Коментари - Русия твърди, че е унищожила две установки за ракети "Пейтриът" | Днес.dir.bg

Русия твърди, че е унищожила две установки за ракети "Пейтриът"

Пожар се е разразил след инцидент в газопровод в Крим. Зеленски обяви нова стратегия за отблъскване на Русия в Черно море

Обратно в новината

Коментари - Русия твърди, че е унищожила две установки за ракети "Пейтриът" | Днес.dir.bg

Коментари

да не забравяме че в СВО от страна на Русия участват като брой и въоражение силите на един руски военен окръг...

Новата стратегия на укрите за Черно море е, че Укрия няма да има излаз на него....

Само 5 "Патриотични" пускови установки за последните 6 месеца собективни кадри на пораженията... Чакаме следващата вълна опровержения за "фалшивите удари".... от "правилните" СМИ-та.

Русия дотук е унищожила поне 250% от системите Пейтриът ...

ВИДЕОТО ЗА УЖ УНИЩОЖЕНИЯ ПАТРИОТ КРАЙ ОДЕСА Е ФЕЙК !!! ДЕН ПО-КЪСНО , НО ИСТИНАТА ПАК ИЗЛЕЗЕ НАЯВЕ. Видеото е от украинска атака и унищожаването на С-300 , а мурзилките са го изплзвали ЗА ДА ЗАБЛУДЯТ КАКТО ВИНАГИ АУДИТОРИЯТА… Ще сваляме ли американски самолети над Черно море? Не, първо трябва да влезете в модела на противовъздушната отбрана близо до Одеса https://youtu.be/WduTrL9Otkg

руснаците нямат никаква изгода да лъжат! Те си напредват планомерно на фронта - от началото на годината до сега нямат загубена позиция! Кого и защо да лъжат? Нито пък трябва да си изсмучат от пръстите някакви "положителни новини", които да се докладват на срещата на НАТО! Напротив - точно укрите са в това положение, така че 95% от тяхните новини за "успехи" са със сигурност фейк! Ти елементарна логика имаш ли в главата? Нямаш, защото ако имаше, нямаше да си "еврогейатлантик" и да кълвеш на гола кука!

НА ТОВА ЛИ ДА ВЯРВАМЕ ОТ РУСКАТА ПРЕСА ?: Лъжливият генерал Конашенков през 2022 год. : Ние унищожихме : -НАТО: 5-6 броя -Превзхме Киев: 3 пъти -Превзехме Харков : 49 пъти -Унищожени Хаймарс : 3300 единици (а те – 16бр. още не бяха пристигнали в Украйна); -Унищожихме още на летищата всички самолети и вертолети по 6 пъти , -Заловихме : Зеленски 2 пъти , Залужньй 5 пъти , Буданов 7 пъти Путлер : И сега като гледам трета година вече – моите все още са затънали в калта край Авдеевка . Кой , кой от генералите ме излъга , че сме „втората“ армия в света ?

Защо първо излезе като новина руският "фейк", а чак след това хохолската "истина"? Според тебе кое отнема повече време - да снимаш или опишеш и покажеш нещата веднага, или тепърва да мислиш и да скалъпваш някакъв фейк? Второ. Каква е изгодата на руснаците да лъжат? Губят ли, отстъпват ли, ръководството ли е недоволно от тях, въобще какво правят, че да им се налага да спасяват положението? Та има си и други показатели да оценим дали една новина е истина или измищльотина, само трябва главата да ти работи малко по-добре.

Смешко ама ти наистина ли мислиш, че руснаците ако са локализирали някаква установка с дрон няма да изчакат тя да изтреля ракета и тогава да я направят на сол. Тя тъпотията ходи по хората не по животните.

ВИДЕОТО ЗА УЖ УНИЩОЖЕНИЯ ПАТРИОТ КРАЙ ОДЕСА Е ФЕЙК !!! ДЕН ПО-КЪСНО , НО ИСТИНАТА ПАК ИЗЛЕЗЕ НАЯВЕ. Ще сваляме ли американски самолети над Черно море? Не, първо трябва да влезете в модела на противовъздушната отбрана близо до Одеса https://youtu.be/WduTrL9Otkg /// ЩОМ И МОРДЕРА НА ДИР-а СЕ ВКЛЮЧИ С ТРИЕНЕТО – РАБОТАТА Е ЯСНА . Тук се прикрива руска лъжа ОЩЕ ВЕДНЪЖ ЗАРАДИ ФАШАГАТА ОТ ДИРА Вашите постове са изтрити , защото противоречат с червената русофилска доктрина на ДИРНИКА… Днес русофилските курви и МОДЕРАТОРЧЕТО ОТ червения ДИР ще останат без копекките , които им плаща посолството.

Само две ли ,те ще унищожат всички ,включително и Зеленски .

... и когато се събудиш русоробче , виждаш, че си покрит с мокри от урина страници на вестник Правда? Иди купи презервативи на баща си, за да не ражда повече недоразумения като теб. Малоумници, как всички са ви събирали на боклука от абортни отпадъци и са ви и отгледали? И като на всички руски овце Путин ти сложи розови очила и ти отне мозъка . В Русия се появи нова нелечима смъртоносна болест: Путинизъм на главния мозък ... Ако руснаците нямат победи, те веднага ще измислят такава. Ако руснаците не воюват с никого, те започват да забелязват, че живеят в говна . Вярвай си. С вяра е по-лесно да спиш с празен стомах. Това Вова ви научи отдавна, от комунистическото си минало. Затова ви шиба , във всички дупки. Парцали с излишни хромозоми!!!

че си раждан от баща си! Както и анално заченат преди това...

Украинските военни създадоха редица дървени модели на американски ракетни системи Пейтриът и Хаймарс . Руснаците ги карат да изстрелват ракети "Калибър", и да хабят скъпи боеприпаси. За това пише Вашингтон Пост . Изданието се позовава на думите на неназован украински официален представител и американски дипломат. Моделите Пейтриът и Хаймарс са изработени от дърво. За руските дронове, предаващи информация за цели на носители на крилати ракети в Черно море, те не се различават от истинските ракетни установки. Според Вашингтон Пост в продължение на няколко седмици руснаците са ударили най-малко 10 дървени модела с ракети "Калибър". След това украинците започнаха още по-упорито да произвеждат фалшиви Пейтриът и Хаймарс . Според американския дипломат ударите по фиктивни цели могат отчасти да обяснят защо руснаците съобщават, че са унищожили повече Хаймарс , отколкото Украйна изобщо е получила.

Хахахахаха и да триоете и да не триете това няма да повлияе по никакъв начин на фронта :)))) Падате на нивото на "факти" с това триене и подържане на евроатланизма и нео нацизма .

Русия унищожи самолет и ДЪРВЕНИ модели Пейтриътна две украински летища 07/06/2024, Русия унищожи самолети и макети на Пейтриът на две украински летища За това казаха украинските военновъздушни сили. Руските нашественици унищожиха макети на украински системи за противовъздушна отбрана и самолети на две летища и по-специално представиха това за истинско унищожаване на Пейтриът ВИДЕО – ТУК ОСВЕН ВЗРИВА НА ГЛАВАТА НА РАКЕТАТА няма вторични взривове на ракети , във всички посоки , които наподобяват новогодишна заря , на установката Патриот, които са задължителни при попадение в истинска работеща система , а не мулаж . «Врагът ВЕЧЕ има по-малко «ИСКАНДЕР» а евтини Макети ще докарат нови. . Мурзилките КАКТО ВИНАГИ ЛЪЖАТ https://youtu.be/RRZU-YYXkvU

НА ТОВА ЛИ ДА ВЯРВАМЕ ОТ РУСКАТА ПРЕСА ?: Лъжливият генерал Конашенков през 2022 год. : Ние унищожихме : -НАТО: 5-6 броя -Превзхме Киев: 3 пъти -Превзехме Харков : 49 пъти -Унищожени Хаймарс : 3300 единици (а те – 16бр. още не бяха пристигнали в Украйна); -Унищожихме още на летищата всички самолети и вертолети по 6 пъти , -Заловихме : Зеленски 2 пъти , Залужньй 5 пъти , Буданов 7 пъти Путлер : И сега като гледам трета година вече – моите все още са затънали в калта край Авдеевка . Кой , кой от генералите ме излъга , че сме „втората“ армия в света ?

