е от най-големите в Германия. Само с мрънкане нищо не става! Иначе сме олимпийски в тази дисциплина!

а бе ти добре ли си? това можеше да стане преди 23 години,когато имахме производство на тия неща ( и на много други) маи не живееш на тая планета ,след като не си забелязал че европа ни забрани да произвеждаме и изнасяме каквото и да било ако искаме да влезем в ес,а имаме право само да внасяме. колко заспали хора има на този свят,о боже

С други думи яко ни помогнаха да еб... мамата на родното производство.грозде ,плодове, зеленчуци...

Коментари - Киев иска българско вино, цигари и консерви | Днес.dir.bg

Киев иска българско вино, цигари и консерви

Украйна се интересува от внос на български вина, тютюневи изделия и продукти на консервната промишленост.

Обратно в новината

Коментари - Киев иска българско вино, цигари и консерви | Днес.dir.bg

Коментари

не ....камо Ъ-то

Киев иска българско вино, цигари и консерви......иска ама няма....и в склада няма.....и в кратуните ни няма нищо-освен хамерикански химери и 20г. лъжи

с украинците може да таргуваме -това не е русия .има огромна разлика .украинците са сащо така ограбени като нас от червените вождове и кремал.

Май си украинец или грузинец. Някой, който мрази всичко наше, всичко руско. Научи се поне да пишеш грамотно на български, щом си вече тук

Консервите са боклук, цигарите отрова, а виното ни е химия.Всичките тези неща някога се произвеждаха от суровини на село, а ние вече село нямаме.

....всички искаме нормална храна , да, ама нема......глобална икономика с ГМО...растежни хормони, антибиотици, оцветители, консерванти, стабилизатори....и сие вредности, сътворяващи ракови заболявания..... с пазарна отрова...световна глоба..лизация ...в бг от десетилетия са затрити тия отрасли...всичко е маде ин кхина!

Аз малко съм назадничав, ама досега китайско вино не съм пил. Може и да има.

Момчета, Вашите мнения се разделили и всичките сте прави! Ама, търговска тайна - кой на кого и какви "боклуци" ще продава! Украинци също са хитри,при тях само "антрацит" - е антрацит,а ментета имат колкото искаш и даже с "чернобилска миризма", не забравяйте!Просто напомням на всичките про търговската тайна.(При себе си винаги имам рентгенометъра,за друго: внимателно оглеждам, помирисвам и пробвам стоката.Печелят търговци, а ниме - купувачите - трябва да оцеляваме! Нали?).Бъдете здрави!

Че то и ние се интересуваме - а даже и внасяме!

Бре, не сме мръднали от времето на СИВ - и тогава това искаха! Японците трябваше още да изнасят саке и ориз в кошници! А уж сме нация техническа!

Хубаво иска Украйна, а дали можем да и го доставим?!?! Няма производство! Защо ли?!?! Защото ни го Унищожиха! А имаХме, изнасяхме, ценяха ни, уважаваха ни, а сега?!?

Лично съм разпарчадисвал консервния завод в Ряхово - Русенско! Купи го мутра и вместо да го развива, продаде в Турция новите машини и другото на скрап! Най-много съсипахме ние - дъртите комунистически директори си купиха предприятията, източиха ги и сега синчетата им са по чужбина!

То пък едно производство беше... на такива дотации, че всички плащахме да могат производителите да произвеждат и уж да печлим. И още си плащаме масрафа на едно изродско управление с изродена песевдоикономика, силна най-вече на плакатите. Ниски стандарти, лоша организация, никакви разчети, простотия до шия. Това е истината за тогавашното производство. Ако не беше така, сега щяхме да сме вече в комунизъм. А ние сме в постокомунизъм, в който мирише на осрана държава. Осирнето обаче не е от 20 години, а от преди това. Просто преди 20 г. се разкри кенефът и се размириса така, че все още не може да се отмирише. До голяма степен по ради това, че самите лайна не са все още изчистени. Визирам наследниците на БКП, в частност Станишев, но и много, мног одруги изроди.

