Марешки: Няма проблем с регистрацията на партия ”Воля”

Наказателна отговорност за разпространителите на фалшиви новини поиска лидерът на ПП ВОЛЯ Веселин Марешки.

Обратно в новината

Коментари - Марешки: Няма проблем с регистрацията на партия ”Воля” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

НАИВНО Е,ДА СЕ ВЯРВА В БЕЗОБЛАЧНОТО РАЗВИТИЕ НА ТОЗИ ЧОВЕК!!!ЯСНО Е,ЧЕ НЯКОЙ МУ ПРОПРАВЯ ПЪТЯ КЪМ ПАРЛАМЕНТА!!!ТОВМА Е НОВАТА ПАТЕРИЦА НА ФЕОДАЛА!!!

поредния диктатор

ЗАДАВА СЕ МУТРЕНСКО-МАГАРЕШКА ПАРТИЯ

Марешки, - Това е ТОЙ!

Не какво ти обещава, а какво ти е дал!

Според мен това е предизборен трик на ТИМ. Но вече е ясно, че цяла Варна и областта ще са за Марешки и има защо. Освен ГЕРБ, Воля буквално ще издуха незначителните за живота партии, което показва нова политическа ситуация у нас. БСП, ДСБ, РБ, Да,Б-я, Нова република,АБВ+движ 21, са несъстоятелни компании, които викат като маймуни, но остават нечути за народа. Остават няколко партии от нов тип, които имат ясни послания за полза на хората. Другите са аут.

Слушам много внимателно, всички кандидати какво ми обещават, но още по-внимателно си правя рекапитулация - кой, какво е направил до момента за мен и моето семейство!

Знайте, че този човек цял живот се движи по ръба на бръснача(закона). Чакам да се плъзне, не може цял живот да си хитряга.

Ne mi vdahva doverie tozi Mareshki!!!!

Започнаха да се занимават с Марешки защото набира доста преднина. Старите политици са като стари ку*ви и нов бърдак не става от тях. Гласувайте за когото си искате, само НЕ, НЕ, и НЕ за БСП и ДПС. Тези са били най-дълго време във власта и резултата е на лице. В тези партии са най-големия брой ДС-агенти. Припомнете си купоните при Луканов. Припомнете си хиперинфлацията - все при БСП. И после пак бяха на власт. ДПС винаги е до тях и взема повече отколкото е нейния дял. Не случайно Доган каза, че той раздава поциите във власта. Вижте и кои са в ДПС! Има ли там поне един обичан политик, един на който да имате доверие? На Слави Бинев ли ще повярвате или на Пеевски, или на Данчо Ментата?

Марешки ще е изнанадата на тези избори.Хиляди пенсионери използващи евтини лекарства ,хиляди таксиметрови шофьори купуващи с 20 стотинки по-евтино гориво и хиляди негови служители заедно със семействата им ще гласуват за неговата партия Воля.Едно 23-25% са му гарантирани.Но най-голям кеф ще е ,че ще разбие втулката на Воленка (я има 7-8 депутата на Атака в бъдещия парламент),както и ще покаже "конфигурация" на свинаря -социалист Гергов,на спонсора на БСП-Златев.

Какво ''наказание'' бре , Бг-СЪД. СИСТЕМА ОЩЕ Е В ОТПУСК , ОТ 1989г. ДО ДНЕС .

Шило

какво значи "Неактивна" партия? Регистрирана ли е? Регистрирана е. Не е заличена, съществува. Ами утре може да му кефне да я "активира".

Голямото надцакване продължава. Всичко коз до изборите, после метър !

Марешки: Няма проблем с регистрацията на партия Воля Както се казва да имаш "Волята" да си налееш с 10 ст по-евтин бензин и да гласуваш за "Воля". Що за общество сме , ако това е причината, която да ни мотивира да гласувам за някого. Ами утре някой може да обещае да намали цената на цигарите. Ние не сме болно общество, а умряло.

Марешки е единствения политик досега, от когото съм имал някаква реална полза. От останалите- само голи обещания. Та, познай за кого ще гласувам.

Шило

Не се ли реди за галоши преди години, за кебапчета от Бареков, за биричка от Пищова?

Хората са казали- умробува,ум царува,ум патки пасе.

По-евтино гориво означава живот на икономиката. По-евтини цигари означава повече болни.