Чета в коментарите по-долу, че руснаците удрят само макети. Те също така губят и хиляди войници на ден, докато украинците за загубили 30к за цялата война. Та въпросът ми е: ако руснаците мрът като пилци, а украинците са едни истински рамбовци, защо все видеа с гонещи запасняците украинци виждаме, а не с руснаци? Защо Зеленски все проси оръжия, а ракетите на руснаците, които имаха за седмица, според ВЕЛИКАНЪТ на независимата журналистика, Грозев още удрят макети .... Че и руснаците лъжат е ясно, но укрите направо се осират. Тяхната таргет група са завършените дебили и трябва да им признаем - успяват.

ЛЪЖЕЦ , ИМА СТОТИЦИ ВИДЕА КАК ГОНЯТ МЛАДЕЖИ ЗА ДА ГИ ЕКАРАТ В ОКОПИТЕ, но русофилският ти мозък е с забавени функции... В Москва за ден над 50 души бяха задържани и насилствено изпратени в армията за един ден 29/05/2024 Те бяха отведени във военно поделение под прикритието на тъмнината. /// В Москва има масиран лов на младежи за фронта . Руснаците ги арестуват по улиците за отправка на фронта ! Ловът е в разгара си: хората са бесни https://youtu.be/mX7PMLYV5vI /// Началось страшное ГРЕБУТ ВСЕХ! Массовый отлов россиян Такого еще не было youtu.be/eZaNgLh4kOM /// Массовые облавы в РФ: призывников ловят на улицах и бросают в АД youtu.be/0Sy_pc8YybU /// Облавы на призывников в Москве. youtu.be/wg3WQWFLUIk

Руските пияници отново избързаха със сензацията.А то видиш ли сензация няма.Ударили са но един уууййй.Това което са ударили всъщност са макети с цел заблуда на противника.Голем смех.Потвърждават го и самите руснаци в прихванати техни комуникации.Що за смях

Какво твърди пРоссия е едно, каква е истината е съвсен друго!

Тоталната мобилизация, когато хората са грабвани по улиците на украинските градове, не води до радикална промяна на ситуацията на фронта. Човек, който стигне до фронта, ако не е убит две седмици, вече не го е грижа за Зеленски, мрази го с яростна омраза, но ще се бие. Неговият кръгозор се стеснява, всичко се свежда до оцеляването.

Доставките на системите за противовъздушна отбрана Пейтриот за украинските въоръжени сили трябва да бъдат спрени поради тяхната беззащитност срещу руски хиперзвукови ракети. За това написа в социалната мрежа X бизнесменът и бивш собственик на най-голямата услуга за хостинг на файлове Megaupload Ким Дотком. „Два милиарда долара на данъкоплатците в САЩ изчезнаха с един удар. Американските системи Пейтриот са беззащитни срещу хиперзвукови ракети" Четете и оригинала на : https://x.com/KimDotcom/status/1809959619420418179

СМИ: ВСУ впервые сбили российскую гиперзвуковую ракету «Циркон» Россияне использовали ее для удара по Киеву. Во время вчерашней ракетной атаки на Киев Россия попыталась использовать свою новую гиперзвуковую ракету ЗМ22 «Циркон», которую еще даже официально не приняли на вооружение, но она была сбита. На одном из упавших обломков в Днепровском районе присутствует маркировка «3М22», соответствующая как раз этой ракете. https://i.c97.org/ai/582699/aux-1707372563-8a44afbebe45f686fda0c71163466bcc.jpeg https://charter97.org/ru/news/2024/2/8/582699/

е за стрелба по морски цели...

Те и С-300 са за стрелба по самолети и ракети, но ги мятат по кварталите из Украйна.

четирима бойци на ВСУ преплуваха Днепър на самоделен сал от пластмасови бутилки за да се предадат на руската армия. на хората им се живее. https://t.me/SALDO_VGA/3717

Къде им се живее, там където на теб не ти се живее .....

Тоталната мобилизация, когато хората са грабвани по улиците на украинските градове, не води до радикална промяна на ситуацията на фронта. Човек, който стигне до фронта, ако не е убит две седмици, вече не го е грижа за Зеленски, мрази го с яростна омраза, но ще се бие. Неговият кръгозор се стеснява, всичко се свежда до оцеляването.

партизаните от движението Атеш успешно взривяват ЖП линиите от Северна Корея . Браво успех на партизаните.. корейско оръжие не може да стигне до фронта ха ха ха а Слава на Украйна.

СЛАМА НЕМА ОСТАНЕ ЗА НЕЯ. А ВАНГАРД ГРУП ЩЕ ЗЯПА САМО НА КАРТИНКА

ще ще ще мбхаааа защо всичко хубаво за руската кочина започва с ще и е в бъдещо време мбхааа руснака живее с миналото защото знае че няма бъдеще..

Дето друсаш ТИ НЯМАШ БЪДЕЩЕ.

Ако наистина бяхте с Покрайна, щяхте да сте доброволци на фронта :)))

А ти миризлив руски мършляк, ти що не си доброволец на фронта да помагаш на "армията от клошари", предвождана от плешивата кремълска вулва ???

Давай, Зеленски- чоловек Вселенски , ние сме с тебе, за победа в Украйна идва време, заедно ще построим Украйна и България ще съградим. Да развеем български и украински знамената да си върнеме страната Хайде смело във атака здрава работа ни чака. Зеленски има подкрепа от българи, украинци и всички ще има ракети за всички руски пички..ха.ха който лъже ,убива и краде. той от Зеленски бой ще яде.

Давай, Зеленски- евреин крадец и убиец Вселенски , ние сме с тебе, за капитулация в Украйна идва време, заедно ще потрошим Украйна и България ще разрушим. Да развеем краварски и ционистки знамената да си краднене парата Хайде смело във атака Яко ФАБене ни чака. Зеленски има подкрепа от педофили, наркомани, алкохолици и ще има ракети за всички НАО пички..ха.ха който лъже ,убива и краде. той от Награда за Мир от Нобел ще отнесе! СЛАВА КОКАИНЕ.

както всичко руско е плод на плагиатството ха ха ха ха дали ще е кола или нещо друго все се копира от лошия Запад..ха.ха ха

"Киев не успя да договори с кредиторите сделка за преструктуриране на международния си дълг" "Украйна не успя да постигне споразумение с кредиторите си за преструктуриране на около 20 милиарда долара по международния си дълг в рамките на формални преговори по темата, изправяйки страната на ръба на дефолта, предаде Ройтерс, цитирана от БТА. :)))

Е и .... ?! Защо е този овчи руслямски възторг?! Да не би просташката клоака пРоссия, мърлявата педерация на цар путан да е спочелила войната .....

Оказва се, че има видео на горящите макети. Видимо са били пълни с гориво и боеприпаси.

Сега ще има официална новина за германски "инструктури" (екипажът на Пейтриътите), които са били овъглени заради инцидент с газов котлон.

Зеленски, не забравяй да минираш още веднъж границата с Молдова и с Полша, че много месо (доброволци) започна да бяга от мобилизацията. Иначе няма да имаш достатъчно за контранастъпление. Оплакват се нещо, че живота без ток не им харесвал.

Ще направят макети и на войници.

ДОБРИ НОВИНИ ! Кацапи РАШЕН ШВАЙНЕ Рашка удари дървените Хаймарси със скъпи ракети Калибър, Пише Вашингтон пост. „След няколко седмици на полетата ДЪРВЕНИТЕ примамки бяха „излъгали“ поне 10 крилати ракети "Калибър". – първоначален успех беше радващ и позволи на Украйна да разшири производството на дървени МУЛАЖИ. Тя дори снабди примамките си с топлоотдаващи устройства за да заблуждава топловизионните камери и датчици на дроновете и ракетите на противника. Педерашките ПАК БЯХА ИЗМАМЕНИ…

"Призрака от Киев". След лов и на война се лъже най-много. Дир да си занитите скапаната система в задното отвърстие.