Брей, какви сме можещи и знаещи, а? Какво ни било производството, скапано, губещо и на дотации.... Ами пробвай се, господин всезнайко, направи нещо по-добро, качествено и на световно ниво, сега, при новите условия. Работници-колкото искаш, технологии-дал господ, субсидии-европейски. Давай, и банките дават лесни кредити, пък, като си знаещ и можещ, някой ден и в политиката влез, да оправиш батака там. Пък някой ден да откриеш мечтания от Тодор Живков завод "За ЦЕЛИ проводници". нищо, че китайците вече имат двайсетина такива.

Пич,явно си се пообъркал. Като тогава ние бил нисък стандарта,сега да не е по-висок?Ходеше ли тогава по 1 месец на море,а ?Ходеше !Децата ти играеха ли до късно вън на въздух,без да те е страх,че или ще ги насили някои,или че ще вземат дрога или пък ще ги блъсне някое малко по-голямо дете на някой много по-голям от теб с много по-луксозната си и бърза от твоята кола ? Трепереше ли всеки месец,когато наближаха да се плащат сметки?Спираше ли парното зиме за икономия или просто отваряше прозореца че ти е станало горещо ? Да изреждам ли още ?! И да знаеш че е вредно да се пие до късно!

Я пак повтори,производството било на дотации.Ако ми кажеш и от къде са идвали тези дотации шапка ти свалям:)) Големи Сашета сте,чували сте нещо на маса и го вземате за истина.

Искат хората,ама няма кой да ги произведе!Нали изпозакрихте всичко,що можеше.Айде сега -откривайте топлата вода.

About time !!!!!

Чета наивните и малоумни коментари и наистина приказката за "лошия мат'рял " ще излезе вярна - Европа била забранила това , ограничила онова - глупости на търкалета , Европа дава квоти за износ на европазара , никой не ограничава износа за други страни извън ЕС , като искаш да изнасяш , отиваш в руското ,турското и т.н. посолство(консулство) , там ти дават списък на фирми , пишеш им , предлагаш им и си изнасяй колкото искаш. - ако ти стиска.Или пък - дайте да излезем от ЕС и ще цъфнем - обратно към 1993 : визи,митници,корупция до небесата,инфлация,външна граница на ЕС ама от другата страна , децата ми вместо в Берлин и Лондон ще ходят да учат в Кишинев , Истанбул или Магаданск........и гордо ще се наредим до Молдова,Армения,Грузия с "независимо" селско стопанство и "мощна" промишленост -- кошмар!!!

Ние наблягаме на вноса.

В момента сме наблегнали на "Тиквите".

че в бг правили се вино бре, не знаех това, аз си мислих че само примесват утаика със захар и червена боя за яица и така, мале колко съм изтървал да не знам че в бг се прави вино, и като започнат с това колко е прословуто виното ни, аз съм от 15 години по европата и ако някъде се намери някакво вино от бг то е направо отврат.

Не ходиш достатъчно. Наши вина и призове печелят, и се продават от и на познавачи. Не може масово да пробият, при положение, че Франция и Италия и Испания пеят в ЕС. Но вината ни - когато са от грозде - са хубави. Имаме си и само наши си култивирани сортове. Но се продават само вътрешно по петзвездни хотели в България, а износът им е също толкова специален и оскъден. Произвежда се, но малко.

А министъра не му ли каза ,че в българското село вече не останаха будали да произвеждат. Всички сме тарикати и сме граждани. Че предпочитаме да ходим по МОЛОВЕТЕ с марковите си блузки. Учим висше и ни е под достонството селския труд.

Малка корекция: Купуваме си дипломи за ВИШЕ- :-)

нема проблеми има много в избата на баи киро, дори ще им изпратим и малко мургави компанионки че с тях се пие по сладко.

Това е много добро предложение! Дано да се осъществи и да живнат някои от селските райони! Колко много такава продукция произвждахме едно време, допреди някакви 23-24 годинки!!! Колко ученически и студентски бригади имаше всяко лято и есен! И колко беше хубаво, след смяната - игри и забавления, почти като на почивка! А и собствени пари имаш! Та дано се възвърне малко от онова производство!!!

