Унгарски политик: Мигрантите направиха Виена мръсна и бедна

Имигрантите напълно са променили част от австрийската столица, казва Янош Лазар, началникът на кабинета на унгарския премиер Виктор Орбан.

Обратно в новината

Коментари - Унгарски политик: Мигрантите направиха Виена мръсна и бедна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

това да не е Сър Стенли Рой (Бащата на Грубия Секс)??? браво бре, най после забелязвате че талибаните имат високи ценности...

Искам да живея в тази "мръсна"столица с тоооолкова много мюсюлмани. А ми се налага да живеят в "чиста" Москва само със 2 млн мюсюлмани на 14 млн население.

Споко, живееш в най-мръсната и бедна държава в цяла европа. И ти се налага да тролиш за стотинки, щото си некадърен за каквото и да е било друго...Хаааххааа

Да не би да не е вярно

Тия пък сноби. Лицемери такива. Ще умрат от скука ако няма някой да има създава проблеми. Боклук имало, ми ще има... и у нас има дето търкам всеки ден и пак има.

Бе ти си вкарай сам свине в къщата пък после се чуди защо ти е мръсно. Мултикурализмът е утопия на няколко еврочиновника , доказа се че е невъзможен на практика.

Толерастите,каквото си търсеха,го намериха. Това е само началото.Нека си ги дундуркат.

и кофти квартали ,задължително с преобладаващо афроазиатско и арабско население или местни и придошли роми! Виена в това отношение е добре ,самата Будапеща е твърде зле,а в Лондон какви квартали има !?

Един глас на истината Браво на унгарците!Ние си имаме собствено производство от същата порода така ,че уж приспивната песен на толерасти _управляващи изобщо не ни успокоява защото не можеш да видишдори малки момичета от тях да не мъкнат деца,кореми със следващото които ще издържаме докато все още плащаме детски за самите майки...

Защото Прага, Будапеща, Брюксел и Париж са много чисти!

Унгарски политик: Мигрантите направиха Виена мръсна и бедна София и тя е така,и смигранти и без мигранти.

Нискокултурните мигранти нямат етнос .Спомням си навремето как в нашия квартал в среден провинциален град постепенно смени населението си като тези които се силеха повече заминаха след децата си в София а вместо тях къщите им ги купиха семейства от селата.Направо заприличахме на село.Преди не бяхме елитен квартал но после едва след години отново можеше да се живее по-нормално и това бяха пак българи и те в голямата си част се втурнаха да стават граждани.Добре знаем обаче какво става ако се заселят наблизо цигани.Дори едно семейство в блок вече е началото на края с много малки изключения .И при тях се среща по-различен материал особено след проституция.

докато му плащат. Деньгите обаче са кът - излъгаха участниците в последната запутинска масовка след като ги докараха от провинцията с обещания за 500р 'хонорар'.

Не е нужно да се ходи до Виена ,просто един поглед на квартала около Лъвов мост

Драги, аз ходя там и знам, че унгарецът лъже като селски бег.

Да те вулканизират новите виенчани да те вулканизират.

Преди 10 години бях в командировка в Казабланка. За тези, които не се сещат това е най-близкия до Испания голям град в Африка. Всеки е чувал романтични истории за Казабланка, но аз бях втрещен от мръсотията и миризмата, която се носеше в целия град. На всяка ограда имаше петна от урина, за другите гадости не ми се говори. А това е крайморски град, постоянно духа и пак не може да премахне тази миризма. Попитах един местен на какво се дължи това и той ми обясни, че всеки от африка, който иска да отиде нелегално в Европа идва в Казабланка и търси варианти. 2 милиона чужденци са се струпали там. Всякакви хора, милиони, без място за спане, без работа, без доходи, без хигиена, без морал, защото всеки забравя морала попадайки в такъв ад. Това е много вероятно да стане във всеки голям европейски град. За съжаление на тези хора, идват да търсят добро в Европа, но нито те са добре, нито местните са добре. Всички страдат и никакво добро от това няма. Най-добре е да няма войни и цялата политическа световна хххх да мисли как хората да са щастливи навсякъде, да имат храна и дом и да са щастливи. Човек няма нужда от много за да е щастлив.

