17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Неграмотната Чалева пак е на смяна днес. Каква верижна катастрофа, неграмотните, верижна катастрова е когато се блъскат коли последователно една в друга. Затова е "верижна". Господ да пази България, като гледам колко са неуки и необразовани хората.

Г-да журналисти, верижна катастрофа означа, че са движещи се МПС-та. Автобус помлял паркирани коли не е верижна катастрофа.

Преди това е ударил линейка.. Абе не му е било ден:-)

Ударил линейка?! Дрогиран?

а откъде знаете че срещу него не са излезли сурия индийци и той за да избегне удара е помлял колите.Там в Орландовци 80 % са от Индия

Да бе да. А преди това е излязла друга сюрия индийци и затова е блъснал линейката. По-скоро шофьора на афтобуса е за тест за алкохол и дрога.

Де го новия мастит вътрешен министър? Защо не е предотвратил този грозен и опасен верижен сблъсък? Веднага да се яви и да даде обяснения.

тъпак

Всички карат като луди без да се съобразяват с дистанция и прочее, да не говорим за агресивността. Едно време се смеех на американците как правят верижни катастрофи по 50-60 коли, сега и тук стана същото. Невероятно е просто колко комплексари има, които могат да се чувстват наистина щастливи, само като изскочат пред някой или минат на червено!

kirchevo

Сега мангалите с бНв-то какво ше праят кат немат insurance......?

лошо

Нормално, шефовете правят търгове за лимузини, а шофьорите преработени и нископлатени. Докато не започне да се цени човешкия капитал и да се търси сметка за лошо управление, ще е така.

Само да уточня:автобусът обслужва линия Обеля-Гуляновци,катастрофира в Орландовци.Не му е на път.

Там има депо !

Мода, но тази линия се обслужва от ДАП Малашевци

Тази техническа неизправност е често срещана - "шофьор за гараж" се казва.

просто можеме само да му благодарим на шофьора на буса .Те и собствениците ще са му благодарни тъй като ще вземат повече пари отколкото можеха да ги продадат

Ислямски терорист?

Се смеехме на американците как може да са токова тъпи и се набиват като идити един в друг на магистралата, когато има малко мъгла или дъжд. Явно тъпотията е заразна - сега тия верижни катастрофи взеха да ставан не само на магистралата, но и в града !

Те не са се ударили, а са били ударени от автобуса.

Гербаджиите едвам паднаха от власт и почнаха с партизанските номера - само за днес имаме саботиран влак с поставена джанта на релсите и нападнат от електорални единици на герб, сега пък се опитват да парализират градския транспорт на столицата. Малко преди това прочетох, че започнали и да тровят кучета в София. А аз се чудех, къде се е покрил толкова време Джипко Бибитков - той бил станал партизански командир.

Рашков, ти ли си, байно боклучарко.

намажем релсите със грес спира бързия експрес и тогава с пистолет в ръка сбирам златото в торба

Боже какви тъпаци като теб пишат в този сайт.

@Центърът по Градска Имбецилност@ са най-големите!

Същият този автобус около 9 сутринта ме размина, на разклона Обеля/Ломско, а шофьора си говореше по телефона карайки с 1 ръка и гледаше всичко, но не и пътя.

Дистанция, дистанция, дистанция.! А след нея скоростта.

Простотия, простотия, простотия до шия. От там са всички проблеми.

Генетика, генетика и генетика булгарикус

"то дади от тука и то пърррр"

сякаш са пуснали нещо безплатно и всички се втурнали ... ама с колите

243Win

Карата така, сякаш никога няма да им се наложи да спират. Идиоти!

Смотаняко, НИЩО не знаеш още! Може автобусът да няма грам вина. Ама като виден Ганьовец, веднага бързаш да наплюеш някого, нали?

243Win

Смотаняк е сина на майка ти! Щом са се нанизали така един в друг са карали прекалено бързо и/или не са спазвали дистанция. Няма друг начин.

Човека не посочил конкретно, че шофьора на автобуса е карал неразумно. Според мен е обобщил за всички шофьори и е прав, повечето карат все едно никога няма да им се наложи да спират. а ти, очевидно си "гузен негонен бяга". поразмисли (ако ти се отдава) и преосмисли поведението си на пътя (ако ти се получи). Хората са "огледала" и виджадт у другите собствените си характеристики. И всичко това го казвам с добро чувство и надеждата да имаш контакт между мозъчните клетки, за да разбереш какво казвам. В противен случай-жалко!

Ти чете ли изобщо статията? Малко преди това меле автобуса блъснал линейка и подписвал двустранен протокол. Два пъти в рамките на около час как ти се вижда?

Борисов е виновен.....Фандъкова и тя.

Айде, палачинката се обърна!

Даскалицата по руски език от град Самоков, назначена от една Тиква за кмет на София, заедно с цялата герберска шайка в общината, да продължава да купува китайски евтини автобуси.

Не прочетохте ли, че автобуса е на частен превозвач?!

Чебурашка,и ти си като това същество от незнаен (трети) пол но ББ ти е виновен,че си гей:))))))))дано ти се падне някой по-даровит да те опрАй:))))))))))

Искрено се надявам автобуса да е помел паркирани коли, поне така изглежда.

бе вие четете ли какво пишете??? по-скоро прилича на автобус, който е помел намиращите се пред него автомобили, защото по някаква причина не е могъл да спре.

Само не разбрах първоначалните данни ли са пострадали?

ХА! Чудо, оправиха го. Някой с по-добър български се намеси.

Карането в София изглежда е игра на тото.

За автобуса не знам, ама на колите определено не им е там мястото. :)