Дебилът Филип Димитров 91-92 г. с един удар уби два от основните отрасъла на България: 1.чрез Ликвидационните съвети ликвидира селското стопанство и 2.заяви, че България доброволно се отказва от военната си промишленост. Сега, макар че не може да завърши едно цяло изречение, е пратен от благодарните стопани някаде по ООН, но нас какво ни грее...

разчисти пътя за червените боляри, бивши партийни персони по места.

Ама когато започнем да правим вино от грозде, сирене от мляко и салам от месо :)

Тези са луди да ни купуват боклуците.

А "зелен "ток не искат ли?!

Как ги измисляш все такива- актуални?1

Бе то ,като погледнем .." .... осталось только ...был " и става доста актуално!

Спокойно, имат си. При тях сега е това, което беше при нас миналата година с фотоволтаиците.

ЗА СЕГА МОЖЕМ ДА ОРГАНИЗИРАМЕ КОЛИЧЕСТВА ОГУРЧИКИ.ПО НАТАТЪК МОЖЕ ПОМИДОРЪЙ ФАСТЪЦИ И ВИНО.СПАСЕНИЕТО ЗА НАС МОЖЕ ДА ДОЙДЕ ОТ ТАМ.

За тях реекспортирам всичко "българско"!

Ще даю Лютеница, Неачишьченьйе таматьй, и Фаршерованньий пьйьерец за друзями! А горад Плевен даставляет праженьийх карташках.

Напиши го на български, да го преведа за донските казаци!

България - втора родина на всички белогвардейци...

Вече ги няма тези неща!Бяха до демокрацията.

"Министър Иван Станков е представил добрите възможности, които съществуват за сътрудничество в областта на селскостопанската наука, здравеопазването на животните и безопасността на храните, запазването и обогатяването на генофонда в животновъдството, както и на разширяването на общите инвестиционни проекти".-цитат. Много ми е интересно каква продукция ще им предложим като вече няма българска такава.Сигурно млечни продукти с палмово масло вместо от мляко,химически обработени месни продукт за да имат външев вид,нямаме вече български зеленчуци и плодове,тютюна вече е ниско качество и т.н.Докъде стигнахме с тези управници!

ЗАЩО БЯХА ПОДПИСАНИ ДОГОВОРИ ЗА ПРИСЪЕДИНЯВАНЕ КЪМ ЕВРОПА , КОИТО НИ ОГРАНИЧИХА ВСИЧКИ ВИДОВЕ ПРОИЗВОДСТВА ??? 23 ГОДИНИ НИЕ СМЕ СЛУГИ НА ЕВРОПА И НИ ЗАБРАНЯВАТ ДА ИМАМЕ ПЕЧЕЛИВША ИКОНОМИКА . БОЙКО СЪЩО НЕ ПОЖЕЛА ДА ТЪРГУВАМЕ С УКРАЙНА, РУСИЯ И БИВШИТЕ СЪВЕТСКИ РЕПУБЛИКИ . А ТАМ Е НЕОБЯТЕН ПАЗАР. ПРАВ Е ВОЛЕН СИДЕРОВ ЗА ТОВА, ЧЕ ТРЯБВА ДА РАЗВИВАМЕ СВОЯ ИКОНОМИКА И ДА ИМАМЕ ТЪРГОВСКО ИКОНОМИЧЕСКИ ВРЪЗКИ С РУСИЯ , КИТАЙ, ИНДИЯ И БРАЗИЛИЯ- НАЙ СИЛНИТЕ ИКОНОМИКИ В СВЕТА В МОМЕНТА ! ! !

Българските политици в последните 100 години имат уникалната способност да вземат страната на губещите. Всички управлявали у нас до сега през годините на т.н. "преход" са сторили стотици злини на България. Време е за промяна. Да спрем колониалната зависимост от Брюксел.Да се разгърнем към силните икономики в света. Те искат това! Ние взаимно сме си необходими.

