17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За автобуса не знам, ама на колите определено не им е там мястото. :)

Карането в София изглежда е игра на тото.

Само не разбрах първоначалните данни ли са пострадали?

бе вие четете ли какво пишете??? по-скоро прилича на автобус, който е помел намиращите се пред него автомобили, защото по някаква причина не е могъл да спре.

Искрено се надявам автобуса да е помел паркирани коли, поне така изглежда.

Даскалицата по руски език от град Самоков, назначена от една Тиква за кмет на София, заедно с цялата герберска шайка в общината, да продължава да купува китайски евтини автобуси.

Борисов е виновен.....Фандъкова и тя.

Шилo

Карата така, сякаш никога няма да им се наложи да спират. Идиоти!

сякаш са пуснали нещо безплатно и всички се втурнали ... ама с колите

Не прочетохте ли, че автобуса е на частен превозвач?!

Айде, палачинката се обърна!

ХА! Чудо, оправиха го. Някой с по-добър български се намеси.

"то дади от тука и то пърррр"

Чебурашка,и ти си като това същество от незнаен (трети) пол но ББ ти е виновен,че си гей:))))))))дано ти се падне някой по-даровит да те опрАй:))))))))))

Смотаняко, НИЩО не знаеш още! Може автобусът да няма грам вина. Ама като виден Ганьовец, веднага бързаш да наплюеш някого, нали?

Дистанция, дистанция, дистанция.! А след нея скоростта.

Същият този автобус около 9 сутринта ме размина, на разклона Обеля/Ломско, а шофьора си говореше по телефона карайки с 1 ръка и гледаше всичко, но не и пътя.

@Центърът по Градска Имбецилност@ са най-големите!

Простотия, простотия, простотия до шия. От там са всички проблеми.

Гербаджиите едвам паднаха от власт и почнаха с партизанските номера - само за днес имаме саботиран влак с поставена джанта на релсите и нападнат от електорални единици на герб, сега пък се опитват да парализират градския транспорт на столицата. Малко преди това прочетох, че започнали и да тровят кучета в София. А аз се чудех, къде се е покрил толкова време Джипко Бибитков - той бил станал партизански командир.

Шилo

Смотаняк е сина на майка ти! Щом са се нанизали така един в друг са карали прекалено бързо и/или не са спазвали дистанция. Няма друг начин.

Човека не посочил конкретно, че шофьора на автобуса е карал неразумно. Според мен е обобщил за всички шофьори и е прав, повечето карат все едно никога няма да им се наложи да спират. а ти, очевидно си "гузен негонен бяга". поразмисли (ако ти се отдава) и преосмисли поведението си на пътя (ако ти се получи). Хората са "огледала" и виджадт у другите собствените си характеристики. И всичко това го казвам с добро чувство и надеждата да имаш контакт между мозъчните клетки, за да разбереш какво казвам. В противен случай-жалко!

Те не са се ударили, а са били ударени от автобуса.

Генетика, генетика и генетика булгарикус

Се смеехме на американците как може да са токова тъпи и се набиват като идити един в друг на магистралата, когато има малко мъгла или дъжд. Явно тъпотията е заразна - сега тия верижни катастрофи взеха да ставан не само на магистралата, но и в града !

Рашков, ти ли си, байно боклучарко.

Ислямски терорист?

намажем релсите със грес спира бързия експрес и тогава с пистолет в ръка сбирам златото в торба

просто можеме само да му благодарим на шофьора на буса .Те и собствениците ще са му благодарни тъй като ще вземат повече пари отколкото можеха да ги продадат

Тази техническа неизправност е често срещана - "шофьор за гараж" се казва.

Само да уточня:автобусът обслужва линия Обеля-Гуляновци,катастрофира в Орландовци.Не му е на път.

Нормално, шефовете правят търгове за лимузини, а шофьорите преработени и нископлатени. Докато не започне да се цени човешкия капитал и да се търси сметка за лошо управление, ще е така.

лошо

Там има депо !

kirchevo

Сега мангалите с бНв-то какво ше праят кат немат insurance......?

Всички карат като луди без да се съобразяват с дистанция и прочее, да не говорим за агресивността. Едно време се смеех на американците как правят верижни катастрофи по 50-60 коли, сега и тук стана същото. Невероятно е просто колко комплексари има, които могат да се чувстват наистина щастливи, само като изскочат пред някой или минат на червено!

Де го новия мастит вътрешен министър? Защо не е предотвратил този грозен и опасен верижен сблъсък? Веднага да се яви и да даде обяснения.

а откъде знаете че срещу него не са излезли сурия индийци и той за да избегне удара е помлял колите.Там в Орландовци 80 % са от Индия

тъпак

Да бе да. А преди това е излязла друга сюрия индийци и затова е блъснал линейката. По-скоро шофьора на афтобуса е за тест за алкохол и дрога.

Преди това е ударил линейка.. Абе не му е било ден:-)

Ти чете ли изобщо статията? Малко преди това меле автобуса блъснал линейка и подписвал двустранен протокол. Два пъти в рамките на около час как ти се вижда?

Ударил линейка?! Дрогиран?

Г-да журналисти, верижна катастрофа означа, че са движещи се МПС-та. Автобус помлял паркирани коли не е верижна катастрофа.

Мода, но тази линия се обслужва от ДАП Малашевци

Боже какви тъпаци като теб пишат в този сайт.

Неграмотната Чалева пак е на смяна днес. Каква верижна катастрофа, неграмотните, верижна катастрова е когато се блъскат коли последователно една в друга. Затова е "верижна". Господ да пази България, като гледам колко са неуки и необразовани хората.