Украинската армия използва дървени манекени на ракетни установки Патриот и “Хаймарс”, за да подмами руските войски да губят ракети за примамки. Заради удари по примамки Русия загуби най-малко 10 крилати ракети "Калибър", се казва в материала. След това Киев реши да разшири производството на манекени. ИЗЛИЗА ЧЕ КОНАШЕНКОВ НЕ Е ИЗЛЪГАЛ…

Аз си мислех, че военната помощ се състои от истински оръжия. Пък те били дървени.

МАКЕТИ Русия унищожи самолет и ДЪРВЕНИ модели Пейтриътна две украински летища 07/06/2024, Русия унищожи самолети и макети на Пейтриът на две украински летища За това казаха украинските военновъздушни сили. Руските нашественици унищожиха макети на украински системи за противовъздушна отбрана и самолети на две летища и по-специално представиха това за истинско унищожаване на Пейтриът ВИДЕО – ТУК ОСВЕН ВЗРИВА НА ГЛАВАТА НА РАКЕТАТА няма вторични взривове на ракети , във всички посоки , които наподобяват новогодишна заря , на установката Патриот, които са задължителни при попадение в истинска работеща система , а не мулаж . Мурзилките КАКТО ВИНАГИ ЛЪЖАТ https://youtu.be/RRZU-YYXkvU //// НА ТОВА ЛИ ДА ВЯРВАМЕ ОТ РУСКАТА ПРЕСА ?: Лъжливият генерал Конашенков през 2022 год. : Ние унищожихме : -НАТО: 5-6 броя -Превзхме Киев: 3 пъти -Превзехме Харков : 49 пъти -Унищожени Хаймарс : 3300 единици (а те – 16бр. още не бяха пристигнали в Украйна); -Унищожихме още на летищата всички самолети и вертолети по 6 пъти , -Заловихме : Зеленски 2 пъти , Залужньй 5 пъти , Буданов 7 пъти Путлер : И сега като гледам трета година вече – моите все още са затънали в калта край Авдеевка . Кой , кой от генералите ме излъга , че сме „втората“ армия в света ?

покрайна твърдяла...БУХАХАХА :)))

НА ТОВА ЛИ ДА ВЯРВАМЕ ОТ РУСКАТА ПРЕСА ?: Лъжливият генерал Конашенков през 2022 год. : Ние унищожихме : -НАТО: 5-6 броя -Превзхме Киев: 3 пъти -Превзехме Харков : 49 пъти -Унищожени Хаймарс : 3300 единици (а те – 16бр. още не бяха пристигнали в Украйна); -Унищожихме още на летищата всички самолети и вертолети по 6 пъти , -Заловихме : Зеленски 2 пъти , Залужньй 5 пъти , Буданов 7 пъти Путлер : И сега като гледам трета година вече – моите все още са затънали в калта край Авдеевка . Кой , кой от генералите ме излъга , че сме „втората“ армия в света ? РУССКИЕ НЕНАВИДЯТ ПРАВДУ. Советские выросли на лжи,забери у них ложь,это как лишить наркомана дозы В век интернета и так вешать лапшу… смешно!

Вярвайте на Запада, че ще ви даде самолетите, за които сте си платили, безплатна енергия, електромобили, и банани :)) А най-вече - че в духа на демокрацията, лидерите му, които брутално губят изборите, ще изпълнят волята на народа и ще освободят длъжностите си, и че ще спазва Минските споразумения, ги ги ги!

Дръжте се руски момчета! Няма да ви пиша браво докато не свърши всичко окончателно във ваша полза. Само така! Обичам да чувам само хубави новини от вас и за вас. Искренна съм. За силна Русия!

ВАШАТА педерашка за две години и половина не може да превземе един областен град като Харков. Който е само на 50 км от границата СРАВНЕТЕ : за 4 месеца война Хитлер стига до Москва за 26 месеца война Путин все още тъпче на границата на Донбас ... Скоростта на рашистите - Е КАТО НА БРЕМЕННА КОСТЕНУРКА . След 1 200 ГОДИНИ ще превземем Украину. Но и това не е точно. МОРЕ ОТ РУСКИ ТРУПОВЕ . Руски войник призовава руснаците да НЕ отиват на война . ВИДЕО https://youtu.be/RxV7MoA8XUI

"Войниците на Европа продължават да напускат точно когато НАТО има нужда от тях" "Тази седмица (краят на м. март 2024г.) министърът на френските въоръжени сили Себастиен Лекорню представи план за задържане на военнослужещи, в опит да стимулира военния персонал да остане на служба, пише "Политико". Това се случва няколко дни след като годишен доклад, представен на германския парламент, показа, че през 2023 г. около 1537 войници са напуснали Бундесвера, намалявайки го до 181 514 служители." :)))

Хитрел за 4 месеца стигна до под-Московието, но но знаем какво стана с великият му трети райх. Още повече, Русия не превземат нищо. Не отблъскват агресор на законно върната тяхна територия, която е дори призната преди референдума там за отцепена от Украйна земя. Отблъскването е, де факто, за тяхна сметка балансирайки между собствения им бюдежет, военна технология, и човески ресурс. Но, да отбележим, отблъскват финансиран от запад агресор (Украйна) който само до момента има налято само за въоръжение над 140 милиарда евро. Плюс хуманитарните помощи. Това всъщност е истинско постижение за Русия. Целта на Украинската агресия не беше да бъдат отблъснати. Те именно се дадяваха, че ще бъдат атакувани бързо и рязко в типичен стил на водене на военни действия през 2СВ. Този стил е бил типичен и за Сталин. Не само за Хитлер. Русия, обаче, демонстрираха гъвкава нова стратегия и тактика. Аз вярвам в успеха им и искрено съм на тяхна страна. На този свят трябва да има някаква справедливост и победата е тяхна. Те са жертвата (руснаците) на шайка крадливи неблагодарници, които не спазват и не зачитат никакви норми, спогодни, закони, устави, кодекси, било писмени - било устни.

Украинските военни създадоха редица дървени модели на американски ракетни системи Пейтриът и Хаймарс . Руснаците ги карат да изстрелват ракети "Калибър", и да хабят скъпи боеприпаси. За това пише Вашингтон Пост . Изданието се позовава на думите на неназован украински официален представител и американски дипломат. Моделите Пейтриът и Хаймарс са изработени от дърво. За руските дронове, предаващи информация за цели на носители на крилати ракети в Черно море, те не се различават от истинските ракетни установки. Според Вашингтон Пост в продължение на няколко седмици руснаците са ударили най-малко 10 дървени модела с ракети "Калибър". След това украинците започнаха още по-упорито да произвеждат фалшиви Пейтриът и Хаймарс . Според американския дипломат ударите по фиктивни цели могат отчасти да обяснят защо руснаците съобщават

И въпреки това - Зелю обикаля по просия и държавата му е пред фалит, ги ги ги!

Путин се е съгласил да подпише мирния план на Зеленски, при условие че Зеленски лично го донесе в Кремъл, придружен от законен президент на Украйна.

КАКВО Е ИНТЕРЕСНОТО В ТАЗИ гнусна ВОЙНА : Путин ще бъде победен със собствените си пари ОРКИТЕ ГИ ИЗБИВАТ със собствените им пари Ракетите , снарядите , които падат на главите им са предварително платени от путлер. КАКТО КАЗВА НАРОДА : Пито , Платено… ВЪЗТАНОВЯВАНЕТО НА Украйна дъщо са предварително платени от путлер. Западът разреши въпроса с конфискацията на замразените руски активи. И че, изглежда, американците са намерили правно правилно решение на този проблем. Не е ли по-добре да похарчите пари за адвокати и да получите тези дворове за себе си под формата на огромни военни поръчки и за сметка на парите на Путин да извършите пълно превъоръжаване на американската армия? Какво, Вова! Не очаквахте ли такъв развой на събитията? Ще те прецакат за твоя сметка! ЖАЛКО и ЗА НАШИТЕ РУСОРОБИ - ЩЕ ИМ РЕЗНАТ ЖАЛКИТЕ КОПЕЙКИ.