би трябвало да се отбележи ,че проблемите у нас,в ес и останалия свят се раждат в главите на плъховете,които се крият миши дупки и ходят с яка охрана като шефове на мафията .и зад всяко престъпление е скрит поне един от тях !

Браво на Орбан и на унгарците!

Прав е човекът и не подгъзува и не се страхува да нарече нешата с истинските им имена. За разлика от разни промити мозъци, който чата с широко отворени бузки всичко различно - от гейове до подивели мюслита

чата=чакат

Ако Лазар види мръсотията у нас, ще помисли, че цялата държава е населена от имигранти. Загледайте се хора и ще видите:новите спирки-със счупени стъкла и издраскани.Навсякъде облепено с т.н "обяви" и некролози-няма стълб, няма дърво, няма ел.табло, пощадено от лепачите. Последните за 20 лв. са готови да зачеркнат всяко усилие на Общината за по-добра визия на града. И няма кой да ги спре. Наистина у нас "материалът" е лош, както казва премиерът. Така,че у нас ние сме си имигранти.

Унгарец, иди в Кьолн. Намини и до Париж да видиш как сме я закъсали, европейците. Има да плачем след 20-30 години, когато тия плъхове се умножат, но няма кой да слуша сега.

Най-чисто и спретнато е в Рашка. Нощем Камази изсипват токсични отпадъци в деретата около китните панелни гета. Идилия..

Не може да си представиш колко си прав! ИДИ И ВИЖ и после плямпай тъпотии! ХАУ!

имигрантите са бумерангът на ЦИонистите.това е единственото правилно възприятие за това чудесно оръжие!

В София, особено кварталите е още по-мръсно.

Абсолютно прав е! Орките са мърляви и ние това го знаем от опит с циганите!

Все едно че е описал източните квартали на Лондон, или пък Бирмингам и Лестър

Е, нищо, де, Кристалинките обещаваха културно многообразие, работна ръка и подобряване на генофонда.

Няма нищо вярно! Мигрите обогатяват Европа! Всичко друго е популизъм, хомофобска пропаганда и чист расизъм, несъвместим със съвременните либерални европейски норми. Направо си е фашизъм и нео нацизъм в чиста форма! Замърсявали, клекали в нужници... Това обгатява европееца, придава нов автентичен аромат на неолиберализма, ама промитите, закостенели реакционери не могат да го разберат! Добре, че сме още в Ориента и ни обогатява само нашето, родно Столипиново!

Евала на съветника. Фаворитен никога не е бил хубав квартал, но сега сигурно е леж.Изобщо Виена се промени след мигрантската криза. Там никога не бях виждал полицай в тройка в пълно бойно снаражение. Браво на Орбан, гласувайте за него

Хубаво ,че в София европейците преобладават,но аз да попитам като са европейци, защо е такава кочина навсякъде.Там по улиците не се вежда никаква мръсотия.

Защото се напълни с цигани от цялата страна и доста не култивирани селяни. Едните цигани си хвърлят боклуците по улиците, а други с метли се разхождат след тях с метли и нищо не правят, а за това им плащаме ние!

прав е човекът

Ама пич, ако не ти харесва в EU, едно референдумче и си тръгвате. Не виждам какъв е проблема.

Аааааа, що бе? Нъл им рекоха "елате повече"? Нъл щеха да ги обгрижват и интегрират? Нъл така беше правилно? Нъл ни обвиняваха, че не ги искаме. Па сега - лошо им станАло, оср.а.ли им градовете, изнасилили им жените и дъщерите и пр. Ние като им думахме навремето, те се правеха на майки Терези сите, ся да си сърбат попарата, ама да я държат по-далеч от нас. Може след още 10 години да им просветне и да отпратят тая сган откъдето е дошла.