Ха ха ха, кой те бръсне за слива пък теб, с население колкото един среден град си тръгнал световна политика да правиш. Я си знай мястото, всеки ще ти го каже. И не ми казвай колко сме велики и , че такива като мен са проблема на България, не душко, проблема на България са такива като теб, дето си мислят, че са много велики.

Веднага ти казавам защо: защото трябваше да се приберат едни милиарди от ЕС, и така и стана, прибират се, а ние ядем асфалт и горим! На никой не му дреме , че сме изгубили някакви пазари, техните банкови сметки спечелиха, а за тях това е по-важното, те не ходят по земята... те са политиците и олигарсите. Вече се замислям дали въобще има значение да се гласува, изборите май се правят в нечий компютър, а на нас само се съобщав резултата т.е как са го измислили да бъде този път.

Ние се чудим чии окови дрънкат постоянно. Хвала, че ни осветли.

Поредните безмислени дрънканици на чиновници. Който иска стоки се обръща към съответните производители и търговци.

Какво селско стопанство ще има в България, след като са подписани толкова тежки клаузи в главата "селско стопанство", в договорът ни с ЕС? Така или иначе с времето БАРИЕРИТЕ една по една започват да падат. Когато "ДВИЖЕНИЕТО НА ГРАЖДАНИТЕ" на Миглена Кунева не се сдобие с доверието на селяните от Родопите, ще започне развитието и на селското ни стопанство, след сегашната му катастрофа.

деер

Това са пълни глупости!!! В момента изнасяме 1/50 от това , което сме изнасяли преди 12 години. Като в тази 1/50 влизат и виното от прахчета.........

Най-полсле, след много време да прочета нещо хубаво...мъъничък светъл лъч в тунела..

къде го видя този лъч след като нито лозя имаме,нито консервна промишленост,а булгартабак е пред затваряне , за да не пречи на филип морис. интересни хора има напоследък в бг

Къде са фабриките за контрабандни цигари, работещи под чадъра на Бойко Борисов? Циганите от "Максуда" знаят, ама прокуратурата се прави на "умряла"...лисица.

януари

ее , стига де, все отнякъде трябва да започнем да я възстновяваме тая наша обрулена и опоскана от лешоядите държава Ще се стимулират производителите, ще се възобнови селското ни стопанство, леката ни хранително-вкусова промишленост Русия и бишвшите й републики са необятен пазар на който имахме добри позиции, познават стоките ни, харесват ги, защо да не възобновим пазарите си?

претендираха, че марката била тяхна.

Аз мисля ,че светлият лъч го запали г-жа Фъндъкова,като обяви ,че София ще кандидатства за село!!

"Украйна се интересува от внос на български вина, тютюневи изделия и продукти на консервната промишленост..." Отлично! Нека се развиват двустранните търговски отношения между двете държави!Нашите политици ще са най- тъпите парчета, ако не отговорят на това търсене по адекватен начин! И без това вече все по-рядко изнасяме стоки- бг. производство....

ама как бе момче как да го включа пита стареца за цифровата тв....къде са ни зеленчуците и гроздето за да им дадем консерви и вино :д от юрдания вкарваме краставици,от турция домати,от гърция фета сирене,от македония чушки само името било наше шопска салата

Защо не вземете малко, да се поогледате? Омръзна ми от такива като вас! В смисъл, че говорите по интерция и това, което "медиите" в България ви поднасят. Има износ макар и малък. И да изнасяме зеленчуци, сигурно ви изумих, но е така. Например изнасяме био-краставици за Германия или по-точно за веригата от магазини Rewe, която е от най-големите в Германия. Само с мрънкане нищо не става! Иначе сме олимпийски в тази дисциплина!

а бе ти добре ли си? това можеше да стане преди 23 години,когато имахме производство на тия неща ( и на много други) маи не живееш на тая планета ,след като не си забелязал че европа ни забрани да произвеждаме и изнасяме каквото и да било ако искаме да влезем в ес,а имаме право само да внасяме. колко заспали хора има на този свят,о боже

С други думи яко ни помогнаха да еб... мамата на родното производство.грозде ,плодове, зеленчуци...