"Киев не успя да договори с кредиторите сделка за преструктуриране на международния си дълг" "Украйна не успя да постигне споразумение с кредиторите си за преструктуриране на около 20 милиарда долара по международния си дълг в рамките на формални преговори по темата, изправяйки страната на ръба на дефолта, предаде Ройтерс, цитирана от БТА. :)))

За да изпълни това условие, на Зеленски ще му е нужна цялата натовска армия и всички български пари.

Спокойно Зеленски. Американците ще ти дадат нови Пейтриът системи. Веднага щом успеят да произведат, ще си първия на опашката. Знаем, че не можеш да ги платиш, защото август месец ще трябва да обявиш дефолт по външния дълг. Но може да платиш със земя. Блекрок е склонен на такава сделка.

Цитат: "Русия установи контрол върху голяма част от украинския военноморски флот, когато анексира Кримския полуостров през 2014 г." Не, Русия върна украинските кораби от Крим на Украйна. Ама да лъжат!

Ама тя пРоссия също така твърдеше: "Само луди хора, лишени от морал, могат да допуснат, че Русия има намерение да нападне Украйна. Това заяви говорителят на руското външно министерство Мария Захарова", но друго се оказа .... Как днес да вярвам на азиатската педерация ?!?!

НА ТОВА ЛИ ДА ВЯРВАМЕ ОТ РУСКАТА ПРЕСА ?: Лъжливият генерал Конашенков през 2022 год. : Ние унищожихме : -НАТО: 5-6 броя -Превзхме Киев: 3 пъти -Превзехме Харков : 49 пъти -Унищожени Хаймарс : 3300 единици (а те – 16бр. още не бяха пристигнали в Украйна); -Унищожихме още на летищата всички самолети и вертолети по 6 пъти , -Заловихме : Зеленски 2 пъти , Залужньй 5 пъти , Буданов 7 пъти Путлер : И сега като гледам трета година вече – моите все още са затънали в калта край Авдеевка . Кой , кой от генералите ме излъга , че сме „втората“ армия в света ?

Американсерите казаха това, че РОССИЯ е втората армия в света, и то още преди РОССИЯ да ги надмине по ръст на икономиката :)) А по въпроса къде били затънали - добро пожаловать в Часовом Яре! Здесь весело бывает, ги ги ги!

Вярвайте на Запада, че ще ви даде самолетите, за които сте си платили, безплатна енергия, електромобили, и банани :)) А най-вече - че в духа на демокрацията, лидерите му, които брутално губят изборите, ще изпълнят волята на народа и ще освободят длъжностите си, и че ще спазва Минските споразумения, ги ги ги!

русия твърдяла...БУХАХАХА

Преди 3-4 месеца,козяско-соросоидните тролове постваха по 600-700 коментара... Нещо намаляха грантовете !

Ъхъ...сал един бот остана...да спами...нема и кой да му сменя флашките все едно и също кат безмозъчен папагал цикли...

Слабо....много слабо...по една пералня поне не ви ли дадоха с А12?

Русия унищожи самолет и модели Пейтриътна две украински летища 07/06/2024, Русия унищожи самолети и макети на Пейтриът на две украински летища За това казаха украинските военновъздушни сили. Руските нашественици унищожиха макети на украински системи за противовъздушна отбрана и самолети на две летища и по-специално представиха това за истинско унищожаване на Пейтриът ВИДЕО – ТУК ОСВЕН ВЗРИВА НА ГЛАВАТА НА РАКЕТАТА няма вторични взривове на ракети , във всички посоки , които наподобяват новогодишна заря , на установката Патриот, които са задължителни при попадение в истинска работеща система , а не мулаж . Мурзилките КАКТО ВИНАГИ ЛЪЖАТ https://youtu.be/RRZU-YYXkvU //// НА ТОВА ЛИ ДА ВЯРВАМЕ ОТ РУСКАТА ПРЕСА ?: Лъжливият генерал Конашенков през 2022 год. : Ние унищожихме : -НАТО: 5-6 броя -Превзхме Киев: 3 пъти -Превзехме Харков : 49 пъти -Унищожени Хаймарс : 3300 единици (а те – 16бр. още не бяха пристигнали в Украйна); -Унищожихме още на летищата всички самолети и вертолети по 6 пъти , -Заловихме : Зеленски 2 пъти , Залужньй 5 пъти , Буданов 7 пъти Путлер : И сега като гледам трета година вече – моите все още са затънали в калта край Авдеевка . Кой , кой от генералите ме излъга , че сме „втората“ армия в света ?

Украйна мобилизира старци и тинейджъри. Никой не знае колко души реално са останали под властта на ЗЕленски, но вероятно не са повече от 18-19 милиона. От тях половината са жени. От мъжете половината поне са пенсионери. Близо един милион вече са загинали, а Бог знае още колко са осакатени и трайно повредени. Русия има с новите си територии около 151-152 милиона население. Да не говорим, че стотици хиляди мъже от Сирия, Африка, Ливан, Иран, Беларус, Северна Корея и Латинска Америка, изявяват желание да станат доброволци към Руската армия (засега повечето не биват приемани). Руският военно-промишлен комплекс бълва три-четири пъти повече снаряди и оръжия от цяла Европа взета заедно. Има ли съмнения какъв ще е изходът и на новата украинска офанзива, и на войната като цяло? Да се надяваме, че все пак гласът на по-разумни политици като Орбан и Ердоган ще надделее, и Западът ще помисли за руските предложения за мир, които честно казано са доста меки. Запазване на Донбас, Крим, Запорожие и Херсон в границите на РФ, украински неутрален и безядрен статут и сваляне на повечето санкции. Нищо, което реално ще застраши съществуването или сигурността на Европа. Но кой е казал, че САЩ се вълнуват от доброто на Стария свят? Симеон Миланов

Кравчук - нас 52 миллиона Кучма - Нас 42 миллиона Тимошенко/Ющенко - Нас 32 миллиона Янукович - Нас 27 миллионов Порошенко - нас 22 миллиона Зеленский - Нас 12 миллионов. Ермак - нас 2 миллиона Кличко - украйинци закинчилыся, вийна теж закинчилась.

Нема лошо...Швабския кренвирш даде 3...двете вече заминаха...

Как две бе, брат....минимум шестдесят са...

Украинските военни създадоха редица дървени модели на американски ракетни системи Пейтриът и Хаймарс . Руснаците им карат ракети "Калибър", хабят скъпи боеприпаси. За това пише В.П. Изданието се позовава на думите на неназован украински официален представител и американски дипломат. Моделите Пейтриът и Хаймарс са изработени от дърво. За руските дронове, предаващи информация за цели на носители на крилати ракети в Черно море, те не се различават от истинските ракетни установки. Според В.П. в продължение на няколко седмици руснаците са ударили най-малко 10 дървени модела с ракети "Калибър". След това украинците започнаха още по-упорито да произвеждат фалшиви Пейтриът и Хаймарс . Според американския дипломат ударите по фиктивни цели могат отчасти да обяснят защо руснаците съобщават, че са унищожили повече Хаймарс , отколкото Украйна изобщо е получила.

Единственото дървено е кратуната ти...

Това изобщо не го вярвам! Кви макети? За какво? Та от тебе знаем, че руснаците нямат никакви ракети! И че бягат непрекъснато, че Буданов е на плаж в Крим, че Зеленски прие парада в Симферопол, Че великият контранаступ отдавна изтласка руснаците далеч зад границата, че Путин е умрял и управлява цяла рота двойници, че милиони руснаци протестират срещу режима, а стотици хиляди воюват в руски опозиционни сили на страната на Украйна ... И ся изведнъж - макети, ракети и кво ли не още. Не го вярвам! Като нямат руснаците ракети, що са им на украинците макети?