Всеки, който е бил в големите европейски столици е попадал на такъв квартал. Все едно си в друг свят, извън Европа. Намо защо да се лъжем - мигрантите от Третия свят ползват придобивките, но пренасят като бит и култура онова, от което бягат. Не съм и помислял, че връщайки се от Париж в София, ще изпитам облекчение, че тук все още преобладават европейците. Там се чувствах като в Северна Африка. Не съм ксенофоб, но прииждащите в Европа чужди култури не са в полза на цивилизацията.

Много е прав човекът, а боклуците го наричат нацист!

Мигрантската тема е номер едно не само за изборите в Унгария, а по принцип и то за цяла Европа. Организираното от тъмни сили привличане на мигранти от третия свят в Европа цели затриване на бялата християнска раса, тотална демографска подмяна на Европа и пълна разруха на Стария континент. Това умни и СМЕЛИ хора като Орбан и останалите вишеградци се опитват да предотвратят - за собствените си страни поне. Ние трябва да сме плътно до тях, но за беда имаме алчни плу.же.ци за политици, които са готови за пари да продадат и майките си, вместо да защитават националния интерес.

защото ние имаме още много плъхове!

все пак, браво за нормалния тон в заглавието. "човекът на орбан" е сравнително ясна и нормална формулировка в сравнение с истеричната либерастка лъжа в заглавието на клипа-"неонацистът янош"! що за простотия?! ами, да, обичайната соросоидна опорка-всеки реалист е неонацист!!! и друго. виена не беше заразена с проказата преди мигрантската вълна на меркел, така както бяха заразени лондон и париж с колониалните им боклуци. виена е най-показателният пример, как само за три години проказата плъзна и в един от най-чистите и подредени градове на СВЕТА! и не е вярно, гледката зад гърба му е наистина отвратителна-това изобщо не е виена от старите ми спомени!!! да, заразата е необратима...

Аз пък си помислих, че този описва Норвегия.

И вие я цапате с хомофобските си и пропутински действия!

Хомофобия...Путин...слез на земята. Ползвай ксенофобия.

В последните 3-4 години Германия стана по-мръсна дори и от най замърсените български градове. По главните улици на германските градове се разхождат забулени ханъми, някои от тях с надути тумбаци, други - бутащи колички с мангета. А по пешеходните зони гордо се разхождат на тумби брадясали джихадисти ! ОТВРАТ ! А баба Шмеркел продължава да кани : "Заповядайте, добре сте ни дошли".

Май и германците се усетиха, само дано не е късно. Преди два дни пътувах от БГ към Австрия /Инсбрук/, и след Залцбург магистралата минава през Германия и после има отбивка към Австрия. Разбрахме, че влизаме в Германия по това, че на границата от страна вход се извършваше 100 % контрол на товарните автомобили с термокамери. Леките автомобили пропълзявахме с 5 км покрай няколко въоръжени полицаи или граничари, които гледаха кой пътува в колите. На влизане в Австрия- никакви проверки, но за излизащите - същата работа.

skromna35

"За разлика от думите му, в пешеходната зона, показана във видеото, не може да се види мръсотия или разстройство" Хахаха!

Ами гугъл така превежда...

На едно място ми прилича на спирката Кеплерплац във Фаворитен, там наистина има много мигранти, но от собствен опит мога да кажа, че определено не са само мюсолмани, има много от бивша Югославия, както и Румъния, България, Словакия, и т.н. Разбира се политиците винаги изтъкват "лошите", т.е. мюсолманите, но това определено не са всички мигранти във Виена

Да ви е сладко!

Изглежда по-добре от центъра на София...

в центъра на софия по тревата не се търкалят чернилки

Търкалят се боклуци обаче...

Правилно Будапеща е един от най-хубавите градове в Европа.Браво унгарци пазете страната си

много е прав унгареца,но не само виена!!!погледнете париж,лондон,бруксел и много други градове!!!тази сган от кадето мине трева не никне,но хак им е на еврогеиците!!!