Летото вече е наполовина...кво стана,...тая година контранступ нема ли да има!? Миналата поне взеха славния хутор Работино...и положиха 90 хилки и половината западно тенеке...

За три дни, нали? )))

Не...за седмица....Буданов се канеше кафе да пие в Крим

Да...и за седмица Лисабон :)))))))))))))))))))))))))))))

Лисабон..Лисабон...и там е евронива и има ягоди... ще ти се намери предназначение...кат за всяко добиче

почнаха хохло пърформънси че били надуваеми фалшиви...или че въобще не било верно А фюрера им с протегната ръка плаче за още установки...и не им прави впечатление връзката!? Слава кокаине

Абе най-важното е да си взимам американската пенсийка, иначе ми е през ъ.я за българия.

Не...важното е да вкараш бълхария във война заради гринго... ма иначе много ти пука...за грантовете де...

Русия унищожи самолет и модели Пейтриътна две украински летища 07/06/2024, Русия унищожи самолети и макети на Пейтриът на две украински летища За това казаха украинските военновъздушни сили. Руските нашественици унищожиха макети на украински системи за противовъздушна отбрана и самолети на две летища и по-специално представиха това за истинско унищожаване на Пейтриът ВИДЕО – ТУК ОСВЕН ВЗРИВА НА ГЛАВАТА НА РАКЕТАТА няма вторични взривове на ракети , във всички посоки , които наподобяват новогодишна заря , на установката Патриот, които са задължителни при попадение в истинска работеща система , а не мулаж . Мурзилките КАКТО ВИНАГИ ЛЪЖАТ https://youtu.be/RRZU-YYXkvU //// НА ТОВА ЛИ ДА ВЯРВАМЕ ОТ РУСКАТА ПРЕСА ?: Лъжливият генерал Конашенков през 2022 год. : Ние унищожихме : -НАТО: 5-6 броя -Превзхме Киев: 3 пъти -Превзехме Харков : 49 пъти -Унищожени Хаймарс : 3300 единици (а те – 16бр. още не бяха пристигнали в Украйна); -Унищожихме още на летищата всички самолети и вертолети по 6 пъти , -Заловихме : Зеленски 2 пъти , Залужньй 5 пъти , Буданов 7 пъти Путлер : И сега като гледам трета година вече – моите все още са затънали в калта край Авдеевка . Кой , кой от генералите ме излъга , че сме „втората“ армия в света ?

Психиатър : Представянето на желаното за възможно,се диагностицира: -в леки случай -ФАНТАЗИЯ -в средно-тежки случай - ИЛЮЗИЯ -в много тежки случай - ШИЗОФРЕНИЯ

Добро пожаловать в Часовом Яре! :)))

“Разбирам, че руснаците имали някаква “архитектура”, тези, които в 21 век нямат ток. Та ето малко данни за “архитектурата им” като авторски права: Зимен дворец и “Ермитаж” – автор Бартоломео Растрели (италианец) Летен дворец на Петър Първи – автор Доменико Трезини (швейцарец) Мариински дворец – автор Щакеншнайдер (германец) Михайловски дворец – автор Карло Роси (италианец) Юсуповски дворец – автор Жан-Батист Вален-Дьоламот (французин) Екатеринински дворец – автор Йохан Фридрих Браунщайн (германец) Александровски дворец – автор Джакомо Куаренги (италианец) Исакиевски събор – автор Югюст Рикар дьо Монферан (французин) Мраморен дворец – автор Антонио Риналди (италианец) Мариински театър (Петербург), Болшой театър (Москва) – автор Алберто Кавос (италианец) Борса (Петербург) – Тома дьо Томон (французин) Петропавловска крепост (Петербург) – автор Жозеф Гаспар Ламбер дьо Герен (французин) И не щеш ли КРЕМЪЛ – автор Пиетро Антонио Солари (италианец).”

Ника ти доказва,че си видиотен психопат !

Излиза, че "бедна" РОССИЯ си е наемала западни работници както сега в Германия си наемат турци по строежите, ги ги ги ги!

Начи викаш, че европейските гении винаги са харесвали Русия и затова са ходели да бачкат там? И само да те светна - Русия винаги е била мултиетническа страна и държава. И още - по времето, когато е бил строен напр. Зимния дворец, Италия просто все още не е съществувала. Гарибалди все още не я е бил създал, обединявайки с насилие малките отделни държавици. Подобна е и ситуацията с Мариинския дворец - строен не от германец, а от руснак от немски произход. По времето, когато Германия все още не я е имало. Не е зле да се учи историята на Европа, укропитеко.

Да,но такива неща не пише на лиШчето...

Ярс, Сармат, Топол М, Кинжал, Авангард, Циркон, разни Посейдони и в скоро време Буревестник

Що за навик имат путиноидите да плашат всички с голият си задник ? УЧЕТЕ ИСТОРИЯТА русороби . ХАХАХА……. Мечтането не е вредно, но понякога все пак трябва да синхронизирате мечтите си с реалността... . СССР също се канеше да воюва с Америка . Канеха се, канеха се, ... И накрая се разпаднаха – УМРЯХА ! . СССР прекара целия си кратък живот в опити да настигне Америка. Накрая пъпът му се развърза , СССР легна на една страна, тихо пръдна и... умря . ссср- 2 – рашка , ще завърши също толкова безславно, колкото и ссср- 1 . „След драката не се размахват юмруци“ - руска народна мъдрост. . АЗ ДОРИ СЕ РАДВАМ, ЧЕ орките ЗАПОЧНАХА ТАЗИ ВОЙНА : . Ако Путин не беше започнал специалната си операция, целият свят все още щеше да вярва в силата на „втората“ армия на света ... "Непобедимата" армия на Руската федерация се сду ! Как Кремъл доказа нищожността на своите войски . Аз се съмнявам, че овцете са способни да мислят! Орките са НЕОБУЧАЕМИ. /// Путинистите си признават че са гола вОда ВСИЧКИ НАШИ ЗАПЛАХИ СА БЛЪФ! НИКОЙ НЕ СЕ СТРАХУВА ОТ НАС https://youtu.be/2aAEUMM3mRU

СССР го унищожи Горбачов срещу подкуп от 5 милиарда долара...

путьо- хуилото пошол на хуй ха ха ха ах ха ха ха

"Байдън заяви, че е горд, че е "първата чернокожа жена на длъжност при чернокож президент" Ето къде е путьото, ги ги ги! Че и се определя като чернокожа жена, ги ги ги ги ги!

Украинските военни създадоха редица дървени модели на американски ракетни системи Пейтриът и Хаймарс . Руснаците им карат ракети "Калибър", хабят скъпи боеприпаси. За това пише В.П. Изданието се позовава на думите на неназован украински официален представител и американски дипломат. Моделите Пейтриът и Хаймарс са изработени от дърво. За руските дронове, предаващи информация за цели на носители на крилати ракети в Черно море, те не се различават от истинските ракетни установки. Според В.П. в продължение на няколко седмици руснаците са ударили най-малко 10 дървени модела с ракети "Калибър". След това украинците започнаха още по-упорито да произвеждат фалшиви Пейтриът и Хаймарс . Според американския дипломат ударите по фиктивни цели могат отчасти да обяснят защо руснаците съобщават, че са унищожили повече Хаймарс , отколкото Украйна изобщо е получила.

"Руските удари тази нощ оставиха над 100 000 домакинства без ток в Северна Украйна и прекъснаха водоснабдяването на регионалния център, съобщиха днес украинските власти, цитирани от Асошиейтед прес и БТА." :)))

10 млн человек без света - это поправимо. Но 140 млн человек без мозгов - это уже навсегда. //// ДЛЯ УКРАИНА, ЛУЧШЕ БЕЗ СВЕТА, НО БЕЗ ВАС…вонючие фошистьй Трансформаторы восстановят. Опущенную рашку - уже никогда, бггг. Привет из БОГАТАЯ И СВОБОДНАЯ Швеция – где русские рабьй прутся жить и работать как тараканьй Они так хотели перестать быть русскими, что перестали быть людьми! Когда композитор Глинка на таможне разделся и голым перешёл границу ,он сказал , что даже от одежды он не хочет чувствовать смрадный дух России…. Уезжая из России в Германию, Глинка разделся на границе... догола, до самого гола, бросил на землю платье, чтоб и духу русского с собой случайно не прихватить, плюнул на русскую землю и крикнул: "Дай Бог мне никогда больше не видеть этой мерзкой страны и её людей!" - и шагнул под шлагбаум.

Стига СПАМ ! Не изпълни ли нормата ?

Украинската армия използва дървени манекени на ракетни установки Патриот и “Хаймарс”, за да подмами руските войски да губят ракети за примамки. Заради удари по примамки Русия загуби най-малко 10 крилати ракети "Калибър", се казва в материала. След това Киев реши да разшири производството на манекени. ИЗЛИЗА ЧЕ КОНАШЕНКОВ НЕ Е ИЗЛЪГАЛ…

"В изявление в Телеграм украинските ВВС съобщиха, че Русия е изстреляла и две балистични ракети "Искандер", но не съобщиха какво се е случило с тях." "ТАСС допълва, че руското министерство на отбраната е публикувало кадри от унищожаването на установките "Пейтриът". :)))

Русия си произвежда това което и трябва в достатъчни количества макар и с чипове от стари перални според промитите мозъци като теб! Нито ракетите ще свършат, нито Украйна ще остане във вида който беше през 2022 година, приеми реалностите. Вчера в Беларус започнаха съвместни учения с пришълци Китай, интересно защо никой не коментира този факт?

Въпреки че Русия изпотроши украинската енергетика, украинският режим продават ток в ЕС, за сметка на украинският народ който стои без ток межди 8 и 12 часа дневно, така че не се чудете защо тоя украински бот дебил спами така осърдно. Сега му е дошъл тока и бърза да си изппълно нормата че за изкара няколко цента преди пак да са му впрели тока тия които така ги хвали тоя пълен идиот Записвайте се за канала ми в телеграм ППРАЗУМ с латински букви за да ми помогнете да направя България нормална просперираща и модерна държава която работи за народа и в която няма насилие, няма разделение и омраза и всички сме равни. Не хапе, не боли, нищо не ви струва. А ако спечеля аз печели цял народ, а ако загубя печелят само мутрите.

Една ракета за Пейтриот струва между 2 и 8 милиона долара, в зависимост от качеството и далекобойността и. Ти как мислиш, че се плаща за това? Ние американците не даваме нищо безплатно за разлика от България.

КАКВО Е ИНТЕРЕСНОТО В ТАЗИ гнусна ВОЙНА : Путин ще бъде победен със собствените си пари ОРКИТЕ ГИ ИЗБИВАТ със собствените им пари Ракетите , снарядите , които падат на главите им са предварително платени от путлер. КАКТО КАЗВА НАРОДА : Пито , Платено… ВЪЗТАНОВЯВАНЕТО НА Украйна дъщо са предварително платени от путлер. Западът разреши въпроса с конфискацията на замразените руски активи. И че, изглежда, американците са намерили правно правилно решение на този проблем. Не е ли по-добре да похарчите пари за адвокати и да получите тези дворове за себе си под формата на огромни военни поръчки и за сметка на парите на Путин да извършите пълно превъоръжаване на американската армия? Какво, Вова! Не очаквахте ли такъв развой на събитията? Ще те прецакат за твоя сметка! ЖАЛКО и ЗА НАШИТЕ РУСОРОБИ - ЩЕ ИМ РЕЗНАТ ЖАЛКИТЕ КОПЕЙКИ.

Защо Мадам ЧукЧук не е доволна на някакви си 80 милиона евро кеш, които Главчев им подсигури, чрез финансовите пирамиди на НАТО. Бившите руснаци и настоящи украинци обичат лукса, особено когато друг им го подсигурява!

А сега истинската новина от вчера относно протеста на украинското посолство предадена от ТАСС за да научите истината и да разберете за какво точно става дума. Според ТАСС заявлението на Украинското посолство е заради изказване на Главчев че на предстоящата среща на НАТО България ще предложи провеждането на мирни преговори между Русия и Украйна и че България може да бъде посредник в тях. От това вече става ясно защо недоволстват от Украинското посолство нали?! А в дезинформационната статийка на дира се говори само за отпускане на пари в помощ на Украйна и нито дума за това защо протестират от украинското посолство. Ама вие давайте коментирайте там фалшивите новини като пълни балъци, а аз изчаках и коментирам това което реално се е случило. Изключително дразнещо е че трябва да научаваме от Русия това което се случва в България! Затова и ни забраниха руските медии, за да не знаем истината и да ни промиват мозъците с дезинформация и пропаганда. Записвайте се за канала ми в телеграм ППРАЗУМ с латински букви за да ми помогнете да направя България нормална просперираща и модерна държава която работи за народа и в която няма насилие, няма разделение и омраза и всички сме равни. Не хапе, не боли, нищо не ви струва. А ако спечеля аз печели цял народ, а ако загубя печелят само мутрите.

Русия вече няма превъзходство във въздуха във войната срещу Украйна А Ф-16 ОЩЕ НЕ Е ДОШЪЛ , ХА, ХА... Британското министерство на отбраната съобщи причините. На 3 ноември те обявиха, че Руската федерация е загубила почти 3 пъти повече самолети през 8-ия месец от войната в Украйна, отколкото през 10-те години война в Афганистан. МОЖЕ ЛИ ПОНЕ ЕДИН АДЕКВАТЕН РУСОФИЛ ДА ОТГОВОРИ НА ПРОСТИЯТ ВЪПРОС : АКО УКРАИНСКОТО ПВО «НЕ БИЛО ДОБРО» КАКТО ЛЪЖАТ РУСОФИЛИТЕ , ТО ЗАЩО : - Само за 26 месеца в УКРАЙНА са УНИЩОЖЕНИ 360 самолета – ( 3 пъти повече отколкото за 10 години в Афганистан (118) Също така в Украйна бяха унищожени повече от 326 хеликоптера Дронове – 11 809 Ракети + Крилати – 2 351 youtu.be/8bTEnK9QNRU

Горкият умопобъркан посерко, сигурно си получил истеричен припадък, когато вчера си се събудил разтреперан от безсилна злоба към РОССИЯ и си прочел, че братушките влязоха в Часов Яр :)))

За бота нема блокиране...нема безсмислени картинки на светофари... за него винаги се свързва и рекапча...гордостта на ДИРниците А може и любовника на модератора!?

НЕ ПЛАЧИ ПЕДАЛЧЕ Какво, гроздето е кисело, русофилче , нали? Ясно е, че истината е много болезнена и неудобна за бота на Путин. Но трябва да свикнеш. Когато русофила няма факти да противопоставя на опонента , в своята безпомощност и злоба винаги стигат до МОДЕРАТОРИТЕ. На Малккия Уй и космите му пречат... Това е зомбираната психика на русо-роба още от времето на Сталин и Ленин. И им пречи да станат нормални хора .

Под нормален себе си ли имаш предвид!? Карлуково...Че и лоботомията нема да ти помогне... Има само едно руско лекарство - Калашникояв..лекува всичко...Ако ще ти олекне мисли че е Шмайзер...краден Кат съвршиш със спама . мешката и Волчанск..че не останаха бандеровски херои...там ще ти е лечението

Ти не си ли оня, за когото някакъв дансаджия тук разправя, че е лежал в психиатрията и винаги те знае кой си, защото си под наблюдение от службите? Не че нещо, обаче очевидно си скъсал с реалността много отдавна :)))

Генерал Сирски : Руските загуби са 7-8 пъти по-големи от украинските 13.02.2024 г. . РУСКИТЕ ТРУПОВЕ ВЕЧЕ СА НАД 550 000 . А СЕГА РАЗДЕЛЕТЕ ТАЗИ ЦИФРА НА ОСЕМ... и ще разберете и колко Украинци са загинали. Но те загиват за своята Родина , за своята свобода , деца , жени , земя. … . А за какво загива руският крепостен роб ? За дворците и яхтите на путлер. За този психопат, който вече 23 години граби народа. . Русия не цени живота на своите войници, по последни данни загубите на окупаторите са 7-8 пъти по-големи от украинските. „Не можем да си позволим поведението на руските военни лидери, когато те прилагат тактика за щурмова атака“, каза главнокомандващият. Според него той би предпочел да напусне някоя длъжност, но няма да позволи смъртта на персонал. „И за тях животът на един войник няма стойност. И ние виждаме това, техните загуби са 7-8 пъти по-големи от нашите по последни данни“, добави Сърски. . charter97 .org/ru/news/2024/2/13/583467/ /// Втора армия в света МИТА за "величието" на руските въоръжени сили беше разбито от силата на духа на въоръжените сили на Украйна https://youtu.be/wOK-yyio8Lc

Скормен цитат от Мilitary Watch - The Ukrainian militants received the Giraffe radar, designed to detect air targets at low and medium altitudes and transmit coordinates to air defense systems, from the Swedish authorities. Along with the radar, Russian troops destroyed two Patriot anti-aircraft missile systems. Защо ли дирниците постоянно го трият?

А сега истинската новина от вчера относно протеста на украинското посолство предадена от ТАСС за да научите истината и да разберете за какво точно става дума. Според ТАСС заявлението на Украинското посолство е заради изказване на Главчев че на предстоящата среща на НАТО България ще предложи провеждането на мирни преговори между Русия и Украйна и че България може да бъде посредник в тях. От това вече става ясно защо недоволстват от Украинското посолство нали?! А в дезинформационната статийка на дира се говори само за отпускане на пари в помощ на Украйна и нито дума за това защо протестират от украинското посолство. Ама вие давайте коментирайте там фалшивите новини като пълни балъци, а аз изчаках и коментирам това което реално се е случило. Изключително дразнещо е че трябва да научаваме от Русия това което се случва в България! Затова и ни забраниха руските медии, за да не знаем истината и да ни промиват мозъците с дезинформация и пропаганда. Записвайте се за канала ми в телеграм ППРАЗУМ с латински букви за да ми помогнете да направя България нормална просперираща и модерна държава която работи за народа и в която няма насилие, няма разделение и омраза и всички сме равни. Не хапе, не боли, нищо не ви струва. А ако спечеля аз печели цял народ, а ако загубя печелят само мутрите.

Коментари - Русия твърди, че е унищожила две установки за ракети "Пейтриът" | Днес.dir.bg

Русия твърди, че е унищожила две установки за ракети "Пейтриът"

Пожар се е разразил след инцидент в газопровод в Крим. Зеленски обяви нова стратегия за отблъскване на Русия в Черно море

Обратно в новината

Коментари - Русия твърди, че е унищожила две установки за ракети "Пейтриът" | Днес.dir.bg

Коментари

да не забравяме че в СВО от страна на Русия участват като брой и въоражение силите на един руски военен окръг...

Новата стратегия на укрите за Черно море е, че Укрия няма да има излаз на него....

Само 5 "Патриотични" пускови установки за последните 6 месеца собективни кадри на пораженията... Чакаме следващата вълна опровержения за "фалшивите удари".... от "правилните" СМИ-та.

Русия дотук е унищожила поне 250% от системите Пейтриът ...

ВИДЕОТО ЗА УЖ УНИЩОЖЕНИЯ ПАТРИОТ КРАЙ ОДЕСА Е ФЕЙК !!! ДЕН ПО-КЪСНО , НО ИСТИНАТА ПАК ИЗЛЕЗЕ НАЯВЕ. Видеото е от украинска атака и унищожаването на С-300 , а мурзилките са го изплзвали ЗА ДА ЗАБЛУДЯТ КАКТО ВИНАГИ АУДИТОРИЯТА… Ще сваляме ли американски самолети над Черно море? Не, първо трябва да влезете в модела на противовъздушната отбрана близо до Одеса https://youtu.be/WduTrL9Otkg

руснаците нямат никаква изгода да лъжат! Те си напредват планомерно на фронта - от началото на годината до сега нямат загубена позиция! Кого и защо да лъжат? Нито пък трябва да си изсмучат от пръстите някакви "положителни новини", които да се докладват на срещата на НАТО! Напротив - точно укрите са в това положение, така че 95% от тяхните новини за "успехи" са със сигурност фейк! Ти елементарна логика имаш ли в главата? Нямаш, защото ако имаше, нямаше да си "еврогейатлантик" и да кълвеш на гола кука!

НА ТОВА ЛИ ДА ВЯРВАМЕ ОТ РУСКАТА ПРЕСА ?: Лъжливият генерал Конашенков през 2022 год. : Ние унищожихме : -НАТО: 5-6 броя -Превзхме Киев: 3 пъти -Превзехме Харков : 49 пъти -Унищожени Хаймарс : 3300 единици (а те – 16бр. още не бяха пристигнали в Украйна); -Унищожихме още на летищата всички самолети и вертолети по 6 пъти , -Заловихме : Зеленски 2 пъти , Залужньй 5 пъти , Буданов 7 пъти Путлер : И сега като гледам трета година вече – моите все още са затънали в калта край Авдеевка . Кой , кой от генералите ме излъга , че сме „втората“ армия в света ?

Защо първо излезе като новина руският "фейк", а чак след това хохолската "истина"? Според тебе кое отнема повече време - да снимаш или опишеш и покажеш нещата веднага, или тепърва да мислиш и да скалъпваш някакъв фейк? Второ. Каква е изгодата на руснаците да лъжат? Губят ли, отстъпват ли, ръководството ли е недоволно от тях, въобще какво правят, че да им се налага да спасяват положението? Та има си и други показатели да оценим дали една новина е истина или измищльотина, само трябва главата да ти работи малко по-добре.

Смешко ама ти наистина ли мислиш, че руснаците ако са локализирали някаква установка с дрон няма да изчакат тя да изтреля ракета и тогава да я направят на сол. Тя тъпотията ходи по хората не по животните.

ВИДЕОТО ЗА УЖ УНИЩОЖЕНИЯ ПАТРИОТ КРАЙ ОДЕСА Е ФЕЙК !!! ДЕН ПО-КЪСНО , НО ИСТИНАТА ПАК ИЗЛЕЗЕ НАЯВЕ. Ще сваляме ли американски самолети над Черно море? Не, първо трябва да влезете в модела на противовъздушната отбрана близо до Одеса https://youtu.be/WduTrL9Otkg /// ЩОМ И МОРДЕРА НА ДИР-а СЕ ВКЛЮЧИ С ТРИЕНЕТО – РАБОТАТА Е ЯСНА . Тук се прикрива руска лъжа ОЩЕ ВЕДНЪЖ ЗАРАДИ ФАШАГАТА ОТ ДИРА Вашите постове са изтрити , защото противоречат с червената русофилска доктрина на ДИРНИКА… Днес русофилските курви и МОДЕРАТОРЧЕТО ОТ червения ДИР ще останат без копекките , които им плаща посолството.

Само две ли ,те ще унищожат всички ,включително и Зеленски .

... и когато се събудиш русоробче , виждаш, че си покрит с мокри от урина страници на вестник Правда? Иди купи презервативи на баща си, за да не ражда повече недоразумения като теб. Малоумници, как всички са ви събирали на боклука от абортни отпадъци и са ви и отгледали? И като на всички руски овце Путин ти сложи розови очила и ти отне мозъка . В Русия се появи нова нелечима смъртоносна болест: Путинизъм на главния мозък ... Ако руснаците нямат победи, те веднага ще измислят такава. Ако руснаците не воюват с никого, те започват да забелязват, че живеят в говна . Вярвай си. С вяра е по-лесно да спиш с празен стомах. Това Вова ви научи отдавна, от комунистическото си минало. Затова ви шиба , във всички дупки. Парцали с излишни хромозоми!!!

че си раждан от баща си! Както и анално заченат преди това...

Украинските военни създадоха редица дървени модели на американски ракетни системи Пейтриът и Хаймарс . Руснаците ги карат да изстрелват ракети "Калибър", и да хабят скъпи боеприпаси. За това пише Вашингтон Пост . Изданието се позовава на думите на неназован украински официален представител и американски дипломат. Моделите Пейтриът и Хаймарс са изработени от дърво. За руските дронове, предаващи информация за цели на носители на крилати ракети в Черно море, те не се различават от истинските ракетни установки. Според Вашингтон Пост в продължение на няколко седмици руснаците са ударили най-малко 10 дървени модела с ракети "Калибър". След това украинците започнаха още по-упорито да произвеждат фалшиви Пейтриът и Хаймарс . Според американския дипломат ударите по фиктивни цели могат отчасти да обяснят защо руснаците съобщават, че са унищожили повече Хаймарс , отколкото Украйна изобщо е получила.

Хахахахаха и да триоете и да не триете това няма да повлияе по никакъв начин на фронта :)))) Падате на нивото на "факти" с това триене и подържане на евроатланизма и нео нацизма .

Русия унищожи самолет и ДЪРВЕНИ модели Пейтриътна две украински летища 07/06/2024, Русия унищожи самолети и макети на Пейтриът на две украински летища За това казаха украинските военновъздушни сили. Руските нашественици унищожиха макети на украински системи за противовъздушна отбрана и самолети на две летища и по-специално представиха това за истинско унищожаване на Пейтриът ВИДЕО – ТУК ОСВЕН ВЗРИВА НА ГЛАВАТА НА РАКЕТАТА няма вторични взривове на ракети , във всички посоки , които наподобяват новогодишна заря , на установката Патриот, които са задължителни при попадение в истинска работеща система , а не мулаж . «Врагът ВЕЧЕ има по-малко «ИСКАНДЕР» а евтини Макети ще докарат нови. . Мурзилките КАКТО ВИНАГИ ЛЪЖАТ https://youtu.be/RRZU-YYXkvU

НА ТОВА ЛИ ДА ВЯРВАМЕ ОТ РУСКАТА ПРЕСА ?: Лъжливият генерал Конашенков през 2022 год. : Ние унищожихме : -НАТО: 5-6 броя -Превзхме Киев: 3 пъти -Превзехме Харков : 49 пъти -Унищожени Хаймарс : 3300 единици (а те – 16бр. още не бяха пристигнали в Украйна); -Унищожихме още на летищата всички самолети и вертолети по 6 пъти , -Заловихме : Зеленски 2 пъти , Залужньй 5 пъти , Буданов 7 пъти Путлер : И сега като гледам трета година вече – моите все още са затънали в калта край Авдеевка . Кой , кой от генералите ме излъга , че сме „втората“ армия в света ?

Чета в коментарите по-долу, че руснаците удрят само макети. Те също така губят и хиляди войници на ден, докато украинците за загубили 30к за цялата война. Та въпросът ми е: ако руснаците мрът като пилци, а украинците са едни истински рамбовци, защо все видеа с гонещи запасняците украинци виждаме, а не с руснаци? Защо Зеленски все проси оръжия, а ракетите на руснаците, които имаха за седмица, според ВЕЛИКАНЪТ на независимата журналистика, Грозев още удрят макети .... Че и руснаците лъжат е ясно, но укрите направо се осират. Тяхната таргет група са завършените дебили и трябва да им признаем - успяват.

ЛЪЖЕЦ , ИМА СТОТИЦИ ВИДЕА КАК ГОНЯТ МЛАДЕЖИ ЗА ДА ГИ ЕКАРАТ В ОКОПИТЕ, но русофилският ти мозък е с забавени функции... В Москва за ден над 50 души бяха задържани и насилствено изпратени в армията за един ден 29/05/2024 Те бяха отведени във военно поделение под прикритието на тъмнината. /// В Москва има масиран лов на младежи за фронта . Руснаците ги арестуват по улиците за отправка на фронта ! Ловът е в разгара си: хората са бесни https://youtu.be/mX7PMLYV5vI /// Началось страшное ГРЕБУТ ВСЕХ! Массовый отлов россиян Такого еще не было youtu.be/eZaNgLh4kOM /// Массовые облавы в РФ: призывников ловят на улицах и бросают в АД youtu.be/0Sy_pc8YybU /// Облавы на призывников в Москве. youtu.be/wg3WQWFLUIk

Руските пияници отново избързаха със сензацията.А то видиш ли сензация няма.Ударили са но един уууййй.Това което са ударили всъщност са макети с цел заблуда на противника.Голем смех.Потвърждават го и самите руснаци в прихванати техни комуникации.Що за смях

Какво твърди пРоссия е едно, каква е истината е съвсен друго!

Тоталната мобилизация, когато хората са грабвани по улиците на украинските градове, не води до радикална промяна на ситуацията на фронта. Човек, който стигне до фронта, ако не е убит две седмици, вече не го е грижа за Зеленски, мрази го с яростна омраза, но ще се бие. Неговият кръгозор се стеснява, всичко се свежда до оцеляването.

Доставките на системите за противовъздушна отбрана Пейтриот за украинските въоръжени сили трябва да бъдат спрени поради тяхната беззащитност срещу руски хиперзвукови ракети. За това написа в социалната мрежа X бизнесменът и бивш собственик на най-голямата услуга за хостинг на файлове Megaupload Ким Дотком. „Два милиарда долара на данъкоплатците в САЩ изчезнаха с един удар. Американските системи Пейтриот са беззащитни срещу хиперзвукови ракети" Четете и оригинала на : https://x.com/KimDotcom/status/1809959619420418179

СМИ: ВСУ впервые сбили российскую гиперзвуковую ракету «Циркон» Россияне использовали ее для удара по Киеву. Во время вчерашней ракетной атаки на Киев Россия попыталась использовать свою новую гиперзвуковую ракету ЗМ22 «Циркон», которую еще даже официально не приняли на вооружение, но она была сбита. На одном из упавших обломков в Днепровском районе присутствует маркировка «3М22», соответствующая как раз этой ракете. https://i.c97.org/ai/582699/aux-1707372563-8a44afbebe45f686fda0c71163466bcc.jpeg https://charter97.org/ru/news/2024/2/8/582699/

е за стрелба по морски цели...

Те и С-300 са за стрелба по самолети и ракети, но ги мятат по кварталите из Украйна.

четирима бойци на ВСУ преплуваха Днепър на самоделен сал от пластмасови бутилки за да се предадат на руската армия. на хората им се живее. https://t.me/SALDO_VGA/3717

Къде им се живее, там където на теб не ти се живее .....

Тоталната мобилизация, когато хората са грабвани по улиците на украинските градове, не води до радикална промяна на ситуацията на фронта. Човек, който стигне до фронта, ако не е убит две седмици, вече не го е грижа за Зеленски, мрази го с яростна омраза, но ще се бие. Неговият кръгозор се стеснява, всичко се свежда до оцеляването.

партизаните от движението Атеш успешно взривяват ЖП линиите от Северна Корея . Браво успех на партизаните.. корейско оръжие не може да стигне до фронта ха ха ха а Слава на Украйна.

СЛАМА НЕМА ОСТАНЕ ЗА НЕЯ. А ВАНГАРД ГРУП ЩЕ ЗЯПА САМО НА КАРТИНКА

ще ще ще мбхаааа защо всичко хубаво за руската кочина започва с ще и е в бъдещо време мбхааа руснака живее с миналото защото знае че няма бъдеще..

Дето друсаш ТИ НЯМАШ БЪДЕЩЕ.